- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- iPhone topik
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
válasz
Shadowfax #861 üzenetére
Te most mire gondolsz?
9:10-kor szerintem arra gondoltam, hogy basszus, el ne késsek a pótZH-ról.Most viszont arra gondolok, hogy miután meglett mindkettő, lehet Princezni a vizsgákig.
Persze ez csak poén, valójában a vizsgákra tanulni kell, aztán lehet Princezni.
Viszont amikor azt a HSZ-t írtam, akkor vmi tök másra gondoltam.
Beázik a fórum, vagy mi?
MEGALOL! -
DigitXT
félisten
válasz
Shadowfax #850 üzenetére
Hát ez meg hogy lehet?
Úgy, hogy nem mindenhol lehet előfizeteni, ill. ha lehet is, akkor sem mindig éri meg a szélessáv beköttetése (ADSL, KábelTV nem mindenhol megy ugyanúgy).
Nem mondod...
Hidd el, Musztángnak is van hozzá proggija, szal nem a TGA a gond, egyszerűen 6M körüli ZIP-eket nem éri meg percdíjas net mellett letölteni (még ezen a hűde-szélessávon is elég lassan jött le amúgy, mivel nagyban függ a szerverektől is).
Engem pl. kifejezetten érdekel, hogy áll össze egy-egy játék.
Hát ebből, mint textúrából sokat nem lehet kihozni. Gondolom át lehetne rajzolni kicsit, aztán ökörködni vele, de egyrészt egy Prince-fan nem bántja az eredeti játékát, másrészt nem triviális, hogy hogyan is vannak elcsomagolva ezek a fájlok.Mondjuk még 1999-ben egy Action Supercross nevű mókás játékot totál átszabtam ''textúraügyileg'' - 2D-s volt, szóval inkább az egész kinézete változott meg -, ott PCX volt a fájlformátum, és saját proggi, szedte ki, szerkesztette(m vele), és végül pakolta vissza a csomagolt fájlba.
Ellenőrzőösszegeknek stimmelnie kellett, stb: jó móka volt (valójában nem törtem meg), anno TP-ben szórakoztam.
Na, ezzel egyetértek...
Ha egyszerű lenne, lehet, hogy kipróbálnám a gagyi lánc eliminálását.
Ezt is javítanám, ha lehetne.
Mondom, akkor már a modellekhez is hozzá kéne nyúlni, ami hangyányit húzósabb.Mondjuk én örülnék neki, ha megcsinálták volna, hogy választható legyen komolyabb részletezettségű karakter is, ha bírja az ember gépe.
Btw. nem tudom, mit akarsz moddolni, mert a PS2-re visszapakolni nemigen menne...
-
DigitXT
félisten
válasz
Shadowfax #843 üzenetére
aminek a megnyitásához valamilyen jobbfajta képszerkesztő progi kell
Nem azért, hanem mert baromi nagyok, és nem mindenki szélessávon netezik.(A PaintShop Pro természetesen ismeri a TGA fájlokat.
)
Túl sokat egyébként nem vesztettél.
Ezzel viszont egyet kell, hogy értsek, nem hiszem, hogy moddolni akarnánk a programot (bár Farah-ra a T2T-ben ráférne egy kis ráncfelvarrás, de ahhoz meg valszeg nem lenne elég a skin buzerálása), ha viszont nem csinálunk vele semmit, akkor inkább csak ''érdekesség'', amit egyszer megnéz az ember, aztán sanyi.
Ja igen, esetleg Kaileenaról le lehetne operálni azt a baromi ronda nyakláncot a WW-ben, amitől úgy néz ki, mintha a nyakára lenne varrva a feje...
tegnap kicsit sok(k) volt a művészeti élményekből
Btw. tesóm nem tagja az MTT-nek, a fórumra meg összvissz egyszer postolt.Viszont a többször szerepeltek kiállítva képei különféle Tolkien rendezvényeken.
-
Musztáng
tag
válasz
Shadowfax #841 üzenetére
Én ezeket nem tudom megnézni, és a WW totyikban lévőket sem!
Shadowfax #839: Na, ezzel megadtad a kegyelemdöfést mára.
Nem azért linkeltem, hogy elkeserítselek!
DigitXT:
a Prince-fanok annyira zseniálisak, hogy tudják: a második kép tükrözött!
Mármint a második kép közepén lévő kicsi képek!
köszi, hogy linkelted őket, szerintem tök aranyosak.
Megtaláltam az oldalt, amelyikről még letöltöttem őket. -
DigitXT
félisten
válasz
Shadowfax #834 üzenetére
tudod, annyira zseniális voltam már akkorra, hogy az fel se tűnt
Ja, hogy easyben kezdted, és utána? Én normálban kezdtem.(Easyben asszem a gamepad miatt vittem ki elsőként, aztán később gondolom még egyszer poénból.)
a sok köcsög, aki felpontozza a hülye haverja baromi gagyi aláírását
Ha ez vigasztal: totál olvashatatlanná teszi a fórumot, ha az aláírásba képet lehet szerkeszteni, nem is szívesen olvasnám/om az ilyet. ''Sima'' Prince-es képszerkesztő verseny nem volt?Btw. azok a képek voltak már, amikor az eredeti Prince ('90-es évek eleje ugye) és a SoT jelenetei vannak montázsolva?
Mod: mondtam én, hogy előbb-utóbb ''baj lesz'' aés
alkalmazásaiból...
[Szerkesztve] -
DigitXT
félisten
válasz
Shadowfax #832 üzenetére
Priviben írta volna meg, ember, erről beszélünk már 10 hsz óta.
Akkor miért a topikban kérdezgetni? Írtam priviben, hogy az a HSZ a Kutya topikba (mert van ilyen is) való volt, ide OFF, szóval ne feszegessük a témát még 10 HSZ-t.
Még hardon nem vittem ki a T2T.
Na tessék, akkor itt az első behozandó lemaradás!
Most megint easy-n játszom.
Pff.
easy meg a normal közt olyan óriási különbséget nem vettem észre a WW-ben
Annyi volt a(z észrevehető) különbség, hogy az ellenfelek kevesebb csapástól is megmakkantak easy-ben, valamint a csapdák kevesebbet sebeztek a Princén...
-
DigitXT
félisten
válasz
Shadowfax #817 üzenetére
a legtöbb játékos totyikban ennél sokkal nagyobb OFFok mennek
Nem tudom, nem szoktam olvasni más játékos topikokat mostanában, mert...
Mi meg azért törekszünk arra, hogy a játékot is megemlítsük (néha).
...nagyon nem is játszok, de tegnap pl. épp nyüstöltem az Oroszlánkirályt (igen, az eredeti, ősöreg, DOS-os, de ma is jópofa verziót): nehezebb, mint a Prince!
rosszalkodás
Robaj rosszalkodott.(Annyira OFF HSZ-t írt: töröltettem, de sajnos mire a mod keze lesújtott, Musztáng már válaszolt arra a HSZ-re, így annak is reszeltek...
)
De így nem is szeretnék nyerni.
Gondolom: csak vicc volt.De a ''haveri átszavazókat'' viszont azért elég jól el lehetne küldeni legelni egy pár napra, csak míg a valódi szavazás le nem zajlik.
Naon király! Ő esetleg a Tolkien fórumon aktív? MTT tag?
Nem akartam reklámozni, csak ezekből a képekből, meg a versenyről (+ meglátván az egérpadot felragasztva a szekrényem oldalára) ez jutott eszembe.
A kérdéseket majd megkérdezem tőle: valószínűleg van valahogy köze az MTT-hez: majd priviben megírom, vagy ha linkelsz ide egy PH!-s Tolkien fórumot, ott.
-
DigitXT
félisten
válasz
Shadowfax #815 üzenetére
Te hol olvastál ilyet?
Összeraktam.
én tuti nem linkeltem, tehát valaki más volt
''Hm. Could be...''
Moderátornak készülsz?
Nem lennék jó mod: pl. egy HSZ törlését kértem, erre beletakarítottak a topikba 3 HSZ-nyit, ezekután pár napig néma csend volt, most meg megint OFF-olunk.(Is.)
Szerencsére...
Ezexerint te sem lennél jó mod itt.Amúgy csak nem a PoP fórumon vagy az?
Mert akkor nincs probléma a szavazás végeredményével: negatív HSZ-ek törölve.
Ha nem is nyerek, de jó lenne egy második hely.
Tesóm Gyűrűk Urás képeket rajzolgatott, igaz, hogy nem Prince (mondjuk Galadriel adott esetben rokonítható lenne Kalieenaval) de nem semmi képek voltak, ennek ellenére nem nyert - persze nem is azért készültek a rajzok -, viszont a Tolkien újságba bekerült, meg ilyenek.Ebből a képből pölö egérpadot is csináltattam.
[link] (Persze eredetiben sokkal szebb, vhogy fakónak néz ki így, nade sebaj.
)
-
DigitXT
félisten
válasz
Shadowfax #813 üzenetére
Na, akkor keresd meg azt a kisebb képet, mert én nem emlékszem rá.
Keresi a halál, te mondtad, hogy már linkelted rosszabb minőségben.Próbáltam amúgy rákeresni (1 perc), de első körben másik Kaileena-s kép jött ki.
Paint-tel megnézem, milyen képet készítesz
Már megint ezek a hülye smileyk, tönkreteszik a topikot.Mellesleg amit írtam: PaintShop Pro-ról hallottál-é?(
) Mert nem csak PhotoShop létezik a világon.(
)
Tényleg?
Igen.
Amúgy szarok?
Honnan tudnám, mit csinálsz?Ja, hogy a kép: nem, szerintem nem rossz.
-
DigitXT
félisten
válasz
Shadowfax #811 üzenetére
Akkor lekicsinyíted.
Mintha azt írtad volna, hogy a mostani linkben a nagy szám kizárólag az volt, hogy 1600x1200-ban van a kép.Akkor meg van egy korábbi verzió, ami kisebb: de azért most ezt kicsinyítsem le?
Minek?
Ezt a smiley-t meg nem szeretem:
És most ilyet kéne raknom, csak ezt sem szeretem.
Ennek mindenki nagyon örül.
Honnan t'od, lehet, hogy egy ilyen aláírásképecskét még én is elpaintshopolnék.
Kaileena néni vöröses háttérben
Ha azt kérted volna, hogy tippeljem meg, eltaláltam voilna.()
aki tkp. Hector a Castlevania-ból
Na erről fogalmam sincs, engem a Prince érdekel. -
DigitXT
félisten
válasz
Shadowfax #808 üzenetére
ilyen jó minőségben még nem
Lementeni én is lementettem, mert ugye Princes kép, de most őszintén: mit kezdjek vele 1600x1200-ban?Háttérképnek szvsz feleslegesen nagy (és azt különben sem cserélek minden nap), művészkedni meg mondjuk nem akarok vele.
[link]
Remélem nem az entry nr1 a pályaműved.De most tényleg: melyik?
-
Musztáng
tag
válasz
Shadowfax #806 üzenetére
Az első három kép a hivatalos oldalon fent lévő háttérképek, ugyi?
Nemtudom, nem ott találtam őket, hanem a hatterkepek.hu-n.
Szerintem nagyon gagyik
Nekem nincs semmi bajom velük!
A Farah kép nagyon klassz viszont (igaz, már volt).
Szerintem a Kaileena-s kép is már volt.
Amúgy indultam a hivatalos fórumon a sig contest-en.
Aha, és az mit jelent? -
DigitXT
félisten
válasz
Shadowfax #785 üzenetére
Amikor elgurul a korona... Tudod...
Kaileena homokteste elporlad, csörömpölés - a Prince ekkor ájul be kb., de legalábbis közvetlen utána -, Farah odafordul, hogy ''Mi az?'': na ekkor 1mp-re tök profilból látszik a vidben, és hosszúúú az orra.
(Nem vészes, de szét tudom magam röhögni rajta, ha direkt arra koncentrálok...
)
-
Latitude
aktív tag
válasz
Shadowfax #750 üzenetére
Helló Mindenki!
Lehet, hogy most ünneprontó leszek... Tegnap este befejeztem a harmadik TTT is. A Vezirrel annyit szívtam, hogy azt elmondani nem tudom! 8 azaz nyolc órát szenvedtem vele
! Így aztán az a maradék kis hangulat is amit nyújtott nekem a game elszállt. Bevallom őszintén az utolsó harmadát is csak ''böcsületből'' játszottam végig. Az egész játékból hiányzott számomra az a hangulat amit az elsőrész nyújtott (és amiért azt biztosan végig fogom újra játszani), hozzáteszem először a WW-t toltam végig. Aztán az a sok idegesítő speed kill, ami szerintem nem fűszerezte a hangulatot, hanem skatulyázta a játékmenetet. (Az egyetlen ésszerű magyarázat a létjogosultságára, hogy az óriás monsztrákat valóban így lehetett látványosan a történet során ledömgölni).
Szerintem a jó zenékből is kevesebb volt mint az előző részekben.
Hiányoztak az apró poénok is ami az elsőrészben szerintem nagyon sokat adtak a játékhoz, gondolok itt a menük alatt felhangzó egy-egy mondatára a hercegnek (és számomra a második részből a hangulat komorsága miatt nemis hiányzott).
Aztán a karakterek (főleg a hölgyekre gondolok) merőben megváltoztak (itt most nem a kebel méretét hiányolom) nem mondhatni, hogy az előnyülre. Első pillantásra az volt az érzésem, mntha a virtuális szereplő az előző 2 rész sikerén felbuzdulva túl magas gázsit kért volna, ezért a producer úgy döntött más játsza el a szerepet! Az nem zavart, hogy a karakternek más lett a hangja, de hogy merőben másként néz is ki...
De azért volt kellemes meglepetés is, az pedig a video galéria első jelenete a poénos bakikkal.. Nyaaa, azon jót vidultunk még harmadik megtekintés után is.
Sajnálom, ha anti rajongónak tűnök, de nekem az első két rész után (aminek nagy rajongója voltam, vagyok, és leszek is) nekem cslódást okozott a befejező epizód.
Üdv: Latitude -
DigitXT
félisten
-
Integra
titán
válasz
Shadowfax #728 üzenetére
szépen muzsikál az új kari, érdekes hogy nincsen 1280x1024-wa felbontás, csak 1280x960
ebben viszont vízszintesen csíkoz, nem tudom miért, ezért marad az 1024x768
viszont a kamera mintha teljesen más lenne a sands of timehoz képest, elég érdekesen mozog, mindig másik irányba mint ahogy forgatnám....
mik azok a kincsesládák amikre rávágok és sárgán izzanak utána?
illetve hogyan tudok fegyvereket cserélni amik a földön hevernek a halottak után? egyik kezemben most van valami kard amit elsőnek ad, de a másikban még mindig az a botocska van, amit a tengerparton felvettem. ehelyett hogy cserélem át buzogányra? -
-
gabor128
aktív tag
válasz
Shadowfax #623 üzenetére
Tegnap elérkeztem egy nehéz részhez. Azt gondoltam, hogy ezt segítség nélkül tényleg nem fogom tudni megcsinálni.
Ez az a rész amikor fogathajtás után egy lángoló körben két brutál bivalyt kell legyőzni.
Akárhogy forogtam, ugrottam, ütöttem ...semmi eredmény.
Végül megpróbáltam csak a kardos csávót ütni, ekkor a másik, a fejszés rám akar ütni egy nagyot, de elvétette és a fejszéje belefúródott a földbe és csak nehezen tudta kihúzni, és addig védtelen maradt. ÁHÁÁÁÁÁ!
Na ezután ezt próbáltam erőltetni de a kardos csávó mindig olyan gyors volt, nem nagyon hagyta, hogy a másikkal foglalkozzak, így gyakran a kettőt egyszerre kellett ütni.
Gyakorlatilag a lényeg az volt, hogy a fejszés csávó életét félig le kell ütni, utána lehet nyomatni 2 speed kill-t (még jó hogy volt ilyen speed kill-es lehetőség, különben üthettem volna őket; nemtudom, az EASY mennyivel lenne könnyebb)
Ez már a történet közepe? -
Robaj
addikt
válasz
Shadowfax #621 üzenetére
2
Kombókat nemtom, még anno WW-ből emléxem kedvencre, mikor levágta ellen fejét, meg a 2 karddal a kezében testkörzés kombót előadta, és kettészeletelte az ellent. Sajna ez kimaradt a 3. részből(mármint nem szeli ketté)
Ez aranyos szájli(Musztáng és Shadowfax fórumtársaknak
)
Érdekes, ma már másodszor találkozom ezzel a ''smiley''-val. A másik esetben is töröltem.
Mellőzzük az ilyesmit.
Köszönöm.
Viktor0610 -
gabor128
aktív tag
válasz
Shadowfax #604 üzenetére
Ezt csak azért írtam, mert aznap kb 19:00 körül kezdem el játszani, és eléggé elragadott a dolog. Amikor ahhoz az óriáshoz értem, kicsit megtorpantam, gondoltam, hogy nem fog menni elsőre. Ekkor ránéztem az órára és 1:00 körül volt. Na ekkor mondtam, hogy megyek aludni. (majd másnap lecsapom)
Másnak néhány próbálkozás után átvittem ezt a részt.
Megj. sztem egyedül is rájöttem volna a dologra, de elég volt annyit mondanotok, hogy másszak fel +speed kill.
De az a jó mikor küzdened kell a célért, nem? -
cor
őstag
válasz
Shadowfax #415 üzenetére
azért irtam h nállam sejtettem/rémlett h ps2n tolod
eleinte fel se tünt a speed kill, ui nálam csak annyi (lehet nem állitottam be vmit?) h a képernyön körbe el kezd ''homokszinben lüktetni''...
viszont a ''szemes'' felsö nézet kicsit zavart h nem használhatom csak ott ahol ö játék engedi...
a másik igazán idegesitö az a bugnak tünö dolog h voltak olyan helyek ahol elsöre hiába csináltam sztem jol eccerüen lezuhantam...
igazábol nálam ez nehezitette a dolgokat, normálon kezdtem s igy is rövidnek tünt kicsit....
nálam az abszolut + cucc az az átvezetö anim volt amikor Farahhval körbeveszik öket -
maszat
senior tag
válasz
Shadowfax #363 üzenetére
Köszi.
Nem is gondoltam arra, hogy a falon kellene futni és úgy ráugrani az erkélyre.
Robaj
Mivel kellett volna szenvednem?
Még egyszer sem bírtam lopakodással kinyírni a ''szemes napforrást, ami jön az égből'' vigyázó gonoszokat. Hiába nyomom a gombot, mikor kékre vált a tőr, addigra már késő. -
Robaj
addikt
válasz
Shadowfax #345 üzenetére
Már elfelejtettem
, azé nem írtam oda, majd ha megin végigjáccom
Hát amire emlékszem, az az, hogy az ellenre a halál előtti utolsó csapás után az ''animáció'' nem folyamatos volt, hanem volt benne ''ugrás'', tehát a csávóka előre volt hajolva, halálos csapás után meg 1ből cövek és megpandelt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest