- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
válasz
Fred K. #18912 üzenetére
Fred, nagy baj lenne ha én csinálnám az esti TA szobát? Rating nélkül menne, így azok is betévednek akiknek esetleg számít valamit és nem fognak veszteni az esetleges balesetek, netán bosszúállások miatt - bár ez utóbbira nem hiszem, hogy esélyes, feltételezem vagyunk annyira érettek hogy fair módon rendezzük le a pályán a nézeteltéréseket.
Jó lenne ha legalább 10-12en ott lennénk PHsok. Nagyobb eséllyel lesz nem unalmas a futam ha többen vagyunk.
-
Creative997
őstag
válasz
Fred K. #18887 üzenetére
Értem én, nem haragszom én senkire sem, csak elmondtam a véleményemet ill tanácsot akartam adni. Mondjuk a narkós dolog sztem nem poénos, még szmájlival se, de mondom, nem vettem magamra, mert nem ismersz. Addig örülj.
Egyébként az én barátnőm is pánikbeteg volt sokáig, mindig kocsival kellett vinni, vagy taxival, mert rosszul lett a tömegközlekedési eszközökön. Ráadásul vérzékeny is. De ez tényleg nem ide tartozik.Én igazából 2x léptem PTbe tegnap óta, de töltésmennyiségi problémáim nem voltak.
De biztos ami késik, nem múlik..
-
PaJa1
őstag
válasz
Fred K. #18635 üzenetére
Nem ébredt fel...szerencsétek! Néha átfordult a másik oldalára, de semmi több, megúsztam pár percnyi nyafogást
Ma nem valószínű hogy este megkisérelhetitek felkelteni TSen keresztül. Már elment dolgozni, majd este 10kor találkozok vele aztán irány haverokkal kocsmázni, nem hiszem, hogy hazaérés után a laptopot fogom keresni
-
PaJa1
őstag
válasz
Fred K. #18620 üzenetére
4100 körül kaptam az első helyért, kevés dodge'em volt. Freddyvel végigtoltuk a gázpedált.. az aszfalton szikrázott
12en indultunk.
Kevesebb koccanással és több játékossal 10 ezer pont elképzelhető 60 körön első helyért. Időtartamban ez legalább 80 perc, szervezéssel, töltéssel, versennyel, újabb töltéssel együtt.Próbálkoznék saját TS szerverrel. Kíváncsi vagyok, hogy egy megás maximális feltöltéssel játék közben hány ember tud kommunikálni. Ha majd megy a szerver akkor arra kérnélek Titeket, hogy csatlakozzatok
Linkelek ide majd TS letöltési lehetőséget, illetve szerver hozzáférési információt. Ha majd faja lesz a dolog és elbír játék mellett 10 embert akkor az aláírásomban nyomon követhető lesz majd az aktuális IP cím amin a szerver fut. Dinamikus IPm van, de szerencsére a modemet csak kb hetente kétszer kell újra indítani a T. szolgáltató "jóvoltából"...
Ha nincs rá igény akkor szóljatok, nem jótékonykodok itt feleslegesen
MaciG tavalyi ventris próbálkozása sem vont magára túlzottan nagy figyelmet, 4en ha használtuk, úgy két hónapig.Most a NoobTeam-nek van egy TS szerverre admin joga, de ott is max csak 5en voltunk PH-PTsek.
Tényleg hatalmas csönd volt itt tegnap késő este óta egészen ma késő délelőttig, nem akartam megtörni, olyan szép volt
-
Darahian
tag
válasz
Fred K. #18384 üzenetére
Nekem eddig a fizetős és nemfizetős tartalmak egyrészt megfértek egymás mellett, másrészt amint eljutok arra a pontra hogy elkezd égni a pofám hogy egy ilyen élvezetes játékot nem támogatok (volt már ilyenre példa, de eredendően én is úgy indultam neki hogy "játékért fizetni???") kapásból fizetni fogok, ahogy már megtettem eddig is annyiszor.
Az pedig hogy a fejlesztőknek fizetek, nem pedig egy urambocsá <<kalóz>> szerver tulajdonosainak, mert ők nyavalyognak hogy "sokba van a lopott cucc felügyelése", külön dob a helyzeten.A szervezett játékokat pedig nagyon pártolom!
(tegnap sajnos későn kezdtem el nyavalyogni hogy unom a sok marhát, mert alig 5 (!) percen belül a szoba megnyitása után sikerült összetrombitálni egy aranyos kis class 1 csapatot - aztán bevillant hogy FÉL HATKOR kelés
Három verseny után kénytelen voltam aludni menni.
)
Ma este hatkor is nyitok egy "EZ A PÉHÁ EGY" class 1 szobát simben, jelszót a prohardver szobába felírom. Mindenkit várok egy szigorúan ghost mode off őrültködésreJa, még valamit akartam kérdezni: milyen módon megy a dualbox? mert látok egy csomó működő szobát amit vélhetőleg dualbox módszerrel tartanak fenn. Egyszerűen átmásolom a játék könyvtárát, aztán indítom a 2. klienst? Kezdem vágni a második acc. létjogosultságát
PaJa: kiesett a fejemből mit akartam Tőled pffff
-
Creative997
őstag
válasz
Fred K. #18315 üzenetére
Jól hangzik, ha kell leírás vmiről, akkor szívesen segítek.
Egyébként én ritkán használom a cl6os verdáimat, mostanság MR-2vel randalíírozok
Nem tudom, de én látok mindig cl4es szobákat.
A szobák elhelyezése pedig logikus. Legfelül vannak a szavazós szobák. Utána a sima, rendes, kikötésmentesek. Ezekből sajnos kevés van. Utána jönnek a kikötéses szobák, pl h csak ilyen vagy olyan class. Utána jönnek az éppen futó versenyek. És legalul vannak a jelszavas szobák és a futó jelszavas szobák.
Hogy miért nincs sok játékos? Mert az aeria egy pénzéhes dög. Vannak ezek a promók és biztos kapnak pénzt a 3-4-5million membersért, őket csak ez érdekli, meg h minél többet kaszáljank az APs cuccokból. Persze néha vannak jó húzásaik és mostanában minden hétvégén van rush. Korábban nagyon sokáig semmilyen rush nem volt. Habár örülök neki, de nem ezzel kéne megoldani a problémát - és amiért IS kevesen vagyunk - a pontozási rendszer elég karcsú. Már patch előtt is, meg most is írják h meg fogják változtatni, kíváncsi leszek mit, hogyan fognak. Másik a szintek, emiatt is sokan otthagyják és itt kapcsolódik össze a kevés kapott RP a szinthatárokkal. Mondjuk szerintem jó ötlet volt h megemelték a szinteket, korábban is ezt ugattam. De ezek mellett a pontok mellet ne csodálkozzon az aeria h otthagyják a gémet. És mire eljutnának oda h olyan pályán is tudnak menni ahol többet kapnak, már uninstallálták. Nem tudom, lehet h alacsony szinten is van olyan pálya ami jól ad, de unalmas állandóan azon menni. Már csak tudom, anno minden 20-30. versenyem volt csak nem B-Road és később pedig Route 2 adott iszonyat jól, ott gyűjtöttem össze a panimravalót gyakorlatilag, macsekkal. Lehet h öszefüggésben van a 2, kevés RPt kapsz h vegyél APt...
Tömören most ennyi. -
dokar
addikt
válasz
Fred K. #18207 üzenetére
hát az a szántás az nem volt semmi.
mentem mögötted, aztán kanyar után az egyenesben elkezdtél kóvályogni. nem is előztelek meg, nehogy nekem csapd a verdát. utána megközelítettelek és éppen azon gondolkoztam, hogy melyik oldalon is menjek el, amikor újra elkezdtél kóvályogni. párszor mégis sikerült nekem csapnod a masinát, de nem lett belőle baj, na gondoltam gáz elvesz még mielőtt kapok egy komolyabb ütést. ekkor előrébb mentél, majd vhogy bebicsaklott elém a verdád. nyomtam is a féket, hogy ne nyomjalak el oldalról, de te jobban lassultál. utána meg láttam, hogy mész befelé a zöldbe, a kocsim meg érdekes módon maradt az íven, mintha mi sem történt volna.a csapattársaim a csjhun-ra akadtak ki, na az nagyon brutál volt.
-
-
PaJa1
őstag
válasz
Fred K. #18177 üzenetére
itt keress fánk v fank nevűt
Angolul ez a fajta karikázás doughnut néven elterjedt ami magyarul fánkot jelentCREA, az már nem friss! Tema drift difficulty bonusza a a 0hoz konvergál!
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
Fred K. #18138 üzenetére
Köszi Fredi!
A TA nekem sem a szívem csücske...
NEM merem elmondani, hogy szoktam TA-zni... DE mentem már 60 kört úgy, hogy nem voltam a gép előtt.... (nem kérek kommentet)
Szal, néha- néha 3 havonta nyomok 1-2 TA-t.. és ennyi.. Amíg adott rendesen, addig nyomtam ezerrel..
Mára tényleg elegem lett a "bocs, véletlen vót'" üzenetekből!! Még a saját csapattársaimmal se szívesen nyomnám, és útálom menet közben nyomkodni a "oohhh sorry" gombot.. Tudod, a mai napig, ha benegyek egy legalább 8fős szobába, előfordul, hogy a kanyarokban bemennek az aszfalt alá, vagy rosszabb esetben szembe jönnek.. (ugye Paja..)a lag miatt!! És akkor lenne az anyázás, és a report-olás..
Anno egy Fooldancer nevű versenytárssal csináltunk videót... Nekem eltűnt a kanyarban,és megelőztem, az ő videóján pedig megütöm a kerekét, és feltolom a falra.. Akkor 3 nap ban??Köszi a megtiszteltetést, de sztem kihagyom..
-
csaba0223
senior tag
válasz
Fred K. #18133 üzenetére
Nem olyan rég volt 1 hasonló TA összeröffenés! Nagy veszekedés lett belőle! Vannak páran akiknek fontosabb a győzelem mint a játék
Én nem vagyok 1 TA fan, és nem vagyok kiváncs arra hogy ( Te nem tudsz draftolni meg miért koccoltál meg! stb.) Megfogadtam hogy nem fogok TA-z ni!!!
Azért köszi a meghívást! -
dokar
addikt
válasz
Fred K. #18073 üzenetére
igazából nem csak a noobsággal van a baj, hanem, hogy az ilyen sok körös versenyek akkor az igazán élvezetesek, amikor több csapat versenyzik (Pl URC vs OTC vs KOG vs OR) és csak az számít, hogy melyik csapat szerzi meg a dobogót.
jó lenne a 20-as max létszámot 40-esre bővíteni. -
PaJa1
őstag
válasz
Fred K. #17925 üzenetére
Benne lennék. Bár még nem tudom mit fogok csinálni péntek este, lehet pont ott leszek ahol ez a mondat kezdődik
60 körös versenyt úgyse mentem még. Ugye Livenport lesz?
A gyógyszert ki ne hagyd a felsorolásból, a végén szükség lesz rá, de legalább egy forgószékre amin 60szor a másik irányba pörgeted magadÜtközések előfordulnak...
-
csaba0223
senior tag
válasz
Fred K. #17705 üzenetére
Szóval: BP backpack (trunk) többféle van : performance(teljesítmény növelő) ezeket ha megveszed és berakod a trunkba, akkor növelik a teljesítményét az autónak stb. És vannak másféle BPk is de ezekre most nem térek ki
1040 AP val semmire nem mész(vannak 1040 AP alatt is autók igaz nem sok :kb 1 ) de vehetsz 2xRP vagy 2x XP poppert(értelemszerű hogy mire való) tulképp azon kívül arra jó hogy az AP-d ne csúnya 0 legyen
Steerloader =bobcat de találhatsz még puppyt is ami targonca -
csaba0223
senior tag
válasz
Fred K. #17703 üzenetére
Szia!
Először is köszi
Másodszor: vedd ki a Backpackből(trunk) amit vásárláskor beleraktál
AP-t annyit veszel amennyit akarsz, te döntöd el hogy megéri e vagy nem,én drágának tartom!
(10 dollár=1040AP=2400 FT kb)
Steerloader: explorerben találhatsz "?"-ben
kocsi körül a burok: BP sárga:15% -al nagyobb sebesség kék +10% sebesség
szikrázó kerekek: BP kék-+5%tapadás sárga +10% tapadás -
válasz
Fred K. #9368 üzenetére
Megpróbálok akkor valami upgrade-et vásárolni, mert így még egy járókeretes mama is gyorsabb nálam...
Mondom, én ma kezdtem, eddig ennyit szedtem össze. Explorerben eddig 63 volt a csúcsom... Egyelőre ott kaptam a legtöbb RP-t.
Na majd még éjfél után benézek a Shopba..PaJa1: Áhhá... Akkor a fórumba is be kell néznem majd.
Nem tudtam hol hirdetik meg ezeket a speckó versenyeket. Ticketet is venni kell, ugye (legalább is mintha láttam volna a Shopban...)?
Köszönöm a segítséget!
-
Kommy
veterán
válasz
Fred K. #9330 üzenetére
Legegyszerűbb megoldás, rakd 0%-ra a zene hangokat, a menü zenét is meg a játék közbeni zenét is, és rakd mymusicra a music sheme-t és ha zenét akarsz hallgatni akkor azt tedd valamilyen külső program segítségével pl.: winamp.
Ha meg nins motorhang akkor elég egyetlen egy %-ot mozdítani rajta és utánna visszajön. -
PaJa1
őstag
válasz
Fred K. #9293 üzenetére
Nem lehet h az egér önműködően kavar bele az irányításba? A Kawával meg könnyű driftelni, simán meg lehet csinálni azt a küldit még az egyenes vége előtt, 50 mp nem sok idő, a kawana meg kezes.
Azért van ott a drift, mert az egyfajta tutorial a drift módhoz. Ha azt nem tudod megcsinálni akkor kevés eséllyed van drift módban.
Arról nem is beszélve hogy a kedvenc kezdőautóm a jutalom azért a küldiért
Cactus, Ez bug, van akinél nincs feloldva az 1. küldi. Nem tudom mi alapján "szelektál" a játék.
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
Fred K. #9248 üzenetére
azert csak spec. lehetsz, mert ott az eppen aktualis palyahoz magasabb szint kell, minnel tobbet versenyzel, annal tobb XP-d lesz ( eXPerience - tapasztalat) egyre tobb palyan tudsz majd versenyezni
igen AP-t HUF-ert tudsz venni. pl. 2000 AP az 20 dolcsi, tehat olyan 3000 Ft. NEM kötelező venni, nagyon jol el lehet jatszogatni az RP-ert veheto kocsikkal is, csak ha valaki komolyabban gondolja a jatekot, es jobb eredmenyeket akkor, akkor ajanlott.
-
Kommy
veterán
válasz
Fred K. #9248 üzenetére
Ha jól sejtem akkor mostanában kezdted a játéko, és emiatt vagy mindig csak spektatorban, vagyis azért mert még nem értél el olyan szintet, hogy mehess az adott pályán. Erre a legegyszerűbb megoldás ha csinálsz saját szobát és akkor ugyis csak azokat a pályákat látod amelyiken tudsz menni.
AP-t rendes pénzért lehet venni. -
MaciG
addikt
válasz
Fred K. #9241 üzenetére
Ap-t vagy pénzért veszel vagy nyersz eventen
Azért van a garázsban az autó mert azok a tieid
(missiokon lehet nyerni alap class1-es kocsikat)
Bonyolult bejutni a szobába? Ha beloginoltál onnantól 3 katt...
SZerverválasztás mért lenne már agyonbonyolítva? (2 közül választasz, a másik 3 azé van tele ,mert meg sincs nyitva, majd ha annyi játékos lesz hogy 2 már nem bírja akkor megnyitják)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- AliExpress tapasztalatok
- The First Berserker: Khazan
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Fúziós energiát vásárol a Google
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Steam topic
- További aktív témák...
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest