Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imre9211
aktív tag
válasz
melega
üzenetére
Nagyon várom én is a 4et
*Más
Ma este kicsit racingelni lett volna kedvem, de az lett a vége hogy uninstalltam a need for speed unboundot.
Akkora stutteringek/beakadàsok voltak benne hogy konkrétan játszhatatlan volt a verseny és az üldôzéses részek.
De konkrétan csak akkor amikor vmi bónuszt v pontokat kaszáltam be vagy mentett valamit a game. Mondjuk ez nem *csak mert elég sűrű.Aztàn Reddit-en kiokosodtam hogy nem nálam van a hiba, hanem szinte mindenkinél akinek ultimate editionje van mert ez sajnos egy online bug, amire sz#rik a kedves EA. Az mondom gyönyörű....
Na mind1 majd akkor megveszem a Forza Horizon 5-öt. Nincs benne tuning, meg zsaruk se, de legalább racing(féleség)
-
válasz
melega
üzenetére
Ezek a hivatalos fordítások sok millióba kerülnek, és egyszerűen nem éri meg, mivel itthon nincs akkora vásárlóbázis.
Ellenben az AI fordítás tökre ingyen van, ha azt senki nem nézi át és javítja, csak ennek a minősége nem üti meg a minimális szintet.De amúgy készülnek nagyon jó és minőségi rajongói fordítások is, viszont ezeket nem lehet telepíteni a konzolon, mivel nincs rá mód.
A Witcher 3-on magyarok is dolgoztak, biztosan nem véletlen, hogy kapott feliratot. A Sony pedig próbálkozott ezzel is marketingelni, de egyértelműen látszik a minőségen, hogy egyre kevesebb pénzt tudnak erre szánni.
-
válasz
melega
üzenetére
Beállítások > Mentett adatok és játék/alkalmazás beállításai > Mentett adatok (PS4) > Konzolalapú tárhely > Másolás USB-meghajtóra
PS5-ös játékoknál viszont sajnos nincs ez a lehetőség, legfeljebb csak a teljes mentés; Beállítások > Rendszer > Rendszerszoftver > Biztonsági másolat készítése és visszaállítása -
PTM
senior tag
válasz
melega
üzenetére
Így lehet megcsinálni (top kommentben az infó):
(PS5) Can I Copy a Game Save to USB -
törölt tag
válasz
melega
üzenetére
Szentségtörés lehet, amit mondok, de nem rajongok túlságosan a Rockstar játékokért. Elképesztő igényességgel vannak megcsinálva, de a gameplay loop nem igazán a kedvencem, sokszor érzem unalmasnak, és hát a sztori/karakterek sem fognak meg. De biztos meg fogom nézni egyszer a 6-ot is.
Farkassacred: A Plague Tale: Requiem nekem is a listán van.
-
mcwolf79
veterán
válasz
melega
üzenetére
Tartalmak?
ultimate edition
Enhanced edition
PS5 Edition ( Ebben 10 gyalogos lesz az utcán )
PS5 Pro giga edition ( Ebben már 15 gyalogos és 5 madár )
PS5 Pro mega edition ( Ebben már 20 gyalogos és 10 madár
PS5 Pro über edition (Ebben 20 gyalogos lesz , 10 madár és 5 kutya)
PS6 edition ( Ebben 25 gyalogos , 15 madár és 10 kutya)
PS6 giga edition ( Ebben 25 gyalogos, 15 madár , 10 kutya és egy strucc)
PS6 giga mega edition (Ebben 30 gyalogos, 20 madár , 15 kutya és két strucc )
PS6 hiperszuper Edition (Ebben 30 gyalogos , 20 madár , 15 kutya, két strucc és egy elefánt ) -
GEIL
addikt
válasz
melega
üzenetére
"....Amúgy én konzolos vagyok, inkább veszek 6 évre egy jelen generációs konzolt, mint a gépet mindig újítgatom...."
Nálam is mindig vannak otthon az aktuális "csúcs konzolokból", de soha nem startkor szerzem be őket, hanem csak rá 2-3 évre veszem meg őket.
A PC az mindig előnyt élvez a fejlesztésben, mert a PC-ket is igyekszem a lehetőségekhez képest használható új szinten, de picit mindig a "konzolok ereje felett" tartani. -
penge111
addikt
-
.LnB
titán
válasz
melega
üzenetére
Nem én lettem volna a legalkalmasabb a topik létrehozására. Azt se tudom, hogy mikor fogom én megvenni a FFXVI-t. Nyáron kétlem, amíg jó idő van. Ősszel -télen talán többet fogok játszani mint mostanában. Már az is csoda, hogy megvettem idén a Diablo IV-et. Első játék, amit megvettem, de alig haladok vele. Pedig tetszik. És a FF XVI előtt a Hogwarts Legacy-t se ártana végigjátszani.

-
oriic
HÁZIGAZDA
-
-
KaitouP
nagyúr
válasz
melega
üzenetére
Ezt inkább a PS OFF topikba, ha nagyon PlayStationös kollégákkal szeretnél róla beszélni, jó?

-
-
Szoke1982
senior tag
válasz
melega
üzenetére
4x?
akkor ezzel nekem bőven elég lesz, amúgy érdekes két napja csak Witcher 3 megy.. gondoltam megnézem milyen lett !
Elden Ring ment idáig, ami már 337 óránál járok kb... és még végig se vittem!
(még csak most értem a havas részre.) Remélem ez is majd beszippant, mint az Elden Ring." A jó tv " meg nálam csak mák volt kb, mert csere utalványt kaptam a "régi " Lg tv-ről, mert beszart végleg így alkatrész hiánya végett meg megvolt a lehetőségem és így inkább ráfizettem egy drágább Sony -ra, egy tavalyi modell (x95j)-re ami nyáron durván akciós lett , de azon nekem gyönyörű szép még ha nem is oled lett , de direkt nem vettem azt!
Amúgy én beállítottam a gammát meg egy két dolgot a tv-n, és utána lett még szebb! (Persze kinek mi a jó beállítás a szeméhez)
De a lényeg kellemes csalódás volt ez most!
És ingyen!! -
Mephike
őstag
válasz
melega
üzenetére
Ha a végén körbenéztél,
akkor volt ott pár helyszín, ahol Tyr megtalálható volt. Különböző Joga és egyéb gyakorlatokat csinált, mondván, mint a háború istene más világokban is járt már. A fejlesztők szerint ez egy hint arra nézve, hogy hol folytatódhat a játék. Persze kétlem, hogy bármi is kőbe lenne vésve, de gondolom nem véletlenül tették be ezeket a dolgokat és nem véletlenül utaltak erre. Szóval elvileg/talán/lehet keletre tart majd Kratos. -
Pola-Roid
aktív tag
válasz
melega
üzenetére
Hát nekem biztos nem lesz az év játéka
Az az idegesítő szenvedés, amit a faszi meg a fia lecsap az előző részben, annyira lehangoló, hogy amúgy hiába lenne jó játék, nem bírtam emiatt végig játszani. Ha mondjuk ezt összehasonlítom azzal, ami a LoU-ban van a faszi meg a gyerek között, pláne szembeötlő a különbség.
Persze lehet, hogy ebben az új részben ez változik, de sok reményem nincs. -
Rony949
addikt
válasz
melega
üzenetére
Félreérted, az Ascension nem egy hagyományos játék lesz. Ez gyakorlatilag egy Twitch chat-es, interaktív film lesz, nekem legalább is így jött le. Lesznek majd a "játékban" döntés hozó szekciók, ekkor szünetel a játék és stream chaten a nézők döntik el szavazásképpen, hogy mi legyen a következő lépés és e szerint folytatódik a cselekmény.
Engem emiatt az Ascension érdekel a legkevésbé az SH játékok közül.
-
heihachi
addikt
válasz
melega
üzenetére
Van vagy 200 jatekom, egyet vettem meg lemezen, es meg soha nem huztak le, se paypal, se sony, pedig a paypallal fizetek mindenhol ahol lehet, nem csak a sonynak. Egymillio szazalek, hogy ez a ketto nem fog penzzel lenyulni. de ha nagyon aggodnak erte lehet igenyelni sok bankban virtualis kartyat, azt kell a paypal moge tenni, es akkor csak a vasarlas idejere teszel ra penzt, gond letudva.
-
ProEvoFan
nagyúr
-
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
válasz
melega
üzenetére
Ne készüljön 10 évig. Szerintem nem elfogadható a mostani játékok fejlesztési ciklusa. Ha 10 évente jön egy jó játék. az azt jelenti, hogy mondjuk 3-4 jó játékkal játszol, aztán fűbe harapsz. Elég röhej lenne.
Komplett mozifilmeket leforgatnak két év alatt, a legnagyobbakat is, megengedhetetlen szerintem már az 5 éves fejlesztési ciklus is.5 év elég sok egy ember életében, 7-10%-a akár, elég tetemes.
-
Krg3Rz
csendes tag
válasz
melega
üzenetére
Én most kezdtem bele a Bloodborne-be. Eddig sose nyomtam tovább 1 óránál, egyik souls gamet sem. De egyik este, gondoltam, ha már úgyis free ps plusban, akkor leszedem, aztán megnézzük. Vakon beleugrottam, 1 videót se néztem róla kb. És nem tudom, hogy eddig miért nem hagytam ezeknek a game-knek időt, de nagyon beszippantott. Már értem, miért szeretik olyan sokan ezeket a gameket. Kb a 3. fő boss-t öltem meg. ( sajnos summonal, de ha kijátszom, akkor tuti neki fogok alone is ) De nagyon jó game! Demon souls / Elden már a kosárban, de addig nem akarom őket megvenni, amíg ezt ki nem vittem. Csak sajnos végtelen idő kellene hozzájuk 😀 Amiből kevés van sajna.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Yettel topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Parfüm topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple MacBook
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- Új és újszerű 13-14 Gamer, üzleti, 2in1, X360 Touch készülékek nagyon kedvező áron! Garancia Számla!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

akkor ezzel nekem bőven elég lesz, amúgy érdekes két napja csak Witcher 3 megy.. gondoltam megnézem milyen lett !
(még csak most értem a havas részre.) Remélem ez is majd beszippant, mint az Elden Ring.

12 éve kizárólag digitális formában veszem a játékokat, több mint 1000db-ot vettem már, de még nem éltek vissza a helyzettel 😉
Kendek
RangerFox