- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba0223
senior tag
Update,
The primary reason for this update was to fix the major bug in TA mode.
We also made an adjustment to the way quick shop works. You can now un-select the item and have to 'right' click to purchase it.
We also made some adjustment to some of the Lap limits per race. No Wagan did NOT get changed.
The rest are minor bug fixes.
No new content, maps, tracks, or cars.
We might release short TA track next week and 1-2 fantasy cars if we can get them tuned and balanced in time.
CTKrazy
P.S. Because you do not like a play mode does not mean it isn't important to others. No reason to criticize what other people like and enjoy.
dokar: Nekem annyira nem
-
Isten88
senior tag
Én meg 54 MPH-val is mentem PRO-val is és Intimidatorral is, és nem volt semmi gáz, csak mikor jövök ki, átszedi autópilótára, belerohan egy másik előttem haladó duduba és egyből összegyűjtött a gép nekem magától 2 piros zászlót. Egy harmadik kellett volna még, és akkor szerencsés nyertesnek éreztem volna magam, mert ilyet csak én nyertem eddig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Vezetékes FÜLhallgatók
- HP notebook topic
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- iPhone topik
- További aktív témák...
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest