Hirdetés
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Kisebb lett a Honor MagicPad3 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProEvoFan
nagyúr
Space Marine 2
quality: 4K/30fps
performance: 1080p/60fps
[link] -
oriic
HÁZIGAZDA
-
Elderath
addikt
Space Marine 2ből jöttek infók mi várható launchra. Hát szerintem ez is félkészen jön hiába a sok hónapos halasztás. Jó lesz astrobot ezek helyett, azt majd pár hónap múlva olcsóbban, ha elkészülnek vele megvesszük...
-
Bad Pritt
félisten
PS Stars megint összefosta magát.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Sn00k
üzenetére
Ship of Fools c. játék most kapott egy leárazást, baromi jó kis kétfős koop cucc.
-
KKaresz45
senior tag
válasz
F-ECT$
üzenetére
Nem ennyire egyszerű ez, mint ahogy itt leírod.
Valóban van egy réteg, amelyik azért veszi megjenéskor lemezen mert el tudja adni kis bukóval. De ez feltételez egy másik réteget is, amelyik meg megjenéshez közel akarja megvenni kicsit olcsóbban. Ha ők nem lennének, a másik réteg sem lenne.
Közülük pedig lesz aki teljes áron is megveszi majd ha nincs más lehetősége, hiszen őket alapvetően érdekli a játék.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
spleenszuru
üzenetére
LG XC 3 éves, napi 16-18 óra használat, 17,5k óra üzemidő, nulla beégés.

-
Rigormortiis
veterán
3rd party címeket...azaz nem N által kiadott címeket (hogy pontos legyek) adnak olcsóbban, de N kiadású játék max 33 százalékos akciót kap az eShopban, és az igazán nagy címeket dobozosan sem igazán akciózzák, ennek ellenére a uk eladásoknál múlt hónapban is pl a Mario Kart Deluxe 8 végzett a második helyen a Fifa mögött annak ellenére, hogy egy kikerázott, 7 éves wiiU játék. Nem akarok hazudni, nem emlékszem a pontos adatokra, de a legutóbbi N jelentés szerint olyan 60M példány talált eddig gazdára, és ennek nagy része teli áras, de legrosszabb esetben is 40 euro.
És nem ez az egyetlen ilyen cím, elég sok játékukat csipegetik a mai napig teljes áron és van már bőven 20M felett.
Plusz itt még a játék tematikus gépek mellé sem jár szoftver
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nem tudom, ennyire nem követem nyomon, de van olyan Sony játék mondjuk 2017 óta, amiből elsóztak 20 milliónál többet? PS5 óta talán a gow ragnarök volt a legkelendőbb, de az utolsó infó szerint egy tizes talált gazdára belőle az első pár hónapban...
Na de mindegy is, én mindkét gépet szeretem, csak érdekes, hogy a giga pénzzabáló projektjeik mellett mennyire nem adja a stoftvereladás a sonynak saját oldalról (nyilván a külsős címek, amiröl leszedik a sápot, szépen hoznak).
-
Robi730
csendes tag
Sziasztok.Talalkoztatok már hasonló problémával?
-
negyven2
nagyúr
válasz
üzenetére
Amúgy jó lenne a Sony-tól egy olyan forradalmi megoldás ez ügyben, hogy lemezes kiadások tartalmaznának egy egyedi digitális kulcsot is. Vagyis fel tudnád telepíteni anélkül is, hogy a lemez a gépe kerüljön. És ezzel részben a használt piacból is láthatna pénzt, mert mi lenne ha ezek a kulcsok bár az adott account-hoz lennének kötve, de ezt a Sony/Third Party kiadó felé egy $5/$10-os díj megfizetése után deaktiválni lehetne, és így a lemezes kiadás újra eladható lenne, és a kiadó is látná pénzt.
Sőt az is egy jó ötlet lenne, ha az így az account-ra kerülő játékok pl. 10 barátodnak oda tudnád adni (lenne 10 token)... persze ilyenkor csak át tud vele játszani akinél ép ott a tőkén.
És ez igazából a használt piacot se károsítja... max. használt piacban utazó boltokat (akik még válaszul max indítanak lejárató kampányt a Sony ellen)...

-
LÁZ
addikt
válasz
Sn00k
üzenetére
overcooked 1-2
moving out 1-2
sackboy
little big adventure 3
brothers
az összes lego
hot wheelsek
sonic superstars
it takes two
crash team racing
raymen legends
unravel 2illetve itt egy oldal is, ahol [rá tudsz szűrni] a játékokra

-
Moby
veterán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Nekik ebbe egy deka energiát nem kell belefektetni. Megmutatján a Wukongon keresztül. Ez a Bloodborne izé ez sose nem fog megtörténni semmilyen formában. Ez lett nekik a HL3-uk. Úgylátszik minden platformholdernek kell egy nemezis...
-
cyberkind
félisten
válasz
hombre[EU]
üzenetére
A legjobb a remake-ben az lenne, hogy végre futna normálisan mindenen, és nem nézne ki úgy, mint egy PS3-as játék, csak jelentenék már be.
-
F-ECT$
titán
válasz
üzenetére
Igen, de az az 1x30k csak azért történt meg, mert aki megvette, az tudta, hogy tovább tudja adni a lemezt. Ha nem lenne lemez, akkor a Sony 0x30k-t látott volna. Kvázi itt 5 ember dobta össze a 30k-t, de valóban, technikailag csak 1 ember adott közvetlenül pénzt a Sonynak. (Közvetve meg még 4.)
De abban biztos, vagyok, hogy ha nem érné ez meg a Sonynak, akkor nem csinálná, vagy akadályokat gördítene a lemezes terjesztés útjába. Vagy csak simán drágább lenne a lemez, mint a digitális kiadás, de nem az. A HQ-ban látják, hogy 1 lemez átlagosan hány gépben jár, így ki tudják számolni, hogy megéri-e ez nekik vagy nem. -
Én is beneveztem egyre. NEm volt korábban PS-em, remélem nem fogom megbánni. Gyereknek a lego star warsot megrendeltem mellé. tudtok jóféle 2 playeres játékot, amit gyerekkel együtt érdemes ki próbálni ?
-
Polllen
félisten
"a store "kiteljesedésével" történt meg a dolog"
Valójában ugyanarról beszélünk, bár kényelemesebb "kiteljesedni" meg "magától" szerű dolgokat írni, hiszen így állítasz is meg nem is "valamit".

A PS4 éra alatt szépen felfutatták a store-t.
Ez látszik a számokból.Ugyanazok a játékosok költöttek akkor és ott, akik keresztre feszítették az MS-t előtte. Ők nem változtak meg... Olyan ajánlatot kaptak a store-ban, ami miatt ott költöttek.Na inkább hagyom ezt a topikot és "kitelejesedek" valahol máshol, "magamtól".
-
Moby
veterán
válasz
Polllen
üzenetére
Valójában az látszik, hogy a store "kiteljesedésével" történt meg a dolog, és az utóbbi években már nem nő olyan számottevően, mert a covid valszeg bevitte a fizikai adathordozóknak a végső gyomrost, a maradék meg már nem fog lemorzsoldóni csak kényszerrel, és gondolom ezek lehetünk mi keleteeuban, délamerika, stb. Tehát ahol még létezik ez a lemezes izélgatás.

-
F-ECT$
titán
válasz
üzenetére
Nem.
Van a 30k-s Ragnarök, amit megvesz x ember, de y ember nem, mert túl drága.
Ha a lemezt el lehet adni, akkor hirtelen az y emberből is megveszik valakik, akik tovább tudják adni a többi y ember között. Ha mondjuk egy lemez átlagosan 5 embernél jár, akkor az történik, hogy talált a Sony 5 olyan vásárlót, akik 30k-t nem adtak a játékért, de átlagosan 6k-t igen. Szóval én is adtam a Sonynak és a fejlesztőknek pénzt, csak kevesebbet. -
ProEvoFan
nagyúr
Engem nem érdekel a lemezes pro, most is digitalis gépem van.
Viszont azt elképzelhetetlennek tartom, hogy ha csak digitalis pro lesz, akkor az 50Ks meghajtót ne lehessen rákötni. Akinek kell lemez, megveszi mellé a meghajtót is.
Kb ennyi a történet. -
Polllen
félisten
válasz
üzenetére
És 2024-ben ezen ki lepődik meg? Mióta fizikai adathordozón vannak a játékok, létezik ezek használt piaca. Az a kiadó, aki ezzel nem számol, az hülye.
Ezzel mindig is számoltak. A digitális piac majd ezt kinyírja, de ahogy eddig sem volt démonizálva, erre a kis időre már nem kellene elkezdeni...
-
30z.Samu
titán
válasz
F-ECT$
üzenetére
Én is így voltam vele, akkor kezdtem el digitálisan vásárolni, amikor megvettem a Series S-t és ott más opció nem igen volt. Másrészt visszagondolva rájöttem hogy amit esetleg megvettem megjelenéskor majd eladtam, azt később újra megvettem digitálisan, amikor potom nagy akció volt rá. Szóval ebből kiindulva már nem veszek lemezes játékokat, ráadásul kényelmesebb az hogy egyből a legfrissebb verziót szedi le a Store-ból, nem telepíti az 1.0.-t és még utána az update-et.
-
F-ECT$
titán
Milyen kéz alatt? Teljesen legálisan vettem. És az se igaz, hogy nem kaptak belőle. Ugyanis aki eredetileg megvette a lemezt és eladta nekem, az valószínűleg nem vette volna meg a lemezt, ha nem tudta volna eladni.
És igen, az én szempontomból 3e Ft vs 30e Ft a tétje a lemezes lehetőség megmaradásának. Vagy fél év utána már majd megkaphatom az extra akciós 23e Ft-ért ugyanazt.Tudom, hogy a jövő a digitális áruházé, de remélem ez minél később jön el

-
Polllen
félisten
"Magától":
- PS plus csomagok és ezek árazása, különösen akciózás idején
- PS plus extra discount
- PS store néhány havonta discount festMár a PS4 érában megjelentek minden PC vs konzol vitában, hogy a játékok már nem is olyan drágák, konzolon is vannak olyan akciók, mint pc-n és amúgy is a ps plus ára simán visszajön az extra kedvezményekből, stb-stb... Az, hogy ezek az állítások igazak voltak vagy sem, nem érdekes, a jelenség viszont az. A digitális értékesítést a kényelem mellett más szempontból is kívánatossá tette a Sony.
A magától azt jelenti - nekem -, hogy külső hatás nélkül spontán történt. Na ez szerintem pont nagyon nem ilyen, de mivel elmondtunk mindent, a vélemények meg nem közeledtek, elengedem. Az eredményen se, meg a kétköznapjainkon sem változtat.
-
VTom
veterán
válasz
F-ECT$
üzenetére
Komolyan azt reklamálod, hogy eddig kéz alatt vettél játékot, és 3 ezer Ft-ért játszottál végig valamit, és ezt nem fogja tudni a digitális áruház?

Ha gonosz lennék, akkor kielemezném, hogy a 3 ezer Ft-ból egy fillért sem láttak a fejlesztők, de közben reklamálunk, mert szarok a mai játékok.

Nintendo-n egy rakás játékot vettem pár €-ért a fiamnak, mert ha megtetszik neki, megy wishlist-re, és amint akciós, megveszem. Az összes Lego játék pár € volt így, pl.
A jövő a digitális áruház lesz, ha tetszik nekünk, ha nem, mert mindenkinek olcsóbb, csak a fogyasztóknak nem. És ebben az iparágban is mindenki pénzt akar keresni, csak a fogyasztó nem.
-
F-ECT$
titán
Nem kell akciózniuk. Ha Sony PS-ed van és csak a boltból tudsz rá játékot venni, akkor nem kell. Persze ettől majd fognak, hogy megdobják az eladásokat, de várhatóan a mostaninál is kisebb akciók lesznek, és a megjelenés után többet kell rá várni.
A 25% akció meg a semmi kategória a mostani állapotokhoz képest. A Ragnarök 30k jelenleg, 17k volt legolcsóbban. A lemezt meg 1 hónappal a megjelenés után 18k-ért vettem, 15k-ért eladtam, tehát 3k-ba került nekem a játék, ezt mikor tudja majd a digital? Kb soha, 3k-ért nem nagyon adnak ott semmit már most se.
Nézd meg a Nintendot, lényegében nincs akció, mert a játékai máshol nem elérhetőek. Ennél eggyel jobb lesz a helyzet, mert sok multi cím van a PS-en, de ha csak PS-ed van, akkor hiába látod, hogy PC-n olcsóbb a játék, ez rajtad nem fog segíteni, és a Sony se fogja csak azért olcsóbban adni a store-ban a játékot, mert Steamen olcsóbb. Most se teszi, ha meg totál kontrolja lesz a játékok felett a PS-en, akkor mág pláne nem teszi majd. -
frankdelgado
őstag
Szerintem ez a "lékelés" megint azért történt, h megtudják mennyire megy pirosba a felháborodás detektor. Legutóbb a zixbox próbálkozott vele, akkor még a sony is a fenti jelenettel gúnyolta ki őket. Aztán nagyjóságosként fognak előállni a lemezes géppel, h mi ilyet aztán sose.

-
Moby
veterán
válasz
Polllen
üzenetére
A lemezes játékokat nem kell leépíteni. Már megtörtént. "Magától". Innentől az a lépés van hátra, hogy beszüntesse a sony teljesen. Már csak a mikor a kérdés. Ez akkor is megtörténik, ha semmi nem változik a jelenlegi ügymenethez képest. A steam ezt teljesen másképp taposta ki, mert ott van sok minden, ami sonynál nincs, és sosem lesz, de nekik nem is kellett hozzá, a felhasználóik minden szart lenyelnek tőlük.
De hogy ne csak őket érje szó: ott a nintendo. Ugyanez meg végbe a digit vs fiziaki kiadások tekintetében. Csak náluk semmiféle előfizetéses modell nincs, az akciókról meg kb most 1-2 éve kezdték a szót is tanulgatni
A steam 20 évvel ezelőtti gyakorlata a mában pont annyit ér, mint amivel a sony megnyerte az előző generációt, pedig az 20 éve sem volt, csak 10: semmit. Nulla. Nil.
-
Moby
veterán
>legtöbb konzol tulajdonost nem érdekli, hogy a megjelenés napján tudjon játszani az adott játékkal, inkább csak minél olcsóbban akarja megúszni az egészet.
Ez elmélet. A gyakorlat meg az, hogy a jól fogyó játékoknál a teljes élettartam eladások kb fele megy el az első 3 hónapban
A rosszul fogyóknál meg tökmindegy. -
Polllen
félisten
Szerintem te kevered a dolgot. Én a pro gépről egy szót sem írtam. Nem is nagyon érdekel.
Maximum akkor tudok róla véleményt alkotni, ha megjelenik, mert a pletykák is hidegen hagynak.Arról írtam, hogy a lemezes játék kiadást hogyan lehet leépíteni. PC-n ez már egyszer megtörtént, ott se nagyon volt túl nagy meglepetés a menetén. A többség még örült is neki, hogy olcsóbban és kényelmesebben vehet játékot. Így kapcsolódik a párhuzamhoz a Steam, mivel ott ők taposták ezt ki.
Itt a Sony kezében van, hogy a digitális értékesítést mennyire tolja. Te azt írtad, hogy a kényelem röpítette oda a digitális értékesítéseket, ahol vannak, szerintem meg az akciók nélkül nem nagyon tartana itt.
Részemről ennyi történt.
-
VTom
veterán
válasz
F-ECT$
üzenetére
De kell akciózniuk, mert egyszerűen nem fogják megvenni az emberek.
Nem veletlenül vannak 25%-os akciók a megjelenést követő fél éven belül a legtöbb játékra. Gondolom akkor ugranak meg a legjobban az eladások. A legtöbb konzol tulajdonost nem érdekli, hogy a megjelenés napján tudjon játszani az adott játékkal, inkább csak minél olcsóbban akarja megúszni az egészet.Illetve azt is tartsátok szem előtt, hogy most jelentős bevételtől esik el a Sony (és a kiadók) a használt piac miatt, ez mind a zsebükbe vándorol majd.
A legmerészebb gondolatom az, hogy ha csak digitális gépek lennének, akár még faraghatnának is az áron, mert a bevételük úgyis több lesz. De persze a világ nem így működik. -
Moby
veterán
válasz
Polllen
üzenetére
Nem értem amit írsz. Miért állnának át?
Valamit ti itt most nagyon összekevertek. A sony valszeg még jó darabig fog lemezes játékokat kiadni, ennek semmi köze ahhoz, hogy a pro (amiből sokkal kevesebbet fognak eladni) géphez nem lesz lemezmeghajtó alapból (amit szintén nem tudunk még).
Hogy jön ide a steam?
A sony kiadja a lemezt, a népek meg nem veszik. Ez egészen addig viszont ígymarad, amíg van nekik lemezes gépük a piacon. Persze azt is látjuk, hogy a kiadók ettől jóval előbb elkezdték bannolni a lemezes kiadásokat, szóval sokat már valszeg nem kell várni a lemezek rendszerszintű elhagyására sem. Nem nagyon izgatta fel az akciók meg az előfizetések a kiadókat sem a BG3, sem most a Wukong esetén, és nem is tudom mik azok, amik már ki sem jöttek lemezen, de biztos van még pár. Eladtak mindkettőből így digitben is egy pár talicskával, nem kellett hozzá sem előfizetéses modell, sem akció. Ahogy a sony sem fogja egyikbe sem beletenni a saját játékait, maximum évek múlva -
Polllen
félisten
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Ha ennyire sikeres a digitális értékesítés, nem hiszem, hogy sietni fognak lemezen is kiadni. Kiadói oldalról ott kisebb a haszon.
-
törölt tag
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Simán lehet hogy nem lesz.
-
Polllen
félisten
PC-n is az áttörés a digitális értékesítés mellett akkor jött el, amikor a Steam elkezdett nagyon durva akciókat tolni. Addig átálltak a kényelmesek, de az árérzékeny tömegeknek kellett az akció. Amikor pedig már kellő tömeg átállt, azok a durva akciók szépen kikoptak.
Pontosan ugyanez fog történni itt is, ezek a vállalatok azért vannak, hogy pénzt keressenek.Amúgy felhasználói oldalról az előfizetés és akció már hogy a fenébe ne szólna gazdaságosságról?
Mióta van gamepass, origin access (ma már EA access), meg a többi, töredékét költöttem játék vásárlásra mint előtte. És előtte is csak akcióban vásároltam. Most éppen 790 forintért játszottam végig az új Dead Space és Fallen Jedi játékokat.... EA access nélkül mégis hogyan oldottam volna ezt meg ennyiből?
F-ECT$
Nyilván van az, amiből nem fognak engedni, főleg a Sony. Én a GT7-t lemezen vettem black friday-n, azóta se volt annyira olcsó sehol, meg nem is lesz.
A lemezek teljes beszántása után a Sony majd fog árazni szépen.
Nálam is kívánságlistás a Rangarök, valszeg majd ha lejár ősszel a ps előfizu, behúzom használt lemezen. -
Szilágyi84
senior tag
Sziasztok
Wukong bocs ha már volt én nem járok erre minden nap , szóval az érdekelne , hogy lehet e tudni mikor lesz lemezes verzió,ha ennyire sikeres , lehetséges 1-2 hónap vagy inkább fél akár 1 évet is kivárnak ? -
Elderath
addikt
válasz
F-ECT$
üzenetére
"Mondjuk én annak is örülnék, lennének olyan játékok, amik patch nélkül is ki tudnák használni a plusz erőt, hogy pl a közel 60-ból stabil 60 legyen"
Ugyanaz lesz mint a ps4 prónál biztos vagyok benne. Patch nélkül is jobbak lesznek régebbi játékok. Jobb fps és magasabb dinamikus felbontás
-
F-ECT$
titán
Ha volt eszük, akkor a PS5 Pro megalkotása és a piacra dobásának eldöntése körül ezt tényleg kötelezővé tették, és akkor nem 1-2 játékkal kell majd eladni a gépet, hanem lesz kapásból pár 10. Mondjuk én annak is örülnék, lennének olyan játékok, amik patch nélkül is ki tudnák használni a plusz erőt, hogy pl a közel 60-ból stabil 60 legyen, mert ha patchekre kell várni, az sosem jelent jót, pláne ha újrakiadásokra, mert azért még fizetni is kell majd.
-
-
Moby
veterán
Tulajdonképpen minden abba az irányba mutat, hogy előre csomagolva már ne legyen lemezes gép. Ha valakinek kell, külön megvehető, de a többség már nem vesz lemezes játékot. Plusz így olcsóbban ki lehet vele jönni. Minden oldal leírhatja, hogy elhozta a sony a világ legerősebb konzolját, a raytracing istenét hatszáz dolláért.
-
Elderath
addikt
Gondolom november közepe felé jön a gép. AC már biztos Pro supportos lesz day 1. Remélhetőleg Dragon Age is kap egyből patchet
-
F-ECT$
titán
válasz
Imilenni
üzenetére
Az nagyon régen volt. Mostanra a lemezes közönség kisebbségbe került, persze ettől még tudnak majd balhézni.
Szerintem a PS5 Pro gépnél megmarad a lemezmeghajtó csatolási képesség, és talán a PS6 lesz majd a lemeznélküli konzol. (Bár jócskán vannak helyek a Földön, ahol nem nagyon van jó net, de gondolom árulni ott is szeretnék a gépet.)
-
F-ECT$
titán
Összefoglalva a pletyiket egy igazi Sony-s sikersztori kezd kirajzolódni:
-Felemelik az alap gép árát mindenhol
-Az emelt árhoz képest lesz drágább $100-ral a Pro gép
-És még meghajtót is kell hozzá venni (50k-ért)Zseniális.
-
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Én elfordítva tettem a tv mellé, az oldala szebb mint az eleje azt jobb volt nézegetni.
-
Ahogy mondod, valószínű, hogy felhasználják az 5 alkatrészeit, nem kell új gyártástechnológia, max a régin változtatnak minimálisan, nem lepődnék meg, ha hűtés terén is megkapná az 5 első szériás gépek nagyobb bordáit, csak a tápot ne használják mert ha ezek is ciripelni fognak az szép lesz.
-
F-ECT$
titán
Ha már TV, akkor érdemes az előző évi kifutó modellt venni. A 65 colos C3 tavaly a megjelenéskor 1.1M Ft volt, most 550e Ft.
Az idei C4 szintén 1.1M Ft-on nyitott, és már most 700e körül elhozható, várhatóan ez is lemegy majd 550e környékére BF-kor.Egyébként itt szinte mindenkinek C sorozat van, de ha belefér, akkor a G sorozat a csúcs az LG-nél.
-
Moby
veterán
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Ezen már nem tudunk sajnos segíteni. Kitört az izlésficam a sonynál. Mondjuk az logikus lépésnek tűnik ebben a randaságban, hogy a legyártott szines oldallapvackok felhasználhatók hozzá. Meg ha okés belül, el tudom nézni neki az ocsmányságát (majd megszokom). Az okés alatt nem csak a teljesítményt, hanem a hűtést, és az azzal járó hangerőt is értem.
-
Rigormortiis
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Jövedelem
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Asztalos klub
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vicces képek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- Nintendo Gameboy Classic Pakk
- PS5 Pro (2TB) szinte új, garanciás + FC26 kód
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Razer Cobra Lightweight Minecraft Edition RGB Gaming Egér!
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 9 275HX 32GB RAM 1TB RTX 5070 Ti 12GB 16" QHD+ OLED 240Hz 3év Prémium G.
- AMD GAMER PC! Ryzen 5600X / RX 6700XT / X470 / 16GB 3000MHz / 512GB NVMe / 650w!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hogy lehet így kiadni ma bármit?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Kendek
RangerFox