- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
,,"a" a kombó men aki csak TAzik,Úgy vélem neked tök8 mit veszel és mit tuningolsz, mivel te TA only vagy ... " .........................
Nekem miért nem segítettek mint másoknak ha valamit kérdezek?Mi a ********* nak kell engem baszogatni reggeltől estig?Állandóan geciztek velem!!!!!!Ez mindeggyiknek szól.Tisztelet a kivételnek. -
Euro Touringgal kapcsolatban! Nem a legjobb az angolom és még nem szerepeltem ilyenen így lenne 1-2 kérdésem!
Tehát: én jelentkeznék, de hnap lesz egy kis dolgom, amit még nem tudok időben. Tehát meddig lehet jelentkezni? Illetve minden heti versenyre külön kell feliratkozni vagy alap lesz hogy mindegyikre felírnak? Illetve jól számoltam, hogy vasárnap du 6-kor lesz?
Köszi!
-
Creative997
őstag
Csak ilyen formában lehet h 2009-ben lesz pár darab kapható, legalábbis ezt olvastam, de nagyon COOL ahogy kinéz. Aki megengedi annak tényleg megéri, az R35öt legalább eu-ban is árusítják
Én meg csak csorgatom a nyálam... Egy Gumball-on biztos tönkreverné a mezőnyt (a kategóriájában)
-
MaciG
addikt
"És igen, test drive módban, és ha a garázsodban van egy járgány... ég és föld!!!!!"
Én inkább erre tippelnék.
Nem hinném, hogy grip balancal jobban csúszkálna...
Laci majd ha vagy ,mehetne egy class5 race.Megnézem rx mire jó, bár sanda gyanum szerint nem sokra, mivel mostanság már harpoon-al is elvernek.
-
dokar
addikt
540! bakker az rengeteg! 215el megyek, nem rosszul.
na látod itt bukik meg a játék gondolatmenete az irányíthatóságról, még pedig:
van mondjuk egy lion, amelyik a kanyart nem szereti. kipróbálod az evot, amelyik nagyon jó kanyarokban. de ha teszem azt maxra, 900-ra, állítod a kanyarodást, akkor a lion is lesz legalább annyira jó, mint az evo, a többi már csak a tapadáson fog múlni és az autó tömegén.egyébként alulkormányzott autókra kell legalább az 540 ahhoz, hogy jól rá tudjon fordulni az ívre.
-
[pH]Lacika
tag
És ha nem hibázok a 2.kör elején akkor simán nyerem az egészet.
De hibáztam!
Amúgy meg így volt igazságos a dolog. Gratula Creative!
Durannak én is elkentem a száját az 5. futamon, nem is kicsit, be sem ért!Én lettem a 3. tehát dobogón végeztem!
Nyertem 70.000 + 1 Hummert, feketét.Ja és kegyetlen a Camaro! Kell rá +10% tapadás és kezesbáránnyá válik.
Üdvözlöm a Camaro clubban Csabeszt és Razint!
Híveim kövessetek! (Na jó ez 1 kicsit erős volt)RSX: na jó hibázol!
De keveset!
Kwizibo-val akkor sem stimmel valami!
-
Creative997
őstag
jaja, csak class6. Mondjuk csak azzal megy ligán kívül. Ha rollával mentem vele, ő kawaval jött, mindig megvertem gyakorláskor, habár over the headen volt h megvert.
Egyszer megkérdeztem tőle h a fenébe tud ilyen gyors lenni minden alkalommal és mondta h elleste grid-től a helyes vonalat. Hát de bazz, minden pályán? (pl grid nem szereti a mudot annyira, ott mindig elverem mert szeretem, de kwiz még ott is rám ver) + grid is "panaszkodott" h qrva gyors a gyerek. A tanítvány elveri a mesterét? -
dokar
addikt
nekem a jobb kezem ügyesebb. keresztbe fogni pedig nem akarom. nincs más hátra, meg kell tanulnom bal kézzel is precízen irányítani. bár az igaz, amikor az autót vezetem , akkor is legtöbbször bal kézzel fogom a kormányt, a jobbat pedig a váltón pihentetem.
na de hóhó, mit vettem észre. a "wheel steering range"-el az autó kanyarodási képessége felülbírálható. ergó 900-ra állítva a lion is olyan jó lesz kanyarokban, mint az mitsu evo.
de pl TA-hoz 90-re le kell venni, különben nagyon cikázik az autó. -
SSP33DY
aktív tag
nem azért Paja.. nélküled nem lennék itt... de hogy neked mindíg van pozitív észrevételed a sok "panasszal" kapcsolatban, mindíg megvéded, megmagyarázod, ami mást dühít.. És még soha, még csak nem is utaltál, céloztál olyasmire, hogy "lehet benne valami"...
Ez a GSXR csávó tuti "szed valamit".. Ahogy írtam..legyorsult, és xarrá alázott majd egy körrel béródon csaj és bp. nélkül egy Alfával egy fullos full BP-s Vettit.. ugyanmár! És ha ez Veled történik? ááá csak bug.. előfordul az ilyen..csak lag, béna vagyok...stb stb..?????Simán belenyugszol? Le se xarod?Azért is kreálok egy accountot, és csinálok pár oszlopon átmenős, megatapadós, hihetetlen kört, és én leszek a király.. vagy csak tudok egy kicsit programozni, és egy védelem nélküli játékban én leszek a csíter??
Uninstall megint...Jah.. Lacika előző user neve volt GSXR..hehe.. hát ilyen köridőket papi
Megyek is anyámért
-
csaba0223
senior tag
Lehet hogy igazad van ! Egyébként teljesen korekt csávó ez a gsxr! Megkérdezte melyik pályán szeretnék menni, ha kicsúsztam bevárt stb. Azt mondta hogy megszünt a speed bug! Mentünk vagy 5-6 versenyt aztán megjöttek a nagyok
( gridghost, riot, lapro, stb) na onnantol kibéreltem az utolsó helyet
De a motoros csávónak sem volt sok esélye!!! 10-versenyböl 1-ezt nyert!
-
dokar
addikt
Persze, ez egyértelmű, csak az általad látott eseményt rögzíti. Nálad számolja ki a kocsi pillanatnyi helyzetéhez tartozó állapotát. Tehát a következő van, ha az emberünk laggol: az adatszolgáltatás mintavételezése kritikusan alacsony szintet ér el és ilyenkor a másik autójának helyzete sem pontos. De nálad a program akkor is ezzel a helyzettel fog kalkulálni. Durva példa erre, amikor egy laggoló "neked megy" TA-ban, mert hol előtted van, hol mögötted a te szemszögedből, holott valójában ő csak futja normális körét. Többször láttam olyat, hogy az ellenfél folytonosan borulgatva haladt előttem itt-ott megjelenve a pályán.
-
Creative997
őstag
Találkoztam már olyannal aki lagolt mint állat és azt látom h belerongyol a falba, nagy csatt a következő pillanatban meg előttem van, meg alattam bukkan fel, erre is volt példa anno TA-n és én kaptam büntit
Hogy van az hogy sim vs-ben egyszer csak az egyik verseny arcade-os lett a kövi meg már normál?? (Hangar) Csaba is tanúsíthatja!Egyébként ezredre annyit mentem mint Dani
-
Creative997
őstag
4 új autó, hm... szerintem mivel drift mániás is vagy ezért a két stallion meg egy hexan bennt van és 1 AP-s: lehet h nem camaro mert megvárod h le legyen értékelve, de túl jó ahhoz h ne lehessen kihagyni (meg a tuningja csak fél mila min...tehát nem); leht még a másik drift autó, de már vettél 3at, tehát lehet h nem, Hummert meg még minek, mikor van Destroyer és Buggy, ergó maradt az RX-7 GT, mint 4.
Nos?
-
Creative997
őstag
Akkor hiába tekernek a wr-ért ha úgyis törölni fogják, ugyanúgy nem ér semmit, mint a statisztika, meg a rating, csak a wr-ért kapsz rp-t. De mire megcsinál az ember egyet addigra elment egy csomó bp, tehát az sem igazán éri meg, max a lelkének.
Egyébként nem értem pontosan h miért nem lehet ezt megoldani.Szerintem ha megcsinálták a speedbugot, akkor bele kellett nyúlni a TA-ba amit elbasztak vagy nem tudom, de érdekes h egyet megcsinálnak, másikat elrontanak. Vagy lehet h van valami magyarázat?
-
dokar
addikt
te nem km/h-ban nézed?
egyébként befigyelt egy GM is és megnézte a véletlenszerű black flag kiosztást. nagy a fejetlenség. egyébként nincs többé speedbug. remélem slowbug sem lesz.átszámoltam, az úgy 78km/h lenne, de én 82-nél sem kaptam az előbb fekete zászlót. páran igen, egyébként első lettem.
(#12378) sepR : mondom én, hogy random osztja a gép.
-
Sixday
csendes tag
Félreértesz.
Én itt most a játék reálisságáról beszélek.
Ugyanis egy 100 lovas autón egy ecu upgrade nem 1! lóerőt hoz.
Emiatt jelenleg nem merek venni AP-t pedig nagyon szeretnék venni egy RX7-et, felpiszkálni 400 pacira és keresztbe végigautózni az egész játékot.
De ha megveszem és azt látom hogy az ECU upgrade a 250 lóhoz ad 1-et akkot kihajítom a gépet az ablakon idegből, ezért inkább nem merek kockáztatni.
Szóval ez szerintem súlyos hibája a játéknak. -
Sixday
csendes tag
Itt nem összefüggésekről van szó, hanem arról az irreális ostobaságról hogy veszek egy stage 1 motortuningot es 1 azaz egy darab plussz lóerőt hoz.
Ez nevetséges, röhejes és szánalmas is egyben.
Kérdés hogy ez bug vagy tényleg így van?
Mert ha tényleg akkor semmi értelme a tuning résznek. -
Creative997
őstag
Igaz, nem mindent szoroz, csak BLT-t és Prefect driftet, de fánkozásnál a perfect driftet és a track difficultyt szorozza csúnyán.
-
Ricco_hun
senior tag
Kösz! Most megmagyaráztad nekem mik azok az alap autók. Én azt kérdeztem a 4 közül melyik lesz. Vagy mindegy? (ha mindegy, akkor már itt befigyel egy kis "esélyegyenlőség-hiba" Csak egy kósza gondolat: nem lehetne korábban kezdeni? Mondjuk 7-kor? Hacsak én gondolom így, akkor csak miattam nem kell változtatani. Úgyis kiesnék az első körben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Gitáros topic
- Viccrovat
- Macska topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest