Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- VoLTE/VoWiFi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exelsior24
aktív tag
válasz
consono
üzenetére
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül mi lehet a gond, hogy a PS Store minden egyes vásárlásnál a konzolon kéri a bankkártyám lejárati dátumát és a hátoldalán lévő 3 jegyű kódját, és kiír valami olyan szöveget, hogy ezt azért kéri mert az előző vásárlásom egy másik konzolon történt.
Közben meg nincs is másik konzolom, és belépve se voltam sehova máshova. Régen csak a PS accountom jelszavát szokta kérni, azzal kellett csak igazolnom, hogy valóban én szeretnék vásárolni, nem értem miért kéri most egyfolytában újra és újra a bankkártya adatokat is.
Decemberben kezdte ezt csinálni, akkor vásároltam valami akciós játékot a konzol Store appján keresztül, előtte sohasem volt ilyen gondom.
Valakinek esetleg volt már ilyen gondja, vagy találkozott már ilyen esettel?
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% - Samsung S27D360GAU VA Monitor! 100Hz / 1920x1080 / 4ms
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VP249QGR FHD IPS 144Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kendek