- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadowfax
addikt
mik azok a kincsesládák amikre rávágok és sárgán izzanak utána?
Egy darabig nem vágtam, hogy most a Warrior Withinről beszélsz.Mellesleg annak is van totyikja.
Nos, ezekből a ládákból egy csomó van a játékban - különböző képek vannak ''benne'' - a menüben az Extra features alatt találod meg azokat, amiket sikerült kinyitni.
illetve hogyan tudok fegyvereket cserélni amik a földön hevernek a halottak után? egyik kezemben most van valami kard amit elsőnek ad, de a másikban még mindig az a botocska van, amit a tengerparton felvettem. ehelyett hogy cserélem át buzogányra?
A botocskát majd csak később cserélheted ki (a játékmenetben a főfegyvereket magától váltja, mint a SOT-ban, s ez az első főfegyvered LOL), a másik kezedben lévő mellékfegyverek felvehetők, eldobhatók, stb.
-
Latitude
aktív tag
Hali Integra!
Nekem egy Asus A7v8x-x -es alaplapom van és egy AMD 2200+ -om (húzva van 2600+-ig). Nálam eddig csak a Prince of Persia Sand of Time akadt 2-3 alkalommal. A jelenség hasonló: game (szerencsére) futott, egyszer csak képernyő kikapcsol, csak az újraindítás segít. Nem tulajdonítottam neki különösebb figyelmet! De! A Battle for Middle-earth 1 és a 2 abszolút kifagyott már a menünél is, illetve a Fable is hátast dobott játék közben. Na mondom tuti vid kari (Connect 3d Ati 9550 húzva), kapcsoljuk ki a kari húzást, persze fagyott ugyan úgy. De 2 napja elkezdtem átgyurmáztatni egy dvd-t dvd formátumba (most az lényegtelen, hogy miért) 78%nál monitor kikapcsol, gép lefagy. Ekkor fogtam és visszaállítottam alapra a procit, azóta minden fagyás nélkül megy. Szvsz a húzás következtében számolási hibákat vét a proci és ez odáig vezet, hogy jól kifagy a rendszer.
Persze könnyen leherséges, hogy nálad nem ez a baj, de nekem ez eddig megoldotta a problémámat.
Üdv: Latitude. -
gabor128
aktív tag
Nekem ATI Radeon 9600XT-m van 128MB. Zsírul visz mindent.
Azelött nekem is geforce-om volt, de félévente elavul a kártya, ráadásul ugyanígy félévente dobnak ki új kártyákat, amiket jo pénzé' megveheted. Ugyhogy vettem ezt a kártyát. ezt tuti hogy még kb 5 évig nem kell lecserélni.
''Nemtom mennyire uj a kártyád. Lehet, hogy annyira uj, hogy még nem került bele a támogatott eszközök közé''
A másik. Az AMD-vel kapcsolatban. Nekem is volt. Fogjuk rá hogy tökéletesen ment.
Szóval ez az AMD cég is folyamatosan fejlesztgeti a lapjait. 5 évvel ezelőtt még kezdőnek számított, és mellette már rég létezett az Intel P3.
Mikor használtam jol működött, de voltak olyan esetek, hogy a játék el sem indult, annak ellenére, hogy minden leírt követelménynek megfelelt a játék.
Sztem: Próbáld ki a kártyát másik gépben! -
DigitXT
félisten
az aztán tényleg idegtépő volt...
Igen, azért is hoztam fel példának.
sot után a warriort köll végignyomni
Igen-igen, annélkül a jelen topik témájában szereplő T2T-nek nincs sok értelme.
mintha azt már megkapnám 2 rugóért
Bizony, Ubisoft Exclusive kiadásban.(A Relevations asszem PSP verzió.
)
-
DigitXT
félisten
Robaj írta, hogy sokkal durvább...
Hát bizonyos értelemben igen, ellenben sokkal élvezetesebb, változatossabb, és bár bonyolultabb, mégis kezelhetőbb!
Pl. ha elestél fel tudsz kelni hátragurulva is, ami enyhén szólva előnyösebb, amikor 3an várnak veled szemben, hogy mire felugorj, ismét lecsapjanak (ld. SoT). stb.
Node hiába is magyaráznám: ki kell próbálni, és ahogy mondják, úgyis ki fog alakulni a saját harci stílusod.
Felfabrikálás egyenlő 1CD berak, install (ja, itt ki lehet választani a nyelvet: pl. ne a spanyollal kezdd, de ha már nagyon unod, kiviheted úgyis: mókás), amikor kéri 2CD berak, majd 3CD. Tadamm.
Hogy egy félisten fejében netán warez forduljon meg, az még rémálmaimban sem jut eszembe...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i5-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest