Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sziltesa08
üzenetére
Esetleg próbáld böngészőből, ott egyértelműbben látszik.
-
LÁZ
addikt
válasz
Sziltesa08
üzenetére
-
Sziltesa08
csendes tag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne hogy most akciós a rdr2 viszont nekem a ps+ miatt megvan és le is van töltve, de nem engedi megvásárolni, mert azt írja hogy már megvan. Hogy tudnám megvásárolni? Előre is köszönöm
-
válasz
krx21
üzenetére
Van már rá egy jó példa, a Gotham Knights, aminél pont azt mutatták ki ezek a PC-s tesztek, hogy CPU limit lehet a konzolon. Ilyen esetekben ez az opcionális 10%-nyi CPU teljesítménytöbblet az nem elég a 60 fps-hez.
A GTA pedig azért pont az a cím, ahol lesz mit számolnia a procinak, mert nem csak grafikából fog állni a játék. -
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ennyi.
-
negyven2
nagyúr
válasz
üzenetére
Igenis meg nem is. És az a 60 inkább max 50fps (ésugye ez a PS4-es alapváltozat).
Viszont egy RDR2 világa azért fizikában és háttér szimulációban azért nem kér sokat.
Amúgy ha valakik, akkor a Rockstar azért mindent ki fog sajtolni a Pro gépből, de az valós félelmem, hogy itt tényleg a CPU kevés lesz neki. Az első trailer alapján 1440p-ben fut majd a játék 4K-ra felskálázva. Pro-n ez lehet jobb grafikával jobb RT-vel, natív 4K lehet.
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Elég az nekem.
-
-
doddencs
senior tag
válasz
spleenszuru
üzenetére
A 7P+ az olcsóbb, abban például nincs BT. De feltételezem, a Nova ezenfelül hangminőségben is erősebb lehet.
-
#hpq
aktív tag
Köszi szépen a tanácsot, paypal esetén nálam is rendesen működött a szolgáltatás.
Kártyás fizetésnél valamiért a teljes összeget szerette volna levonni, bank oldalán szerencsére visszautasítható volt.Lehet csak valami pillanatnyi zavar mert úgy látom másnál működött.
Köszönöm a többieknek is! -
front3r
őstag
válasz
Mezcal
üzenetére
A PS5 Pro-n 1000% hogy 60FPS-el fog futni a GTA 6. Persze ez a véleményem, de ne hasonlítsuk egy agyonportolt GTA 5-höz.
Ez csak a fejlesztőkön múlik, hogy beleraknak-e ekkora melót, de itt akkora pénzekről van szó, hogy valószínű, hogy igen.
Jó, abba még belemegyek, hogy nem az első nap fogja így futtatni, hanem patchben érkezik a 60+ FPS-es mód, de többet nem engedek az elvemből.Még olyat is el tudok képzelni, hogy story módban 30, és csak a multiban lesz 60.
-
törölt tag
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Hát én ennek nem látom nyomát ott, ahol a legfontosabb lenne.

-
Mezcal
addikt
válasz
spleenszuru
üzenetére
Gondolod, hogy a GTA6 majd 60-nal fog futni Pro-n? A GTAV PS5-ön fut csak 60-nal, pedig PS3-on debütált.
-
-
spleenszuru
őstag
válasz
doddencs
üzenetére
A 7P+ nem tudom, mivel tud többet, de a Nova 7P is tudja mindkettőt.
Nekem PS-ben van a wifis dongle, és BT-vel használom PC-hez. Nyilván ehhez kell egy BT stick a PC-be, vagy marad a dongle rakosgatása egyikből másikba.
Szerintem azt a 4-5 ezret megéri egy BT stick, nálam pl. ilyen van.
-
doddencs
senior tag
válasz
spleenszuru
üzenetére
Ez is a kiszemeltjeim között van.

Az Arctis Nova 7p és Arctis 7p+ között a fő különbség a bluetooth-ban van? Szóval a dongle-t rakosgathatom a pc és ps5 között, vagy más is indokolja a 20 ezres felárat? -
-
_drk
addikt
Nemis az OW-ra gondoltam első sorban, hanem a grafikai stílust meg ami hozzá jött.
Az a játék egyik felében kurva jól néz ki, másik felében meg retek szarul
Akkor az a szél, szálló falevelek, stb szép megvalósításai is egyszer jó volt, de másodjára?Horizon Forbidden West se lett olyan jó folytatás, pedig ott rengeteg fejlődött az egész. De ugye az egy sokkal nagyobb stúdió.
-
Elderath
addikt
Holnap random kedd, sony szereti azt bejelentésekre használni. Én a hónap végi state of playtől nem várok semmit. Max 3rd party címeket
-
GEIL
addikt
válasz
melega
üzenetére
"....Amúgy én konzolos vagyok, inkább veszek 6 évre egy jelen generációs konzolt, mint a gépet mindig újítgatom...."
Nálam is mindig vannak otthon az aktuális "csúcs konzolokból", de soha nem startkor szerzem be őket, hanem csak rá 2-3 évre veszem meg őket.
A PC az mindig előnyt élvez a fejlesztésben, mert a PC-ket is igyekszem a lehetőségekhez képest használható új szinten, de picit mindig a "konzolok ereje felett" tartani. -
melega
őstag
Egyetértek, én is így gondolom.
A GTA azért szeretem mert azt a szériát még nem rontották el.
Sok nagy más kiadó a címével ma már csak árnyék, és a kicsiktől kapunk jókat.Amibe még nem csalódtam: Rockstar, Suker Punch, ID Software bár az gyártó, Naugthy Dog, Team Ninja.
Amúgy olvastam olyat, hogy 2026 tavaszára csúszhat a GTA 6, de inkább legyen jó, mint bugokkal teli.
A GTA 3 definitive editiont többször restartolnom kellett küldetéseknél, bugok miatt.
Amúgy én konzolos vagyok, inkább vesuek 6 évre egy jelen generációs konzolt, mint a gépet mindig újítgatom.Viszont az Evil Within 2 esetében sem zavart hogy 20 fpsre leesik, mivel a játék élvezhető volt jó kihívásokkal, de az első része az igazi.
Kíváncsi vagyok hogy a GTA 6 hozza e majd amit az 5 vagy a San Andreas hozott.
-
GEIL
addikt
válasz
spleenszuru
üzenetére
A PC port elvileg rá egy évre jön (2026?) , szóval addig azért jó lesz bele nézni egy PS5-tel és ha a "the last of us" féle nagyon sima 30 fps-es élményt adja a közepes (de még így is nagyon szép) látvánnyal egy 5 éves konzolon, akkor azt hiszem már kb elégedettek is lehetünk.
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
spleenszuru
üzenetére
-
spleenszuru
őstag
Én is nagyon várom amúgy a GTA 6-ot, mi tagadás, viszont örülök, hogy jön pro gép is előtte, mert így ki tudom várni mi fog történni.
Wesderrel is egyetértek, hogy még a pro sem tud majd a játékkal 60 FPS-t, akkor viszont az sem kizárt, hogy a PC portot várom meg, sőt.
Kizárt, hogy ne legyen legalább 60 FPS egy olyan játékomban, ahol sokat kell célozni. Ez persze egyéni véleményem. -
Hachiko95
aktív tag
válasz
üzenetére
A mostani hírek szerint még kisebb órajel különbség van "CPU"-ban, szóval én is úgy gondolom hogy arra nagyobb esély van, hogy egyik sem fogja tudni, vagy esetleg mindkettő tudni fogja. Arra látok a legkisebb esélyt most, hogy a PRO tudni fogja, a "sima" pedig nem.
-
GEIL
addikt
válasz
spleenszuru
üzenetére
Pont hétvégén beszélgettünk erről haverokkal.
GTA6 mire kijön, addigra már 5 éves lesz a PS5 / Xbox Series X/S......de azért korrektül el fogja tekerni egy (PC-hez magas beállításhoz képest) erős közepes beállítással....
Ha visszagondolunk amikor a GTA5 kijött PS3-ra, hát az egy igencsak visszafogott grafikás és 1/3-ra csökkentett populációs verzió volt pl a PC változathoz vagy a legújabb "PS5" változathoz képest...de így is siker lett.
-
törölt tag
válasz
spleenszuru
üzenetére
A Pro sem fog tudni 60-at.
-
melega
őstag
Én meg a GTA 6 ot várom.
Első nap mikor lehet elő fogom rendelni ps 5 re.Ps 5 prot kihagyom, ami miatt veszek köv. gen. konzolt ha lesz Horizon Forbidden West folytatás, Rise if the Ronin folytatás , új God of War, Last of Us 2 folytatás.
Ilyeneket szeretek a ps kategóriában. Viszont egyhavi keresetemet már nem akarom arra költeni. Sokba vannak.
-
kill_switch
senior tag
válasz
Cipas
üzenetére
Az NG+ nem nehezebb szint, mivel nincs is nehézségi szint állítás a játékban. Épp ellenkezőleg, sokkal könnyebb lesz, mert már alapból tápos lesz a karakter.

Ha megvan még benned a kedv, kezdd újra nyugodtan, sokkal jobb lesz a lendület mint első nekifutásra.
Nekem is volt olyan boss, akinél órákig leragadtam elsőre, össze-vissza kellett dodge-dzsolni meg taktikázni a varázslatokkal, hogy túléljem, ng+-ba meg csak nyomtam az attack-ot mint hülye a csengőt, még varázslat se kellett hozzá.
Az NG+ végére Erlang simán becsicskítható 2 perc alatt.
De láttam youtube-on olyat is, hogy valaki 1 támadás sorozattal megölte. Sajnos a PS port valóban gyengusz, de ez betudható annak, hogy nincs még tapasztalatuk. Remélhetőleg a DLC-k már egy fokkal jobbbak lesznek, de a következő teljes játékuk már biztosan. Pletyka már arról is van.
-
_drk
addikt
Suckerpunch-tól várnék valamit, de az a baj, hogy egy Csucsima 2 most rohadt kevés lenne ennyi szamurájos játék után és már az a fajta OW játékmenet is egyre unalmasabb, arról nem beszélve hogy azt a stílust szerintem egyszer lehetett jól eladni.
Bluepoint-tól várok egy Bloodborne 2-őt!
Housmarque-tól Returnal 2! Kicsit csavarni még rajta, több sztori, új pályák új fegyverek, új minden is bele.
Meg egyébként kéne pár új IP!
Ami biztos lesz, Horizon Forbidden West Pro upgrade.
-
Azurman
csendes tag
Jöhetne egy PS5 Pro bejelentés Last of Us 3 bemutatóval
-
PS Stars esetében mennyi az átfutási idő általában a vásárlás után a pontok jóváírására? Megvettem az Astrobotot még pénteken digitálisan, de se a játékért nem kaptam meg a pontokat, se a 150-et a Stars kampányért (el volt indítva).
-
sakop
újonc
Na ma van september 9.Ez volt ugye a leak fotón mint ps5 pro bejelentés.Szerintetek lesz ma valami?Esetleg a héten szerintetek lehet valami bejelentés?
-
lo_jo
senior tag
válasz
Petreszku
üzenetére
Próbáld meg resetelni a kontrollert, de először csak egyet. Ha ez megoldja, akkor mehet a másik kettővel is. [link]
@Eclips21: Nem a TP-Link szar, hanem ilyen az, amikor mindenre a 2,4GHz van használva. BT, kontroller, wifi, de még egy rádiós kapunyitó is tud ilyen interferenciát. Routeren tudsz wifi csatornát állítani, általában segít, de ez lutri. A legtöbb custom wireless cuccnál nincs erre lehetőséged. Egyik ismerősömnek naponta többször szarakodott a wireless billenyűzet+egér kombója, aztán kiderült, hogy a társasház távirányítós kapuja zavart be. Neki volt rajta egy 3 állású kapcsoló, átváltotta másikra és azóta sincs baja. Iszonyatosan telített a 2,4GHz.
-
Eclips21
őstag
válasz
Beretvás
üzenetére
Nekem is volt ilyen hibam, az volt a problema hogy egy router a ps5 mellett volt kozvetlenul, akkor atraktam egy masik szobaba es elmult a hiba (azota a routert nyugdijaztam mert egy gagyi szar volt…) azota se volt ilyen hibam
, egyszeruen valami interferenciat okozott az a sz@r tp-link… -
bandi0000
nagyúr
Ha csináltam egy biztonsági mentést HDD-re mindenről, akkor vajon az a játék mentéseket is tartalmazza? Nincs PS+ így felhő mentés sincs
-
Beretvás
veterán
válasz
Petreszku
üzenetére
Valószínű a géppel lett valami.
Kuzinom vett használt ps5 öt, nála volt konti hiba, hasonló. Lefagyott játék közben, másfele ment mimt nyomta nem reagált. És mindezt időszakosan, nem mindég tolta a hülyeséget. Elvittem hozzá az én hibátlan kontimat és azzal is csinálta...
-
LÁZ
addikt
válasz
Petreszku
üzenetére
nem a kontrollerrel pasztáznak, úgyhogy a kettő nem függ össze
, kérdés, hogy látszik e bármilyen nyoma a szétszedésnek bármelyiken is, bár nem gondolnám, hogy 3 kontit adtál le a szervizben a gép mellé, úgyhogy az inkább kontroller probléma lehet.valszeg a pakli legkisebb százalékkal rendelkező lapját húztad (mind3 egyszerre bolondult meg), de nyugodtan nézd meg őket [a gémpad teszterrel] , illetve szintén pcn a hivatalos firmware update-errel, hátha frissit rajtuk vmit, és ez megoldja a problémát.
-
Petreszku
senior tag
Sziasztok! A gépet el kellett vinni szervizbe egy pasztázásra. Melegedési problémák voltak. Rendben meg is csinálták és kaptam egy év garanciát. De mikor kipróbáltam azt vettem észre, hogy a kontrollerek játék közben önálló életet élnek. Mindhárim kontroller ezt csinálja. Jobbra fut a karakter hol pörög, hol nem reagál az adott gombra. De egyszer csak megint mükszik és az nap semmi probléma.
Szervizben ronthattak el valamit? Vagy valami ördögi dolog miatt mindegyik kontroller egyszerre romlott el?
Előre is köszönöm a segítséget. -
Cipas
tag
Sziasztok
Wukong véleményem ha érdekel valakit
Én végig vittem, még 1-2 boss maradt ahová visszamegyek lecsapni őket. Valószínűleg ng+ elkezdem, habár kb. 4-5 ellenfél az idegeimre ment, nehezebb szinten nem tudom mi lesz velem 😄
Összességében nálam egy goty játéknak indult, de aztán szépen faragódott le a rá adott értékelési pontjaimbol a végére. De még így is egy nagyon jó játék, inkább pozitív mint negatív szájízzel értem a végér. Lehetséges, hogy a PS5 masina korlátai miatt van, de az elején még tűrhető volt a "játszás" de aztán néha olyan akadozások,frame droppok jöttek szembe, hogy néha ezért nem tudtam a harcokat megvívni győztesen.
Csak PS5 konzolom van, soha nem vettem részt a pc VS konzol szóvaltásokban, imádom a ps 5 konzolom, és nem cserélném le semmi más játékra alkalmas eszközre. De a Wukongnál valahogy az optimalizálás nagyon elcsúszott, és ha pc-n ugyanez a játék, stabilabban fut, akár picivel szebb grafikával (tudom iszonyat pénzért cserébe), akkor a pc tulajdonosok ugyanezzel a játékkal játszva nagyobb eséllyel találták meg az év játékát. -
pzstm
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
MS authenticatort hasznalok kb kizarolag mindenre, azzal meg nem volt bajom

-
Bad Pritt
félisten
The Spirit and the Mouse
Elsőjátékos parányi fejlesztőcsapat csodálatos kis platformer kalandjátéka. Tipikus példája annak, hogy addig nyújtózkodj, ameddig a takaród ér: nem tud sokat, viszont azt kimaxolták ebben a pár órában. Harc nincs, helyette futkározol, mászol, van egy képességed, amivel energiát gyűjtesz meg néhány helyen utat törsz magadnak, egy másikkal pedig át tudsz menni bizonyos felületeken és ennyi. Zenék, hangok fantasztikusak, nagyon eltalálták a hanghatásokat, ezredik alkalommal is jóleső érzést nyújtott kiszedni az energiát a tárgyakból, a grafika meseszerű, egyáltalán nem mondanám csúnyának, sokat segít a művészi koncepció, kicsit retro mesejellegűen van megfestve az egész játék. Az irányítás rendkívül könnyed, nem kell küzdeni a játékkal és szerencsére van "kapaszkodó" funkciója az egérkének, azaz nem lehet leesni a magasból véletlen, mert rákérdez a játék, hogy vissza akarsz-e mászni.
Ami top notch viszont az a pályadizájn: olyan nyakatekert módon lehet eljutni ide-oda, hogy csak kamillázok az ember, van, hogy a fél pályán át kell navigálni egy elérhetetlennek tűnő gyűjtögetnivalóért, fantasztikus munkát végeztek a szakemberek ezen a téren. A történet egyszerű tanmese jelleget ölt célokról, csapatmunkáról, szeretetről és segítségről, a végén pedig egészen érdekes módon kap egy enyhe vallási felhangot az egész, nem láttam jönni, de utólag teljesen érthetővé vált.és szomorú
Gyerekeknek kifejezetten ajánlott, könnyed kis délutáni szórakozás, a save file 4:32-t írt a végén, ebben is van idle time, szóval elég laza platina. -
LÁZ
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
jobban jársz, ha a guglis autentikátorra rakod a kódot vagy esetleg email, a 2 faktor jó ha van
-
Sirandrish
legenda
válasz
TrishtanAG
üzenetére
Akkor köszi szépen nekik
-
TrishtanAG
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Elmentek aludni a szigetországban, és felszabadultak a szerverek
-
Sirandrish
legenda
Nah most sikerült. Most azonnal megjött az SMS.
-
TrishtanAG
senior tag
válasz
coolpet
üzenetére
Bármilyen controllerrel használhatod őket, nem csak DualSense-szel, lehet akár bitráta szintjén minőséget állítani, lehet HDR-t ki-be kapcsolni, tudsz felbontást és FPS-t állítani, meg van kismillió más beállítás is. Egérrel meg klaviatúrával sose próbáltam, mert tableten szoktam haszálni.
Ápdét: Chiaki meg van mókolt Nintendo Switchre is, amivel már magában jobb a gyári appnál
-
coolpet
senior tag
válasz
TrishtanAG
üzenetére
Köszi!
Miben jobb a PSplay vagy a Chiaki, mint a Remote Play?
Lehet egér billentyűzettel is tolni vagy kell hozzá a dualsense kontroller?
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nincs beállítva véletlen, hogy a Google Authenticator appra jöjjön a kód? Nekem úgy van, és sosem kell smsekre várni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G1a - R5 4650U I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

vajon honnan szedte a kolléga 
RangerFox