- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Instagram közösségi fényképezés
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadowfax
addikt
válasz
Musztáng #1350 üzenetére
Köszönöm szépen.
Íme: [link]
Visszatérve a wii-re: a készítők nem az überf@sz@ grafikai megvalósításra törekedtek, hanem az ötletes távirányítóval forradalmasítani akarták a játékokat - s ez egész jól sikerült is nekik. Épp ezért kipróbálnám, milyen a Herceget a wiimote-tal irányítani, azzal küzdeni.
A grafikája meg nem rosszabb, mint most PC-n vagy PS2-n a T2T.Mondjuk ez nem volt dicséret.
-
SLYM
veterán
válasz
Musztáng #1321 üzenetére
elvileg nem is kellett volna gondnak lennie, de én sikeresen nem vettem észre(vagy inkább nem jöttem rá)
. ez volt az első ilyen, amikor a sötét prince fut a falon és egy lámpát kell eltalálni a lánccal, hogy tovább tudjon futni.
amúgy most tartok annál a kőszörnynél
[Szerkesztve] -
DigitXT
félisten
válasz
Musztáng #1314 üzenetére
Bár a grafikája nem az igazi.
Azért annyira nem rossz, szerintem!
A SoT-ban sokkal kidolgozottabbak a karakterek.
Szerintem inkább csak ''másmilyenek''.De lehet abban vmi, amit mondasz, nekem is pont ilyen érzésem volt: mintha egy kicsit össze lennének csapva a T2T-ben.
Főleg azt bírom, amikor Farah kancsalít.
Mondjuk lehet a dologhoz annak is köze, hogy a megjelenés előtt mindenféle ''artwork''-ökkel, meg videókkal bombázták az agyunkat, aztán egyrészt sokmindenből semmi se lett (tökmás jelenetek), másrészt enyhén jobban nézett ki az összes karakter bármely videóban/képen, mint a játékban: ebből jöhet össze a ''nagy csalódás'' feeling.
(A SoT karakterei pl. sokkal jobban hasonlítottak a videókban látható ''énjükre''...
)
[Szerkesztve] -
Shadowfax
addikt
válasz
Musztáng #1291 üzenetére
No, a grafika kb. ugyanaz, mint a PS2-n,
Hát igen, ez történik egy játékkal, amit eleve konzolra fejlesztenek.
Bizonyám, de ha belegondolsz, 2000-ben a PS2 milyen nagy áttörés volt, s a PC-s fejlesztők csak utána jöttek ki a hasonló tudású videókártyával, stb. Mára meg elavult lett, s sajna a T2T ezt megsínylette.
Most azért az XBOX360 grafikában nagyon ott van a szeren, s egy hasonló tudású PC-s konfig sem két fillér... Csak hasonlítsátok össze a játékokat, ami PC-re és XBOX360-ra is megjelent, mecsoda erős konfig kell hozzá.
Ja, s nem flémet akarok ezzel indítani.
Egyébként, amikor először toltam végig, akkor sokszor elrontottam én is a speed kill-t. Nem értettem, hogy miért nem jó (pedig jónak tűnt, de nyilván elszúrtam az időzítést). Aztán, amikor már többször kivittem egész belejöttem, szal szerintem ez gyakorlás kérdése.
Ebben igazad van, de ma nem a gyakorlás számított, hanem tényleg egyszerűbb volt a Speed kill PC-n. -
-
DigitXT
félisten
válasz
Musztáng #1258 üzenetére
Végülis ezt sem hagyományosan kellett legyőzni.
De igaz: nem főellenség.
Mod #1259-re: hát nem pont most nem frissítettem?(Rákeresetem uis, hogy pontosan mi akar lenni ez a Stone Guardian, mert névről nem rémlett.
) Az ikres rész kemény csata... Nem véletlen mondta Robaj a Klompa után, hogy ''Mi lesz itt később?'' De azért ne add fel, megfelelő stratégiával meg lehet csinálni.
[Szerkesztve] -
Shadowfax
addikt
válasz
Musztáng #1202 üzenetére
nagyon ideges lett, hogy nem tudta legyőzni Mahasti-t (lilaruhás csajszi).
Pedig az a csata annyira nem nehéz
Ez volt az a csata, amit játszi könnyedséggel végigvittem, mindenféle homok meg ilyesmi nélkül.(Csak vissza kellett emlékeznem, Shadee-t hogy gyaktam le a WW-ben.
)
-
DigitXT
félisten
válasz
Musztáng #1134 üzenetére
Na igen. A kérdés már csak az, hogy ennek örüljünk-e, vagy se: a héten láttam a hülyeboltban az Ubisoft Exclusive kiadású T2T-t, mindössze 3K-ért, előtte viszont több, mint fél évig egy fikarcnyi árcsökkenés sem volt, így nem volt túl népszerű a játék.
Asszem Shadowfax vmikor megjegyezte, hogy talán nem véletlen, mivel az eladási adatok nem vmi egetrengetőek... (Mondjuk ez is ilyen kígyós dolog, uis. ha csökkent volna az ár, valszeg többen vették volna meg.) Viszont mivel eddig nagyon könnyen warezolni sem tudták, így alakulhatott ki az a mókás helyzet, hogy a hajdani ''sokrésztvevős'' Prince topikok után itt maradtunk (''csak mi fanok''
), kb. 4-en, mint ''állandó tagok''...
-
Shadowfax
addikt
válasz
Musztáng #1089 üzenetére
Digit XT:Te már kérhetnél egyéni avatart, nemde?
Ja, kérhetne, de még nem tudja, hogy milyet. Én már tudnám, hogy milyet kérnék magamnak, de sajna attól még messzi vagyok.
Majd DigitXT lovagiasan felajánlja, hogy Te kaphass avatart helyette.
Egyébként megint van kedvem játszani a gaméval. Tényleg Shadowfax, már kivitted másodszor is?
Ööö...Megvettem a Final Fantasy X-et, s most azzal játszom egy ideje.
De néha előveszem a Hercegemet is, nehogy besértődjön.
(Tudod, milyenek a pasik...
)
-
-
-
DigitXT
félisten
válasz
Musztáng #864 üzenetére
Én is erre szavazok!
Mondjuk valszeg nem lenne elég csak a modellt izélgetni, azon is módosítani kéne, hogy hogyan kezeli a motor az egyes alkatrészeket.
Bár lehet, hogy le lehetne merevíteni a Prince bá haját, mintha bezselézte volna, mint egyesek.
A Farah-nak viszont nem tudom, hogy állna a tökegyenes haj, nem valsz, hogy jól.
Bár az meg mindig is idegesített (feltéve ha épp azt figyeltem), hogy amikor a Prince elindul gyök2vel a haja úgy elkezd lobogni, mintha legalább motorozna...
[Szerkesztve] -
Shadowfax
addikt
válasz
Musztáng #842 üzenetére
Én ezeket nem tudom megnézni, és a WW totyikban lévőket sem!
Igen, mert ezek olyan fájlok aminek a megnyitásához valamilyen jobbfajta képszerkesztő progi kell.
Túl sokat egyébként nem vesztettél. Ha hazamentem, csinálok egy screenshotot, miről is van szó.
Nem keserítettél el, csak tegnap kicsit sok(k) volt a művészeti élményekből. -
Shadowfax
addikt
válasz
Musztáng #805 üzenetére
Az első három kép a hivatalos oldalon fent lévő háttérképek, ugyi? Szerintem nagyon gagyik, mikor megláttam őket tavaly dec-ben, tisztára kiakadtam, hogy lehet ilyan randa wp-ket csinálni egy ilyen klassz játékhoz.
A WW és SOT hivatalos wp-k tök jók voltak...
A Farah kép nagyon klassz viszont (igaz, már volt).
Amúgy indultam a hivatalos fórumon a sig contest-en. -
DigitXT
félisten
válasz
Musztáng #784 üzenetére
Igen
Tényleg? Én csak a Jóbarátokból emléxem az arasz hosszával kapcsolatos fejtegetésekre, erről az orr dologról még nem hallottam.
Amúgy a Princének biztos kisebb dolga is nagyobb az orra méregetésénél: 7 évig, miután elvesztette - álmában?
- a szüzességét, csak a Dahaka akart a Barátnője lenni, aztán amikor nagy nehezen ''szerzett'' magának egy új csajt (valójában fordítva történt), kiderült, hogy az meg az Idő császárnője, és ez annyira megviselte, hogy csak ruhában tudtak egymáséi lenni, ezután persze azonnal tragédiába fúlt a románc, végül az ex-barátnője meg meg sem ismerte, mert az egész meg sem történt... De azért happy end: összejönnek.
Érted: de azért az orrát méregeti...
-
Shadowfax
addikt
válasz
Musztáng #784 üzenetére
Azt ugye tudod, kedves Musztáng, hogy állítólag van összefüggés az orr nagysága és ...khm... nagysága közt?
Igen (bár ennek az összefüggésnek a bizonyoságában sem vagyok biztos)
Szerintem se feltétlen, de annyit megért a dolog, hogy a postom után a totyikot olvasgató hímneműek vad méricskélésbe kezdtek. -
DigitXT
félisten
válasz
Musztáng #778 üzenetére
Miért, a homokszörnyként eltöltött percek éveknek számítanak?
Hát, ha megnézed a sötét Prince arcát, ráférne egy nagygenerál.Gondolom a maszkosra is, csak azt nem lehet megnézni, mert maszkos.
De esetleg lehetne javasolni neki egy fiatalító maszkot: felteszi, megköt, lehúzza, és voilá.
-
DigitXT
félisten
válasz
Musztáng #776 üzenetére
Szerintem azért az is számít.
Hogy a Shadowfax/Robaj párostidézzem: miről beszélsz, kedves Musztáng?
a Farah néni is ugyanúgy öregedett, mint a Prince bá
De ő nem változott homokszörnnyé.Se maszkossá: minden jóból kimaradt.
Még az lehetett a baja, hogy nagyorrú lett.
LOL!Ja: ez gondolom a korral jár.
-
DigitXT
félisten
válasz
Musztáng #772 üzenetére
Pedig, mint kiderült (a WW topik után szabadon), hülyeség az egész, amit írtam, mert nem a méret a lényeg.
Szóval Farah néninek azon kívül, hogy kétszer kancsalul néz bele a kamerába, és folyton átlibben a haja a testén, valójában az volt a baja, hogy a Prince bácsi hirtelen megöregedett, csúnyán ráncos (+fekete) lett.
-
DigitXT
félisten
válasz
Musztáng #679 üzenetére
Valszeg elunta az FPS, ilyen moncsi kártya, olyan moncsi kártya témát
Gondolom, pedig az még elvileg ON volt.Mondjuk nem véletlen nem jelenik meg a topik a bal oldalon akármit is írunk bele: hiába szakmai, ha egy játékról szól, ez van.
Mod: régen nem így volt.
+OFF: privi ment.
megnéznem szemből a fejét
Minek, ha úgyis levágod?
[Szerkesztve] -
Shadowfax
addikt
válasz
Musztáng #622 üzenetére
felfut a falra és onnan elrugaszkodik bal egérgombbal
A falon van bal egérgomb?
PS:
Az én kedvencem hasonló: falra felfutás, s onnan úgy ugrik vissza, hogy sebesen pörög (fejjel lefelé), s közben kinyír legalább 3-4 ellenséget.Ha jól emlékszem, akkor ez a ''Bladewhirl Attack''.
Musztángé meg az ''Angel Drop''.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest