- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Egy óra, két rendszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
illusiON
őstag
válasz
DigitXT #1563 üzenetére
szerintem ez minőség szerint, a T2T annyira nekem spec nem jött be nem volt hangulata, aztán ugye a homokórás az újdonság volt meg minden és talán a warrior withinnek volt felejthetetlen feelingje ami tleg jól sikerült
olvasgattam valahol 4. részről is ami az egész történet elé tekint vissza, nem tudtok róla valamit?
-
Gyusz
őstag
-
Skyer
senior tag
válasz
DigitXT #1476 üzenetére
Én most nyomtam végig C2D és 7600GS kombo mellett, a vége fele már bekellett fagyasztanom egy trainerrel a homokszintet meg az életet mert lehetetlen volt átjutni azon a részen ahol a Dark Prince lenn van a francba a föld mélyén és 1000 csapda van. Érdekesség hogy Vista alatt a játékok átvezető animációk hangja viccesen csúszik (lemarad a képtől)...Nem egy játéknál. Aztán lehet hogy a gyurma VGA tehet az egészről meg az 1gb ram.
-
csana
senior tag
válasz
DigitXT #1376 üzenetére
THX! Bár még hezitálok, nem akarom sokáig halasztani. Amúgy a virtuális meghajtót megtűri a sf? Van 1-2 dolog ami miatt biztos nem vlnék meg a daemon t-tól. Amik vannak eredeti gameim, azok messze elkerülik a sf-ot. Nameg egyszerűbb is neten meglesni, hogy okés-e a cuccom, mint átvenni az uralmat a gépem felett
(bár azt sem értem, hogy a hl meg miért nem hagy frissítés nélkül gamezni..mindíg csak ha befejezte..) Hibáztatni meg végképp csak a hüle ubisoftot tudnám, amiért ilyen bonyolult védelmet pakol a gameiba.. (rá is fázott..hehe) Netje meg majdnem mindenkinek van maapság..
Na mind 1.. -
tildy
nagyúr
válasz
DigitXT #1368 üzenetére
Dehogynem használom az E-t
Csak akkor nem mozgok semerre (vagy ha nagyon muszáj, akkor végszükség esetében még mindig ott van a wasd)
Alapból egyszerűen nem áll rá a kezem a wasd-ra. Aki azt kitalálta, lehet főbe lőném. No mindegy, azt hiszem az lesz, hogy a shift , ctrl, és enter környékére valamelyik billt átkonfigolom ''E''-re.
Shift nálam az idővissza, ctrl meg az ugrás.
Egyébként használtam már korábban így a láncot, de annyira ritkán , hogy már el is felejtettemKét hete folyamatosan klompával szívtam, de hála égneka tegnapi videó után már gyerekjáték volt. [link]
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
DigitXT #1365 üzenetére
Volt egy sand tankom, el is fogyott rá.
De sikerült. UTólag belegondolva nem is votl oylan nehéz ez a klompás rész
Más: dark princenél melyikkel lehet azt a láncot eldobni , hogy rátekeredjen a a rúdra, hogy átlendüljek? Jahm tudni kell, hogy mászkáláshoz én a kurzor billeket használom -
Gyusz
őstag
válasz
DigitXT #1344 üzenetére
Pedig egész szép élménybeszámolót tudnék írni. Első talákozásomat a játékkal inkább nem írnám le, kissé kínos dolog történt akkor egy olyan emberrel, aki ritkán, de néha benéz ide, szóval ez továbbra is titok marad. Viszont aznap este épp valami zh-ra kellet volna készülnöm, kis híján buktam is a tárgyat, de szerencsém volt.
A játék felét (talán pont 50%-nál is lehet menteni?) pedig egy nap alatt játszottam végig, akkor analízisre is készültem mellette. -
Gyusz
őstag
válasz
DigitXT #1340 üzenetére
Assassin's Creed, jó meglátás, ez nekem eszembe sem jutott. Tényleg nem volt olyan rossz film a Skorpiókirály, én azt hittem, hogy 5 perc után ki fogom kapcsolni, de mégis végignéztem, bár még egyszer nem lenne hozzá türelmem.
Először én is kicsit ódzkodtam a Warrior Within zenei és képi világától, nekem nagyon tetszett anno a Sands of Time hangulata és keleti hangzású zenéje(a credits alatt megszólaló muzsikát ma is gyakran meghallgatom), így elsőre nehéz volt megemészteni a váltást. De a fejlesztők mertek újítani és így is egy nagyon jó játék lett a végeredmény.
Egyébként már az Exclusive kiadás megjelenés óta meg akarom venni a Two Thrones-t, de egyszereűen nem lenne elég időm vele játszani. De nemsokára muszáj lesz sort kerítenem rá. -
Shadowfax
addikt
válasz
DigitXT #1334 üzenetére
Szerintem biztos, hogy lesz következő rész. Elég csak arra gondolni, hogy a T2T végén, a vicces összeállítás után írtak valami olyasmit, hogy ''A közeli viszontlátásra.'' Ill. a topikban is volt már linkelve az a pár kép, ami a PoP 4. előzetes terveiből lehet.
Csak aztán nehogy megegye az új engine a gépeink összes erőforrását...
Ez így lesz. Nem kérdés. -
Shadowfax
addikt
válasz
DigitXT #1298 üzenetére
s csak jövő ősszel adják ki
Újabban mintha 2007 első negyedévet emlegettek volna!
Nézz be a game saját topikjába, ott linkeltem egy friss hírt, miszerint eltolják 2007. 3 vagy 4. negyedére.
Hát nem. 19K-ért soha nem fogok megvenni egy játékot.
És most durva leszek (és ON): a Princét se!
Amit én nézegettem XBOX360-as játékot, az 16-17K volt. Mondjuk az is rengeteg pénz. Igaz, én évente max. 2 játékot veszek (na jó, esetleg hármat) -
Shadowfax
addikt
válasz
DigitXT #1296 üzenetére
Nos igen, az XBOX kontrollere kissé bumfordi, nekem sem állt a kezemre.
A PS2-é jóval ergonómikusabb. Kíváncsi leszek, milyen lesz a PS3, mert már agyonfikázták itt a péhán...
S nagyon várom már az újgenerációs Prince-t.Ha minden igaz, akkor már legalább egy éve fejlesztés alatt van...
Jó hosszú időt vesz az ilyen igénybe...
Az Assassin's Creed-et is 3 éve készítik (ugyanaz a csapat, akik a SOT-ot
), s csak jövő ősszel adják ki.
Mod: és nem mellékesen sokkal drágábbak hozzá a játékok is.
Ez így igaz. Azonban még mindig olcsóbban adják el ezeket a játékokat, mint a valós előáállítási költségük. Tudom, ez senkit sem vigasztal. -
Robaj
addikt
válasz
DigitXT #1275 üzenetére
Hang alapján sikerült legyakni az őrt
Fúúúúúúúúj, az őröket speed killel? WW után vhogy nem volt szívem az E-t nyomkodni, még a ''homok az égbe'' guardian kaptinokat is simán nyírogattam, nem speed killel, az túl egyszerű lett volnaAz viszont már gáz volt, ha 4 támadt
Régi szép emlékekJó lenne már kövi rész. Nem feltétlenül ezt kellene folytatni, hanem ilyen stílusú és történetileg is jó játék kellene. A'la Tomb Raider
[Szerkesztve] -
DigitXT
félisten
-
Shadowfax
addikt
válasz
DigitXT #1244 üzenetére
azt már írtátok volna, nemde?
Miután pl. a SoT már elég régi nem hiszem, hogy újra megvenném díszdobozban.
A két dolog közt mi az összefüggés?Az, hogy megjelent Mo.on a Trilógia PC-re, s ezt beírtad volna már a topikban, s aközött, hogy a SOT-ot már nem vennéd meg díszdobozban? Vagy a topikba csak akkor írsz be dolgokat, ha közvetlenül érint valamilyen esemény?
Egyébként Robaj meg Te csak cinikus megjegyzéseket bírtok fűzni mindenhez, vagy valami értelmes hszt is tudtok írni néhanap? -
Robaj
addikt
válasz
DigitXT #1226 üzenetére
Nem nyomkodjuk időelőtt veszettül a bal gombot
Ez a legjobb segítség, segítesz is vele, mégsem árulod el a teljeset.Annál a szobrosnál is szvsz elég annyi, h. át kell vinni másik oldalra, forgani kell ennyi, a kombináció fölös, tényleg csak akkor mikor billt veri már az emberke
-
Troy.
addikt
válasz
DigitXT #1189 üzenetére
Mondom nem nagyon játszom.
Ennek a képei megtetszett, tehát ezzel bohóckodom.. tudta a franc ,hogy van ennek a játéknak 2 korábbi része..
(Ha gáz van, egy homokért cserébe simán visszatekerheted az időt: gondolom az már megy.
Hát nem. De ha elárulod, akkor boldoggá teszel.
Amúgy sikerült megcsinálni azt a küldetést !
(#1190) : Meséld el mi történt az előző két részben ,s akkor megértem
[Szerkesztve] -
Robaj
addikt
válasz
DigitXT #1135 üzenetére
hajdani ''sokrésztvevős'' Prince topikok után itt maradtunk (''csak mi fanok''), kb. 4-en, mint ''állandó tagok''...
Ebből sem mind a 4-nek van eredetije
Szóval: egy nem hivatalos javítás jött ki, aminek köszönhetően nem kell berakosgatni a DVD-t és 1-2 percet várni mire elindul a gém, ha elindult ugye. És szvsz most páran azért jönni fognak ide.
UI: ment a javítás lelőhelye priviben
[Szerkesztve] -
Shadowfax
addikt
válasz
DigitXT #1045 üzenetére
Igen, concept artnak hívják. Itt van 3 db Dark Prince-s kép is (ez már nyilvánvalóan a T2T-ből).
[link] (rapidshare, 30 napig tölthető le.)
Az egyik mutatóban itt:
Btw. a WW topikba is betehetted volna, máris jobban ''pörögne''...
A múltkor is beírtam valamit, a kutya se szólt hozzá...
[Szerkesztve] -
Robaj
addikt
-
Robaj
addikt
Tudom, h. a hölgyek jobban szeretik, ha hosszan el van nyújtva minden.
3 helyen akadtam meg 3-4 ismétlésre:
1. a lovaskocsis, mivel nem volt homokom, kb 5-10x restart
2. ikrek, kb 3-4x
3. ill. a tic-toc prince, tic-toc-os résznél kb 5x
Azonfölül simán ment minden, előtte vittem ki POP1-et
A sorrendem így volt:
POP2
POP1
POP3
Ezek közül a pop2 volt leghosszabb, sehogy nem ment először a faltól-falig ugrás, mármint két fal egymással szemben és úgy ugorva araszolni felfelé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam Deck (LCD) 512GB + Steam Deck dokkolóállomás + kiegészítők
- Aful Explorer
- Lian Li ITX Gamer PC - AMD R5 5600, RX 6700 XT, 16GB, 1TB, Win11 Pro - ELADÓ!
- Újszerű Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 512GB SSD Win11Pro Gari: 25.09
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest