- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadowfax
addikt
válasz
Johnny Cage #539 üzenetére
Fel is róvom.
De beszélnek ők németül, franciául, spanyolul is, ha arra állítom a szinkront!
-
Shadowfax
addikt
válasz
Johnny Cage #528 üzenetére
Nos, ez igaz.
Más: egy dolog szöget ütött a fejembe: emlékeztek arra a részre, ahol a Sötét Herceg azt mondja Hercegünknek, hogy ''Tic-toc, Prince, tic-toc...'' (Robaj kedvenc része). Nos, Perzsiában mióta voltak tiktakkoló órák?!
Nemcsak homok- és napóra létezett akkoriban?
-
DigitXT
félisten
válasz
Johnny Cage #523 üzenetére
nincs a rúgásnak semmi előkészülete
Dehogyis nincs, max. elsőre nem tűnt fel neked.Azt a nagy rúgást Shahdee csak akkor veti be, amikor a terep szélére szorítottad, és félreugrik előled... Simán ''védhető'' tehát: ilyenkor odébbmész egy picit.
A SoT-beli lábkiütősdi felugrós védése meg tényleg poén, egyszer-kétszer én is csináltam, de általában egyszerűbb volt ott is ''odébbmenni'' - főként pl. a jól bevált hátraszaltóval.
erős túlzás
Meglehet, hogy ez a mozzanat valóban nem túl realisztikus.Ezért kell kerülni, ha meg egyszer-egyszer nem sikerült, hát ott a homok.
Ha nincs, tényleg szívás.
Egyébként ha még vmi idegesítő, az az, amikor vmit 15-ször kell újrakezdeni... Persze ahogy az ember egyre profibb, az ilyen egyre ritkább, de első játéknál előfordulhat.Mod: bár valójában ezt csak a T2T hozta be a sorozatba!
[Szerkesztve] -
DigitXT
félisten
válasz
Johnny Cage #519 üzenetére
Nekem mindegyik Prince bejött, de a vélemény szabad.
Csak ahhoz szeretnék hozzászólni, hogy a ''kivédhetetlen'' támadások nem véletlen kerültek bele a WW-be, és egyáltalán nem baj, hogy bennemaradtak a T2T-re, ugyanis igencsak feldobják a harcot, többet kell taktikázni, stb. Pl. nem állhatsz 5 percig az ellenfelek gyűrűjében a jobb egérgombot taposva, mert hamarosan pofánvágnak, és ez sokkal realisztikusabb!
Ja és azért a fenti idézőjel, mert természetesen ezek is védhetők - így/úgy: vmit csak egyszer véd jobb gombra (olyan erős ütés, ami ''szétüti'' a védelmet), de ezután jogod van újra védekezni, valamit meg egyszer sem, de az ilyenek elöl meg ki kell mozogni szépen.
És hoppácska, ilyen már a SoT-ban is volt, ld. ''nagy kék kardos szörnyek lábkiütős nagy csapása''...
Ami viszont tényleg idegesítő, a szögletesség + a hajak átlógása a fejen/testen. -
Shadowfax
addikt
válasz
Johnny Cage #443 üzenetére
A WW valóban nyüzsüg a bugoktól, de szerintem jó a sztori - igaz tele van ez is hiányosságokkal (a plot hole-t nem tom, hogyan fordítsam), s szerintem egész jó a grafikája. Ha jól tudom, a 2. és 3. rész azért lett ennyire ''összecsapott'', mert nem volt idejük jobban megcsinálni, szorította őket a határidő. Persze ez nem mentség semmire, csak mint lehetséges okot mondtam. De nekem akkoris a SOT marad a kedvencem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- SkyShowtime
- Linux kezdőknek
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- DDR5 GAMER: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- EliteBook 640 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest