Hirdetés
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
megyer11
tag
válasz
jkrisztian
üzenetére
Szerintem nincs, hbo app sincs rá ps4-en még volt.
-
hyggelig
senior tag
válasz
noblem1983
üzenetére
Én már április vége óta bűvölöm a KV oldalát, mert a 2021. 01.11-i rendeléseket teljesítik én meg 12-én rendeltem

-
3L1T3
addikt
válasz
Dr. Venkman
üzenetére
Hát szerintem nincs annyi alternatíva.
Egy PC3 hol vagy Dirt 5 hol olyan minőségű mint a GTS? Azok bohócoknak valók.
-
noblem1983
senior tag
Nekem is teljesül már a január 5-ei KV-s rendelésem, jött az értesítő a szállításról
Agyaltam én is a plusz kontrolleren(véletlenül 2-szer is felhívott a srác a megerősítés miatt) de úgy voltam vele, hogy várok másik színűt erre berobban ez a piros
. Remélem boltban is lesz kirakva akkor csak beszambázok érte 
-
Dr. Venkman
tag
Hát azok is vannak, vagy nem? Nem játszottam velük, sőt autós játékot csak a GTS-et, meg a Driveclubot játszottam ps4-en, de mindkettőben jelentékeny mennyiségű időm van (multi részt tekintve nem). Az nem igaz, hogy nincs alternatíva. Ennyi erővel xboxon is csak Forza van és nincs alternatíva. A Forzákat csak xcloudon keresztül próbáltam, úgyhogy a véleményemet is így kell venni, de a Motorsport nem tűnt mérföldekkel élettelibbnek, mint a GTS. A Horizon nagyon jó lehet, elismerem. Xcloudban lagos volt.
-
gulyasrobert
csendes tag
Asetto Corsa Competizione-t tudom ajánlani. Viszont a szimulátoros mivolta miatt erősen javasolt hozzá a kormány
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Dr. Venkman
üzenetére
Project CARS es tarsai? Vagy mire gondolsz?
-
gjanner
tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Olvasd el légyszíves mit írtam... nem kell szemet forgatni, meg letehetetlenezni, sőt tanácsot se kértem Tőled...
2-szer írtam (vagy csak utaltam rá...), hogy meg fogom venni a pakkot, nem az extra Májlsz Morál fog földhöz vágni, csak az elvvel nem értek egyet (és szimplán csak leírtam melyik bolt ez a jófej, ennyi, nincs benne se több se kevesebb).
De részemről befejeztem, mert látom nem egy hullámon ülünk. -
3L1T3
addikt
válasz
McNamara
üzenetére
Fú hát sok sikert hozzá.
Én telepítettem majd töröltem is. Jöhet a GT7... Annyira akartam volna szeretni, több rendezvényen is indultam benne, de most is 1 év kihagyás után belépve ettől a puritán, élettelen valamitől a víz lever. Borzasztó, hogy nincs semmi alternatíva PS fronton.
-
Ma beszerzek egy GT Sportot, de ahogy nézem nem kapott PS 5 updatet
-
Gigicuci
senior tag
válasz
Sipi458
üzenetére
"Jelenleg csak igy tudod megvenni, el kell adni, ha nem kell vagy nem tetszik"
Nem vitatkozom veled, de boltja válogatja. Pl. a Konzolvilágnál ha nem kéred akkor megkapod csak a gépet. Ez teljesen ok.
Nekem nem ajánlottak fel ilyen lehetőséget, vagy kértem a bundle-t vagy nem kaptam volna gépet.
Kicsit sajnálom, hogy aprópénzre váltották a bizalmamat, a KV viszont nyert egy új ügyfelet.
-
jkrisztian
aktív tag
Létezik valamiféle applikáció PS5-re, amivel iMusic hallgatható a konzolon? Spotify van azt láttam, de továbbra is ragaszkodnék az iMusichoz, de sajnos nem találok hivatalos appot, de lehet csak én vagyok béna.
-
Sipi458
tag
válasz
Gigicuci
üzenetére
Jelenleg csak igy tudod megvenni, el kell adni, ha nem kell vagy nem tetszik. En pl. a mediabol 190ert tudtam megvenni az alap gepet, mikozben 185 a normal
ar, nem kaptam erte semmi pluszt, de legalabb tudtam
venni. Inkabb a kontrollerek minosege az elszomorito szerintem, az utolagosan vasarolt dualsensemen egy honap utan mar sokkal puhabb az R2 ravasz nyomasa, kb a fele az ellenallasa. -
Gigicuci
senior tag
válasz
Sipi458
üzenetére
Ez nem pénzügyi kérdés, hanem elvi kérdés. A bolt, kihasználva a helyzetet, rád erőszakol egy olyan terméket amire nincs feltétlenül szükséged, legalábbis nem te döntöd el.
Én pl. nem most vettem volna most +1 DS-t, hanem pár héttel később. Főleg, hogy azóta kijött a piros, ami nagyon tetszik.
-
törölt tag
Szerintem is jobban néz ki, mint az alap conti, csak kicsit vicces hogy generàciókon keresztül az volt az alap, most meg mivel nem az, hírtelen dràgàbb lett. Arra a bordó/bíbor/piros controllerre azt mondom oké hogy dràgàbb, mert mégis csak màs, mint egy fekete vagy fehér szin.
-
Sipi458
tag
Jelenlegi helyzetet tekintve az a 3ezer forint szinte semmi. Igy legalabb tudjatok nyomni a baratotokkal/csaladtagotokkal/parotokkal a mortalt, fifat, it takes twot barmi ilyen jatekot. Lemerul a konti bekapcsoljatok a masikat es toltitek amelyik lemerult, addig se kell kabelesen hasznalni. Sok elonye van, szerintem erosen ajanlott a ket kontroller egy gephez.
Elnezve a hardverapro/facebookmarketplace/jofogas stb oldalakat sokan meg most is 230 folott is vesznek csak siman gepet, egy kontrollerrel, ti meg 3ezer forint differencian vagytok fennakadva
Lehetne valasztas, de ha nem kell eladjatok, biztos konnyebb eladni es kisebb a buko, mint egy milesmorales vagy demons souls jateknal. -
Gigicuci
senior tag
válasz
Sipi458
üzenetére
Azért mert elveszik a döntés szabadságát tőled.
Nekem azt mondták, hogy csak bundle-ban tudják adni. Kérem vagy nem kérem. És mivel január eleje óta vártam rá, persze hogy kértem mert féltem ha nem kérem akkor hónapokra gép nélkül maradok.
Az már csak ráadás, hogy 25-ért kaptam amikor már 21-22ért is meg tudtam volna venni. Én sem veszek onnan többet semmit. Back to Konzolvilág.
Más.
Vajon a Mass Effect Legendary jön EA Play-be? Vagy addig álljak féllábon?

-
3L1T3
addikt
KV DS árak.
PlayStation®5 (PS5) DualSense™ kontroller (Fehér-fekete) - 22.890 Ft
PlayStation®5 (PS5) DualSense™ kontroller (Midnight Black) - 24.890 Ft
PlayStation®5 (PS5) DualSense™ kontroller (Cosmic Red) - 24.890 Ft -
Sipi458
tag
Nem tudom miert vagytok igy kiakadva a kontrolleres pakkon. Normal aron adnak plusz egy kontrollert, nem dragabban es nem notebook megoldassal. Valahol az alapgep ennyi. Ha meg egy kontrollered van es tonkremegy, elkuldod gariba es napokig-hetekig joy nelkul maradsz, igy meg legalabb van tartalek. Tartossagukat tekintve eleg hamar es nagy szukseg van ra sajnos.
-
belan
addikt
válasz
CptAdamica
üzenetére
Jogos .
-
gjanner
tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Az korrekt, van opciód. Studiónál ilyen esetben nem küldenek semmit, hanem további beláthatatlan ideig kell várakoznod...

-
eisento
addikt
válasz
WhiteWalker
üzenetére
ez lenne a normal. nem pedig az, hogy rendelsz egy alap gepet majd szolnak, hogy most csak plusz kontrolleres gep van sima amit rendeltel nincs.... holott sztem a sony kurvara nem igy kuldi a gepeket csak gondolom a plusz eladas miatt. Hany embernel lehetne mar a gep ha nem azt kommunikaljak xy boltok hogy figyu nincs meg gep de ha megveszed a kontrolleres packot akkor viszont van. Nevetseges....

-
3L1T3
addikt
válasz
WhiteWalker
üzenetére
És ez így helyes!
-
gjanner
tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Igazad van, persze, semmi nem kötelező. (mondjuk "rád sózni" nem csak pisztollyal a fejednél lehet...)
Kíváncsi vagyok ha egyik opciót sem választja a vevő, és a sima gépre szeretne tovább várni (tehát a 3. opció), akkor mikor értesítenének, gyanítom nem idén... X hónap várakozás után ezt szépen kihasználják, vevő valószínű belemegy, nagyobb lesz az év végi eredmény, hurrá, lelkük rajta.
De nem sírni akarok ezen, nyilván még mindig pozitívabb ez, mint amit más boltokról lehetett olvasni, látni... viszont ettől én ezt még "rám sózásnak" és inkorrekt húzásnak tartom, és ez lesz az utolsó dolog amit tőlük veszek.
Ha valakit érdekel, feb. 1. volt a rendelés dátuma - máj. 13. pedig az értesítés. Kíváncsi vagyok ma délig (!) visszajeleznek-e...
-
.LnB
titán
Ha jól emlékszem, akkor amikor megjelent a kettő, nekiálltam az elsőnek, hogy majd végigjátszom egymás után a kettőt. És az első félbemaradt. De nem gondolok rá rossz szájízzel, szóval valószínűleg nem azért hagytam abba mert nem tetszett. Valamiért úgy maradt.
Aztán most pár napja letöltöttem (GP-ből, mer' az a legjobb! - Deck
) a 2. részt, de el sem indítottam még. 
Lehet az lesz, hogy mikor megjelenik a három, majd nekiállok a kettőnek, és eljutok abban is a feléig.
-
wolf13
őstag
Az ME Legendary Edition-be nem kapta meg gondolom az első két rész sem a magyar feliratot. Vagy tévedek ?
-
KaitouP
nagyúr
RE Village: (spoiler)
Most volt meg Donna és Angie, hát öcsém, ez éles váltás volt Dimitrescuhoz képest.
Mitöbb, úgy önmagában a szériához képest, ennyire para, Silent Hill like sequence sose volt Resident Evil játékban. A P.T. óta hiányolok ilyet, de annyira meglepődtem, hogy elég is volt egy kis időre.
Tudtam én, hogy a babákkal csak a baj van... (Mármint a játékbabákkal. Meg ezzel a démondög babával is.
) Jöhet a következő House. -
EmThor
addikt
válasz
axlfsi
üzenetére
Nekem a Pulse 3D hangminőségre tökéletesen megfelel, van itthon több fejhallgám, Sennnheiser HD555, Philips, Xbox wireless headset, teljese jó a Pulse, sose fogom megérteni miért húzták le, nyugodtan megveheted. Az Xbox fejhallgájához képest kevésbé zárja ki a külső zajokat mikor felveszed, cserébe nem is nyomja rá magát annyira a fejedre, igazából ennyi, de a hangja, a magasak, a mélyek teljesen a helyükön, több kedvenc zenémet is meghallgattam vele ps5ön, és a telefonomon is vezetéken is + ibasso dc03 DAC-on keresztül is, szóval fasza.
-
Skynet258
veterán
válasz
Wolfy33
üzenetére
Sajnos mindenhol ez megy, anno megkérdezték udvariasan szeretnél-e még valamit. Aztán jött az árukapcsolás, hogy csomagban olcsóbb vagy jobban jársz. Most már ez az árukapcsolás level 2 aminél kötelező mást is venned ha valamit szeretnél vásárolni. Cirka 10 évig voltam értékesítő, egy régi nagy nevű telefonokat/tableteket/tartozékokat értékesítő cégnél, aztán 4 évig egy telekommunikációs cégnél. Undorító volt, a végére a belem kifordult az egésztől, hogy mennyit kellett hazudni, beforgatni az ügyfelet. Most irodista vagyok, és soha többet semmit sem akarok eladni senkinek.
Nálam egy elégedett vevő behoz még egyet és egy elégedetlen elvisz tízet. Na ez a mentalitás manapság nagyon nagyon kevés helyen maradt meg... -
gjanner
tag
KonzolStudio (nincs ebben titok, szerintem ez már korábban is volt itt említve…)
…szintén ma kaptam ugyanilyen értesítést. Az hogy a sima gépet előrendeli valaki és ezt tolják az orra alá (igaz árban nincs extra lehúzás, csak még egy cuccot rád sóznak), ráadásul ma délután 5-kor jön a mail, hogy holnap délig (!) válaszolj… hát súrolja az inkorrektség határát. De ugye kell a népnek, így “ügyesen” lecsapják a lehetőséget.
…ja és persze a honlapon persze ezekből sincs készlet, viszont aki előrendelt egy sima gépet megtisztelve érezheti magát, hogy jogosult egy bundlira…
na mindegy, a lurkók így is örülnek majd a cuccnak
-
Valaki ki tudná nekem probalni, hogy a Sony Pulse 3D füles működik-e PS3-al? Elvileg a Sony Gold működik, nekem a Platinum viszont nem. Ha a Pulse jó lenne PS5-höz és PS3-hoz is, akkor lecserélném a Platinumomat rá.
-
Bazsi747
aktív tag
Skacok én a Tsushimát anno félbe hagytam pron,most kell leszednem valami frissítést hozzá a ps5 höz?
-
törölt tag
válasz
Dr. Venkman
üzenetére
Most erre maradt pénz, majd a Ratchet eladàsokból kapott pénzből jönnek új ingyen jàtékok.

-
törölt tag
#PlayAtHome continues. We’ve teamed up with some amazing studios to bring you a whole lineup of in-game content starting May 17.
-
eisento
addikt
van az egyik konzol bolt, ugye eddig naluk az alap gep lemezes/digit volt elerheto a weboldalon, na mar most ezek torolve lettek mar csak ilyen "bundle" gepek vannak gep joyal gep jatekkal. discordon volt egy scrnshot tegnap amiben irtak a kedves rendelonek, hogy az elorendelesben jogosult gepre es most eppen csak bundle csomag van, ha nem keri a bundle-t akkor majd szolnak neki ha kapnak "sima" gepet...
-
Faresz29
aktív tag
Sziasztok!
PC-s haverral szeretnék coopban játszani, valmi túlélős játékot, persze nálam csak a PS5 jöhet szóba!
Van valami amit érdemes kipróbálni? -
oriic
HÁZIGAZDA
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- PS3 Slim 320GB (CECH-2504B) Számlás 2 kontroller + PS Move szett + 12 játék!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Xbox / Sony Konzol, 3 -6 hónap Garancia, Fehér & Fekete Színben
- Microsoft Xbox Series X 1TB Halo Edition, Lemezes + Kontroller, 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- Nintendo Switch Oled Zelda Edition, 24 hónap Garancia, Fekete Színben
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- iPhone 13 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Egy PC3 hol vagy Dirt 5 hol olyan minőségű mint a GTS? Azok bohócoknak valók.
Agyaltam én is a plusz kontrolleren(véletlenül 2-szer is felhívott a srác a megerősítés miatt) de úgy voltam vele, hogy várok másik színűt erre berobban ez a piros
. Remélem boltban is lesz kirakva akkor csak beszambázok érte
Szerintem ME esetén is ez várható.

Nem olcso, de legalabb jo draga 

Kendek