Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Infernohun

    tag

    válasz markknight #216677 üzenetére

    IGN Hungary:
    Ezen a héten meg fog érkezni a PlayStation 4 rendszerszoftverének legújabb javítása, amely 7.00-ás verziót csinál belőle. A javítások két dolgot érintenek, a csapatalkotási funkciót, illetve a Remote Play-t.
    A Party opciót "újraalkották", mégpedig úgy, hogy most már maximum nem 8, hanem akár 16 felhasználó is csapatba tömörülhet a segítségével. Emellett még javítottak a hálózati kapcsolaton, illetve a hangnak a minőségén is. Továbbá készült egy úgynevezett Chat Transcription funkció is, melyet a PS4 Second Screen applikáción belül, okostelefonon lehet használni. Ez arra jó, hogy a csapat chatablakában szövegként írja ki a hangosan kimondott szavakat, vagy pedig felolvassa a begépelt üzenetet. A Chat Transcription sajnos azonban még csak az Amerikai Egyesült Államokban lesz elérhető, és nem jelezték, hogy a közeljövőben más régiókban is bevezetnék.
    A frissítés másik fele a Remote Play-t érinti, melynek segítségével PC-n és okostelefonokon keresztül is játszhatunk PS4-es játékainkkal. Az újdonság az, hogy a Remote Play most már olyan telefonokon és tableteken is használtató lesz, melyek 5.0-ás vagy újabb Android operációs rendszert használnak. Az iPhone és iPad felhasználók számára pedig frissült a Remote Play applikáció, így most már folyamatosan láthatják a kontroller gombjait. Végül pedig lehetővé tették, hogy Bluetooth-on keresztül használni lehessen a DualShock 4-et Androidon, iPhone-on iPad-en és Mac-en is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák