- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Netfone
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
válasz
illusiON #1564 üzenetére
szerintem ez minőség szerint
Érdekes megközelítés.De lehet benne vmi (tényleg a WW volt a legütősebb).
4. részről is ami az egész történet elé tekint vissza
Nem kevered az Assasin's Creeddel?Az ilyen sci-fi-féle, aminek az előzménye... Amúgy annyit lehetett tudni, amikor az Ubi szerveréről kiszivárgott pár kép, hogy valami készül.
Meg talán még annyit, hogy nem lesz benne az idő homokja. Amúgy most, hogy mondod, emléxem vmi videóra, ami ilyen fejlesztés közbeni cumó, és ugranak benne egyet kettőt, de arra nem, hogy ebből mire lehet következtetni, és arra sem, hogy hol láttam.
-
DigitXT
félisten
válasz
BalaNce87 #1562 üzenetére
Simán lehet driverprobléma, esetleg halódó VGA, stb.
Esetleg probálgathatod a grafikai beállításokat is, hogy mit szól hozzá (pl. TRL-nek volt olyan baja, hogy "next gen" módban bizonyos helyeken nem lehetett továbbmenni. (Amúgy csak a T2T StarForce-os.) A 3 az 1-ben kiadásnak meg marha furcsa a borítója, azt sugallja, hogy T2T, SOT, WW a sorrend, ami elég LOL (tekintve, hogy a 3-1-2 még megfordításnak se jó).
-
DigitXT
félisten
Ha nem indítottad újra, tuti az a baj, a StarForce miatt muszáj.
Pl. ezért nem is nagyon szeretik sokan, mert elég durva szinten belepiszkál a Windows lelkivilágába, és vannak, akiknél ez jelentős problémákat okozott - összeakadás, stb. Nálam mondjuk hálistennek sosem, pedig volt, amikor egyszerre több StarForce-os játék is fel volt telepítve. Szerk: nem is kell a T2T-nek a lehető legújabb gép: ha a minimumot jóval meghaladja, akkor el kell indulnia rendesen, aztán még lehet finomhangolni a grafikán, hogy jó kinézet/teljesítmény arányt érj el.
-
DigitXT
félisten
Ezért kell még eredeti verzió esetén is "NoDVD patch"-csel tolni.
Franc se fogja folyton előhalászni a DVD-t a szekrényből, stb.
(Sokáig kénytelen voltam én is a lemezellenőrzést végigvárni, de
amikor kijött az emlegetett áthidaló megoldás Robaj linkelte jól.)
Tényleg: nagyon eltűnt a fórumról, nem? Vagy csak én látom így? -
DigitXT
félisten
Na, megy az észrevétel a "Javítsuk a Prohardvert!" topikba.
Régen uis még "Konfiguráció"-nak hívták, így egyértelmű volt, hogy oda a felhasználó számítógépének alkatrészeit kell (lehet) írni, most meg nem az (és ezt mintha más esetben is láttam volna már). Azért jó amúgy, ha ki van töltve, mert ha vmi probléma van, az alapján könnyebb elindulni a segíteni szándékozóknak, és neked sem kell minden esetben begépelni.
A Two Thrones elvileg az első indítás során megnézi a számítógéped alkatrészeit, és kiírja, ha vmi nem kóser: ilyen ablakkal nem találkoztál? Ez a "safe mode"-os indítás akkor szokott előjönni, ha vmi baj történt a játékkal, minek következtében nem tud elindulni a legutolsó beállításaival. Viszont ha még egyszer sem indítottad el, ilyen nehezen történhetett. A telepítés utáni újraindítás megvolt? (A StarForce védelem igényli.) * Szerk Skyer: pontosan.
-
DigitXT
félisten
4 et egyszerre meg nem tok felvinni
Pedig de: mind a négyet egyszerre kell felvinni: szépen végig kell vonatozni a járatokon, ne aggódj.(Ha mégis aggódnál, sasold meg az ábrát a falon...
)
nekem a two thrones csak 50% life kapacitással ment
Az 50% a normális, a varázskutaknál lehet "tuningolni", egészen 100%-ig (természetesen csak ha átértél a csapdákon, egyébként lefelé egészen 0%-ig).
Csodálkozva néztem mikor a sand of time nál majdnem körbe ér az életcsík
Hát azt én is csodálkozva nézném, mert a SoT-ban egyáltalán nem megy körbe.(Sima csík van, aminek a hossza nő a varázskutak jótékony hatására: itt ugye nincsenek csapdák - csak lengedező függönyök, aztán egy két hidacska...
)
nameg a warriro withinnél is
Ott valóban teljesen körbeért alapból, szóval, kvázi 200% százalékig lehetett tuningolni...(Minek következtében visszafele is körbeért.) Amúgy itt ennek, azaz az összes titkos hely megtalálásának külön jelentősége van, de gondolom tudod.
-
DigitXT
félisten
Én a SoT-ot próbáltam nemrég, és nincs ilyen gondom játék közben. Viszont az átvezető jelenetek vsync nélkül eléggé el tudnak csúszni a képpel, amióta túl gyors hozzá a VGA-m.
(Félreértés ne essék, már az X800Prom is ebbe a kategóriába tartozott.
Esetleg már a 9800Prom is, de ez már nem tuti.) Szerk: az viszont tény, hogy az ellenfelek sokkal gyorsabbak, mint anno az Athlon XP-vel, ill. a sima A64-gyel, de ez inkább előny, mert anno nem voltak nagyon nehezek a csaták.
(Kivéve egy-két speciális alkalmat: na azokra majd kíváncsi leszek X2-n, lehet, hogy húzós lesz.
)
-
DigitXT
félisten
válasz
Májsztró #1469 üzenetére
A galériában a képeket az alapján tudod megnézni.
A játék során minden "felszedett" homok eggyel növeli (a néhol elszórt ládák többel), illetve a "kapuk" lezárásakor kapott bónusz is jelentős (van ezzel kapcsolatban egy bugot kihasználó "cheat", miszerint ha a kapu lezárása után meghalsz, és újra lezárod a kaput, újra megkapod a sand creditet, tehát ha elég türelmes vagy, nagyon sokat gyűjthetsz). Szerk: persze nincs értelme, csak addig, amíg az összes kép és videó elérhető.
(Amúgy találkoztam már "ellenkező" buggal is, miszerint elfelejtette a megszerzett értéket, és egy normálisan végigjátszott játék után csak néhány kép/videó volt elérhető.
)
-
DigitXT
félisten
Wow!
[link] A videót is nézzétek meg, egy-két mozdulat totál Princes!
-
DigitXT
félisten
válasz
Jimmike #1437 üzenetére
Ha hozzájuk érek robbannak és sebződök. Mit csináljak?
Ne érj hozzájuk.Amúgy meg navigálj miszter Vezírhez, és probálj felszaladni ott a falra, ahol épp lebeg, és speedkill...
De gyors legyél ám, mert ha sokat tökölsz odébbáll (természetesen az új helyén újabb esélyt kapsz, de amíg odaérsz, addig is boldogítanak a kövek, stb.
)
-
DigitXT
félisten
válasz
Shadowfax #1435 üzenetére
Halkan megjegyzem, hogy most visszaolvastam, és... oké, de nem ugyanabban a sorrendben szerepelnek.
(Arra amúgy emlékeztem, hogy volt róla szó, de vhogy úgy maradt meg, hogy mivel PC-re később jött ki, ezért legalább rátették ezt a bónusz mókás összeállítást, nade mindegy, ezexerint nem így volt.
)
-
-
DigitXT
félisten
Amúgy a virtuális meghajtót megtűri a sf?
Gond nélkül. Nálam is volt mellette Daemon. Mod: amúgy még inkább SF, ha működik rendesen, mint kitudja mi, ami nem... (Pl. IL2-FB a régebbi olvasómmal nagyon rapszodikusan volt hajlandó elindulni, ha egyáltalán (az meg megint más kérdés, hogy a magyarítása förtelmes, szóval még azt a 2K-t se biztos, hogy megérte).)
[Szerkesztve] -
DigitXT
félisten
Soha semmi bajom nem volt az eredeti StarForce-os game-ekkel.
(Pl. POP: TTT, CRC, FlatOut2, TOCA3) Sőt, ezek egymás mellett is békésen elvoltak. Ellenben mondjuk vmi crackelt verzió tényleg bekavarhat, pl. csak kíváncsiságból megnéztem volna az XpandRally-t, hát sajna nem indult, és utána a Win sem.
Rendszervisszaállítottam, nagy nehezen töröltem a francba, aztán legközelebb akkor próbálkozok vele, ha azt is megvettem (persze egyelőre erre kicsi az esély, mert annyira nem érdekelt az egész). Lényeg: furcsa egy védelem, sokan nem szeretik, állítólag tényleg mélyen bekavar a rendszernek, de (és itt jön a de), eredeti cuccoknál soha semmi problémát nem okozott, és egymással sem akadtak össze a fent nevezett játékok.
Mod: természetesen ez csak az én tapasztalatom, ha nálad mégis galibát csinál, ne rajtam akard leverni!
(Mod2: OFF)
[Szerkesztve] -
DigitXT
félisten
Csak akkor nem mozgok semerre
Pedig nagyon nem mindegy, hogy merre támadsz.
nem áll rá a kezem a wasd-ra
Szokni kell, de lássuk be nem hülyeség, ha közben egerezni akarsz.
Mod: ha akarsz! Kipróbálhatod gamepaddel is, na azt is szokni kell.
tegnapi videó után már gyerekjáték volt
Én nagy szívásra csak a WW-ből emléxem, mégpedig a Griffel...
De mint mindennél, itt is csak rá kell jönni a technikára, aztán.
[Szerkesztve] -
DigitXT
félisten
mászkáláshoz én a kurzor billeket használom
Akkor sose használtad még a kombókat (WW örökség)?
Az E-vel kell ugyanis (default), ami a ''másodlagos kard'', de
nem látom át, hogy jobb kéz az egéren (kamera), bal kéz a
WASD-n (mozgás) kivűl hogy lehet másképp; kivéve, ha az
egeret egyáltalán nem használod, akkor viszont amúgy is
át kellett konfigolnod vmit, mert az elsődleges kard a LB. -
DigitXT
félisten
A trükk
Hát nekem is volt, hogy elpazaroltam erre az ugrásra az összes homokom (sőt, talán ki is haltam végül), de volt úgy is, hogy elsőre sikerült (természetesen többször kivittem a játékot): szerintem simán bugos kicsit itt (és még egy másik ilyen ferdén ugrós helyen is, valszeg Shadowfax arra gondol), néha nem hagy normálisan ugrani.Mod: de ez a trükk mókás!
[Szerkesztve] -
DigitXT
félisten
válasz
Shadowfax #1348 üzenetére
Vajh a többiek hun vannak?
Szvsz csak ez a wii-s téma annyira nem volt érdekes ''kicsiny PC-s világunkban''.De megnéztem a képeket: semmi újat nem tud mutatni.
Ez a Wii amúgy vmi komoly gép? Mintha olvastam volna, hogy a PS3-mal (ami az
) karöltve durva konkurenciát jelenthet a PC-nek: nos ahhoz képest nem turbózták fel a grafikát.
(Nameg épp ma mutatott tesóm egy debil (randa nyulakat kell benne felpofozni, stb.) Wii-s játékot - ez csak annyiban kapcsolódik a topikhoz, hogy Ubisoftos -, ami viszont állítólag végig 30FPS-en megy, ami ratyi, de figyelembe véve a grafikája minőségét, méginkább.
) Viszont az a távirányító, ami különböző mozgásokat ismer fel, jópofa lehet, ha elég pontos.
ez is egy kicsit off
Szvsz inkább ON, mivel gyakorlatilag ez a princes topik manapság:
jópofa a banner: gratula! -
DigitXT
félisten
én azt hittem, hogy 5 perc után ki fogom kapcsolni
Az elején én is csak néztem, hogy ''he?'' Ja, angolul volt.
Először én is kicsit ódzkodtam
Hát emléxem, a demónál még én is, hogy ''jujj, ez most ilyen brutál lesz?''
De végül aztán mégis jó lett/tetszett.(Igaz ''darkos'', de akkor is jó...
)
De nemsokára muszáj lesz sort kerítenem rá.
Szerintem tetszeni fog.Kombinálja picit a SoT-ot a WW-vel.
[Szerkesztve] -
DigitXT
félisten
Én a zene miatt egy csomó ideig meg akartam venni DVD-n, de sehol nem találtam, szóval végül letöltés lett belőle: szerinten nem volt rossz a film (hallottam mástól olyat, hogy nagyon sz*r), csak ugye a zenét vártam egész végig (I Stand Alone), hogy milyen csatajelenetnél, vagy akárminél fog jönni, erre csak a végén volt.
Meg amit csináltak klipet, az is egy kicsit megtévesztett (én naív), mert azt hittem, hogy misztikusabb dolog lesz ez a Skórpiókirály (asszem még linkeltük is ide anno), de hát nem, az csak a ''beetetés'' volt...
Mod: amúgy itt a klip: [link] Dahaka-zene rulez.
Ja, volt anno egy reklám(?)vid a játékhoz, amihez a ''szöveges'' verzió (ld. klip v. Faceless album) volt: na az is nagyon hangulatos volt!
Btw. az Assasin's Creed miről is fog szólni?És mi is volt eredetileg a Skorpiókirály?
Na ugye: egyetértünk.
(Btw. a Godsmack zenei világa úgy általában nagyon megy a WW-hez, de olvastam olyan reviewt is, aki pont ezt kritizálta a játékban, mert ő személy szerint nem szereti a Godsmacket: NC.
)
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
DigitXT
félisten
válasz
Musztáng #1314 üzenetére
Bár a grafikája nem az igazi.
Azért annyira nem rossz, szerintem!
A SoT-ban sokkal kidolgozottabbak a karakterek.
Szerintem inkább csak ''másmilyenek''.De lehet abban vmi, amit mondasz, nekem is pont ilyen érzésem volt: mintha egy kicsit össze lennének csapva a T2T-ben.
Főleg azt bírom, amikor Farah kancsalít.
Mondjuk lehet a dologhoz annak is köze, hogy a megjelenés előtt mindenféle ''artwork''-ökkel, meg videókkal bombázták az agyunkat, aztán egyrészt sokmindenből semmi se lett (tökmás jelenetek), másrészt enyhén jobban nézett ki az összes karakter bármely videóban/képen, mint a játékban: ebből jöhet össze a ''nagy csalódás'' feeling.
(A SoT karakterei pl. sokkal jobban hasonlítottak a videókban látható ''énjükre''...
)
[Szerkesztve] -
DigitXT
félisten
válasz
chungee #1301 üzenetére
Trükkös helyen...
Vissza kell menni arrafele, amerre Shahdee-t üldözted: a fő teremben, ahol forgatni tudod a kart, és jönnek jobbról-balról, stb. az oszlopok, úgy kell beállítani, ahogy eredetileg volt, felmászni az erkélyre, stb. Aztán azon az ajtón, amin Shahdee anno átfutott, és előtted bezáródott már nem kell átmenni, hanem ugyanúgy felmászni, mint anno, csak most nem azért, hogy kinyisd az ajtót (hiszen nyitva van), hanem azért, mert az egyik platformon van egy láda egy rács mögött. Nos azt a rácsot most már ki tudod törni (mert olyan kardod van), kihúzod a ládát, felnézel, voilá. Aztán már csak vissza kell menni, és láss csodát.
Persze az előzőek csak arra az esetre érvényesek, ha amúgy minden ''normális'' upgrade-t megtaláltál, és tényleg ez maradt ki.
-
DigitXT
félisten
válasz
Shadowfax #1297 üzenetére
Kíváncsi leszek, milyen lesz a PS3, mert már agyonfikázták itt a péhán...
Nem tudom miért kell/lehet egy még meg sem jelent cuccot agyonfikázni.Mod: amúgy kíváncsi leszek rá, aztán majd max. nem fog tetszeni.
s csak jövő ősszel adják ki
Újabban mintha 2007 első negyedévet emlegettek volna!
Tudom, ez senkit sem vigasztal.
Hát nem. 19K-ért soha nem fogok megvenni egy játékot.
És most durva leszek (és ON): a Princét se!
[Szerkesztve] -
DigitXT
félisten
Tegyük hozzá, hogy ma kipróbáltam egy XBOX360-at a fukarboltban: nekem nem kéne! Pedig első ránézésre (messziről) elég jól nézett ki: alázza a PS2-t, de ez természetesen triviális, és semmi negatív célzattal nem írom.
Ellenben az általában pörgős grafika azért néha röccent (MotoGP06 ment rajta), AF nincs (mivel nem tudja a cucc!), ergo randa az aszfalt, de nagyon (jó játékkal demonstrálják, nem mondom: a boxolós játéknál az ilyen nem tűnt fel, ott csak kereste az ember az állát, hogy de élethűek a csúnyabácsik
), elég sokat töltögetett, és még hangos is.
Ja és a rácsatlakoztatott TFT-n volt némi utánhúzás is, és az AA minősége sem vágott falhoz. Ja, a kontroller is gáz.
Mod: és nem mellékesen sokkal drágábbak hozzá a játékok is.
Azt hiszem (még sokáig) maradok a PC-nél: az esetleges új generációs Prince-ben sem szeretnék homályos padlókat/falakat, mosott textúrákat látni.
A kompromisszumokat meg, ha meg kell kötni, hadd én tegyem meg, ne a fejlesztők.
[Szerkesztve] -
DigitXT
félisten
az túl egyszerű lett volna
Szabad fordításban ez: mindig kiszúrtak, ezért kénytelen voltál ütni-vágni őket...
Ne aggódj, velem is soxor történt ez, de néha azért jól jött, ha ''túl egyszerű'' volt.
A'la Tomb Raider
Hát, ha ezt az új részre írod...Történetileg nem (sem) estem hanyatt tőle, ráadásul, mire igazán kezdtem belejönni, már vége is lett.
Szóval jó volt a princes irányítás, de a Prince aztán ne legyen nekem TR-es, mert akkor vkit seggberúgok...
Utsó megaoff: viszont a grafikáját next-gen módban eléggé odatették, kár, hogy (mai) épkézláb vidikari nem igazán képes úgy futtatni.
Meg úgy összességében jó pofa volt, szóval nem szídom, csak ilyen tekintetben ne hasonlítsuk a Prince-hez.
-
DigitXT
félisten
Semmi gond, ''csak'' újra kell kezdeni a kocsiversenytől.
(Remélem annak az elején még megvolt mind a 6 homok: ha abból 2-3 marad, valszeg elég.
Mondjuk ha nagyon hardcore vagy, homok nélkül sem lehetetlen a dolog, de az mindenképpen elmondható, hogy a nehezebb vége a dolognak...
)
-
DigitXT
félisten
válasz
Musztáng #1258 üzenetére
Végülis ezt sem hagyományosan kellett legyőzni.
De igaz: nem főellenség.
Mod #1259-re: hát nem pont most nem frissítettem?(Rákeresetem uis, hogy pontosan mi akar lenni ez a Stone Guardian, mert névről nem rémlett.
) Az ikres rész kemény csata... Nem véletlen mondta Robaj a Klompa után, hogy ''Mi lesz itt később?'' De azért ne add fel, megfelelő stratégiával meg lehet csinálni.
[Szerkesztve] -
DigitXT
félisten
-
DigitXT
félisten
válasz
Shadowfax #1245 üzenetére
A két dolog közt mi az összefüggés?
Az, hogy ha 2004 tavaszán megvettem a SoT-ot, telén a WW-t, 2006 januárjában meg megkaptam Karácsonyra () a T2T-t, akkor urambocsá nem jut eszembe ősszel, hogy a három játék egybekiadott díszdobozos verzióját (aminek egyébként semmi értelme) hajkurásszam a neten.
És igen, nem vagyok POP-MTI, azaz nem keresem éjjel-nappal a lehető legaktuálisabb híreket, hogy beírhassam a topikba.
Akkor írok, ha elakadtam (mondjuk ilyen nem tudom, hogy volt-e, de többet biztos nem lesz - mod: max a POP4-ben
-, mert vagy 10-15x kivittem az összes részt), vagy más segítséget kér, vagy esetleg vmi érdekes hírt lehet megbeszélni. Utóbbi hírre azt írtam amit (ennyire volt érdekes téma).
Amúgy ha olyan iszonyat kíváncsi vagy erre az esetleges mo-i megjelenésre, miért nem keresel rá? Ha találsz infót, megint beírhatod, és mindenki heppi.
Robaj meg Te csak cinikus megjegyzéseket bírtok fűzni mindenhez
Neked se kellett soha a szomszédba menned hozzá, ne félj...
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
DigitXT
félisten
Hm... Az UBI német fórumán találtam (by Google, amúgy angolos vagyok
) egy olyan bejegyzést, hogy csak 4:3 arányú felbontásokat enged beállítani (bár a felsoroltak közt van egy 16:9-es is), így ''az 1280x1024 nem támogatott''.
Ha ez igaz, akkor furi, hogy eddig egyetlen TFT-s kollega sem panaszkodott itt, pedig lassan egy éve, hogy megjelent a játék...
Szóval furcsa lenne, na.
Én tuti raktam pl. 1600x1200-ra (CRT), azzal nincs gond. Esetleg VGA/monitordrivert lehetne próbálni frissíteni, biztos, ami biztos.
[Szerkesztve] -
DigitXT
félisten
Ilyenkor hol marad a kihívás öröme?
Amikor viszont már baromira megy az agyadra az egész, és lassan már-már anyagi kár okozásba csap át a játék ''élvezete'', azt hiszem indokolt a szükséges segítség kérése ill. örömet okoz annak kapása.Mondjuk anno amikor a Griffet legyoktuk, magunktól jöttünk rá a trükkre (trial and error módszer
), de holt ideg voltam miatta, már csak azért is, mert szivatásnak éreztem, hogy a Prince lett a maszkos csávó, stb.
-
DigitXT
félisten
válasz
Shadowfax #1212 üzenetére
Szerintem kevered a szezont a fazonnal...
PS2-d van, nem PSP-d, nem?
Ergo nem tudom, mit sírsz (ugye ''
'') azon, hogy nem lesz überbrutálgyönyörű a T2T PSP-re megjelenő verziója, hiszen úgysem fox vele játszani...
Engem nem érdekelne, és mint írtam is, nem is érdekel, uis egyszer ''játszottam'' már PSP-vel (fukarboltban, vmi snowboardos játékkal, vagy mivel), és baromira nem jött be az egész (főleg az irányíthatósággal vannak komoly problémák), szóval nem is fenyeget a veszély, hogy valaha Princezzek rajta, akármekkora felbontásban.
Amúgy nem volt semmi gúnyolódás a HSZ-emben, és szó nem volt arról a témáról, amiről írsz (ezenkívül OFF-ba is teszem, mert az), de ha gondolod, hozzászólok: kötve hiszem, hogy egy TV-n jobb felbontást érnél el (akár T2T-ben, akár bármiben), mint egy monitoron, ezen kívül PC-n mindig van lehetőséged kompromisszumot kötni, konzolon meg megteszik helyetted a fejlesztők: én inkább maradok a saját döntésemnél.Btw. ha már Ubisoft (és mindenképp gúnyolódás kell neked), a Beyond Good & Eviljük is jó játék, és PC-n sokkal szebb, mint PS2-n.
(Utóbbiról persze csak képeket láttam, de elég szögletes volt a PC-shez képest.
)
Gúnyolódástól (aminek nincs értelme, szóval nem szoktam erőltetni) függetlenül érdekelne, hogy hogy jött ki neked ez a nagyobb felbontás: HDTV-t kötöttél rá és kapcsiból 1080p-ben toltad, vagy mi?
[Szerkesztve] -
DigitXT
félisten
-
DigitXT
félisten
Ennek a képei megtetszett, tehát ezzel bohóckodom..
LOL...Én legalább 1 mondat erejéig utánanéznék, mivel kezdek bohóckodni.
De ha elárulod, akkor boldoggá teszel.
Más vágyam sincs.Amúgy tartsd nyomva az R-t, tadamm.
(Angollal hogy állsz, amúgy? Mert ki vannak írva a dolgok.)
Amúgy sikerült megcsinálni azt a küldetést !
Az gondolom nem zavar, hogy ebben a játékban nincsenek ''küldetések''... -
DigitXT
félisten
Miért? Talán kellett volna?
Hát, vazz, ha neked megfelel, hogy egy trilógia utolsó részét tolod, mit sem sejtve az előzményekről, akkor csak hajrá.Ez olyan, mintha nem olvasnád el a Gyűrű szövetségét, se a Két tornyot, hanem fognád a Király visszatért (természetesen ''utángyártott'' verzióban, mert az eredeti könyv drága), hogy ez megtetszett, és nosza...
Mod #1188-ra: ha jól látom a képen, a szemközti két keskeny falszakasz közé tudsz beugrani. Ha rosszul, akkor talán egy oszlop van ott, amire ráugorhatsz. Mindenesetre nagyon nem tudsz trükközni azzal, hogy hova ugorj: elugrasz, aztán meglátod, hogy jó volt-e az ötlet. (Ha gáz van, egy homokért cserébe simán visszatekerheted az időt: gondolom az már megy.
)
[Szerkesztve] -
DigitXT
félisten
Most nézem, hogy idetaláltál.
Ha követted a storyt, még jó, hogy nem működik a visszatekerés, hiszen még nincs homok. Amúgy ebben a részben sincsenek, az előzőekhez hasonlóan ''pályák''. Majd működni fog, ne aggódj, ha eljön az ideje.
(SoT-ban sem ment mindjárt az elején, ha emléxel.
)
-
DigitXT
félisten
Hoppá, félreolvastam.
Amúgy nem, nem kell 1-2 percet várni a DVD-re, általában 10-15 mp, amíg leellenőrzi a lemezt.
Kivéve, ha vmi bánata van, akkor tényleg befigyelhet az 1 perc várakozás, de ilyen (kop-kop-kop) elég ritkán volt. Viszont egyszer találkoztam olyannal, hogy bekérte újra a játék kódját, nem tudom, miért!
Aztán persze indult rendesen (még jó): fura ez a StarForce, meg kell hagyni (sokan szídják is).
-
DigitXT
félisten
1-2 percet várni mire elindul a gém
1-2 percet?Kicsit soknak tűnik - addig simán előveszem a DVD-t! -, de azért kíváncsi vagyok rá.
Viszont remélem más (szintén eredeti) StarForce-os játékokkal nem akasztja össze a bajszát ez a turpisság.
(Bár ha belegondolok a CRC-t épp egy-két hete, hogy uninstalloltam, mert már kivittem egyszer... Ja és a TOCA: RD3-at is, mert (kb.) dettó.
) Szóval talán most az egyetlen SF game, ami fent van az a T2T. Ehh, most nézem, a FlatOut2 (EVM-ben a nyitó ára 2K volt!
) még fent van, bár mostanában azzal sem játszok...
Esetleg multizni kéne vele, állítólag az az igazi móka.
-
DigitXT
félisten
válasz
Musztáng #1134 üzenetére
Na igen. A kérdés már csak az, hogy ennek örüljünk-e, vagy se: a héten láttam a hülyeboltban az Ubisoft Exclusive kiadású T2T-t, mindössze 3K-ért, előtte viszont több, mint fél évig egy fikarcnyi árcsökkenés sem volt, így nem volt túl népszerű a játék.
Asszem Shadowfax vmikor megjegyezte, hogy talán nem véletlen, mivel az eladási adatok nem vmi egetrengetőek... (Mondjuk ez is ilyen kígyós dolog, uis. ha csökkent volna az ár, valszeg többen vették volna meg.) Viszont mivel eddig nagyon könnyen warezolni sem tudták, így alakulhatott ki az a mókás helyzet, hogy a hajdani ''sokrésztvevős'' Prince topikok után itt maradtunk (''csak mi fanok''
), kb. 4-en, mint ''állandó tagok''...
-
DigitXT
félisten
term ugye h. ne kopjon
Meg mert lusták vagyunk.Én pl. volt, hogy csak azért nem ''léptem be'' a játékba egy ideig, mert nem volt kedvem a szekrényből elővenni a DVD-t. (Komoly.) Bezzeg a SoT-ot és a WW-t simán lehet noCDpeccsel nyomni, nem kell lemezelni.
Szóval azt mondod, hogy ez az eredeti gémre is alkalmazható ''javítás'' lenne?
Mondjuk a StarForce-ot ismerve nem tudom, hogy mire gondoljak. Mivel - természetesen, hiszen Prince-fan vagyok
- megvan a játék eredetiben, nincs szükségem warez-megoldásra, de egy ilyen ''noDVDpatch''-nek még én is örülnék.
-
DigitXT
félisten
Na, akkor lehet, hogy lassan felpörög a topik?
3K-ért talán még Robaj is megveszi, és akkor nem kell ''szétszednie a gépét'', hogy játszhasson.
Amúgy a magyarországi megjelenéstől számítva már eltelt fél év (sőt, háromnegyed): azért gondoltam, hogy még kb. ennyit kell rá várni, mert azóta sajna nem igen akart lejjebb menni az ára.
De ezexerint tévedtem, és máris kapható.
Mod: egyébként ennek kéne lennie szerintem a ''Nagy Prince of Persia topik''-nak, mivel ez a legaktuálisabb, viszont előfordulnak az előző részekkel kapcsolatos így itt offtopik kérdések is, de a többi két topikot már nem nagyon nézik.Persze ha vki új a játékban, jobb, ha előbb végigkeresi a régi topikokat, szóval nem tudom: ez csak egy kósza ötlet.
Azért érdekelnének róla a vélemények.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- EAFC 25
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Netfone
- További aktív témák...
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest