- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjanner
tag
válasz
Faresz29 #122981 üzenetére
HDMI direktbe a TV-be HDR kép megjelenítéséhez, optikai tyúkbél pedig erősítő felé a DD/DTS 5.1 hang miatt.
Most látom hogy TrueHD és DTS-MA-t is szeretnél, az nem megy át optikain csak HDMI-n, szóval esetleg egy HDMI osztás megoldás lehet (talán, de ebben nem vagyok 100%, nem használtam még ilyet).
Egyébként nem találkoztam még TrueHD-s hangú játékkal, ettől persze még létezhet, nomeg a PS4 is tudja. -
unrealnoise
senior tag
válasz
Faresz29 #115703 üzenetére
Nekem is okoskodni kell majd. Nekem van mellette és fölötte egy kis helyem, de lehet egy laptophűtőre rakom majd a vasat. Vagy a PS4 tetejére rakom majd. Gáz amúgy, megint nem értem, miért nem úgy tervezték a gépet, hogy valahonnan friss levegőhöz is jusson. Az Xbox One Slim szerintem rohadt jól néz ki, és ahogy nézem az kap is levegőt...
Sokkal halkabb és hűvösebb lehetne akár ugyanilyen méret mellett is a Pro, ha kicsit agyalnak még rajta...
-
A`rpi
addikt
válasz
Faresz29 #115703 üzenetére
"Sziasztok!
Olyan szinten elkezdte mostanában hűteni magát a PS4 pro, hogy azt hiszem fel fog szállni!
Ha valamiből kilépek a főképernyőre akkor is el kezd süvíteni!
Eddig ilyet nem tapasztaltam, csak néha 1-1 játéknál pörgött fel...
Most viszont borzasztó amit művel!!
Van valakinek valami ötlete?"Melegebb lett pár fokkal a szobádban a nyárnak köszönhetően, ez épp elég ahhoz hogy hangosabb legyen a megszokottnál a masina (így látatlanban én erre tippelnék).
-
-
pigster
senior tag
válasz
Faresz29 #99416 üzenetére
Szerk.: nem válasz, bocsi, rosszra nyomtam
Több felhasználó egy gépen témában lenne kérdésem:
Tudom, hogy van az összefoglaló, meg benne a teszt, de lehet, hogy túl sok az információ.Sikerült (remélem) létrehozni egy US acc-ot.
A gépen már van egy magyar fiók.
Most Create New User, ha minden igaz. Melyiket adjam meg elsődlegesnek? A magyaron sincs semmi extra, csaka múlt havi ingyenes Transformers, meg RE. Lehet, hogy most az US-n vásárolnék valamit. -
A`rpi
addikt
válasz
Faresz29 #98637 üzenetére
"Sziasztok!
Valamit véletlenül betettem a kosaramba, amit nem akartam megvásárolni!
Most meg jött az e-mail, hogy levontak 33 000Ft-ot!
Mit lehet ezzel kezdeni????"Hivatalosan így jártál, szerencsére azért a gyakorlat mást mond:
Pénzvisszatérítés ps store-on? [link] [link] [link] [link]
Régiódnak megfelelő support-tal vedd fel a kapcsolatot.
-
A`rpi
addikt
válasz
Faresz29 #98400 üzenetére
"Ha eladom a gépemet, és egy "szűz" rendszert szeretnék átadni a leendő tulajnak,
viszont az új gépemen még szeretném használni a profilomat,
akkor mit tegyek?"(Sorrendre ügyelj)
1. Trófeák feltöltése (Ha nem gyűjtöd kihagyható.)
2. Játékmentéseid helyezd biztonságba.
3. Fiókodat deaktiváld.
4. Initialise PS4 (A PS4 inicializálása) -
boost
veterán
válasz
Faresz29 #97730 üzenetére
Sajnos még mindig elég magas a küszöb azon tévéknél, amik teljesen támogatják az összes funkciót.Feljebb volt egy lista a 10bites HDR-el rendelkező Samsungokról:Samsungba ami 10 bites:
Samsung KS8000 49" 55" 60" 65" LED 4k 10 Bit
Samsung KS9500 55" 65" LED 4k 10 Bit
Samsung KS9000 55" 65" 75" LED 4k 10 Bit
Samsung JU6400 60" LED 4k 10 Bit
Samsung J6300 65" LED 1080p 10 Bit
Samsung JS9500 88" LED 4k 10 Bit
Samsung KU6300 40" 43" 50" 65" 70" LED 4k 10 Bit
Samsung KS8500 49" 55" 65" LED 4k 10 Bit
Samsung KU6600 55" LED 4k 10 BitTöbbi márkáról nem találtam lsitát. 8bites HDR-t nem érdemes venni, olyat se, ami logikailag 10-es, mert az átmeneti szabvány. Igazából már van 12bites HDR is, valami Dolby Vision de egyenlőre a PS4 Pro nem támogatja.[ Módosította: CoolMan ]
-
hyperspace
őstag
-
sting2
addikt
-
FullGas
aktív tag
válasz
Faresz29 #97465 üzenetére
Itt érdemes nézelődni még: Best HDR Gaming TVs
-
válasz
Faresz29 #73865 üzenetére
Nem rég kezdtem el, de vegyesek az érzéseim. Néhol kicsit fapados, az irányítás-grafika kombó elég gyenge, de legalább sok az FPS drop. A hangulat azonban ott van, és összességében nem bántam meg, hogy megvettem, mert tudom, hogy végig fogom nyomni. Azonban meglepő módon nem annyira parás, mint vártam, talán emiatt csalódtam is egy kicsit benne. A tisztánlátás végett, ha a Battlefield 4-ben hirtelen előugrik valaki egy sarok mögül, már nem bírok két napig aludni a sokktól, ezért is meglepő, hogy eddig semmi hatása nincs rám, bár a java még hátravan.
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
Én pont tegnap vettem meg a Store-ból ennyiért, mert a videók alapján tetszett, már rég szemeztem vele, csak lemezesen nagyon drága mindenhol. Elkezdtem, szerintem nagyon hangulatos. Grafikailag mondjuk kicsit lehetne jobb, sokszor látszik, hogy alacsony felbontásúak a textúrák, de úgy általánosságban teljesen jó. Szerintem ennyit röhögve megér!
-
válasz
Hát, én ugyan még nem jutottam el odáig, hogy elkezdjem, de ennyiért elég jó vételnek tűnt, úgyhogy múltkorában már megvettem. Általában el szoktam olvasni a megvételre érdekesnek tűnő játékok tesztjeit és értékeléseit (általában 2-3 vagy több magyar nyelvű írás is van egy-egy játékról), azok alapján már elég könnyű eldönteni, hogy számomra megfelel-e. Pl. konkrétan ehhez a döntésedhez elég sok segítség van.
-
Jhonny06
veterán
válasz
Faresz29 #42733 üzenetére
Az irányítóhatóság borzasztó, L3 lenyomva tartva a spring + messze túl érzékenyen mozog a kamera, ezeket nem árt belőni/átállítani. Még csak most kezdtem el játszani vele, de ezzel biztos meg fog gyűlni a bajom, ugye sok ilyen futkározós rész van, ahol nem igazán javasolt hibázni.. amúgy hibátlanul fut, nekem bejön a grafika is meg úgy az egész játékmenet.
-
-
shunter
aktív tag
válasz
Faresz29 #24779 üzenetére
Hehe.Nekem van egy eladó WD m, és épp most agyaltam, h leviszem 8000 re. Nem szivesen teszem, mert így olyan gyorsan esnek az árak. Mindenki a másik alá áraz. Ok, ha veszek akk ennek örülök. :-) De azért dúrva h nemrég 12körül mentek most meg 10ért a kutyának se kell :-(
-
mfranky
őstag
válasz
Faresz29 #24746 üzenetére
Szerintem meg bőven kipróbálhatod...annyira nem rossz, hogy rá se nézzél...
Aki a GTA V.-höz hasonlítja, csak azok szidják a játékot a porig... ez egy tök más játék, igen, a sandbox nem annyira meggyőző, de egy próbát simán megér...én a mai napig elszórakozgatok a mellékküldetésekkel...
Ha játszottál GTA V-el és azt a szintet várod el, akkor ne próbáld ki... ha meg úgy állsz hozzá, hogy EZ NEM a GTA V, akkor nyugodtan... szvsz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest