- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel topik
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iOS alkalmazások
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaz 78
aktív tag
Szerintem próbáld ki,lehet tetszeni fog a mai állapot
Számomra a legnagyobb gyöngyszem a TA kocsik balanszolásának lehetősége,ezt nekem találták ki! Az esetek 80%-ban a Thunder Alley-ben portyázom. Amúgy nálam is nagy a szórás tolom a Heat-en kívül a World of Tank,Richard Burns Rally,Grid játékokat online .)
-
Gaz 78
aktív tag
A legelső Project Torque beta valamikor 2007 végén volt a legnagyobb újdonság számomra! Megjegyzem az újdonság nem azt jeleni nálam,hogy odáig voltam érte. Sokat játszottam vele aztán lassan belemelegedtem
A mostani Heat verzió szerintem szépen ki van forrva,az én ízlésemet maximálisan kiszolgálja!!! Az akkor dolgok miatt ma 2012-ben én ugyan nem fogok sebeket nyalogatni.
-
csaba0223
senior tag
A balanszokat neked kel kipróbálnod hogy melyik jó neked! Bemész a shop-ba felrakod rá 1 esével és kipróbálod! Amelyikkel jó azt meg veszed.
Én hiába mondok neked egy beállítást, lehet hogy neked az nem jó!
Egyébként én minden kocsimra amit sűrűn használok megvettem minden balanszot, mert pályától is függ hogy milyen balansz kell!Más! Már nem fantasztikus tag vok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Formula-1
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Óra topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest