- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadowfax
addikt
válasz
Ricsi 15 #697 üzenetére
[link]
Mit is mondtam, mi lesz a sorsa annak, aki ezt mégegyszer megkérdi? Kiherélés?
No, röviden leírva:
Arena Boss/Klompa
Ha felmásztál a fejmagasságába, állj a plató szélére, s várd meg, míg a képernyőn látszik, hogy kezdheted a Speed kill-t. Ekkor ''E'' gomb, ezzel a Herceg ráugrik az óriásra, ekkor ne nyomj semmit (!!!!!) ADDIG, míg a Tőr kékesen nem fénylik - ekkor a másik speed kill-es billentyűt nyomd meg egyszer (egér bal gomb), majd ismét várd meg, míg a Tőr kékesen fénylik, s ismét egér bal gomb. S lehet, hogy mégeccer ugyanígy - villanás, nyomi. Ha közben mást is megnyomsz, vagy többször (!!!!), akkor ledob magáról. Nagyon kell figyelni, mert nincs idő szarakodni, a Tőr csak nagyon rövid időre villan fel, s ha nem jó ritmusban nyomod, akkor kész, jóccakát, kezdheted elölről. -
Musztáng
tag
válasz
Ricsi 15 #624 üzenetére
Hú, ez jó kombó, ezt én is szeretem.
Talán Lclick, Lclick, E, E, Lclick. De lehet, hogy ez egy más kombó.
Már nem emléxem rá pontosan. De majd a többiek úgyis kijavítanak!
(Azt hiszem itt az ideje újrajátszani a game-t!
)
Shadowfax:
''Angel Drop''
Tudtam, hogy valami Angel.
Robaj kolléga, csak nem valami csúnya-csúnya smiley-t linkeltél nekünk? Hát úgy látom pórul jártál... -
DigitXT
félisten
válasz
Ricsi 15 #612 üzenetére
Nem teljesen világos a kérdés...
Ez a WW, amit te már elvileg végigjátszottál, és ha eredetiben volt meg, a borítónak is ismerősnek kéne lennie.
Egyszerűen újrakiadták egy kicsit más csomagolásban, olcsón, hogy vegyék-vigyék, akik eddig nem tették volna. Mindössze vmi 2400 Ft-ért lehet hozzájutni, de Integra majd mond pontos árat.
És ha ez tényleg a DVD-s verzió, az tök jó, mert nem kell vacakolni a 3CD-vel installkor.
De, láttam a privit, csak közben elfelejtettem, bocsi.
-
DigitXT
félisten
válasz
Ricsi 15 #590 üzenetére
már töltöm is
Ezt itt nem kéne, olvastad az alapelveket?[link] Épp ezért írtam, hogy remélem nem valami utalás akar lenni: ha beszerezni akartad volna, abba belefért volna, hogy nem warezolsz!
Amúgy, hogy szakmailag azért segítsek is: nem tudom, milyen procit akarsz most beszerezni, de nagyjából mindegy is, mert a videókari a brutálisan szűk keresztmetszet az általad írt konfigban, szóval ha valamiért, akkor azért nem fog túl jól menni.
(Bár FX-en is elszalad: kompromisszumkészség.)
[Szerkesztve] -
DigitXT
félisten
válasz
Ricsi 15 #587 üzenetére
Abszolút játszható, hangulatos, visszatért a Sands of Time stílusa meghagyva a WW harc(kombó)rendszerét, grafikája kellemes, bár a karakterek néha kicsit elnagyoltnak tűnnek, gépigénye nem nőtt jelentősen, kivéve, ha rányomnád az élsimítást is, mert most már azt is lehet.
Mondjuk nálam ez még kimaradt, mert egy 9800Pro-n annélkül is röccent néha, de azóta karit cseréltem, szóval most már lehet, hogy kipróbálom úgyis: úgy a legszebb, az tuti.
Amúgy az a megszerezzem remélem nem vmi utalás...
Beszerezzemmel már érthetőbb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- Ryzen 5 5700X + RTX 3070 + 32GB RAM + NZXT hűtés/ház + Windows 11 Pro
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest