- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
b1sti
senior tag
Hogy lehet AP szerezni a játékban?? Most biztos nagyképűnek hangzik
, de csak szimplán érdeklődöm, hogy a vásárláson kívül hozzá lehet e jutni!
-
b1sti
senior tag
Azt meg tudja mondani nekem vki, hogy mi alapján tudom kiszámolni, hogy mikor kapok kulcsot?? A főmenüben a mileage, ha jól tudom, akkor azt mutatja, hogy hány mérföldet mentem?! Nem? És aszerint kevesebbet! Vagy én már nem tudom.
..
-
b1sti
senior tag
A motor részét mindenképp jobban megéri külön külön, de a többit nem tudom! Ha jól néztem meg most a dolgokat!
-
b1sti
senior tag
Véleményetek szerint mivel kezdjem a tuningolást? Handling-ből benne van az első szintű fék és gumi, a felfüggesztésből pedig a 2es. Ennyi van benne össze-vissza!
Egyébként vásárláskor az On-Sale fül alatt mik vannak? Amiket mások akarnak eladni vagy mi? Mert mindnek ugyanannyi az ára, mint a "rendes helyükön". -
b1sti
senior tag
Sziasztok!
Kérhetnék egy olyan infot, hogy mivel lehet könnyen sok pénzt keresni a játékban??
Nagyon lassan megy így a játék elején.
Amúgy mit érdemesebb, megvenni a body kit-et, ami viszonylag minden tulajdonságon emel az autónak, vagy mindent külön-külön??? és még egy kérdés. Hogy a rating-em az miért vagyis mitől csökken? Köszi mindent!
-
b1sti
senior tag
válasz
Mariann294 #12187 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
b1sti
senior tag
Még egy kérdés! Amikor be akarok lépni egy versenybe, és kiírják az infokat, ott mit jelentenek azok a különböző ikonok?? (zöld kis autó, javító kulcs, stb)
-
b1sti
senior tag
Bocsi a sok hülye kérdésért!
de miért van az, ha belépek versenyezni, van ahol csak nézni tudom a versenyt, és menni nem! Ott figyel a kis kamera ikon! Ez miért van?
-
b1sti
senior tag
Helo!
Mai nap folyamán kezdtem a játékot, és azt szeretném megkérdezni, hogy honnan tudok sárga kulcsot szerezi? Megcsináltam a missziókat, taskból ha jól emlékszem akkor semmit nem tudok, és a drive challange-ből pedig 2-t, mert csak két sárga kulcsom volt! Vagy most mit csináljak? Kezdejem tunningolni az autót, és menjek versenyezni vagy mi tévő legyek???
Légyszi egy kis infot! Köszi
-
b1sti
senior tag
Egyébként mennyibe kerül egy AP?Lehet valahogy törölni a usert?
-
b1sti
senior tag
Nevet nem lehet változtatni, ha már elkezdtem játszani a játékkal??? Szerettem volna a HUN-t a nevem elé rakni.
-
b1sti
senior tag
Egyébként annak a proginak kell futnia miközben játszok???
-
b1sti
senior tag
válasz
Mariann294 #12145 üzenetére
babu87
-
b1sti
senior tag
Sziasztok!
Teljesen új, kezdő játékos vagyok! Segítséget szeretnék kérni a beállításokhoz, mármint a server részéhez, és hogy mire érdemes a játék során figyelnem, mit vegyek, mit ne vegyek, egy kis tapasztalatot szeretnék gyűjteni! Előre is köszönök mindent!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EA Sports WRC '23
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Könyvajánló
- Renault, Dacia topik
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- További aktív témák...
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Zalman R1 White - Ha valami egyedire vágysz 2.0!
- Riverside 500
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - Ezüst - MAGYAR(2025) - mw0w3mg/a - 3 év garancia
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Ultimate előfizetések
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest