Hirdetés
- Helio Core néven újabb kijelző nélküli Amazfit kiegészítő jött
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cross56
senior tag
válasz
üzenetére
Nem szerencsére nem volt még megröccenés sem. Látszólag minden azonnal történik, ahogy lenyomom a gombot.
Lehet az agyamnak kell még ráállnia, mert a mai játékok teljesen más felépítésűek.
Most például kb fél órányi játékom kuka, mert nem volt egy jó ideje mentési pont, és mivel sikeresen meghaltam a pálya egy részénél, nem volt kedvem tovább játszani. -
válasz
cross56
üzenetére
Én tavaly nyomtam végig az első részt, pár trófea hiányzik a platinához, de nem olyan egyszerű az

A 2. részt pedig éppen ma fejeztem be, ott már csak 1db trófea hiányzik. Amúgy szerintem mai fejjel is teljesen jatszhatoak, nekem a 2. resz nagyon tetszett.
En mondjuk nativan jatszom ps3-on.
-
cross56
senior tag
Sziasztok!
Nagy Ragnarök várakozásban belekezdtem a god of war legelső részébe. Nagyon idegölő egy játék basszus.
Sajnos nekem régen kimaradtak, a 2018-as volt az első god of war amivel játszottam.
De ezek a régiek nekem így nem annyira jönnek be.
Oké, hogy van benne kihívás, csak ez nekem nagyon idegesítő
-
kecsu10
aktív tag
válasz
Farkassacred
üzenetére
Alapvetően én is, aztán egybe belefutottam, nem kellett volna. A Plague Tale utolsó felében járok, belenéztem egy tesztbe, és tételesen, akkurátusan elkezdte mondani a sztorit. Mondom ez ha elspoilerezi nekem az idei kedvenc játékomat nem tudom mit csinálok. Gyorsan kikapcsoltam, még időben. Ezek azért nem tesztek, valami egészen mások. Amellett magamutogató okoskodással van tele a legtöbb.
-
cyberkind
félisten
válasz
kecsu10
üzenetére
Mert nem lehet úgy tesztet írni vagy csinálni, a tesztcsinálás erőltetését pedig a kiadónak kell köszönni, mert ugye ez is reklám.
Engem nem zavar, sőt, én egy brutál spoileres tesztet szeretnék, ahol minden is ki van vesézve.erahurka
Az új AC-nál se kérdés, hogy jó lett-e, mert mind szar.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
toyasoslecho
üzenetére
"A többi kintlévő ps4 meg nemigen számít játék eladások terén."
Ezt most hogy teccik érteni?
-
cyberkind
félisten
Óóóóó yeah, amíg itt azon megy a recsi, hogy csak szerdán kapod meg, addig már fent is van a Tyúbon XXXX elleni harc.
-
válasz
toyasoslecho
üzenetére
PS3? Azt nem szamoltad. Abbol is elkelt egy 80M, vannak meg aktiv felhasználók.
-
STC Speed
őstag
Samsung TV tulajokhoz lenne kérdésem, hogy ti a játékmódot hogyan állítjátok be?
Motion plus és led képtisztaság kikapcsolva van nálam, elvileg így a legkisebb a válaszidő. -
zozika84
őstag
válasz
toyasoslecho
üzenetére
Ez hogy jött ki neked?
-
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Szerintem a 100 millió eladott PS4-ből a mai nap hány darab ami tényleg aktív játékot jelent?
-
floatr
veterán
Mondjuk kicsit mókás a RDR2-ben az utazást felvetni problémának, amikor az Elden Ringben meg gyakorlatilag azzal megy el az idő h attack patterneket tanulsz. Kinek mi...
-
pr0bi
senior tag
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
Szimplán saját véleményem amit leírtam.
-
kecsu10
aktív tag
válasz
Kendek
üzenetére
Így igaz. De a Plague Tale ahogy kinéz gyerekek, hát arra szavak nincsenek. Ma is volt kis időm tolni, de az állam leesett tőle. Igaz pc-n, magas grafikán, de nem tudom eldönteni ez szebb e vagy a Last of us 2. Talán utóbbi, bár már nem vagyok benne biztos. Kegyetlen jó játék lett ez, óriás pozitív meglepetés számomra.
-
fausto
addikt
Üdv,
Ma azt produkálta a gép, hogy pár perc játék után elment a kép, majd visszajött, de zajos volt a kép (ilyen piros pöttyös volt mindenütt) és pattogott a hang.
Gyorsan kikapcsoltam mindent, kihúztam-visszadugtam a hdmi-t most úgy néz ki jó. Reggel port töröltem, lehet hogy a hdmi kábel lazult ki?
Nyugtassatok meg, hogy nem a Ragnarök előtt 3 nappal fog beszarni a PS5 :D -
Én most játszom először a 2018-as God of War-t PS5-ön, ha nekem valaki azt mondja, hogy ez idei játék, én azt is elhiszem, elképesztő ahogy kinéz és amilyen stabilan fut.
-
Imilenni
addikt
Gondolom van itt valaki aki tesztelte a Ragnarök-öt..
Az tudna válaszolni egy kérdésre a fejlődésrendszerhez kapcsolódóan?Az egyik tesztben azt mondták hogy nagyrészt ugyanazokat a fejlesztéseket fogjuk kioldani mint az elődben (skillek), ez igaz? -
ImACeltic
őstag
válasz
floatr
üzenetére
Jó, de az RDR és az RDR2 között van 8 év meg egy teljes generációváltás. A God of War-nál meg 4 év különbség van és ugyanaz a generáció volt az elsődleges cél mindkét játéknál.
bbuffy
Én továbbra is azt mondom, hogy a Spider-Man 2 lesz az első olyan játék, ahol csattani fog az állunk a padlón. -
ribizly
veterán
válasz
S e t h
üzenetére
Mitől "next-gen" a next-gen?
Látványban már rég elértük a fotórealisztikus közeli dolgokat. A fizikai szimulációk (RT, Audio, részecske szimuláció, rombolhatóság, ...) meg sehol sincsenek (már/még?). Voltak próbálkozások (Red Faction, PhysX, Hairworks, ...), de valahogy megragadtunk egy szintén és láthatóan nincs rá igény a tömegek részéről, így az nem fejlődik.Nekem attól "next-gen", hogy jobban fut a magas felbontású, szépen kinéző játék. A plusz feature-ök (dualsense dolgai pl) meg csak hab a tortán.
-
floatr
veterán
válasz
üzenetére
Senki nem mondta h szar, csak az eddigi infók alapján gyakorlatilag ugyanaz, mint a 2018-as GoW. Egy modern AC-ben is van 30-60 órás dlc.
A RDR2 sokban más, mint az első része, de hazzal szemben az volt a kifogás, hogy "csak egy folytatás", akkor ez sem érdemel többet. Bár nyilván a rajongót ez nem zavarja. -
S e t h
nagyúr
válasz
bbuffy
üzenetére
Ha vmi bevált azon ne változtass, bár az Ubisoft ezt kicsit túlzásba vitte, viszont a God of war esetében egy 2018-as kiugróan komoly sikert követően valóban nincs ok komoly változtatásokra, főleg mivel ez az epizód volt az, amikor gyökeresen megváltoztatták a játékot.
Másrészt a mitológiai narratíva determinálja is, hogy milyen úton halad tovább a történet, attól olyan komoly mértékben eltérni nem lehet, a grafika, zene meg eddig is oké volt, ott már csak csiszolgattak, reszeltek vmennyit.
Akit eddig sem a sztori fogott meg( mondjuk az minek is játszana vele), az vélhetően nyafoghatna majd a grafika miatt, de az meg recskázik majd akkor amikor megjelenik pc-re.
-
-
bbuffy
senior tag
Azért kíváncsi vagyok meddig tart ez a crossgen téma. Mikortól lesz érdembeli grafikai, motorikus előrelépés, ha lesz. Értem én hogy ki kell aknázni ami még van az előző generációban. Nem is nagyon van olyan játék ami megmutatná, na ez nextgen, itt szétmész baszki
De egy Ragnarönk legyen már odabaszós igazán. Én legalábbis ezt várnám, a játék játszhatósági faktora mellett. Hétvégére tele lesz sírva minden fórum hogy mennyire nem lett jobb. -
ImACeltic
őstag
válasz
S e t h
üzenetére
Ahogy írtam, nem is volt most lehetőségük nagyobbat ugrani látványban mert ahogy meg Te is írtad, a 2018-as játékkal is már eléggé csúcson járatták a PS4-et és a Ragnarökkel is ezt a konzolt célozták főleg.
Mondjuk én megvárnám, hogy itthon hogyan fog kinézni mert hiába crossgen a Forbidden West is, attól is letettem a szakállam és ha háttértudás nélkül kellett volna tippelnem, akkor valószínűleg azt mondtam volna rá, hogy PS5 exkluzív.
-
S e t h
nagyúr
válasz
ImACeltic
üzenetére
A módok változtathatóságának lehetősége nem ugyanaz, mint a két játék közötti vizuális megjelenítés differenciája.
Én amikor először megláttam évekkel ezelőtt az első képkockákat, akkor az alapján azt gondoltam, hogy akár egy időben is készülhetett a kettő.Én így látom, nem vagyok egyedül vele, de mint említettem, magasra tették a lécet 2018-ban.
-
_Balee_
aktív tag
Valaki tud segíteni MW 2 Coop trófeáiban?
-
nagyatt
tag
válasz
ricshard444
üzenetére
Egyébként nekem is ez volt az első benyomásom az összehasonlitó videók alapján a 18as Gow es Ragnarok viszonyában, hogy részletesebb a táj több tereptárgy van elrendezve benne es azok fényjátéka, árnyjátéka élethűbb.
Fújja a szél a növényzetet, míg az előbbiben csak statikusan vannak. -
ImACeltic
őstag
-
pr0bi
senior tag
válasz
ricshard444
üzenetére
Inkább népszerűnek mondanám, a “világ egyik legjobb játéka” erősen túlzás, ez nem az a mélység. Majd ha valóban játszottunk is vele és felszállt a lila köd térjünk erre vissza

-
wolf13
őstag
válasz
danielgalaxy
üzenetére
Szia!
Köszönöm , kipróbálom. -
danielgalaxy
aktív tag
válasz
wolf13
üzenetére
Hello! Pár nappal ezelőtt ugyanezt dobta fel nekem is, többszöri próbálkozás után is. Ami végül megoldotta a problémát, az az volt, hogy beléptem a paypal-ba, és frissítettem az accounthoz rendelt kártya lejárati dátumát. Gyakorlatilag beìrtam ugyanazt, ami már eleve be volt írva, majd nyomtam rá egy mentést. Utána már ment a fizetés hiba nélkül.
-
ricshard444
veterán
válasz
ImACeltic
üzenetére
Egyrészt szomorú ez a próbáljuk lehúzni mentalitás, persze megszokhattuk már.
Másrészt nézzünk már rá a tájak részletességére, az animációkra. Én is imádom a 2018-s részt és 1 hete toltam ki újra, de azért ha körülnézünk elég kopárak a pályák, a beszéd animáció is elég kopottas több jobb megoldást látva igy rá 4 évre és ez rendben is van igy.Mindenben fejlődni fog és messze nem dlc egy 30-60 órás játék. A világ egyik legjobb csapata végre lerakta a világ szintén egyik legjobb játékának folytatását, örüljünk már és ne keressük ebben a középszerű világban az újabb középszerűséget, mert nem mindenre igaz szerencsére.
-
ImACeltic
őstag
válasz
S e t h
üzenetére
"Nem tudom mikor jött ki az első trailer, teaser a Ragnarokről, de már akkor megjegyeztem, hogy nem sok változást látok a megjelenítésben és most vmelyik távolkeleti lap, oldal, blog, tudja hónaljam ezért is pontozta le, hogy olyan mint egy dlc, nincs nagyon fejlődés."
Egy folytatástól, ráadásul ami elsősorban ugyanarra a konzolra készült, mint az elődje, mért várunk hatalmas megváltást?
Akik pedig DLC-zik a Ragnarök-öt, azoknál ki van lazulva a csavar.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
wolf13
üzenetére
Valami gebasz lehet ezzel az egész PSN-el, mert egy hete unokaöcsémnek akartam játékot venni a storeon, ilyenkor mindig hozzáadtam eddig a kártyámat, megvettem a játékot, aztán töröltem. Na most egyszerűen nem tudtam hozzáadni a kártyámat, állandóan azt írta ki, hogy nem validok az adatok (auto kitöltésen van minden), és a sok próbálkozástól le is tiltott 24 órára ez a szar. Aztán másnap ugyanez, úgy tudtam megvenni, hogy a PP accomat adtam hozzá.
-
wolf13
őstag
Szeretnék storeból vásárolni, a fizetést pedig paypallal rendezni. 2016 óta így vásárolok, de eddig nem volt gond. Tegnap délután próbálkoztam többször, mivel itt is olvastam, hogy nem mindig működik a pp fizetés gondoltam ma majd sikerül. De reggel is ezt az üzenetet kaptam:
Your credit card has expired. Try another payment method.
Esetleg valaki tudja ezt milyen módon tudnám orvosolni ?
-
melega
őstag
válasz
Maxtreme
üzenetére
Igen ingyen jók, de már az AC sem a régi, már aFar Cryyal is röhej amit csinálnak, a Ghost Recorn breakpoint gagyi lett, a Steep csak multiban játszható, és a Crew 2 is mind megvannak.
Ingyen jók, de a sok játék után ahol már egy szem önálló ötletük sincs normális Prince of Persia kéne nem Sands of Time remake, ami gagyibb mint a jólsikerült eredeti, hanem ami olyan sikert arat mint a Warrior Within annak idején. -
melega
őstag
válasz
3L1T3
üzenetére
Ém már ps storeból letöltöttem drága volt, de szerda előtt nem fogok tudni vele játszani.
85Gb egyébként frissítésel együtt.Sajnálom hogy npi 1,5 órám vancsak rá kivétel a hétvégét. elfoglalt vagyok.
A másik megérdemelten fogja elnyerni az év akció-kalandjátéka címet mert nemcsak Game Awardson, hanem sok játékmagazinnál, a sok évesformára vágott, gyorscsomagolt előrefőzött akciójáték előptt ahol már nem tudnak mit kitalálni.
Meg sok olyan eas és ubis sportjáték előtt ami két dologban kimerül és a grafikára mennek.Ez a véleményem.
-
Lackooo84
nagyúr
Magyarországon az éjféli nyitvatartás ilyen nagy megjelenéseknél már smafu.
-
3L1T3
addikt
Senki nem fogja megkapni előbb, de tekintettel arra, hogy mekkora érdeklődés van (érthető okból kifolyólag) a játék iránt ezért muszáj volt már a hétvégén feldolgozni és a különböző futárcégeknek átadni a csomagokat, hogy a depokban is megfelelően feltudják azt dolgozni.
Sajnálom, hogy ünneprontó vagyok de Szerdára fogja vinni mindenkinek a futár.
-
3L1T3
addikt
-
-
S e t h
nagyúr
Nem tudom mikor jött ki az első trailer, teaser a Ragnarokről, de már akkor megjegyeztem, hogy nem sok változást látok a megjelenítésben és most vmelyik távolkeleti lap, oldal, blog, tudja hónaljam ezért is pontozta le, hogy olyan mint egy dlc, nincs nagyon fejlődés.
Én gondoltam tegnap egyet és a kolleksöből próbáltam streamelve játszani a 2018-as GOW-ot, de annyira lehányt fosh volt, hogy skippeltem is gyorsan. Viszont a korábbi mentést azonnal beajánlotta és fel is ismertem a helyet, Atreussal azon versenyeztünk melyikünket szecskázzák fel hamarabb.
Mivel a Saints Rowot ma "kivittem", letöltöttem a GOW-ot és bizony a pofám leszakadt. 4 éve még nem oleden nyomtam, de most sokszor csak megálltam és néztem a környezetet, lélegzetelállítóan gyönyörű.
Szóval az a helyzet, hogy ez a játék még mai is olyanbaszónszeretkezőn néz ki, hogy innen hova lehetne fejlődni? Bár egy generációval feljebb talán érezhetnénk többet is, de respect a Sánta Mónikának, mert négy éve kihoztak mindent a vasból amit lehet.Azt kicsit furcsáltam, hogy itt nem volt felajánlás korábbi mentést illetően, ezért elkezdtem elölről, most meg vakarózom, mert szívem szerint ezt nyomnám végig és úgy a Ragnaroköt.
Azt szintén nem vágtam, hogy miért érzi úgy a játék, hogy nem alkalmas vagy a kábel, vagy a megjelenítő hdr-hez és ellenőrizzem a ps4 beállításait.
Nem vagyok otthon a gaming programozásban mint Phelan a Beképzelt, de azért örültem volna ha a játék azt írja, hogy a ps5 miatt nem oké a hdr, de ezek szerint erre nem pimpelték fel a játékot. -
Faresz29
aktív tag
Sziasztok!
A fiam véletlenül kitörötle a Snowrunner mentésemet!
Gondolom a visszaállítása reménytelen? -
nagyatt
tag
Konzolvilág átadta a GOW Ragnarök rendelésem a foxpostnak.
Most kaptam az email igazolást róla. Lesz elfoglaltságom az elkövetkezendő pár hétben, ami még hátra van az évből.
-
válasz
TrishtanAG
üzenetére
ds4windows kell hogy Windowson is menjen bt-vel
-
törölt tag
válasz
toyasoslecho
üzenetére
Phelan elég lelkes, én bízom benne. Nem rendelem elő nyilván, de én semmit se rendelek elő.
-
toyasoslecho
tag
válasz
üzenetére
Az lehet ,h ott dolgoztak,de gondolom nem az első sorban.Aszettek,apró munkák meg hasonlók.Ha pl.Neil Druckmann saját céget alapítana s "indie " játékot fejlesztene,nem volna kérdés,h ott jó kezekben lenne a fejlesztés,s megérné a teljes árat.A Mundfish meg 30 emberrel kezdte,majd a végére lettek elvileg 120-an,de a fejlesztési órák,az ember számok amit komunikáltak vhogy nem álltak köszönő viszonyban.
-
törölt tag
válasz
toyasoslecho
üzenetére
Ha jól tudom a csapat jelentős része a Bioshock szérián dolgozott korábban. Szóval hiába indie csapat, van mögötte komoly tapasztalat.
-
RangerFox
Topikgazda
válasz
toyasoslecho
üzenetére
Az már egy intő jel, hogy első napos gémpessz cím lesz. De majd meglátjuk.
-
toyasoslecho
tag
válasz
BusinessGuy
üzenetére
Igen.Mint irtam is elszámoltam.A 45e premiumon akadt meg a szemem,s ugytudtam,h az 100 euro.Az igaz is,csak nem a storban.Ott 110.A sima is 60 vs 70.Elgurult ezeknél a gyógyszer.Egy 2017-ben alakult orosz indie fejlesztő full árasnak árazza be magát.Lehet ez csili-vili nextgenek beállítani,de a régi orosz-ukrán játékokból kiindulva,biztos hemzsegni fog a bugoktól.Sztem a játékidő se lesz acélos,egy-két helyszínnel operálva.De majd meglátjuk.
-
KKaresz45
senior tag
válasz
Farkassacred
üzenetére
"Viszont ha mindenki ezt a használt piacos trükköt alkalmazná, akkor idővel biztosan sokkalta rosszabb játékokat kapnánk, ha egyáltalán megjelennének"
Volt olyan idő amikor nem volt digitális verzió, kizárólag fizikai adathordozón tudtál játékot venni. Azzal is ment a csere-bere, adok-veszek és mégis jelentek meg játékok sőt akkoriban is nőtt a piac.
-
F-ECT$
titán
válasz
Farkassacred
üzenetére
Potyázás? Trükk? Elég furcsa felfogás egy teljesen legális dologról...
-
Imilenni
addikt
válasz
toyasoslecho
üzenetére
Jövőre szerintem már minden annyival lesz számolva. Mindenhol.
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Farkassacred
üzenetére
Annyit akartam ezzel csak mondani, ha van még játékom amivel elszórakozom, akkor kibírom azt a pár hetet és cserébe meg spóroltam is, de nem szeretném ennyire túl tolni ezt a témát. Hidd el a pecások is rengeteget spórolnak, hogy nem a 3000ftos etetőkosárat veszik meg hanem az 500ftosat. Vagy pergető csalikat vesznek aliexpresszen 5kért 50dbot amiért itthon kettőt kapsz és 99%ban ugyan azt meg tudod vele fogni.
De mi pont ellentétek vagyunk en egy lemezt sem tartok meg. Ami olyan multis megveszek felesbe ismerőssel ami meg gyors single, végigjátszom és tovább adom
-
Farkassacred
őstag
válasz
Bencus88
üzenetére
A teljesen más a kettő. A horgászok befizetik az alapdíjat meg még amit azon felül szükséges. Akik meg eladják a lemezt azok konkrétan potyáznak. Én csak abban az esetben adnám el a lemezem, ha az adott játék ritka szar lett.. akkor meg is érdemli az a cég. Viszont ha mindenki ezt a használt piacos trükköt alkalmazná, akkor idővel biztosan sokkalta rosszabb játékokat kapnánk, ha egyáltalán megjelennének..
A Red dead vs Gow goty-nál meg szerintem is csak azért nyert az utóbbi, mert többeket megszólított. Egyébként mindkét játék a kategóriája csúcsa.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Interactive Brokers társalgó
- E-roller topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Alkoholista nevelde
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Steam Deck OLED 512GB (2024) + 512GB SD kártya Újszerű, keveset használt
- Xbox Series X+ kontroller+ akku
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Bialetti kézi kávéőrlő
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Én is ezt teszem és hót nyugodt vagyok.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
, különben minek is lenne hivatalos megjelenési dátum