- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Creative997
őstag
válasz
Sixday #12223 üzenetére
Bemész a shopba és felrakod az összes tuningot az RX-7re és meglátod h full tuninggal mennyi a változás az alaphoz képest. Sőt, ki is tudod próbálni a test gombra kattintva, mud-on és circuit-en, anélkül h bármit is megvettél volna bele. Egyébként a felsőbb kategóriás autóknál már elég jelentős a változás...
A body upgrade a teljesítmény tuningnál van és a lényege h könnyíti a kocsit, megnő a végsebesség, a teljesítmény, a gyorsulás, a tapadás és a féktáv is (vagyis az csökken és a gyorsulás is). De méregdrága a többi tuninghoz képest!
Tegnap este nagyon sok agysejtemet elittam...
Rég fájt már ennyire a fejem..., azóta született pár hozzászólás, no
Én 21 múltam, tehát már legálisan is ihatok az USA-ban
Ugyan már, minden a pénz, a pia, a nők és a kocsik körül forog
(nyócker: pénz-pénz-p*na, először kell pénz, aztán még több pénz és aztán jöhet a p*na
) Sry, a másnaposság...
-
PaJa1
őstag
válasz
Sixday #12199 üzenetére
Nem összefüggést hanem összességet írtam. Egy egy fejlesztés megvételével nem sokat javul az autó. Nagy különbség van az alap és a teljesen feltuningolt autó között.
Nem kötelező megvenni semmit... De úgy nem sok esélyed lesz a játékban. Versenyért kapsz RPt, RPből vásárolsz hogy újra, jobban versenyezz
Amúgy már írtam én is meg más is, lehet hogy lemaradtál róla, de szerintünk fordítva kellene lennie az áraknak, az autó legyen drágább és a tuning olcsóbb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 2042
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- BIOS frissítés
- OLED TV topic
- Végleg leállnak az Anthem szerverei
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Léghűtés topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- EliteBook 640 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest