- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
válasz
Shadowfax #1435 üzenetére
Halkan megjegyzem, hogy most visszaolvastam, és... oké, de nem ugyanabban a sorrendben szerepelnek.
(Arra amúgy emlékeztem, hogy volt róla szó, de vhogy úgy maradt meg, hogy mivel PC-re később jött ki, ezért legalább rátették ezt a bónusz mókás összeállítást, nade mindegy, ezexerint nem így volt.
)
-
Jimmike
tag
válasz
Shadowfax #1403 üzenetére
Kösz szépen!
Megnéztem a videót, nem tűnik egyszerűnek. Őszintén megmondva eddig nekem soha nem jöttek össze ezek a kivégzések, viszont simán lenyomta az ellenfelket - eddig - közelharcban.
Remélem sikerülni fog.
Másik kérdésem, hogy a POP3 után érdemes játszani a 2-vel? Én egyszerre kqaptam meg őket, és a 3-mal kezdtem. -
DigitXT
félisten
válasz
Shadowfax #1348 üzenetére
Vajh a többiek hun vannak?
Szvsz csak ez a wii-s téma annyira nem volt érdekes ''kicsiny PC-s világunkban''.De megnéztem a képeket: semmi újat nem tud mutatni.
Ez a Wii amúgy vmi komoly gép? Mintha olvastam volna, hogy a PS3-mal (ami az
) karöltve durva konkurenciát jelenthet a PC-nek: nos ahhoz képest nem turbózták fel a grafikát.
(Nameg épp ma mutatott tesóm egy debil (randa nyulakat kell benne felpofozni, stb.) Wii-s játékot - ez csak annyiban kapcsolódik a topikhoz, hogy Ubisoftos -, ami viszont állítólag végig 30FPS-en megy, ami ratyi, de figyelembe véve a grafikája minőségét, méginkább.
) Viszont az a távirányító, ami különböző mozgásokat ismer fel, jópofa lehet, ha elég pontos.
ez is egy kicsit off
Szvsz inkább ON, mivel gyakorlatilag ez a princes topik manapság:
jópofa a banner: gratula! -
DigitXT
félisten
válasz
Shadowfax #1297 üzenetére
Kíváncsi leszek, milyen lesz a PS3, mert már agyonfikázták itt a péhán...
Nem tudom miért kell/lehet egy még meg sem jelent cuccot agyonfikázni.Mod: amúgy kíváncsi leszek rá, aztán majd max. nem fog tetszeni.
s csak jövő ősszel adják ki
Újabban mintha 2007 első negyedévet emlegettek volna!
Tudom, ez senkit sem vigasztal.
Hát nem. 19K-ért soha nem fogok megvenni egy játékot.
És most durva leszek (és ON): a Princét se!
[Szerkesztve] -
Musztáng
tag
válasz
Shadowfax #1292 üzenetére
Mára meg elavult lett, s sajna a T2T ezt megsínylette.
Talán az új Princes játéknak már jobb lesz a grafikája.
Most azért az XBOX360 grafikában nagyon ott van a szeren
Ja, láttam kb. két hete egy ilyet a Media Marktban: hát csak néztem, hogy milyen jól néz ki.
Tetszik az új aláírásod! -
Musztáng
tag
válasz
Shadowfax #1290 üzenetére
No, a grafika kb. ugyanaz, mint a PS2-n,
Hát igen, ez történik egy játékkal, amit eleve konzolra fejlesztenek.
az irányítás a billel és az egérrel rohadt nehéz volt. Egy idő után persze megszoktam, de gamepaddel egyszerűbb.
Nekem a bill és az egér jobban bejött: a WW-t próbáltam ki gamepaddel játszani, de nekem furcsa volt és nemigazán akart menni.Elszenvedtem magam az első health upgrade-ig aztán ott abbahagytam.
PS2-n egy csomót szenvedtem, mert ott rövidebb ideig tartott a tőrvillanás
Egyébként, amikor először toltam végig, akkor sokszor elrontottam én is a speed kill-t. Nem értettem, hogy miért nem jó (pedig jónak tűnt, de nyilván elszúrtam az időzítést). Aztán, amikor már többször kivittem egész belejöttem, szal szerintem ez gyakorlás kérdése.
VazzeGyúrsz, vazze?
-
DigitXT
félisten
válasz
Shadowfax #1245 üzenetére
A két dolog közt mi az összefüggés?
Az, hogy ha 2004 tavaszán megvettem a SoT-ot, telén a WW-t, 2006 januárjában meg megkaptam Karácsonyra () a T2T-t, akkor urambocsá nem jut eszembe ősszel, hogy a három játék egybekiadott díszdobozos verzióját (aminek egyébként semmi értelme) hajkurásszam a neten.
És igen, nem vagyok POP-MTI, azaz nem keresem éjjel-nappal a lehető legaktuálisabb híreket, hogy beírhassam a topikba.
Akkor írok, ha elakadtam (mondjuk ilyen nem tudom, hogy volt-e, de többet biztos nem lesz - mod: max a POP4-ben
-, mert vagy 10-15x kivittem az összes részt), vagy más segítséget kér, vagy esetleg vmi érdekes hírt lehet megbeszélni. Utóbbi hírre azt írtam amit (ennyire volt érdekes téma).
Amúgy ha olyan iszonyat kíváncsi vagy erre az esetleges mo-i megjelenésre, miért nem keresel rá? Ha találsz infót, megint beírhatod, és mindenki heppi.
Robaj meg Te csak cinikus megjegyzéseket bírtok fűzni mindenhez
Neked se kellett soha a szomszédba menned hozzá, ne félj...
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Musztáng
tag
válasz
azt már írtátok volna, nemde?
Miután pl. a SoT már elég régi nem hiszem, hogy újra megvenném díszdobozban.
A két dolog közt mi az összefüggés?
Szerintem az, hogy ha már valaki egyszer megvette mind a három Prince-s játékot, az nem fogja mégegyszer megvenni, csak hogy meglegyen neki a trilógia változat is.
vagy valami értelmes hszt is tudtok írni néhanap?
Szerintem tudnak értelmes HSZ-t is írni: volt már rá példa.
Robaj #1274:
Már van totyikja is az Assassin-os játéknak:[link]
[Szerkesztve] -
Robaj
addikt
válasz
Egyébként Robaj meg Te csak cinikus megjegyzéseket bírtok fűzni mindenhez, vagy valami értelmes hszt is tudtok írni néhanap?
Elvégre pasik vagyunk
Hogy On is legyek:
Musztáng által írt Creed Assasin is jónak tűnik, nameg a POP4Csak sajna leghamarabb 2007-2008
Addig meg beszélgetünk a topicban
[Szerkesztve] -
DigitXT
félisten
válasz
Shadowfax #1212 üzenetére
Szerintem kevered a szezont a fazonnal...
PS2-d van, nem PSP-d, nem?
Ergo nem tudom, mit sírsz (ugye ''
'') azon, hogy nem lesz überbrutálgyönyörű a T2T PSP-re megjelenő verziója, hiszen úgysem fox vele játszani...
Engem nem érdekelne, és mint írtam is, nem is érdekel, uis egyszer ''játszottam'' már PSP-vel (fukarboltban, vmi snowboardos játékkal, vagy mivel), és baromira nem jött be az egész (főleg az irányíthatósággal vannak komoly problémák), szóval nem is fenyeget a veszély, hogy valaha Princezzek rajta, akármekkora felbontásban.
Amúgy nem volt semmi gúnyolódás a HSZ-emben, és szó nem volt arról a témáról, amiről írsz (ezenkívül OFF-ba is teszem, mert az), de ha gondolod, hozzászólok: kötve hiszem, hogy egy TV-n jobb felbontást érnél el (akár T2T-ben, akár bármiben), mint egy monitoron, ezen kívül PC-n mindig van lehetőséged kompromisszumot kötni, konzolon meg megteszik helyetted a fejlesztők: én inkább maradok a saját döntésemnél.Btw. ha már Ubisoft (és mindenképp gúnyolódás kell neked), a Beyond Good & Eviljük is jó játék, és PC-n sokkal szebb, mint PS2-n.
(Utóbbiról persze csak képeket láttam, de elég szögletes volt a PC-shez képest.
)
Gúnyolódástól (aminek nincs értelme, szóval nem szoktam erőltetni) függetlenül érdekelne, hogy hogy jött ki neked ez a nagyobb felbontás: HDTV-t kötöttél rá és kapcsiból 1080p-ben toltad, vagy mi?
[Szerkesztve] -
Musztáng
tag
válasz
Shadowfax #1100 üzenetére
A varázskard megszerzése után lehet előhívni ezt a bugot. Tehát megvan a varázskard, lemented. Aztán, amikor ugrálsz át a rudakon a szörnyikékhez, akkor elrontod és leesel. Utána betöltöd megint, lenyomod az animációt, átugrálsz a szörnyikékhez, legyokod őket, lemented, lemész a nagypiáért megint lemented, felmászol a peremen és azon a teraszféleségen ott fog állni a Farah.
És ha DigitXT-t szépen megkéritek, elmeséli nektek ennek a bugnak a folytatását.
Amúgy nézettek be a SoT-os topikba:[link]
Főleg a Robaj. -
DigitXT
félisten
válasz
Shadowfax #1093 üzenetére
vicces, hogy mire kaphatnál sajátot, megszokod a régit
Azért tuti fogok keresni vmit, mert néha túl sok ilyen oroszlánt látni.
ON: linkeltem két screenshotot (semmi extra), a PoP topikba.Btw. az a bug megvolt másnak is, amikor a Farah megjelenik ott, ahol nem kéne lennie (a végén).
-
Musztáng
tag
válasz
Shadowfax #1088 üzenetére
Gepárd ez, teeee...
Ó jajj, tudtam!Amikor leírtam már tudtam, hogy gepárd lesz.
De egyébként igazad van, ez tényleg gepuc.
Digit XT:Te már kérhetnél egyéni avatart, nemde?
Ja, kérhetne, de még nem tudja, hogy milyet.Én már tudnám, hogy milyet kérnék magamnak, de sajna attól még messzi vagyok.
Egyébként megint van kedvem játszani a gaméval. Tényleg Shadowfax, már kivitted másodszor is? -
DigitXT
félisten
válasz
Shadowfax #1084 üzenetére
PS2-n nincs ilyen probléma.
Ezt be se kellett volna írnod, tudtam, hogy TE ezt fogod: esetleg vki PC-s?Mod: persze a triviális válasz, hogy driverben kell bekapcsolni az élsimítást, és nem törődni a buggal.
Mod2: PS2-n van egyáltalán élsimítás?
Ja, s a SOT-os totyikba nézzetek be.
Megtörtént.(Köszi a linket, a lustábbaknak.
)
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
DigitXT
félisten
válasz
Shadowfax #1082 üzenetére
Nem, nem bújkálok.
Dehogynem, max. nem ez volt a cél.Btw. találkozott már vki olyan buggal, hogy ha a játékban kapcsolom be az élsimítást, akkor egy halvány szürkés-kék négyzet (felület)látszik néha a képen? Ha driverből, akkor meg nincs ilyen gond?
Meg mintha a vízeffektek is érdekesen alakulnának néha...
Mondjuk gyorsnak gyors 2xAA-val is, csak fura, hogy így tud bakizni. A felület amúgy ha látszik, a kamerával mozog, pl. mászik le a Prince a létrán, és vele együtt süllyed, stb.
Természetesen zavaró.
-
DigitXT
félisten
válasz
Shadowfax #1046 üzenetére
Btw. most letöltöttem: volt jobb.
Ja és igen, igaza van Musztángnak: az utsó HSZ-e, vmint, az általam a Godsmack zenei stílusa és a WW közti totális párhuzam is mindenféle reakció nélkül maradt.
Mondjuk még ez is OFF itt, de: egy csomó ideig próbáltam beszerezni eredetiben a Faceless albumot, de nem nagyon tartják ilyen általános áruházakban, ahol pl. hülye vagyok, stb. Nagyon hard rockos CD-boltban meg még nem jártam. Amúgy nem ismeretlen ezeknek sem, mert a The Other Side volt/van pl. a Heavy/Alternatív részlegen, ami bár szintén nem rossz, de egyrészt nem az a ''Princes'' album, másrészt kicsit drága is...
-
Musztáng
tag
válasz
Shadowfax #1039 üzenetére
Nekem ilyen ellenfél minimálprogram bug a WW-ben jött elő: Shahdee üldözés közben fel kellett mászni az egyik hallban és kinyitni a kaput, közben ugye jönniük kellett volna az ellenfeleknek, de nem jöttek.
A másik bug ugyanezen a részen volt, csak akkor amikor mentünk vissza az utolsó ''nagypiáért'': lecsukott rácson keresztül jöttek a ellenek, de ez ne zavarja a tervezőket.
Egyébként én most SoT-al játszok. -
Harti
senior tag
válasz
Shadowfax #965 üzenetére
A pálya neve: ''The middle tower'' Nem a kinti résznél akadok el hanem már bent! Amikor felviszem a ládát a tetejére a faállványnak és ott 2 liften átkell ugrani, utána fel a daggerplatebe és onnan balra falonfutás és ott az a rohadt szar amiről elkéne ugrani és ottvagyok meglőve!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen alaplapot vegyek?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Medence topik
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Playstation 4 500GB Destiny The Taken King Limited Edition
- P16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest