- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
válasz
gabor128 #717 üzenetére
Hát ha követted a storyt, akkor egyértelmű, hogy itt lesz a vége.
Amúgy teljesen jól haladsz, csak ne szaladgálj neki a köveinek mielőtt levágod a szárnyát, és úgy sok energiád fog maradni, hogy ne érdekeljen, ha egyszer-egyszer meglő majd, miközben felmászol. (Csak arra vigyázz, hogy ne akkor lőjön meg, amikor épp lógsz valahonnan, mert akkor leesel.) A merre ugorjak kérdésre: körbe kell nézni. Tudom, kicsit macerás forgatni a kamerát, ha alacsony az fps, de gyakorlat teszi a mestert.
-
DigitXT
félisten
válasz
gabor128 #666 üzenetére
nem akad a T2T
Felbontás, játékbeállítás, képminőségjavítók, FPS érték? Ha ezeket konkretizálod, lehet, hogy leborulok előtted (), de valószínűbb, hogy azt mondom: ja, hát úgy...
a közeljövőben kijövő gépigényes játékokat vinni fogja
Ó hát persze, hogy vinni fogja, de az tuti, hogy nem minden full/minden maxon nagy felbontásban: ne terjesszünk már hülyeségeket.Egy 64-bites FX5200-on is elmegy (viszi) pl. az NFS:MW is, de azért csak érzed, hogy nem a 640x480 + minden off/minden low jelenti az ideális élményt.
Pláne egy 21''-os monitoron: pixelhegyek, argh.
-
DigitXT
félisten
válasz
gabor128 #657 üzenetére
ezt tuti hogy még kb 5 évig nem kell lecserélni
Nagyon el vagy tévedve.Már most elavultnak számít az a kari (nekem is volt 1 évig, tavaly nyáron cseréltem), sőt, bizonyos értelemben már Integráé is (ami mellesleg perszehogy teljesíti a játék hardverkövetelményeit, hiszen egy generációval újabb, mint a 9600XT), meg az enyém is, amin minden full/minden maxon 1024x768-ban néha (de szerencserére 0xAA/16xAF mellett ezen a karin tényleg csak néha) röccen. Azt persze megértem, hogy egy GeForce FX után felüdülés a 9600XT, de hogy zsírul vigye pl. a témában szereplő 2006 elején megjelent játékot (gyk: POP: T2T
) kötve hiszem.
Amúgy AMD vs. Intel vitát sem itt kell nyitni, de azt jobb ha tudod, hogy az Athlon XP-vel már egálba kerültek, az A64-gyel meg le is lépték az Intelt (játékokról beszélünk). Nekem amúgy épp ez a két fajta procim volt, azelőtt meg (akkor még ''Intel-only''-ként) egy P1 200MMX.
voltak olyan esetek, hogy a játék el sem indult, annak ellenére, hogy minden leírt követelménynek megfelelt a játék
Ezer meg ezer oka lehetett, hogy az adott játék nem indult el: a hardver csak VAS, amellé nem árt egy jól bekonfigurált oprendszer is, ami viszont független tőle.
Ja és a másik gépben tesztelést már irta Integra: P4-es rendszerben ment a kari.
Mod: offos rész, és elgépelés.
[Szerkesztve] -
Shadowfax
addikt
válasz
gabor128 #618 üzenetére
Oké, oké, én értettem, hogy mire gondoltál, csak annyira aranyosan hangzott.
Megj. sztem egyedül is rájöttem volna a dologra, de elég volt annyit mondanotok, hogy másszak fel +speed kill.
De az a jó mikor küzdened kell a célért, nem?
Ahogy mondod.
Mikor én játszottam első alkalommal, akkor még nem voltak leírások, így saját kútfőből kellett megoldani. De azt hiszem egy vagy két alkalommal én is kértem segítséget, amikor már órák óta ugyanott voltam, s már maj' megőrültem... -
Shadowfax
addikt
válasz
gabor128 #602 üzenetére
Mikor már másodszor is agyonvert elmentem lefeküdni.
Ez egy baromi édi mondat.
Nagyon beleéled magad a játékba...
Nos, már párszor kitárgyaltuk, mit hogyan kell megoldani, de az egyszerűség kedvéért belinkelem a TELJES videó végigjátszást (Robaj nagyon szereti, ha ilyet csinálok.).
[link]
Neked most az ''Arena'' című rész kell (mily meglepő). S ha rákattintasz a linkre, azt is látod, hogy most a játék kb. 1/3-ánál tartasz.
S aki ezek után megkérdi, hogy az arénában hogyan kell az óriást legyőzni, azt kiherélem. -
Musztáng
tag
válasz
gabor128 #602 üzenetére
Úgy láttam, hogy oldalt fel kell mászni a sziklára, nem?
Igen, kéteszer is.De a 405-ös HSZ-ben Shadowfax kolléga leírta mi a pálya és még videót is linket, esetleg azt tudnám ajánlani, nagyon jó!
Egyébként ez közel van a végéhez, vagy van még?
Innen még elég messze van a vége.
olyan ellenségeket is tesznek bele, mint a ww-ben a nagydarab csávó, akinek a hátára kellett ugrani,
Ami késik nem múlik!Még az elején vagy!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- Ryzen 5 5700X + RTX 3070 + 32GB RAM + NZXT hűtés/ház + Windows 11 Pro
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- LAMZU Maya X 8K - Fekete + Artisan MIZUGUMO FUTAE P8 Gari: Mysoft.hu 2027.03.08 -ig - Ár alatt!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest