Hirdetés
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- MIUI / HyperOS topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Kisebb lett a Honor MagicPad3 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
-)Verso(-
üzenetére
Na teszteltem, hát szerintem még nehezebb lett rápakoltak még egy lapáttal😂 Első szobába bedobott egy olyan enemyt amivel eddig csak a 3. helyszínen találkoztam, alap 0-ás pisztollyal bezáródó ajtóval győzd le aha😅 Voidos sugarakat lő plusz piros orbokat és ha ez nem lenne elég ,a talajt megfagyasztja elektromos kisülések társaságában, hogy mozdulni sem tudsz, mindezt egy 20nm2-es szobában! Csak gratulálni tudok a fejlesztőknek, remélem ez a fos halmaz hatalmasat bukik remélem! 25 év alatt egyetlen játék sem húzott fel ennyire...
-
.LnB
titán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Persze. Első, amit ajánlott is kikapcsolni.
-
tboy93
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
-
WhiteWalker
nagyúr
Most láttam , hogy ha megszerzek egy trófeát akkor készít a rendszer egy kb 14mp--es "videót" a PS4-es képhez képest.

Tök jó , csak gondolom eszi a tárhelyet..
Ezt a funkciót ki lehet kapcsolni? (Ne csináljon videót ) -
tboy93
nagyúr
Elkezdtem a Concrete Genie-t, 2x sikerült már leülnöm játszani vele. Nagyon kis chilles játék, komolyan tetszik
Kíváncsi vagyok mit hoz még, harmadánál/felénél járok kb. -
Most jött egy combosabb frissítés a Returnal-hoz akit még érint
Nem tudom mit tartalmaz még nem néztem... -
Gaben92
őstag
válasz
Bencus88
üzenetére
Ez játék függő. Digital Deluxe és társai edition sokszor Bundle-ként van kezelve.
Például ha egy játék megjelenéskor Standard és DD verzióban elérhető és a DD tartalmaz extrákat, akkor mikor DD-t veszel akkor a Standard alapból “Purchased” vagy “Unavailable” státuszra vált. Ha jön egy fizetős DLC/extra ami ingyen jár DD mellé akkor akik DD-t vettek azoknak rögtön “Purchased” státusszal jelenik meg a DLC/extra a store-ban, akiknek Standard van azoknak meg ugye meg kell venni.
Na most ha te ezen a ponton megveszed a DD-t (teljes áron) akkor vált a DLC is rögtön purchased-re. És itt jön a kavarás játék oldalról. Ha a DD Bundle-ként van akkor a DD maga csak tartalmazza a Standard edition-t, szóval pontosan ugyanazt mint amit azok telepítettek akik Standard editiont vettek. Ha nem Bundle-ként van akkor viszont simán lehet az amit te mondtál, hogy külön verzió és lehet kezdeni az elejéről.
Bevallom őszintén, hogy sose próbáltam/teszteltem mert semmim sincs standard editionben. Minden DD/GOTY/stb…
-
Faresz29
aktív tag
Ha nincs Plussom, akkor nem tudom betenni könyvtárba, az áprilisi játékokat?
Pár nap múlva jutok csak az előfizetéshez... -
tboy93
nagyúr
Beszeltem a Triwardennel a ket hete szervizbe kuldott kontrollerem ugyeben. Csere lesz, de nincs mire cserélni, mert nem kaptak kontrollert. Úgyhogy várakozás van, talan a héten mar kapnak
-
Bencus88
nagyúr
válasz
centrino
üzenetére
Nem kapsz sajna semmilyen kedvezményt. Vagy megvárod míg lemegy az ultimate ára, vagy az alapra megveszed a dlcket. Elindul egy letöltés és upgradelni az alap játékot.
Ráadásul úgy tudom ha az alap megvan és utána pl gotyt megveszed a mentések se maradnak, de ebben erősítsetek meg
-
centrino
senior tag
Egy amatőr kérdés: ha ps store ban megveszek egy játékot, ami nem goty/ultimate/gold mert éppen akciós és csak később veszem meg a season passt, dlc-t, kiegészítőt akkor az hogyan fog szerepelni a játék listában?
Pc-n megvártam jópár játéknál, hogy kijöjjön a "végleges" verzió, itt viszont általában az eredetire van hatalmas akció, az extra változat teljes árú.
Ha valamiből már megvan az alap verzió és egy idő múlva akciózzák az ultimate verziót, (de a season passt nem) akkor ad valami kedvezményt nekem akinek már megvan az alap? Steam en már megszoktam a rendszert, itt még nem mindennel vagyok tisztában.
Köszönöm!
-
mcwolf79
veterán
-
Deck
titán
Mi újság srácok a Returnal-al? Ki játszik vele? Ki adta fel?
-
Krisz0630
senior tag
válasz
Gigicuci
üzenetére
Én is vadászok rá egy ideje. Pár hete láttam egy darabot az Árkád MM-ban, akkor azt nem vettem meg. Később egy darabot láttam soroksári Auchan mellett levőben. Ma elmentem oda próba-cseresznye, persze nem volt. Megnézte nekem az eladó srác a gépben, hogy egész Budapesten egy darab van, a Pólusban. Hívtam őket, hogy tegyék félre, persze nem értem el őket telón, így elindultam gyorsan oda. Sikerült végül azt az egy darabot behúzni, szóval most nagy az örömöm.
Ahogy nézem, kb annyira hiány cikk, mint a Pulse füles.
-
törölt tag
Úgy voltam vele hogy nem nézem meg a R&C:RA gameplay-t, mert làtatlanban is úgy voltam vele hogy kelleni fog, viszont most megnéztem belőle a DF videójàt és valahogy nem azt kaptam vizuàlisan, amit vàrtam. (nyílvàn nem mindegy min nézi az ember)
Szóval az hogy teljes pompàban élvezhessem kellene egy komoly TV, ami biztos nem lesz.Pàr gondolat a làtottakról:
-A cinematic részek nagyon jól néznek ki. Bőven film minőség, ellenben a 30fps-es gameplay màr nem tünt annyira szépnek. 60-nal ez ugye még "rondàbb" lesz. Persze jól néz ki gameplay alatt, de nem làttam annyira szépnek mint azt vàrtam.
Szerk.
Nyílvàn a YT is ront rajta valamit, de jelenleg màsok is ugyan ezt làttàk.-Az Insomniac ügyesen hiteti el a jàtékossal hogy minden is azonnal belölt a hiperszuper ultraSSD, közben meg ezt egyetlen egy portàlnàl teszi meg, mégpedig annàl, amelyiknél van zuhanàsi animàció. Mindkét màsik esetben nem ez történik.
-A gameplay nagyon jó. Van benne minden, ami amiért egy ilyen platformert szerethet az ember.
-Ha a 16-os rész 21h-s minden is kész idejét hozza (persze jobb lenne mondjuk 30h) akkor ez egy bőven megérős jàték lesz még teljes àron is.
-
Gigicuci
senior tag
ez komoly, hogy még a hivatalos töltőt se lehet kapni sehol?
-
-
Gigicuci
senior tag
Szerintetek lesz rá esély, hogy 3rd party kontrollerek is lesznek a PS5 játékokhoz? Vagy csak a Dualsense lesz végig?
-
ProEvoFan
nagyúr
A kritikusok imádták a PS5-ös Returnalt, a játékosok viszont sorra húzzák le...... [link]
Sokan már megint nem tudják mit vesznek meg.
Tájékozatlanság, majd jön a sírás. Miért nem lehet megvárni a teszteket?Van már youtube teszt is, nem csak írásos... -
manieeec
tag
Na végigszenvedtem a Last Guardiant, hát sajna eddig a leggyengébb játék volt azok közül amivel a Collectionből játszottam. Ilyen frusztráló irányítást és kamerakezelést még nem láttam. Mindegy most jöhet a tLoU2, az majd kárpótol.

-
ProEvoFan
nagyúr
Bugsnax platinázva. Eléggé elborult játék.Néhol aranyosan gusztustalan.

Van itt valaki rajtam kívül aki végigjátszotta ill platinázta a játékot? -
válasz
Iparmágnás
üzenetére
vegyél 1400ft-ért egy havei ea playt azzal jobban jársz, egyébként tök jó játék de így olcsóbb

-
Bencus88
nagyúr
válasz
Iparmágnás
üzenetére
Ha lemezes géped van akkor 6k körül lehet már kapni. Sztem sokkal olcsóbb nem volt 7knál digitálisan. Én se vagyok nagy sw fan, nekem nagyon tetszett, kb 15 órát el lehet lenni a kampánnyal
-
Iparmágnás
tag
Jedi: Fallen Order 7k-ra van leárazva. Megéri ennyiért? Kedvelem a SW univerzumot, milyen a sztori, mechanika, játékidő?
-
Bazsi747
aktív tag
Én a BF3 at sírom vissza de nagyon.Szuper lenne egy remastered is kísérőnek,vagy mi.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
tboy93
üzenetére
Kampánnyal a BF széria, meg a DICE sose állt jól szerintem... Oké, a Bad Company, különösen a második része nem volt rossz egy átlagos mozifilm szintű élménynek, de szerintem a jobb Call of Duty-k (gondolok itt mondjuk az eredeti MW-re, meg a második részre) emlékezetesebbek voltak.
Arra leszek nagyon kíváncsi, hogy az új BF tartalmaz-e majd 120 fps és akár 120-as FOV funkciót, bár szerintem ahhoz már kevés lenne a hardver, ekkora méretű pályákra, ilyen sok fős csatákra.
-
válasz
hombre[EU]
üzenetére
-
Elderath
addikt
DICE mindig is élen járt grafikában. Biztos vagyok benne, hogy a reveal trailer brutális lesz, ahogy a graf is
-
mucsácsó
tag
Szvsz ezek vagy fake/nagyon durván előnytelen képek, vagy a mobilos BF-ből való képek, de ezt kár fényezni, ocsmány, mobilgéming/X360 szint :D
BF V-től biztosan sokkal szebb lesz, szóval szerintem kár rágódni ezen :D -
válasz
marquuard
üzenetére
Lehet csak én vagyok így vele, de az utóbbi bő 20 évben annyira elhasználták már ezt a hülye világháborús témát, hogy konkrétan megutáltam. Meglátom, hogy megint ez a téma, és már az undor elkap, nemhogy még ki is akarjam próbálni. Persze valószínűleg ezzel abszolút kisebbségben vagyok, különben nem jelenne meg 20 éven át 3 havonta egy egységsugarú WWI-WWII játék...
-
3L1T3
addikt
válasz
CptAdamica
üzenetére
Engem is jobban mozgat a modern hadviselés, sokkal több lehetőség van benne főleg ha 3-5 évre terveznének egy új BF-el.
-
CptAdamica
nagyúr
válasz
KRoy19
üzenetére
Ezzel én is így vagyok, ha ronda egy játék, akkor nem nagyon ingerem vele játszani. Kicsit grafika buzi is vagyok.
#647993L1T3
Én most azért reménykedek, mert sok stúdió összeállt erre a Battlefield részre és számomra a modern hadviselés az igazán izgalmas. Az 1. és 2. világháború még elég unalmas volt ilyen téren, ezért sem szerettem az előző 2 részt, szóval remélem contentből nem lesz hiány. Ráadásul amikor egy állítólag elég szar állapotban lévő COD készül, akkor idén elég vaskos lehetősége van visszaszerezni a rajongókat az EA-nek. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol extrával garanciával hibátlan működéssel
- PS4 Fat 500GB + 2db kontroller és töltőállomás
- PlayStation 5 Slim Digital Edition
- Playstation 5 lemezes hibátlan dobozos!
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kíváncsi vagyok mit hoz még, harmadánál/felénél járok kb.
Nem tudom mit tartalmaz még nem néztem...