- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
Tegyük hozzá, hogy ma kipróbáltam egy XBOX360-at a fukarboltban: nekem nem kéne! Pedig első ránézésre (messziről) elég jól nézett ki: alázza a PS2-t, de ez természetesen triviális, és semmi negatív célzattal nem írom.
Ellenben az általában pörgős grafika azért néha röccent (MotoGP06 ment rajta), AF nincs (mivel nem tudja a cucc!), ergo randa az aszfalt, de nagyon (jó játékkal demonstrálják, nem mondom: a boxolós játéknál az ilyen nem tűnt fel, ott csak kereste az ember az állát, hogy de élethűek a csúnyabácsik
), elég sokat töltögetett, és még hangos is.
Ja és a rácsatlakoztatott TFT-n volt némi utánhúzás is, és az AA minősége sem vágott falhoz. Ja, a kontroller is gáz.
Mod: és nem mellékesen sokkal drágábbak hozzá a játékok is.
Azt hiszem (még sokáig) maradok a PC-nél: az esetleges új generációs Prince-ben sem szeretnék homályos padlókat/falakat, mosott textúrákat látni.
A kompromisszumokat meg, ha meg kell kötni, hadd én tegyem meg, ne a fejlesztők.
[Szerkesztve] -
DigitXT
félisten
Nem egészen értem a HSZ-ed, kivéve a második mondatot: ezzel kapcsolatban viszont még mindig az apróhirdetés/sw piac a nyerő, már csak azért is, mert hiába upolod ezt a topikot, úgysem jelenik meg sehol az oldalsó listákban, szóval csak akkor látja vki, ha rákeres, viszont azért keresi, mert venni akar egyet, az nem a játékról szóló többszáz HSZ-es kérdések és válaszok topikot nyitja majd meg...
-
Johnny Cage
addikt
''pls segítsetek,mert nem ezért vettem a játékot''
Már bocs, de ezen mindig mosolyognom kell.Hát épp ezaz: azért vetted a játékot, hogy játsz vele, a kihivásért, nem? Viszont igy érdekes, hogy ha valahol megakadsz, ahelyett, hogy próbálkoznál, rögtön feladod és segitségért fordulsz. Számomra igy egy cseppet sem lenne izgalmas a játék - igy aztán sok értelme sem volna játszani vele.
-
Johnny Cage
addikt
''elvileg nem lesz következő rész,mert ez ilyen lezáró,befejező rész volt,mindenhol ezt írták''
Csak a Sands of Time sorozatnak nem lesz következő része, ezzel zárult a történet. De egy újabb köritésü Prince egészen biztos, hogy jönni fog - gondolom sokkal több újdonsággal és más alapokkal. -
Robaj
addikt
Aki akart vele jáccani, az úgyis végignyomta (már akinél működött a lehúzogatás
), a többiek meg nem voltak elég kitatóak, és feladták, onnantól kezdve nem is akarnak jáccani vele.
A biztonsági másolatomat még nem írtam ki DVD-re, mivel 4 giga, valójában csak 2,5, nem pazarlok el 1,5 gigát
Shadowfax: Boldog névnapot!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- E-roller topik
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Crucial 240GB SSD eladó
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest