Új hozzászólás Aktív témák
-
melega
őstag
Nem tudtok valami hasonló játékot amit 2005-től kiadtak?
Ez a rész egyébként bejött nekem. Jól sikerült.A Warrior Withinben nem volt nehéz eltévedni, elszúrni. Szerencsére végigjátszás videót követtem
-
BMWFan
senior tag
-
Fáraó
őstag
Szia!
A fórumon tört játékkal nem foglalkozunk, segítséget nem adunk. Olvasd el az alapelveket újra! -
Dömy
tag
Hali
Leszedtem a Prince of Persia The Two Thrones Reloaded-et, de akadt vele egy olyan probmlémám hogy mozgás közben vibrál, ugrál a kamera. Ez főleg a karakter irányítása közben idegesítő. Olyan mintha automatikusan vissza akarná állítani a kamerát középre! Két gépen is próbáltam, az egyik dual-core-s volt, a másik sima procis, ha ez számít, mind a kettőn ugyanaz a probléma! Ez a tört verzió hibája, vagy nálam van valami gigszer? Remélem tudtok ezügyben segíteni! Előre is köszönöm!
-
fpeter07
veterán
Képek:
Dark Prince #1
Dark Prince #2
Pacik
Ugratás
Prince jumpszerk: elsőre nem jött össze a link
-
wmarci
senior tag
válasz
napoleon2323 #1600 üzenetére
Én is ott szenvedtem sokat, Wii-n. Mondtam: Csal a játék!!!
Ja meg az első Boss-nál, annál a dagadéknál. -
fpeter07
veterán
válasz
napoleon2323 #1598 üzenetére
Rögtön támadjuk a kardosat! Egészen addig amíg a tesója (a fejeszés) belénk nem akar vágni (ezt majd a belassítva mutatja a kamera), ilyenkor guruljunk el, és üssük a fejszéset (amíg be van akadva a fejsze a földbe) ezt ismételjük meg párszor, aztán kapunk engedélyt speed kill-re így le tudjuk vinni a kardos életét is felére. Aztán még1x ugyanígy.forrás
-
napoleon2323
tag
Sziasztok!
Van egy problémám:Elakadtam a king's road után amikor a két szörnnyel harcolok.Tudnátok segíteni.Sürgős és Fontos lenne.
Köszönöm előre is!
-
total90
veterán
Hello!
Meglett a PoP:T2T ,de nem erdeti(és a környéken nem is találtam eredetiben).Az a gondom,hogy olyan verzió,hogy csak akkor tudom játszani ha kihúzom az optikai meghajtókatValami megoldás erre?
-
Shadowfax
addikt
Innen letölthető két új, hivatalos háttérkép az új PoP játékhoz.
-
Shadowfax
addikt
válasz
superfinest #1583 üzenetére
Nézd meg ezt a videót, 100x többet ér minden magyarázatnál.
-
superfinest
tag
The Temple Rooftops résznél van egy olyan rész amikor lelövi a nő nekem a harangot (miután megöltem a láthatatlan emberkéket) és felmászok rá majd egy fogaskereket meghúzok késsel, kinyitodik egy ajtó de mire odaérek becsukódik mert összevissza kell ugrálnom még akkor is ha lelassítom az időt és mindig becsukodik!!SEGÍTSETEK!
-
Shadowfax
addikt
Az új játékból "speed art": [link]
-
Apophis
őstag
válasz
Apophis #1580 üzenetére
Közben megoldódott, leírom, ha másnak is gondja lenne vele: beragad, megfordulsz, és azonnal nyomod is újra lefele, így szép apránként le lehet araszolni. Remélem nem lesz olyan rész, ahol ez időre megy...
Viszont újra elakadtam. Dark Prince feladata a templomban: 2x fáklyán lánclengés, falfutás, majd két átlósan kilövő fali panel. Ezzel már korábban is szívtam, mert a második sosem hajlandó kilőni, simán lezuhanok. Úgy kb. 20-szor töltöttem újra a részt, 5 teli sand tankkel, azaz volt 100 próbálkozásom, plusz PoP veterán vagyok, így szvsz nem velem van a gond. Bug lehet, mint a láncon csúszás. Noclip cheatről nem tudok, akkor most számomra eddig tartott a játék?
-
Apophis
őstag
Megvettem a három az egyben kiszerelést (eddig csak a SoT volt meg), és gondom akadt a T2T-ban. Eléggé az elején egy wallrun-chain-wallrun-ugrás után kell eljutni egy láncra, ami alatt ott várja az ellenség a speedkillt, de én nem tudok lecsúszni. Egyszerűen beragad, ha elengedem, meghalok. Egyébként irányítás-kamera-bugok tekintetében ez a rész a leggyengébb.
-
Gyusz
őstag
Meglenne az új rész címe? Elvileg Prince of Persia Prodigy néven kell majd az új részt keresni. Egyébként nem is tudtam, hogy a Sands of Time után Jordan Mechner ismét segédkezik a fejlesztésben, ez szerintem nagyon jó hír.
-
illusiON
őstag
hú de rég játszottam ki
már nem is emléxem rá.. itt most, az első képnél kellene továbbjutnod vagy a másodikon? ha a másodikon, akkor fuss a falon a téglalapra, és sztem kitolja a falat jobb oldalt.. nem?
és akkor arról tovább futhatsz a kidobócuccra, az meg ha pont jókor nyomod akkor feldob a bal falon levő párkányzatra.. énnan meg esetleg tovább oda hátra jobb irányba nem lehet elugrálni vhogy? vagy az első képen kell tovább menni?
-
fpeter07
veterán
Én ezt a játékot abbahagytam az utsó fightnál
asszem win újrarakás volt
És sztem az Assassin's Creed jobb (lesz) ennél, igaz a harc eléggé leegyszerüsített, viszont vannak olyan emberkék akik simán kinyirnak. De ott van hogy mindent meglehet mászni -
DigitXT
félisten
válasz
illusiON #1564 üzenetére
szerintem ez minőség szerint
Érdekes megközelítés.De lehet benne vmi (tényleg a WW volt a legütősebb).
4. részről is ami az egész történet elé tekint vissza
Nem kevered az Assasin's Creeddel?Az ilyen sci-fi-féle, aminek az előzménye... Amúgy annyit lehetett tudni, amikor az Ubi szerveréről kiszivárgott pár kép, hogy valami készül.
Meg talán még annyit, hogy nem lesz benne az idő homokja. Amúgy most, hogy mondod, emléxem vmi videóra, ami ilyen fejlesztés közbeni cumó, és ugranak benne egyet kettőt, de arra nem, hogy ebből mire lehet következtetni, és arra sem, hogy hol láttam.
-
illusiON
őstag
válasz
DigitXT #1563 üzenetére
szerintem ez minőség szerint, a T2T annyira nekem spec nem jött be nem volt hangulata, aztán ugye a homokórás az újdonság volt meg minden és talán a warrior withinnek volt felejthetetlen feelingje ami tleg jól sikerült
olvasgattam valahol 4. részről is ami az egész történet elé tekint vissza, nem tudtok róla valamit?
-
DigitXT
félisten
válasz
BalaNce87 #1562 üzenetére
Simán lehet driverprobléma, esetleg halódó VGA, stb.
Esetleg probálgathatod a grafikai beállításokat is, hogy mit szól hozzá (pl. TRL-nek volt olyan baja, hogy "next gen" módban bizonyos helyeken nem lehetett továbbmenni. (Amúgy csak a T2T StarForce-os.) A 3 az 1-ben kiadásnak meg marha furcsa a borítója, azt sugallja, hogy T2T, SOT, WW a sorrend, ami elég LOL (tekintve, hogy a 3-1-2 még megfordításnak se jó).
-
BalaNce87
addikt
Sziasztok nekem egy olyan problémám lenne hogy nemrég vettem meg játékot 3 az 1-ben, hogy benne van mind1ik rész, ezt azért tettem mert eddig megvolt mind1ik másoltan, de jött egy olyan probléma hogy eljutottam egy részhez és mindig ugyanott újraindul a gép, nah gondoltam megveszem eredtibe és akkor nem lesz ilyen mivel utánakerestem és starforce-os dologra találtam rá, ami felisermi hogy nem eredti a játékod, nah de hiába minden ugyanaz hiába eredti, és a vicc az benne hogy amikor még kijött a játék akkor lazán játszottam vele és ilyen problémába nem is ütköztem. És most hogy újra kedvem volt végigjátszani ilyet csinál.
-
Gyusz
őstag
válasz
Lord Leslie #1559 üzenetére
Az Assassin's Creed az Ubisoft Montreal, a Prince of Persia fejlesztőinek játéka és némi hasonlóság is van a két program játékmenetében.
Anno kiszivárogtak információk egy új Prince of Persia részről (ahogyan több Ubisoft fejlesztésről is), és 2007 elején újabb pletykák bukkantak fel (talán még hivatalos bejelentés is volt, erre nem emlékszem).
-
Lord Leslie
csendes tag
-
Gyusz
őstag
-
Gyusz
őstag
Pár napja sikerült egy eredeti példánnyal újra átküzdeni magam a játék megpróbáltatásain. Mindegyik részt többször is végigjátszva azt kell hogy mondjam, ez a trilógia leggyengébb darabja. Először is azért, mert elég bugos (bár annyira nem zavaróak az előforduló hibák), talán a Starforce, talán a rövid fejlesztési idő miatt, továbbá a megjelenésének idejében kissé elavult volt már a grafika és a játékmenet sem változott olyan sokat az előző részekhez képest. Valahogy a hangulat sem az igazi, az első rész meseszerű világa, majd a második sötét, komor környezete sokkal megkapóbb volt, itt valahogy két szék közé estek a fejlesztők. Ennek ellenére ez még mindig egy kiváló játék, remélem mihamarabb jön az Assassin's Creed PC-re.
-
fpeter07
veterán
nemrossz az az utolsó képesség amit kapunk, asszem a winds of sand. Igaz van ára
-
fpeter07
veterán
Megvolt a 3. főellenség
-
Shadowfax
addikt
Storyboard részlet a készülő PoP filmhez.
-
Gyusz
őstag
Ha akad valakinek egy eladó darabja, akkor vevő lennék rá, link.
-
Skyer
senior tag
Állandóan a program abnormális működésre hivatkozva kivágja a játékot, így a vége fele egyre többször. Warrior Within ről van szó. Lehet rossz a törés vagy a géppel van valami baj?mindig hogy a rídmi be beírta mi történt de..van hogy kékhalállal repül, legtöbbször viszont befagy a kép meg a hang is..mitől lehet ez van rá orvoslás?volt valakinél ilyen?
-
Shadowfax
addikt
-
Skyer
senior tag
Na most előbb eljuttottam odáig hogy elkezdtett megint kergetni ez a fekete izé, és a végén kilyukadok egy nyilt részre ahonnan nemtudok elmenkülni mert mindig elkap. semerre nemtudok menni..
-
Skyer
senior tag
water and the gardens gardens hall present. És itt nem tudom merre. hogy multba vagy jelenbe menjek e tovább. állok az időhomok előtt és gondolkodom mi legyen. mielőtt ide beértem volna megint találkoztam a varjúemberrel. Most merre?Rohadtul elvesztem benne már :d ide ode járkálok mint egy f*sz
-
Skyer
senior tag
Összevissza mászkálok a multba és a jelenbe..Itt ott van egy pár ellenfél de van olyan út amin már vagy 5x mentem végig.Van ennek vége ?
-
Skyer
senior tag
Mekkora kész ez a Warrior Within.Tök vicces ott vagyok hogy egy nagy pacák ilyen robbano kutyákat dobálgat. Nevetséges, sokat röhögök ezen a részen még amikor el..rom is.Viszont nehéz. Amúgy máshogy nem lehet kinyuvassztani csak ütni a lábát amig le nem térdel és aztán megmászni vagy 4x?csak így lehet?mert már csak középig van az életem, így mikor a hátán vayok és felemel és eldob megsérülök nagyon.
-
Skyer
senior tag
Ja, egykét helyen vicces a kameramozgás, na mind1, ez már csak így megy es az összes POP-ban. ÉN meg megyek a Warrior Withinbe tovább, kicsit furcsa hogy a mult és jelen között ugrálok de megszokhato. Most lesz a 2. kinyirando oriáshomokszörny de este már nem volt türelmem
-
Fáraó
őstag
Sikerült végigvinnem, érdekes volt a vége. Az egész játék nagyon jó volt, de a kamerakezelés itt-ott annyira pocsék volt (pl. Ikreknél) hogy az csak na. Meg amit már írtam: egy-két háromszög még ráfért volna a hercegre, meg egy kicsit jobb textúrák. Összességében nagyon tetszett.
Most majd nemsokára újra nekiállok a WW-nek, mert állítólag ki lehet nyitni az összes videót, ha mindkét befejezésed megvan. -
Fáraó
őstag
Is-is: "#1 hsz a Te barátod!"
-
Fáraó
őstag
Wikipedia-n a történetek leírása angolul.
-
Skyer
senior tag
-
Fáraó
őstag
A Dahaka az. Részletesebben a topikjában van: Prince of Persia: Warrior Within
-
Fáraó
őstag
Grat! Jöhet a köv.
A T2T-ban a vezírnél vagyok, de annyira elfáradtam a mai játékban hogy a végső csatát holnapra tartogatom.Az ikreknél teljesen felidegesített a progi a rossz kamerakezelésével és a The Promenade -> The Royal Workshop közé is be lehetett volna tenni egy kutat.
-
Skyer
senior tag
Mégis csak végigvittem!!Tetszett!Ha jól értem az egész egy jövőbe valo utazás volt amit az idő homokja idézett elő!Már kezdtem aggodni hogy meghalt a nőm.Elhagyta a prince a várat gondolom innen folytatodik a warrior within amint egy város sikátorában menekül a hős!Most az jön.
-
Skyer
senior tag
Egyre emléxem, amikor kinyirtam a homokszörnypapát.legalábbis a prince azt mondta rá hogy : Father? Most szereztem meg a 2. kardomat. Már egész jól néz ki. Viszont elég buta a harc megírás benne mert pl mindig E vel kikell végezni a homoktörrel a fekvő ellenfelet, és van akit nem lehet átugrásos vágással megvágni. Ezt például nem értettem miért nem
-
Skyer
senior tag
Tudom nem ide illik de én nagyon szeretem az ilyen ugrabugrás játékokat de jobban tetszenek mind grafikailag mind játékmenetileg a taktikai katonais játékok pl: Rise and fall, World in conflict (ez magyarul) , Call of duty 4. utobbit már 2x is végigjátszottam.
itt untam meg: OBSERVATORY (71%)
-
Skyer
senior tag
Kész!Befejezem a prince of persia-t!Annyira borzasztóan nehéz a Sand of time hogy teljesen kiborultam tőle. Remeg mindenem állandóan stb, csinálja meg az akinek 8 élete van.
-
Skyer
senior tag
Most itt van a gépemen a Rival Sword isoban,de a daemon tools nem tudja olvasni. lehet azé mert konzolos változat?vagy sérült?
-
DigitXT
félisten
Ha nem indítottad újra, tuti az a baj, a StarForce miatt muszáj.
Pl. ezért nem is nagyon szeretik sokan, mert elég durva szinten belepiszkál a Windows lelkivilágába, és vannak, akiknél ez jelentős problémákat okozott - összeakadás, stb. Nálam mondjuk hálistennek sosem, pedig volt, amikor egyszerre több StarForce-os játék is fel volt telepítve. Szerk: nem is kell a T2T-nek a lehető legújabb gép: ha a minimumot jóval meghaladja, akkor el kell indulnia rendesen, aztán még lehet finomhangolni a grafikán, hogy jó kinézet/teljesítmény arányt érj el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest