- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
válasz
Latitude #765 üzenetére
a por
A homok, a homok!
#764-re: Abban a liftes beszélgetésben azon szenvednek, hogy a Farah kedvenc kajáját tök macerás megenni, és a Prince bácsinak nem érné meg a fáradozást: egy kicsit fárasztó az a jelenet, ha szebben kidolgozottak lennének a karakterek, biztos jobban értékelhető lenne ez is.Lehet, hogy ebbe is kéne next gen mód?
-
DigitXT
félisten
válasz
Latitude #759 üzenetére
nem, nem estem le, próbáld meg újra...
Igen, de ilyeneket akkor mondott, ha kihaltál.Egyébként tényleg iszonyat jó hangulata van a SoT-nak, tiszta katarzis pl. a vége...
Ahogy megvilágosodsz, hogy hogy jön össze a sztori, miért/hogyan meséli a Prince, stb, stb. Ugyanez fordított értelemben igaz a WW-re, mivel ott meg ilyen ''semmi értelme az életnek''-style a befejezés, kompenzálva a csalódást, illetve ''feltüzelve'' az embert a harmadik részre.
(Hogy menyit kellett rá várni: egy év, vááá!
)
Megértem, hogy egy elrontott speedkill idegesítő, de ilyen esetekre kell tartogatni egy kis homokot.Persze ha nem nagyon van, és kezdheted újra (mint az ikreknél, ha megszivatott előtte a kocsis jelenet), valóban idegesítő: rossz pont.
De vannak még poénok a gaméba is
Valóban!Hirtelen el is feledkeztem erről!
Pl. amikor megsértődik pl. és magában méltatlankodik: aranyos.
Sajnos a WW-ből ez teljesen kiveszett (persze érthető okokból), de azért a T2T-re visszatért (a herceg szinkronhangjával együtt): itt is vannak beszélgetések, és amikor magával beszélget, az is érdekes tud lenni, meg vannak azért poénok is.
Mondjuk még nem vittem ki 10x, szóval nem vágok mindent fejből, de pl.
Prince: - 7 év, és semmi sem változott...!
Farah: - Mit mondasz?
Prince: - Á, ez csak egy... szófordulat.
Biztosan vannak emberkék akik a második részben csalódtak, és talán ez a rész az ami újra fellelkesítette a játékra őket.
Meglehet: véleményem szerint a trilógia így egyben nagyon állat!Jó játék, na.
Logitech (rázkódós ) gamepadon
RumblePad2?Mert az tényleg frankó!
-
DigitXT
félisten
válasz
Latitude #752 üzenetére
8 azaz nyolc órát szenvedtem vele
Hát ezekután nem csodálom, hogy kellemetlen emlékeid maradtak a játékról.
nekem cslódást okozott a befejező epizód
Ld. a fentieket.Az meg sem merem kérdezni, hogy a többi boss-fighttal hogy boldogultál, mert bizony azok közt is voltak nehezek, pl. az ''ikrekkel'' már én is az idegbaj határán voltam, amikor vagy 10x-re kezdtem újra, pedig nagy Princes volnék, csak valahogy nem éreztem rá a dologra. De nem volt több óra, az tuti.
Aztán az a sok idegesítő speed kill
Erre mit mondhatnék: egyáltalán nem volt kötelező alkalmazni (kivéve az általad is említett nagy monszták elleni látványos akciókat), megválaszthattad, hogy milyen taktikával oldod meg az adott szituációt. (Pl. rámész-e a kapuőrre, és gyorsan megoldod a problémát, vagy nem érdekel, ha jön az utánpótlás, mert kemény vagy, stb..
)
Egy dolog, amiben viszont egyetértünk, hogy a karakterek kidolgozottsága elég brutális lett, negatív értelemben.Most nem arról van szó, hogy pl. Farah a SoT-ban sokkal több poligonból állt volna, mint most, de hogy jobban nézett ki, az tuti. (Észrevettétek, amikor épp kancsal?
) Az meg kifejezetten zavart, hogy a haja állandóan átlengedez az egész testén. Na persze, a SoTban sem volt ez másképp, de ott valahogy nem tűnt ennyire durván fel.
A menük alatt felhangzó egy-két mondathoz: poén csak akkor volt, ha kihaltál (''No-no-no, that didn't happen...''), most viszont Kaileena akcentusán lehet jókat kacarászni (még mindig jobb, mint a keyboardot csapkodni: idegesítő picit).
Szvsz ha majd újra játszod a sorozatot (immár helyes sorrendben SoT, WW, T2T), akkor majd rájössz, hogy így egyben nézve nagyon jól illeszkednek.
-
Shadowfax
addikt
válasz
Latitude #752 üzenetére
Sok mindenben igazat adok neked.
Nem lett a játék annyira klassz, mint a SOT.
Ami a lemegdöbbentőbb volt a számomra - s amit Te is kiemeltél - a női karakterek ''csúnyasága''.Az E3 trélerben még Kaileena egy baromi szép nő volt, erre a T2T elején, egy iszonyat randa, aránytalanfejű és csúnyaarcú Kaileena van.
Farah is elég randa a mozis jelenetekben - baromi férfias arca van.
A zene szerintem viszonylag okés volt. -
Integra
titán
válasz
Latitude #692 üzenetére
nálam nincsen húzva proci, úgy is fagy, de csak játékoknál, minden másnál rendben van. és van játék aminél egyáltalán nem csinálja ezt.
én már visszavittem az x800-at, a héten basztak foglalkozni vele, úgyhogy jövő héten kapok választ hogy sajnálják, vagy mehetek és kapok újat raktárról
minden esetre az biztos hogy következő gépemben újra geforce-ot veszek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest