- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Bluetooth-headsetekről általában
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android szakmai topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cipas
csendes tag
Sziasztok
Tegnap jött meg az új tv, hisense u8hq, Playstation 5 egyből rá kötöm, hátul a 4k 120hz HDMI foglalaltba dugtam a ps5 kábelét, de a videó beállításoknál ,a lehetőségek között csak a 60 hz jelenik meg. Valaki tud megoldást? -
Cipas
csendes tag
válasz Fox Mulder #133871 üzenetére
Abban van,de amit fentebb írtak nen állítottam be még, este megpróbálom aztán írok, köszönöm nektek a segítséget, remélem sikerül majd.
-
Cipas
csendes tag
válasz Rigormortiis #134100 üzenetére
Aha pulse 3d gondolkodom, most egy atmos soundbar van mélynyomóval, számodra mennyire ad extrát a fejhallgató az előtte általad használt hangtechnikához?
-
Cipas
csendes tag
válasz cross56 #134192 üzenetére
Persze, grafika jobb,meg azért atdolgozzak a mozgást, maradva az alapoknál, én végigjátszottam a Last of us 1et meg PS 4 pro gépen,meg lett a PS 5 és megvettem a Last of us 1 remaket..nem mondom hogy újdonság volt,de extra élményt nyújtott a PS 5 verzió, azaz a remake a sima remastered verzióhoz képest. Stabilabb,szebb, gördülékenyebb, de mivel az alaphoz nyúlnak én úgy gondolom hogy hiába most kiadnak egy remaket az akkor is egy régebbi játék..nem új de perwollal mosva
[ Szerkesztve ]
-
Cipas
csendes tag
Sziasztok
Vennék jó fülest ps5höz. Először majdnem felultem a hype vonatra és pulse 3d rendeltem,de jobban utána járva már nem egyértelmű a helyzet. Árban azért nem mennék 40k fölé, ebben az árban amit még néztem a turtle 600 gen 2 ami megfogott. A hangzás nyilván fontos,de első szempont a kényelem és az állíthatósága lenne,még a vezeték nélküliseg sem annyira nagy baj, nyilván ha van rá lehetőség Bluetoothos+ vezetékes a legjobb.
Tudtok valami jót ajánlani mit vegyek?[ Szerkesztve ]
-
Cipas
csendes tag
kép beállításoknál ps5 menüben van a vrr, ami automatikusra van állítva. Tévém game mód menüben van olyan hogy freesync.. mindkettő képfrissítési beállítás.. szerintetek a tévén is be kell kapcsolni a freesyncet , a képfrissítés nem fog megbolondulni?
Vagy pont azért kell bekapcsolni hogy ne legyen bolondos a képfrissítés -
Cipas
csendes tag
Sziasztok
Lehet hülye kérdés,de így a Spiderman 1,2, miles morales után kiüresedett a gamer lelkesedésem valahogy, űrt hagytak maguk után.
Valami óriási, epikus játékba vágnèk bele,ami leköt, abbahagyni nem lehet
Mit tudnátok ajánlani (last of is, horizon, elden ring kész)
The Witcher 3 mennyire ütőképes így 2024 ben ps5re?
Érdemes elkezdeni?
Mert egyik jelölt talán lehetne tesztek alapján... -
Cipas
csendes tag
válasz F-ECT$ #167124 üzenetére
kb villámgyorsan végig játszottam a rift apartot, habár nem kifejezetten indienek mondanám, de valami fenomenális volt, mostanában a rayman legendshez leülök 10 perceket,de ez nem én vagyok
Mármint az indie vonal nem az én világom, darabig poénos, de történt,vagy fejlődés nuku -
Cipas
csendes tag
Sziasztok
Wukong véleményem ha érdekel valakit
Én végig vittem, még 1-2 boss maradt ahová visszamegyek lecsapni őket. Valószínűleg ng+ elkezdem, habár kb. 4-5 ellenfél az idegeimre ment, nehezebb szinten nem tudom mi lesz velem 😄
Összességében nálam egy goty játéknak indult, de aztán szépen faragódott le a rá adott értékelési pontjaimbol a végére. De még így is egy nagyon jó játék, inkább pozitív mint negatív szájízzel értem a végér. Lehetséges, hogy a PS5 masina korlátai miatt van, de az elején még tűrhető volt a "játszás" de aztán néha olyan akadozások,frame droppok jöttek szembe, hogy néha ezért nem tudtam a harcokat megvívni győztesen.
Csak PS5 konzolom van, soha nem vettem részt a pc VS konzol szóvaltásokban, imádom a ps 5 konzolom, és nem cserélném le semmi más játékra alkalmas eszközre. De a Wukongnál valahogy az optimalizálás nagyon elcsúszott, és ha pc-n ugyanez a játék, stabilabban fut, akár picivel szebb grafikával (tudom iszonyat pénzért cserébe), akkor a pc tulajdonosok ugyanezzel a játékkal játszva nagyobb eséllyel találták meg az év játékát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- OLED TV topic
- Hálózati / IP kamera
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Wise (ex-TransferWise)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Házimozi belépő szinten
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest