- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
félisten
válasz
markknight #220656 üzenetére
Igen, ez végre biztató lett.
-
Mrdevil
addikt
válasz
markknight #220573 üzenetére
Igen, elvileg ha megjelenik a játék vége a trailnak. Kár, még nekem is volt 6 órám, trial alatt simán lehet végig nyomom a sztorit.
-
Wesder
titán
válasz
markknight #220581 üzenetére
Szerintem eggyévàlt a jàtékkal. Nagyon rà volt pörögre, remélem annyira élvezi, amennyire vàrta. Megérdemli.
-
saelin
veterán
válasz
markknight #220581 üzenetére
Én is gondoltam rá. Szerintem köldökzsinórra kötötte magát és megpróbálja a hétvégén kitolni a játékot.
Egyébként ez a Kojima nem keveredett még bele valami drog botrányba?
-
törölt tag
válasz
markknight #220573 üzenetére
Fizess elő az EA cuccra, csak 30 font egy év, szerintem bőven jó, ha nem veszegetted meg a régebbi jó EA játékokat. 10% kedvezményt ad a Fallen Orderre is.
-
Deck
titán
válasz
markknight #220501 üzenetére
Igaz. A Sony is megtudná oldani, hogy ne lehessen kijátszani. Net nélkül nem lenne trial.
-
Deck
titán
válasz
markknight #220498 üzenetére
EA Acces játékok is visszaszámolnak 10 órától. Ha meg nem adsz neki netet nem indul el. Tehát nem lenne olyan, hogy örökre megvan offline.
-
Wesder
titán
válasz
markknight #220441 üzenetére
Pedig nyugodtan jöhetett volna a South Park-os "Nem szeressük mi itten a ti fajtàdat!"
Én persze megértem hogy egyesek miért nem kedvelik a Ximes jàtékosokat.
jegenye77
Igen, a Xim miatt. -
jegenye77
addikt
válasz
Miért? Xim miatt?
-
Deck
titán
válasz
Írj rá
-
Deck
titán
válasz
markknight #220266 üzenetére
A bosshoz légvonalba..
-
Deck
titán
válasz
markknight #220260 üzenetére
Az úticél mutatva van a mapokon. De amúgy persze, hogy nincs térkép egy souls gamebe.
DS, BB-be sokkal nehezebb tájékozodni. -
válasz
markknight #220200 üzenetére
Pont Galactic Assaultot szerettünk volna játszani. Elindítottuk, majd kiírta h kell még tizenöt(?) ember hozzá. Vártunk öt percet, mivel akkor még mindig tíz ember hiányzott, ezért kiléptünk és egy másik móddal próbálkoztunk. Ugyanez volt.
-
sirarcheer
senior tag
válasz
markknight #220200 üzenetére
Délelőtt a BF V-el is voltak gondok, mert a 3. próbálkozásra talált elég embert.
-
Ronam
addikt
válasz
markknight #220167 üzenetére
Tartalmazza a játékot a Premier [kép]
-
Wesder
titán
válasz
markknight #220128 üzenetére
Carbon volt az utolsò nàlam, de màr az sem nagyon tetszett.
Deck
A drift nem adta a Carbonban. Az NFSU2-ben az volt a kedvencem. -
Deck
titán
válasz
markknight #220128 üzenetére
Nálam a top3: Undergroud 2 -> Carbon -> Most Wanted
De akkoriban imádtam az ilyen játékokat..
-
Deck
titán
válasz
markknight #220120 üzenetére
Köszi
Maga a játék amúgy elég fasza de tuti hamar megunnám. De erre jó az EA Acces, hogy kipróbálhattam -
Wesder
titán
válasz
markknight #220121 üzenetére
Mit tud?
-
Xaels
félisten
válasz
markknight #220103 üzenetére
Igen láttam, hogy 5-6 lett, gondolom régiótól függően jelenik meg...
-
Xaels
félisten
válasz
markknight #220041 üzenetére
Afterparty van már. 6k HUF.
-
30z.Samu
félisten
válasz
markknight #220072 üzenetére
Persze, nem nagy cucc, végre egy NFS (igaz csak nevében az), amire azt mondom hogy megér egy misét. Azt mondták az okosok, hogy ez lesz az következő NFS játékok alapköve, nem váltja meg ugyan a világot, de kezdésnek mindenképp biztató szerintem.
-
Wesder
titán
válasz
markknight #220023 üzenetére
Nincs benne semmi dac, persze fogd az Xbox fanboisàgomra... 1-2 òra utàn inkàbb visszaülök a box elé. Nyílvàn sokat ront az élményen hogy maga a vilàg semennyire sem érdekel. Until Dawn is kb a 2. beszélgetés utàn abbamaradt. Úgy volt hogy folytatom, de semmi kedvem ahoz sem.
-
Deck
titán
válasz
markknight #220001 üzenetére
Kéne egy csakis a játékokkal foglalkozó topik. A rengeteg topik mellett elférne..
Kitől kell rá engedélyt kérni? -
Deck
titán
válasz
markknight #219986 üzenetére
Ez ám a szöveg..
-
Deck
titán
válasz
markknight #219980 üzenetére
Számla alapján megy az elitezés.. Ha akcióba veszel valamit nem tudsz bekerülni..
-
Mike
veterán
válasz
csak ha 19-es. azzal lehet villogni a haverok előtt. egy 2 éves tévét mutogatni, pfff.
azt hiszem nem tudok fogalmazni, mert teljesen más jött le nektek mint amit gondoltam.
-
válasz
Itt a topikban nincsenek elithez és nem elithez tartozó játékosok, és klubbot sem alakított senki.
-
hyggelig
senior tag
válasz
markknight #219936 üzenetére
Lehet, csak PS exklúzívokkal játszik és azokból akarja kihozni a legtöbbet.
Mike-kal értek egyet. 500 ezerből már olyan helyre utazok, hogy hújajaj.
De kinek mi a fontosabb. -
headhunter86
senior tag
válasz
markknight #219782 üzenetére
Megvan Epic Store-ban, Steam-en is megvettem anno. De újrajátszanám PS-en is, mert már annyira kanapé játékos lettem, hogy nincs kedvem a gép előtt játszani
.
Viszont, ha randa PS-en lehet mégiscsak PC-n tolom majd ki megint, ráadásul az pénzembe se kerül. -
ldave
félisten
válasz
markknight #219782 üzenetére
Ezzel most emelted a topik színvonalát.
-
válasz
markknight #219776 üzenetére
Az Arkham Knight?
4K tv-n brutal csunya szegeny. Hogy par sokkal szebb cimet emlitsek, Gow, red dead, uncharted 4-5, hzd, spiderman, Detroit stb.
Ettől függetlenül lebilincselő a hangulat es a dizajn is fasza, csak nem szep ez mar mai szemmel nézve.
-
Wesder
titán
válasz
markknight #219753 üzenetére
Engem csak a story érdekel, bàr a Stranger megérkezésekor fogtam a fejem hogy ez meg mi a tosz, de biztos van előzménye amit késöbb tudunk meg. Mindenesetre a harc az epic volt, azt nem tagadom.
-
korte73
csendes tag
válasz
markknight #215467 üzenetére
Úgy érted, magyar szinkron is van hozzá? (medievil)
-
S e t h
nagyúr
válasz
markknight #219317 üzenetére
Csak más környezetben.
-
válasz
markknight #219269 üzenetére
csak az átlag játékidő ott a legkisebb
vagy bírom 15-20 percig, vagy legtöbbször inkább 1-2 percig
-
Wesder
titán
válasz
markknight #219126 üzenetére
Csak félig lettek licencelve.
-
Wesder
titán
válasz
markknight #219035 üzenetére
Na meg a 19 karàcsony nextgen konzolok.
-
.LnB
titán
válasz
markknight #219035 üzenetére
Akkor most már értem, hogy miért nem látok 6 kommentet.
-
hyggelig
senior tag
válasz
markknight #218942 üzenetére
Kilenc-tíz évesen még azt sem tudtam, mit kezdjek velük, így csak a kontrollert nyomkodtam
(#218944) .LnB Azért különbség van az értelmes korlátozás és az ismeretlen miatti félelem között.
Egy kicsi gyereket nem szabad a GTA elé ültetni, de egy Lego játékot már nézheti/játszhat is vele.
Nem hiába van ez a korosztályi besorolás. Ha a szülő hülye, az ellen nem lehet tenni sajnos. -
30z.Samu
félisten
válasz
markknight #218927 üzenetére
És úgy érzed, hogy kevesebbet tudsz játszani?
-
30z.Samu
félisten
válasz
markknight #218908 üzenetére
Én múlt hónapban léptem át a harmadik X-et. Én igazából azoktól szoktam agyf@szt kapni, akik ezt traumaként élik meg. "Jajj, már ennyi éves vagyok, jajj de repül az idő, jajj de öreg vagyok már." Úgy csinálnak, mintha már 50-60 évesek lennének...meg ha már 60 évesek lennének, mi van akkor? Semmi, az ember annyi idős, amennyinek érzi magát.
-
.LnB
titán
válasz
Aztán mi lesz ha 30 leszel?! Semmi, ugyan olyan nap mint a többi, az élet megy tovább.
Hát, nálam pont a MW2 indított el egy gyűlölethullámot a COD iránt. AZ MW2 után nem vettem COD-ot, csak tavaly a BOIIIIIIIIIII-t. Amivel elvoltam tulajdonképpen. De meg nem tudnám mondani, hogy miért vettem meg. Poénnak mondjuk mindenképp jó volt.
Az MW2-vel kezdődött ez a francos p2p szerveres marhaság. Akkoriban az borzasztó volt. Meg úgy az egész nagy csalódás volt nekem a 4 után. -
Deck
titán
válasz
Akkor teljesen egyidősek vagyunk..
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
markknight #218894 üzenetére
Vedd meg.A multi nagyon jó.
-
.LnB
titán
válasz
markknight #218899 üzenetére
Tök durva, hogy a COD4 már 12 éve jelent meg. Elsőre mikor olvastam amit írtál, arra gondoltam, hogy hmm még a COD4-nél is jobb?! Erre most megnéztem, hogy az mikor jelent meg.
-
válasz
markknight #218899 üzenetére
a próba hétvégéken rengeteget játszottam de tudom csak felidegel. Belenézek milyen a kampány, de most egy pillanatot elkaptam ami már korábban is érdekes volt amikor visszadobja a gránátot nem csináltak másik animációt ugyanúgy kihúzza a biztosító szeget
-
.LnB
titán
válasz
markknight #218894 üzenetére
"talán az elmúlt 10 év legjobbja" ez így veszélyes. Mármint 10 év legjobb COD ja?
-
30z.Samu
félisten
válasz
markknight #218474 üzenetére
Pláne amikor olyan ideges hogy folyik a nyála...
-
Deck
titán
válasz
markknight #217856 üzenetére
Ezt nem is tudtam de érdekes, köszi az infót
34,40 a rekordom és 33,65 alatt kell lennem. Már majdnem..
-
hombre[EU]
veterán
válasz
markknight #217830 üzenetére
Ja,felesleges lenne új IP-t kezdeni...na meg a Last of Us multi is szerintem ps5-tel rajtol
-
Gebriel
veterán
válasz
markknight #217821 üzenetére
Köszi
-
Willhunting
aktív tag
válasz
Elvileg Gran Turismo lesz az első PS5-re bejelentett cím, még idén decemberben.
-
VTom
veterán
válasz
Uncharted 4 2
-
.LnB
titán
válasz
markknight #217754 üzenetére
2020. március 20
-
30z.Samu
félisten
válasz
markknight #217754 üzenetére
De, késik.
-
törölt tag
válasz
markknight #217740 üzenetére
Ú tényleg, hogy maradhatott ki? Meg a Tetris 99
-
Rigormortiis
veterán
válasz
markknight #217649 üzenetére
Nekem is megvannak ezek mind androidra, és gyakorlatilag gombokért adtak őket.
A Baldurs Gate és Jade Empire feliratok engem is megleptek, sőt, a BG-é kifejezetten jó is lett!
-
Rigormortiis
veterán
válasz
markknight #217647 üzenetére
Mobilra (tabletre) gombokért adják ezeket leárazásokkor, és ha valamihez, hát ezekhez jobb az érintokijelző. A Pillars of Eternitynél is egy szenvedés a kontrolleres irányítás.
Ettől függetlenül jó, hogy megjelennek ps4-re is, hátha behúznak pár embert, akik eddig kimaradtak a jóból.
-
Deck
titán
válasz
markknight #217637 üzenetére
Keveset? Ritkán? Hehehe.. Ez jó vicc volt
-
Deck
titán
válasz
markknight #217630 üzenetére
Ne tudd meg mennyire
Kendek: Engem meglepett de tényleg jól esett.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
markknight #217630 üzenetére
Egyesek már a csúcsra is eljutottak a kuponnal.
-
.LnB
titán
válasz
markknight #217576 üzenetére
Én ilyen 10k körül sokallom még. Ráadásul a dlc akkor még rájön pluszba. Jó ha nem lenne semmi más, akkor lehet, hogy megvenném. De most a DS-re várva, MLB, ott a BFV is. Kihagyom.
(#217575) oriic
Semmi semmi. Benéztem. Azt hittem ez kártyás game lesz. Reggel láttam (telón) a képet amit linkeltél. De Pc-n nem látom (tűzfal miatt), és elfelejtettem, hogy ott volt rajta az alcím. Gyors megnéztem telón megint a képet, és láttam, hogy nem a kártyás spin-off(?) az.
-
BoneDragon
veterán
válasz
markknight #217553 üzenetére
Koszi.
-
Mike
veterán
válasz
markknight #217510 üzenetére
Hű, most derül ki, hogy Lnb nem okos?
:( -
.LnB
titán
válasz
markknight #217510 üzenetére
Két magyar szavat nem tudsz a jelentésük szerint megkülönböztetni. Ha ez menne, megértenéd, hogy felesleges az egész kirohanásod.
-
.LnB
titán
válasz
markknight #217501 üzenetére
Nem, eszemben sincs ingerelni, vagy folytatni. Már arra se válaszoltam, még a módosítás előtt se. Viszont van jelentősége, hogy onnan töröltettél egy kommentet. Ha nem is nagy, de van jelentősége. Számomra is, számodra is, és azok számára is akik ezt az egészet végigolvasták.
És itt részemről is vége.
-
.LnB
titán
válasz
markknight #217495 üzenetére
Olvastam egyébként a (#217493)-as kommentedet, még a módosítás előtt is, de látom inkább törlést kértél rá. Érthető. Nagyon súlyos anyag volt.
-
Baltincs
tag
válasz
markknight #217493 üzenetére
A br is egy rétegjáték. Engem például egyik se vonz.
-
.LnB
titán
válasz
markknight #217485 üzenetére
Alapvető szavak jelentésével nem vagy tisztában.
És bevallom, hogy eléggé felcsesz, hogy ezt miért nekem kell elmagyaráznom neked?!
elmúlt: Régebben történt; a jelen pillanatnál korábbi időponthoz tartozó; múlttá vált (idő, esemény).
eltűnt: Láthatatlanná vált személy vagy dolog, amely szem elől elkerült, és többé nem látható, nem érzékelhető.És akkor gondold át szépen azt az utolsó mondatodat.
Fortnite - LoL
250millió játékos - 116millió játékos
2,5 milliárd dollár bevétel - 1,4 milliárd dollár bevétel -
.LnB
titán
válasz
markknight #217477 üzenetére
Elmúlt, leváltotta a Battle Royale. Ma már nem fejleszt mindenki orrba-szájba mobákat, nem az az elsődleges célpiac.
De jól látszik az értetlenséged, mert nem írtam, hogy eltűnt volna bármi is.
-
pr0bi
senior tag
válasz
markknight #217428 üzenetére
"megnézem majd youtube-on" . Te egy zseni vagy.
-
Deck
titán
válasz
markknight #217379 üzenetére
Kár, hogy az apexbe nincs classic multiplayer, csak ez a br hülyeség.
(ez csak a személyes véleményem)
-
Zoleee83
addikt
válasz
markknight #217379 üzenetére
Nekem is csak az irányítással voltak problémáim az elején, elég sok kombót tol a játék az arcodba az első pár órában, ezt megszokva aztán már elég jól játszható.
Alapjátékról beszélek persze, nekem nincs meg a DLC, gondolkodom rajta kell-e egyáltalán nekem, mert az alapjáték tetszik eddig. -
Zoleee83
addikt
válasz
markknight #217371 üzenetére
Legnehezebb fokozaton tolom az eleje óta, 5 óra játék után tartok a 3. vagy 4. kisebb területen járok, tényleg van benne kihívás.
Párszor elgondolkodtam rajta hogy visszaveszem a nehézséget, de még kitartok . -
Gebriel
veterán
válasz
markknight #217356 üzenetére
Ennyi idő után szerintem az Apex sem fog szűkölködni az újdonságokban.
-
30z.Samu
félisten
válasz
markknight #217356 üzenetére
Gyakorlatilag az event még mindig tart...
-
30z.Samu
félisten
válasz
markknight #217296 üzenetére
Jaja, a FighterZ.
Azért ott is van különbség pro és "amatőr"gamer között, csak az alapokat sokkal előbb meg lehet tanulni. A Mortal-ban megcsináltam az 5 ellenfeles tornyot, Kronikával azért már szívtan medium-on Johnny Cage-el.
Az a figura még mindig zseniális.
-
.LnB
titán
válasz
markknight #217263 üzenetére
De. Csak PS-re nincs Forza.
-
30z.Samu
félisten
válasz
markknight #217061 üzenetére
Az kicsit gáz.
Bár ahogy kivettem a videókból minden hősnek megvan a képessége és csapatban kiegészítik egymást. Szóval Single mode-ban nem tudom hogy lehetne ezt megoldani, bár gondolom ha nagyon akarnák, megoldanák.
-
30z.Samu
félisten
válasz
markknight #217058 üzenetére
Nekem az már videók alapján sem jött be, azt hamar elvetettem. Nekem amolyan CoD-OW egyvelegnek tűnik egyébként. Tényleg, Single mode került már bele?
-
Deck
titán
válasz
markknight #217058 üzenetére
Nemrég azt írtad sok a csaló benne
-
30z.Samu
félisten
válasz
markknight #217055 üzenetére
Az építésben még elvérzek sajnos, az elég sok gyakorlást igényel. Van már sikerélményem (mármint úgy értve, hogy én szereztem meg a HG-t és le tudtam puffantani a player-t), de a végjátékra általában olyanokkal kerülök szembe, akik nem a szerencsének köszönhetik, hogy bekerültek. Szóval lassan, de biztosan haladok.
-
30z.Samu
félisten
válasz
markknight #217045 üzenetére
Haverokkal baromkodni jó lenne, ha már van crossplay, de nem ennyiért.
-
luigi106
tag
válasz
markknight #217008 üzenetére
iPad-en megy mobil neten is, vagy csak wi-fi-n?
-
törölt tag
válasz
markknight #216996 üzenetére
Egyszer úgy irtottam ki egy bázist, hogy hepajkodás után egyesével jöttek ki ugyanazon az ajtón, megnézni hátha ott vagyok. A végén egy hegynyi hulla volt 2 négyzetméteren
-
törölt tag
válasz
markknight #216993 üzenetére
Azt hiszem az utolsó játék volt a God of War, ami UK storeban is kapott magyar feliratot.
A Mafia 3 nekem bejött, tetszett a hangulata.
-
psycroptic
őstag
válasz
markknight #216942 üzenetére
Tiltakozom! Ez több az újdonsäg varäzsätól. Nälam még egy év után is tart az elégedettség, csodälkozäs érzése, hogy ezt így is lehet?
-
.LnB
titán
válasz
markknight #216942 üzenetére
Hülyeség.
-
GEIL
addikt
válasz
markknight #216785 üzenetére
Végülis 1880 Ft-ot rááldozok én is Terminatorra...., de akkor már Shang Tsung-ra is.
Nightwolf nem izgat...."klassic skin-ek (jax, kung lao és ninják) szintén hidegen hagynak.
-
VTom
veterán
válasz
markknight #216776 üzenetére
Amíg ezen rágódtok, le is tolok pár chaptert :)
-
.LnB
titán
válasz
markknight #216776 üzenetére
Akkor például Guitar Hero-ban eljátszani a Through the Fire and Flames -t Experten 100%-ra az nem kihívás? Ott még MI sincs.
Vagy hard szinten kiirtani Days Gone-ban a fűrésztelepi hordát, az nem kihívás? Netalántán platinázni a játékot legnehezebb szinten?
Akkor te ezt minek nevezed, ha nem kihívásnak? -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
markknight #216706 üzenetére
Attrettion (lehet rosszul írom a nevét) módban játszottam és ott külön szedi a pilot és a gép által irányított játékos killeket.Na szóval, a pilot gyilok mindig magas volt.
BFel nem tudok játszani.Nem megy a célzás.Nekem az mission impossible. Szóval embert válogatja.
-
markknight
veterán
válasz
markknight #216706 üzenetére
Ez a telefonról gépelésem, lol
-
Infernohun
tag
válasz
markknight #216677 üzenetére
IGN Hungary:
Ezen a héten meg fog érkezni a PlayStation 4 rendszerszoftverének legújabb javítása, amely 7.00-ás verziót csinál belőle. A javítások két dolgot érintenek, a csapatalkotási funkciót, illetve a Remote Play-t.
A Party opciót "újraalkották", mégpedig úgy, hogy most már maximum nem 8, hanem akár 16 felhasználó is csapatba tömörülhet a segítségével. Emellett még javítottak a hálózati kapcsolaton, illetve a hangnak a minőségén is. Továbbá készült egy úgynevezett Chat Transcription funkció is, melyet a PS4 Second Screen applikáción belül, okostelefonon lehet használni. Ez arra jó, hogy a csapat chatablakában szövegként írja ki a hangosan kimondott szavakat, vagy pedig felolvassa a begépelt üzenetet. A Chat Transcription sajnos azonban még csak az Amerikai Egyesült Államokban lesz elérhető, és nem jelezték, hogy a közeljövőben más régiókban is bevezetnék.
A frissítés másik fele a Remote Play-t érinti, melynek segítségével PC-n és okostelefonokon keresztül is játszhatunk PS4-es játékainkkal. Az újdonság az, hogy a Remote Play most már olyan telefonokon és tableteken is használtató lesz, melyek 5.0-ás vagy újabb Android operációs rendszert használnak. Az iPhone és iPad felhasználók számára pedig frissült a Remote Play applikáció, így most már folyamatosan láthatják a kontroller gombjait. Végül pedig lehetővé tették, hogy Bluetooth-on keresztül használni lehessen a DualShock 4-et Androidon, iPhone-on iPad-en és Mac-en is. -
tothjozsi96
addikt
válasz
markknight #216514 üzenetére
Ja!
Néztem ilyen újrapasztázás előtt-után videót YT-on.
Azért elég durva hogy mennyire leesik a zajszint.
-
Deck
titán
válasz
markknight #216514 üzenetére
Hát igen.. A box ilyen téren jobban összerakott darab. Ez az igazság sajnos
-
tothjozsi96
addikt
válasz
markknight #216510 üzenetére
Nagyon hangos a PS4 Pro (CUH-7116B) nálam is!
Múltkor szó volt róla hogy újra kell csak pasztázni, de csak nem mertem szétszedni.
-
válasz
markknight #216510 üzenetére
Frászt. Öcsém is vett egy pakkot játékokkal, kiárulta őket, eladott egy kontrollert és hipp-hopp neki is kijött 70-ből a glacier white 7116
De tegnap fekete 7216b-t láttam egy kontrollerrel 70-ért. Persze gyorsan le kell csapni rá, de vannak jó dealek, csak figyelni kell.
-
Deck
titán
válasz
markknight #216474 üzenetére
Már itt se vagyok..
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest