Új hozzászólás Aktív témák
-
Isten88
senior tag
Itt tudsz AP-ra szert tenni. Meg kell csinálni a feladatokat a leírt módon, és ha Aeriának kedve tartja, akkor meg is adja az ígért AP-t. Ha nem tartja kedve, akkor ingyen dolgoztál nekik.
Játékon belül még van a Challenge mód, ott is tudsz AP-t gyűjteni, de ott soha nincs versenyző, meg oda kell, hogy legyen AP-d, amiért tudsz Racing Ticketet vagy micsodát venni a shopban és azzal tudsz ott indulni. De általában ott halál van, vagy sokkal jobbak ellen versenyzel és esélyed nincs, meg mikor én ott versenyeztem, akkor bugos volt az is és rosszul adott nyereményt. Az elsők semmit sem kaptak, az utolsók vitték a nyeremény AP-kat. -
Mariann294
őstag
-
Isten88
senior tag
A kulcsokat akkor kapod, ha játszol. Pirosat 7000 XP-nként kapod (XP = Experience point), a sárgát meg nemtudommennyi mérföldenként. Vagy fordítva, nem tudom.
Ha gondolod kezd el tuningolni az autót, de egy erősebb kocsira is gyűjthetsz. A te döntésed. =)
Ja, ha majd megint elkezd majd a következő hetekben frissíteni a kliensed, akkor ne ijedj meg, csak jönnek újítások a játékba. -
PaJa1
őstag
Első belépéskor megkérdi, hogy mi legyen a nicked. Ez után már csak névcserélővel tudsz változtatni ami sztem 800 AP.
AP-t lehet venni, nyerni, kapni. Van jó pár lehetőség hogy kapjál, nézzél szét a hivatolos forumon. Forum index fülön vannak az aktuális aeriagameses eventek.
A PT fülön meg csak PTs eventek. -
-
Isten88
senior tag
Szia, üdv a klubban.
Letöltöd a játékot és teljesen autómatikusan beállítja magát. Teljesen ingyenes, szal nem kell szenvedni, hogy másik szerverre tegyen be, mint például a wow-nál. Nagyjából megcsinálod először a mission-öket, amit a főmenüben tudsz elérni. Ott megkapod az összes alap (Class1-es autót). A másik 2 oldalhoz azt hiszem Task és Drive challenge) kulcsokat kell gyűjtened. Pirosat és sárgát. Sárgát azt hiszem, hogy 7000 XP után kapsz, pirosat meg nemtudommennyi mérföld után. Érdemes először a class1-es autót tuningolnod, valamelyiket. A tuningok közül először a kezelhetőséget fejleszd, utána a kasznit és utoljára a motorját. Ha ezek megvannak és kinőtted a kocsit, akkor érdemes magasabb szintű kocsira gyűjtened. Jelenleg a Panama a legerősebb kocsi, amit meg tudsz venni RP(Reward Point)-ért venni. Az AP az Aeria Point, amit valós pénzzel tudsz vásárolni (forint, dollár, font, stb.). Ajánlom, hogy olvasd el a leges legelső hozzászólást ezen témában, ott mindent megtalálsz részletesen. Ja, és 5 szintenként meg kell csinálnod a jogosítványt, hogy tovább tudj haladni. Sok sikert a játékhoz, ha valami kérdésed van, akkor fórumhoz méltóan nyugodtan megkérdezheted, segítőkész nagyon az itteni banda. Azért írtam, hogy fórumho méltóan, mert nem régiben járt itt egy-két chat-fióka, akik nem tudták mi a fórum. Szóval akkor sok szerencsét és jó játékot!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 512GB SSD Win11Pro Gari: 25.09
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest