Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moby
veterán
válasz
nincsnév007
üzenetére
Na azt a kontroller nem fogja visszaadni semennyire. Sajnos. Pedig milyen olcsó, és kényelmes megoldás lenne.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
RangerFox
Topikgazda
Ezt nem sima bug, hanem be lehet így állítani a kocsi finomhangolásánál, hogy ilyen legyen a fizikája. Amit persze nem kellene, hogy lehetséges legyen, de ezt csak akkor lehet előidézni, ha célzottan ezt szeretné az ember, normál játék közben nincs semmi gond vele, ráadásul most jött új pálya meg rengeteg jármű is.
-
válasz
nincsnév007
üzenetére
Határozottan.
-
Moby
veterán
válasz
nincsnév007
üzenetére
Hülyéskedni kontrollerrel is el lehet. Másra amúgy sem jó a játék, pláne mostanában

-
Frod
addikt
válasz
VoltanIgor
üzenetére
Köszi, ez jó hír!
Nekem nem volt egyértelmű, mert mivel nem játszottam még, így nekem az nem mond semmit, hogy újfajta állat follower-ek vannak, azt hittem eltérő képességük van, stb.
De ha csak skin, akkor skip. -
törölt tag
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Starfield lesz, nem Forza.
-
30z.Samu
titán
válasz
nincsnév007
üzenetére
Persze.
(#170781) JanR: Nekem is és tervben is van hogy veszek újra egy Xbox-ot, mert azért jó pár órát beletettem a Horizon-ba, nincs sok kedvem újra kezdeni.
Jelenleg cloud-on tolom. -
nincsnév007
addikt
Gran turismo szerintetek controllerel is jó lehet ?
-
JanR
addikt
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Nagyon adnám. Csak emiatt gondolkodom el mindig egy xbox-n

-
Moby
veterán
válasz
Jacob Gibbs
üzenetére
Elég nagy blama lenne 10 év után kiadni úgy, hogy éppen azért lett xbox exklu, mert a sonynak nem kellett a játék. Nem mellesleg épp a sony lőtte le az amúgy készülő folytatását.
-
Jacob Gibbs
tag
válasz
Fox Mulder
üzenetére
A próféta szóljon belőlük!!Hamár Xbox excluzív, a Sunset Overdrive is jöhetne PS-re. Főleg úgy hogy Insomniac fejlesztés, ami meg már ugye PlayStation Studios része.
-
Szoke1982
senior tag
Akit érdekel!
A " only on PC" -t meg le hagyták..
(nem vicces tudom)
Hát nem tudom... 🤔
Ps5-n, hogy fog ez futni, és még senki se kapott kódot, érdekes..
Rossz érzésem van, pedig annyira vártam már idén ezt a játékot a legjobban!
Még a végén jobban várom a warhammer space marine 2-t,
Kb nincs is olyan messze wukong-tól.. ( és nem csak digi, mint a wukongka!)
A gameplay rendesen megvett kilóra, pedig nálam kimaradt az összes warhammer cím!De az valami brutálisan jónak tűnik! (amit láttam YouTube -on bétát eddig.)
Na de a lényeg a Wukong, reméljük jó lesz ps5-n is. ( de az biztos, be várom már a teszteket! (ha lesz ps5 xD)
-
oriic
HÁZIGAZDA
Wallmart és Bestbuy szerint a Kingdom Come Deliverance II február 11-én jön. [link]
-
Callme
tag
Akit még érdekel az Astro bot-os kontroller, a MM-ban még előrendelhető: [link]
-
coolpet
senior tag
Kérdés, a Witcher 3 mostantól PS+ -os lett?
A kiegeket gondolom nem tartalmazza.
Ha egyszer megveszem a complete editiont amiben minden bennevan, akkor a save és a trophy progress megmarad, és tudom folytatni? -
icemad
nagyúr
válasz
spleenszuru
üzenetére
Nincs korlátlan mobil neted?
-
Nayrobi
őstag
válasz
BBenceTM
üzenetére
Kapunk 3 timesplitters játékot, plusz ride5, ez egy jó hónap
Mellesleg én régen ezért másoltam be a teljes listát és nem csak a linket, mert sokan sztem rá se kattintanak és sokszor ezért megy a fika, lemarad a játékok fele, de miután mindig beelőztél úgy fél perccel, már feleslegesnek tartottam, pedig lehet nem ártana
-
Elderath
addikt
-
-
republic666
tag
Na, Witcher-t még nem próbáltam, Cult of Lamb-ot megakartam venni, jó kör lett ez...
-
BBenceTM
tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
Until Dawn - Comparison Trailer | PS5 & PC Games
Megjelenés október 4. -
-=Jam=-
addikt
-
Def26
félisten
Hello
Van friss hír pro megjelenés dátumtól? -
BossBoss
őstag
Sziasztok!
Nem találtam keresőbe megoldást, így kérdeznék. Barátom első genes PS 5-je az alábbi hibaüzenet kapta:
su-101217-2
Hiba történt.
Valami rendszerfrissítést kért a PS, egy ideig futott a frisstést majd ezzel a hibával leállt. Resetelni próbálta, de ugyan ebbe a hibára futott. Bejelentkezni se engedi, amíg nem frissít. Triwardennek írtunk, hogy mi a teendő, vagy mindenképp küldeni kell garanciáztatni.
Találkozott valaki ilyennel? Tudtok megoldást? Neten fellelhető pár megoldás, de a gari vesztés miatt nem szeretnénk csökkentett módot stb. egyelőre. (nem tudjuk, hogy garivesztéssel jár-e)Előre is Köszi a segítséget!

-
icemad
nagyúr
válasz
Beegabor81
üzenetére
Lehet, ezt nem tudom. Haver küldte el a linket, ő azt írta hajó.
-
icemad
nagyúr
Ingyenes hajó az SW Outlawshoz. Ubi fiók kell hozzá. [link]
-
Elderath
addikt
válasz
TrueGooner
üzenetére
Ennek szerintem tök mindegy. Open beta megmutatta, hogy ez még ingyen se érdekli a népet
-
TrueGooner
senior tag
válasz
Elderath
üzenetére
Nézd, ennek is van célközönsége. De a játékosok mára ezer + 1 Arena Shooter közül válogathatnak, ráadásul ingyen. Akkor miért fizetnének ezért? Egyetlen indokot látok, “azért mert ez Sony, és belsős fejlesztés, és hú tuti nagyon durván kihasználja a PS5 fícsöreit.” Magyarán lesz egy PS5-ös vibe amikor játszol. Ha ez nincs, akkor megette a fene, és elhibázott üzleti döntés született. De meglátjuk majd, én nem kívánom a halálát, kellene a Sonynak néhány jól menő cím ami hoz a konyhára. Ha már F2P-be nem akarták adni, 15.000 forint helyett mondjuk egy PS+ Extra előfizut kértem volna a helyükbe, szerintem arra előbb bólintott volna mindenki.
-
-=Jam=-
addikt
Most találtam ezt a videót, ha esetleg valakinek driftel a kontrollere és nem akarja/tudja kicserélni a kart, az ezzel tehet egy próbát. A kalibrálóhoz a link benne van a videó leírásában. Illetve magáról a controller alaplapról is ír ki infókat, jó kic cucc.
-
Elderath
addikt
válasz
TrueGooner
üzenetére
Én meglátok ilyen szezonális content grafikát már elhányom magam. Mindegyiknél ugyanaz a recept. 0 kreativitás a AAA vonalon
2 nap és itt a hunt showdown 2.0. Na én azt várom viszont nagyon
-
TrueGooner
senior tag
válasz
oriic
üzenetére
A Season 3 azért rejtett, mert még nem akarták felfedni hogy akkor kerül be a PS+ kínálatba.
Amúgy vicces, hogy előre tudják milyen QoL frissítésekre van szüksége a játéknak, még is csak szezononként adják hozzá. Továbbra is érthetetlen, ez a játék hogyhogy nem Free to Play, ez így esélytelenül indul az amúgy is telített piacon. Még a Sony név vihetné is a hátán egy darabig, de 15 ezerért ez nem fog működni. Majd Season 3-ba, PS+al. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Moby
veterán
Megjött a HonsVR korrekciós lencse. Nem volt rá extra költség, tehát bruttó az ár a checkoutnál. Nem ez a világ legjobb lencséje, és rettentő mocskosan érkezett, ami szöges ellentétben áll az igényes csomagolással, ezt leszámíta korrekt cucc, jó áron. Viszont biztosan nem 1.2m-el kell számolni a fókusztávolságot, hanem inkább olyan 80-90centire mondanám, tehát aki progresszívezik, az inkább kicsit erősebbet rendeljen PSVR2-höz. Vagy akár kettővel (én +0.75-ös vagyok távolra, egyeset rendeltem, lehett volna 1.25 is). Az egyetlen negatívuma, hogy nem zár rá teljesen a lencsére, biztosan bemegy a port a kettő közé, és ha ez rajtavan, akkor a lencsevédő már nem megy fel, szóval betippelem a sűrűbb takarítást.
-
Frod
addikt
Most láttam Face-en a hírt: a Platinumshopnál előrendelhető lemezes Space Marine 2, limitált mennyiség.
(lehet máshol is, passz, csak többször volt már itt téma) -
T.Peter
őstag
válasz
_Balee_
üzenetére
Nemi magyarazat a kephez:
- Full ray tracing = path tracing
- A cinematic beallitas a legmagasabb unreal-ben (high -> epic -> cinematic), amit egyaltalan nem ajanlanak jatekokhoz mert nem azokhoz van. Epic altalaban a legmagasabb ami valaszthato (itt very high).
Ezek alapjan szerintem ertheto, hogy miert igenyel ennyit. -
oriic
HÁZIGAZDA
Némi kínai Wukong leak (PC verzióból, PS-en nem tolja még senki) SPOILER-be teszem, nehogy valaki kiakadjon.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
There's a Princess Iron NPC in the game (She's white-haired) and seems to be important.
Game has 15 main maps and one boss or more for each.
The game goes through a condensed retelling of Journey to The West (There's a bunch of map names but i'm too lazy to trannscribe them)
Maps work like in Sekiro.
Biggest map is Lion Camel Ridge/Lion Camel City and it has four main bosses to fight
There's multiple hidden bosses, they require key items to access.
There's more than 4 hidden small maps (Dragon Palace, Tongtian River, Thorn Ridge)
Endings are based on NPC interactions through the campaign. -
VoltanIgor
aktív tag
Így van, kikapcsolni nem lehet, de a felskálázást 100%-ra rakod, akkor gondolom, natívban hagyja. Én is kipróbáltam, 1440p, i7 13700k, 4080 mellett, maxon, 100%-os skálával (szóval elvileg dlss nélkül) minden nélkül 26-38 fps LOL. Ugyanígy, frame gennel már 60 körül, frame gen nélkül Quality DLSS-nek megfelelő beállítással 50-65 fps.
Szóval jaja, eszik rendesen. Meg mondom őszintén a bench alapján a látványtól sem csináltam magam alá, de ez biztos az én hibám. Megnézem majd hogy néz ki ray tracing nélkül is, és hogy úgy mennyit eszik.
Sajnos azonban tapasztalatom szerint ezek a bench-ek max csak nagyon hozzávetőleges benyomást adnak arról, hogyan is fog futni majd valójában, de kivi leszek. Igaz, nem biztos, hogy rögtön veszem, igazság szeirnt ennél még a Star Wars Outlaws is jobban érdekel egy kicsit

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Oakley topic
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Sony Playstation 5 Slim Digital 825GB + PlayStation PORTAL Midnight Black - FOXPOST AZ ÁRBAN!
- Egyszer használt Xbox Series S 512 GB Eladó!
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Nintendo Switch játékok: Mario Wonder, Rabbids/Zelda TOTK/Hogwarts/Garfield/Tetris/Burnout Paradise
- Nintendo Switch kontrollerek Nixy QRD Nexigo Oniverse joy con gripcon
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

A " only on PC" -t meg le hagyták..
Watch Dogs 2, Cult of the Lamb jó játékok. Witcher 3 is az sok ember szerint, de nem az én világom. Lego Star Wars az egyik havi játék, próbáld meg azt, hátha tetszik.

![[link] [link]](https://live.staticflickr.com/65535/53919428840_00d5a61a01_4k.jpg)
Kendek
RangerFox