- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen GPS-t vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
az túl egyszerű lett volna
Szabad fordításban ez: mindig kiszúrtak, ezért kénytelen voltál ütni-vágni őket...
Ne aggódj, velem is soxor történt ez, de néha azért jól jött, ha ''túl egyszerű'' volt.
A'la Tomb Raider
Hát, ha ezt az új részre írod...Történetileg nem (sem) estem hanyatt tőle, ráadásul, mire igazán kezdtem belejönni, már vége is lett.
Szóval jó volt a princes irányítás, de a Prince aztán ne legyen nekem TR-es, mert akkor vkit seggberúgok...
Utsó megaoff: viszont a grafikáját next-gen módban eléggé odatették, kár, hogy (mai) épkézláb vidikari nem igazán képes úgy futtatni.
Meg úgy összességében jó pofa volt, szóval nem szídom, csak ilyen tekintetben ne hasonlítsuk a Prince-hez.
-
DigitXT
félisten
Ilyenkor hol marad a kihívás öröme?
Amikor viszont már baromira megy az agyadra az egész, és lassan már-már anyagi kár okozásba csap át a játék ''élvezete'', azt hiszem indokolt a szükséges segítség kérése ill. örömet okoz annak kapása.Mondjuk anno amikor a Griffet legyoktuk, magunktól jöttünk rá a trükkre (trial and error módszer
), de holt ideg voltam miatta, már csak azért is, mert szivatásnak éreztem, hogy a Prince lett a maszkos csávó, stb.
-
Shadowfax
addikt
-
DigitXT
félisten
-
DigitXT
félisten
Hoppá, félreolvastam.
Amúgy nem, nem kell 1-2 percet várni a DVD-re, általában 10-15 mp, amíg leellenőrzi a lemezt.
Kivéve, ha vmi bánata van, akkor tényleg befigyelhet az 1 perc várakozás, de ilyen (kop-kop-kop) elég ritkán volt. Viszont egyszer találkoztam olyannal, hogy bekérte újra a játék kódját, nem tudom, miért!
Aztán persze indult rendesen (még jó): fura ez a StarForce, meg kell hagyni (sokan szídják is).
-
DigitXT
félisten
1-2 percet várni mire elindul a gém
1-2 percet?Kicsit soknak tűnik - addig simán előveszem a DVD-t! -, de azért kíváncsi vagyok rá.
Viszont remélem más (szintén eredeti) StarForce-os játékokkal nem akasztja össze a bajszát ez a turpisság.
(Bár ha belegondolok a CRC-t épp egy-két hete, hogy uninstalloltam, mert már kivittem egyszer... Ja és a TOCA: RD3-at is, mert (kb.) dettó.
) Szóval talán most az egyetlen SF game, ami fent van az a T2T. Ehh, most nézem, a FlatOut2 (EVM-ben a nyitó ára 2K volt!
) még fent van, bár mostanában azzal sem játszok...
Esetleg multizni kéne vele, állítólag az az igazi móka.
-
DigitXT
félisten
term ugye h. ne kopjon
Meg mert lusták vagyunk.Én pl. volt, hogy csak azért nem ''léptem be'' a játékba egy ideig, mert nem volt kedvem a szekrényből elővenni a DVD-t. (Komoly.) Bezzeg a SoT-ot és a WW-t simán lehet noCDpeccsel nyomni, nem kell lemezelni.
Szóval azt mondod, hogy ez az eredeti gémre is alkalmazható ''javítás'' lenne?
Mondjuk a StarForce-ot ismerve nem tudom, hogy mire gondoljak. Mivel - természetesen, hiszen Prince-fan vagyok
- megvan a játék eredetiben, nincs szükségem warez-megoldásra, de egy ilyen ''noDVDpatch''-nek még én is örülnék.
-
Musztáng
tag
Ezért kiviszem még1x a WW-t
Jó, de akkor keresd meg az össze health upgrade-t, ellenkező esetben nem fogja a Prince átkarolni a Kaileena-t.
nekem az a rész tetszett a legjobban, szeretem a darkos hangulatot
Én pölö azért szeretem a WW-t, mert sokféleképpen el lehet bánni az ellennel, és a zenék is tök jók/zúzósak. -
Musztáng
tag
Ez nem a stáblista alatt elhangzó zene?
De, a címe: Straight Out Of Line, itt megtalálod a szövegét, ha érdekel[link]
Ill. volt benne pár rész, amit még nem láttam a pop-ban
Jaja, én is meglepődtem.
ahogy a herceg átkarolja kájlínát
Az az utolsó videóban van, amikor elhajóznak ketten az Idő Szigetéről. Vagy másra gondolsz?
jut eszembe sok boldog szülinapot
Köszi szépen! -
DigitXT
félisten
Értem én, csak nem értek egyet vele: ha már a feltört játékhoz kell segítség, azt szerintem nem egy olyan fórumon kéne keresni, ahol az ilyesmi kifejezetten tiltott.
Szóval akkor inkább nem is várok ide annál a 30-nál (majd egyszer meg- számolom
) többet.
(Akik egy része már így is SF kérdéssel jött.
Sajnos.)
-
DigitXT
félisten
sokan csak ki szeretnék próbálni
Erre felkaptam a fejem, és megnéztem: tényleg nincs belőle demó.Mondjuk aki eddig szerette a sorozatot, annak szvsz kötelező darab, és nem is kell próba.
TRL esetében pl. pont fordítva volt: volt demó, és a sorozthoz képest nagy (Princes!) előrelépés volt tapasztalható, ellenben 13K-ért jött ki, amire azt mondom: ehh.
Viszont sikerült kipróbálnom a teljeset, és tök tetszett is, csakhogy épp mire teljesen belejöttem volna, nagy hirtelen vége lett, szóval kicsit csalódás, így bár tervezem, hogy meg is fogom venni (mert pl. majd kíváncsi leszek a nextgen módra is, persze ha lesz, amin fusson
, meg persze azért mert tényleg elismerésem a fejlesztőknek: jó irányban indultak), egyelőre így hanyagolom (még mindig 12K
).
Musztáng: rezervációs ár Prince rajongóként értelmezve: amennyiért adják.
TRL-re viszont olyan 5K körül húznám meg ma a határt. (Amúgy SecuROM-os.) -
Retekegér
MODERÁTOR
Egyet küldjé má nekem is
On: nagyon benne vagyok a játékban, de most elakadtam... harciszekeres rész után van 2 manus, egy baltás és egy kardos, tűzgyűrűben kell velük megküzdeni a késsel. Hogy a rákba kell őket legyőzni? Azt észrevettem, hogy a baltás néha úgy belecsapja a földbe a fegyverét, hogy nem bírja kihúzni, gondolom ilyenkor kell gyentelni az arcát. Viszont ez elég rövid ideig tart és eközben ott van a kardos is, aki ad az arcomnak... -
Shadowfax
addikt
Ezek közül a pop2 volt leghosszabb, sehogy nem ment először a faltól-falig ugrás, mármint két fal egymással szemben és úgy ugorva araszolni felfelé.
Hehe. Nekem a SOT-nál (első POP játék -leszámítva az eredeti POP1-et) a legnehezebb a faltól-falig ugrás volt felfelé vagy lefelé a két fal közt. Emléxem, rengeteget szívtam már az elején, mikor a tőrért kellett felmenni Farah papa palotájában.Nem értelmeztem jól az instrukciót, s azt hittem, három gomb kombinációja.
De aztán rájöttem, s ment, mint a karikacsapás. -
Musztáng
tag
1. a lovaskocsis, mivel nem volt homokom, kb 5-10x restart
Nekem az ment: kb. 2x kezdtem el.
2. ikrek, kb 3-4x
Az nekem is valahogy így volt.
3. ill. a tic-toc prince, tic-toc-os résznél kb 5x
Huhh, erre nem emlékszem.De amikor újrajátszottam mindig elsőre sikerült.
Nekem még a Vezírrel is megyűlt a bajom: szerintem azt több, mint 10x kezdtem el. De aztán az is ment mindig elsőre.
Ezek közül a pop2 volt leghosszabb, sehogy nem ment először a faltól-falig ugrás, mármint két fal egymással szemben és úgy ugorva araszolni felfelé.
Mármint hol?Az összes ilyen esetnél?
-
DigitXT
félisten
-
DigitXT
félisten
De ő biztos olyat akar, amivel repülni is lehet.
(PoP1-ben még olyan is volt: zöld bájital, avagy W.
Sőt, azzal a ''megahittel'' akár a képernyőn lévő összes törököt legyakhattad egy darab K megnyomásával...
) Érzésem szerint Ubi(soft?
) vmi ilyet szeretne a T2T-hez, de egyrészt nem fog kapni, ami önmagában még nem baj, másrészt, ha tényleg csak a storyra kíváncsi, olvassa el a végigjátszást.
-
Musztáng
tag
A husik jobban bejönnek mi?
Nem. Szeretem, ha valaki izmos.Csak arra akartam kilyukadni, hogy a Prince csuklyásizma túl szögletes lett: engem ez zavart pölö(
) az átvezető jelenetekben.
DigitXT:
le lehetne merevíteni a Prince bá haját, mintha bezselézte volna, mint egyesek.
Tudom kire gondolsz, és igazad van! -
Shadowfax
addikt
Nézzétek meg pl. ezt a képet (amúgy nagyon vicces, ahogy néznek
)
[link]
A Herceg válla baromi széles, de olyan hirtelen beszűkül a mellkasa, hogy az valami hihetetlen...Szóval nem arányos, legalábbis szerintem...
Vissza kellett volna olvasni, amit írtál.
Értelmező kéziszótárt esetleg?
Legközelebb idézd, mire válaszolsz, már háromféle dolgot írtam, s nem tudtam, mire reagáltál. -
DigitXT
félisten
-
DigitXT
félisten
SoT-ot játszottunk már úgy, hogy save point-tól save pointig felváltva.
Aztán mégegyszer, megcserélt sorrendben.
Asszem én voltam, aki először kihaltam: hiába, a ''tanítvány'' idővel megelőzi a ''mestert''.
Prince-fanatizmus rulez.
Mod #795-re: megy privi.A HSZ meg törölhető.
[Szerkesztve] -
DigitXT
félisten
Kezdem sejteni, hogy azt firtatod, hogy Shadowfax ''hátszaggatása'' tutira nem a homokzsákozástól van-e.
Nos, én azt nem tudhatom, de ha mondjuk beesik Musztáng és elkezdi ecsetelni, hogy neki meg ''röccen'' az oldalsó hasizma, akkor lehidalok.
(Ami tekintve a vízállást nem biztos, hogy jó ötlet.) De ne offoljuk szét a topikot: nincs senkinek semmi problémája, nem akadt el sehol, még csak meg sem röccent a játékmenet?
Vagy már mindenki vérprofi?
-
DigitXT
félisten
800x600 azt ne feledd!
He?Én abban voltam, hogy 1024x768!
Így azért érthetőbb.
nem szaggat be
Héhéhé, azért ne beszéljünk el egymás mellett!Én sem beszaggatást írtam, az már durva lenne azért, hanem röccenést!
Szted 30 FPS a vezíres csatában szaggatás?
Nem, nem volt az: egyszerűen csak érezhető volt, hogy nem olyan folyamatos, és a kamerakezelés sajnos érzékeny erre: nem lehetett könnyen, pontosan forgatni...
Mod: és ez engem kifejezetten zavart, sajnos.
Mod2: szaggatás mondjuk a 20 FPS lenne, vagy valami hasonló.
[Szerkesztve] -
DigitXT
félisten
Ja, de bipict buheráltam, és utánna jó volt.
És tkp. mit kellett hozzá buherálni?
Egy ideig mértem, utánna miután megnyugodtam, h. bírja szűrőket
Hát, pedig amikor apuci szobrát kell tologatni, ott erősen 40 FPS körül ingázott az X800Pro-n,ami ugye erősebb a 6600GT-nél.Kár, hogy már nem tudjuk összevetni, bár igazából nem nagyon számít, csak emléxem, hogy anno a WW-re is azt mondtad, hogy röccenés nélkül (Athlon XP + 6600GT) kombóval, pedig ha vminek, hát procilimitnek kellett volna lennie egy-két helyen: erre mondom, hogy ki mit szúr ki, kit mi zavar...
-
DigitXT
félisten
40+ minimum
Egész játék alatt a 6600GT-n?Nem hinném: mértél, vagy csak érzésre?
Kb 3x-os sebességgel futott a prince, néztem is nagyon
Úgyérted, hogy bugzott, mert túl gyors volt a kari? Azaz, hogy gyorsabban mozgott a Prince, meg minden?Én ezt csak a Beyond Good & Evil-ben tapasztaltam, ott, amikor 100 FPS fölé ment (Vsync Off), akkor nagyon gyorsan kezdett szaladni a főhős(nő).
Ja, a SoT-ban viszont már tényleg túl erős az X800, mert elcsúszik a párbeszédek szinkronja hasonló beállításoknál, szóval erősen lemarad a hang...
-
DigitXT
félisten
nem láttam röccenést
Az mindig relatív, hogy kinek mi ''röccen''.Nekem pl. a 30 FPS alá esés erősen ebbe a kategóriába tartozik, de van úgy, hogy zavar a 40 FPS is: 50 fölött kezd tökéletes lenni, 60-nál meg egyenesen élni kezd a játék.
100 fölött viszont nem érdekel.
Példa: a vezíres csatában a 9800 Pro átlagban 30 FPS-t tartott: elég nehézzé vált emiatt a kamera forgatása, így a felmászkálás. X800Pro-n ugyanitt 60 FPS: hihetetlen játszható.
Viszont ha ráteszem a 4xAA-t, már csak 40.
Nade ha én is XTPE-t varázsolok a kaimból...
Amúgy 16xAF az alap.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest