- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
sting2
addikt
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
hombre[EU]
veterán
Attól több lesz, de ōk kisebb (pár emberes) csoportokban dolgoznak egyéb "pozíciókban" dolgozókkal. Az egy eléhg szabados stúdió. Csak az artstationre regisztráltak közül dobott vagy 6-ot akik hivatalosan concept arttal foglalkoznak a ND-nál
Egyébként itt a OnePixelBrush fōnöke és a ND egyik artosa beszélget egy jót [link] -
Wesder
titán
Komoly, mit bele nem làtsz a kommentekbe... Ubi Publisher Sale van, nekem azt honnan kellett volna tudnom, hogy nem platformfüggetlen az Ubisoft akciója? Írtam is hogy akkor nem mondtam semmit, miutàn làttam hogy téves az elgondolàsom, de neked csak azért is bele kell kötnöd a màsikba. A múltkori szàndékos provokàlàsod utàn meg szerintem jobban teszed ha ignoràlsz.
-
ldave
félisten
Ezt nem csak rájuk értettem, hanem úgy általában. Persze, néha mi is poénkodunk ilyesmivel, hogy mié' teccik neked má' az a szar, de az vicc. Ezek meg teljesen komolyan belemondják a kamerába, hogy hülye vagy b+, ha a Death Strandinggel te élvezettel játszol. Az ilyennek no respect.
-
markknight
veterán
Igazából küldetés kezdetekor és végeztekor tölt. Egy küldetés átlagban olyan 5-8 perc, de vannak hosszabbak amin boss is van (kemény 3 darab létezik az egész játékban) Akárhogy számolom egy Battlefront 2-ben is ilyen hosszú egy meccs, attól függően milyen játékmódban tolod persze. Ha hozzáveszem mondjuk a Codot, aminek hosszú a matchmakingje akkor annyira nem is borzamas ez a kemény 1 perc amennyit tölt a játék. Konkrét számra nem emlékszem, de 1 percnél biztos nem volt több, legalábbis én nem annyinak éreztem. Toltam ám a Warframet is, nem néz ki ilyen jól de 20-30 másodpercig ott is töltünk, Destinyt meg inkább nem hozom fel ismét, mert mint írtam az a legallja.
Meg most őszintén, mit várjak egy PS4-től? Hangos mint állat, a játékok szarul néznek ki 4k-ban, elérte a határt ez a konzol. A slim már a Fortnite-ot se nagyon bírja, tölt mint állat az is.
-
Bogyi007
veterán
Minden rosszindulat nélkül de nem gondolsz te is néha túl egyes dolgokat?
Baromi jó összeesküvés-elmélet gyártó tudnál lenni - ezt arra alapozom amikor ilyeneket írsz.Speciel lehet hogy engem is érdekelne éppen ez az infó. Nem játszottam az első résszel se, de ennyiért ha esetleg mindkét platformon be lehetne szerezni akkor már inkább az erősebb konzolomra szeretném megvenni - ergo akkor a Ps4 Prohoz.
A másik válaszodhoz reagálva: Hófehérke még nem lesz alátét.
-
VTom
veterán
-
saelin
veterán
Az Anthem egy alfa állapotú project még mindig. Tavaly óta hozzá sem szagoltak a fejlesztők. Sean Murray (a NMS feketebáránya, aki mára aranybárány lett) azt írta Twitter-en, hogy a Bethesda és Bioware jobb ha kussban van, és csendben dolgoznak a játékon, mert anno ők is így tettek a No Man's Sky-al. Az ő játékuk egy igazi come back. Viszont! Az technikailag sokkal jobb állapotban volt mint a fent említett két stúdió játéka, csak a beígért content-ekkel nem lettek kész időben. Ott is olyan hate hullám volt, hogy még az is hallott róla, aki a mai napig nem játszott vagy érdeklődött a játék iránt. Örülnék ha kikupálnák a játékaikat, de semmi esélyt nem látok rá... Ha mégis van rá szándék, akkor lepjenek meg mindenkit.
Nekem az Anthem nyitotta fel a szemem, hogy multis játékot day one venni ritka nagy hülyeség. Egy ilyen címnek előbb fel kell futnia, ha meg nem sikerül, akkor úgyis kaszálják.
-
markknight
veterán
A töltési ideje is teljesen átlagos, a GTA V még többet is tölt, a a Destiny 2 meg konkrétan játszhatatlan ps4-en (karakteremet nem töltötte be 3 perc alatt a karakterválasztón, törölni kéne az egész játékot még a store-ból is) és ahhoz képest, hogy az anthem open world, nem tölt többet mint a battlefront 2 vagy mondjuk egy need for speed. Jó világ, élvezetes repülés, izgalmas harcok. Szimplán tartalom kell meg némi bugfix. Annyira nem tróger ez a játék
-
VTom
veterán
Ez oké, de nem nagyon tudok más Frostbite 3 motorra épített OW játékot, gondolom ennek is köze van hozzá. Ha jól emlékeszem, a DA:Inquisition is FB3, és annál is hosszú volt a töltési idő. Ill. az Andromeda-nál is.
Szerintem ezen nem olyan egyszerű javítani.
Persze nem vagyok ekkora májer játékfejlesztés terén. -
Frod
addikt
Amikor kijött az alap verzió a Plus-hoz, azt mi is elég hamar otthagytuk.
A New Light megjelenése után gondoltam visszanézek mi a helyzet, hát csak belement 100 óra
Magamon lepődtem meg a legjobban mennyire meg tudta változtatni a véleményemet a játékról az akkori állapota. -
Bogyi007
veterán
Francokat!
DVD lemezeket - abból is főleg az EVM (Ezt Vedd Meg) sorozatból - az a TUTI!
-
Frod
addikt
Igen, anno az alapban tényleg az volt.
De amióta kijött a New Light (ami nem = az alapjátékkal), és abban a két korábbi dlc + az első talán három szezon tartalma van, úgy már egészen tisztességes a kontent. Mindezt ingyen.Én úgy látom, hogy az utóbbi években egy valamire való looter-shooter sem volt amelyik érdemi tartalommal jelent volna meg az első pillanatban, mindegyik esetében vagy arra kellett várni, vagy a ráncfelvarrásra. Vagy mindkettőre.
Az Anthemmel is van baj, nem is kevés, de az esélyt én megadom a BioWare-nek, éljenek vele!
-
Frod
addikt
Végülis a Destiny 2 is úgy ingyenes, hogy egy vagon tartalom van benne, tehát el tudom képzelni, hogy működik ez a modell.
Mindenesetre, én tavaly 2e-ért beszereztem, várom a rework-öt!ui: a karácsonyi fények elvileg azért vannak még, mert az event ki lett tolva február végéig. Bár tény, ami tény, nagyon hülyén veszi ki magát.
-
VTom
veterán
Erről már olvastam régebben, hogy teljesen át akarják dolgozni a játékot, de azt hittem, csak valami kamu hír.
Én kíváncsi leszek rá, mert ha tényleg kipofozzák, és ezzel együtt feltuningolják a következő generációra is, akkor engem érdekelhet.
A csatákat meg a felfedezést nagyon élveztem benne, nagyon jó az atmoszférája a játéknak, csak a 10 órás trial alatt meg is untam.. -
nemorino
tag
-
markknight
veterán
-
Ekkora hülyeséget azért ne mondjál. Még hogy minimális lore. Jah. Persze. Pl. a WOW-ban (amit nem kedvelek), Elder Scrolls Online-ban és még sok társában minimális lore van és még történet is alig... Ajjjaj. Van baj. Most jönne az, hogy nem úgy érted, de akkor meg ne általánosíts.
-
Mario Kart pótlékként vettem meg a CTR-t. Haverokkal nagyon jó játék, rengeteg karakter (és karakterenként számos skin) van benne, a játékmenet pedig tipikus easy to learn, hard to. master.
Viszont megvan a játéknak azért a maga baja! Néhány karaktert a sztoriban oldasz fel, de a legtöbb vásárlós. Az áruk 1500 coin, a skineké 2500. Single-ben egy meccs alatt 30-60 coint lehet szerezni, hétvégente ennek a dupláját. Ha online játszik az ember, akkor naponta egyszer egy órán keresztül ötszörös pénzt kap, amivel már lehet gyűjtögetni. Viszont, a játék online része nagyon nem korrekt.
Az egy dolog, hogy rengeteg a skilles játékos, ez nyilván a maga velejárója. Viszont hatalmas laggok vannak, sokszor a matchmaking percekig tart, rendszeres, hogy meccs indításakor lost connection hibaüzenetet kapunk. Az olyan dolgokról már nem is szólva, mint barátnőm legutóbbi... khm... érdekes helyezése: link
Ezeket csak azért írom, mert a fiad lehet, hogy nem fogja élvezni a multit, viszont szeretné az új karaktereket, és akkor bizony valamelyikőtöknek grindolnia kell. Ráadásul nem te választod ki, hogy mit veszel, hanem azt van lehetőséged, amit a gép dob.
-
Peace
nagyúr
Franc se tudja. A PC-m az kifogástalan, gondosan ügyelek rá. A Q70-essel sincs probléma tudomásom szerint. Kábellel van összekötve a tv, nem wi-fin próbálkoztam. Nekem ez két hét idegeskedést jelentett a serviio-val egyetemben, aztán elengedtem. Örülök, hogy másnak működik. Én nem idegeskedek többet. Majd talán egyszer lesz nálam egy vendég, aki azt mondja, hogy penge ebbe na témában és megmutatja, hogy hol rontottam el a dolgot.
-
Peace
nagyúr
Én akkor adtam fel, mikor már agyvérzés közeli állapotban voltam. Megvettem a nagyon okos szuper tv-t és nekem is akkor mondták ezt a serviio meg plex meg egy harmadik klienst, hogy miért nem használom, mert csúcs. Nem szinkronizált be a mappa, nem jelent meg a tv kliensen. Nem jelent meg a felirat, amit bemásoltam. Nem lehetett hangsávot váltani, csak az első hangsávot akarta lejátszani. Valami külső programot ajánlottak, ami át tudja rakni a hangsáv sorrendet. Ha 4K-s filmet megállítottam vagy belepörgettem, akkor meghalt az egész kliens. Úgyhogy ezen a ponton mondtam azt, hogy akkor vissza ahhoz a módszerhez, ami már 20+ éve működik. Elindítom a filmet a PC-n, leteszem a seggem és élvezem.
Én 12 éve nem nézek tv műsort, nekem nincs ilyen problémám szerencsére, gondoskodom a saját szórakoztatásomról.
szerk.: nem hiszem, hogy július óta annyit fejlődött volna a Plex, hogy most minden faxán működne, ami akkor iszonyatosan felba**ott. Konkrétan semmi nem akart úgy működni, ahogy azt szerettem volna. Pedig rászántam az időt beállítottam, utánakérdeztem dolgoknak a fórumon.....
-
Bad Pritt
félisten
Hosszabb a tanulási szakasz, kicsit nehezebb az irányítás. Az ellenfelek szerintem nem olyan agresszívek szerencsére, de csal a játék rendesen, easy-n mondjuk mindig nyersz, de azért megsz*pat, ha olyanja van.
A Sonic szerintem offline meg helyi multiban nagyobb fun, tök jó a team mechanika és emiatt könnyebb is a játék valamivel.Amúgy ha gondolod 6-ért odaadom a lemezes CTR-em, aztán ha nem jön be, el tudod passzolni.
-
Frod
addikt
Témája válogatja, de némelyiknek van.
Igazából e nélkül nem "téma" lenne, simán csak "wallpaper" - szerintem. Én nem is szeretem azokat amik csak simán a hátteret változtatják, kicsit ilyen félmunka érzés van benne.(pozitívumnak ott a TLoU lángoló autó, nagyon hangulatos télen kandalló helyett,
zenében nagyon kellemes a Tsushima, a CoD:MW2019 és a God of War témája, vagy az évösszegző Wrap-Up.
ellenpéldának pl a CP2077-nél valami halál idegesítően csipognak a menük elképzelni nem tudom, hogy valaki azt hosszútávon hogy bírja használni.) -
saelin
veterán
1. Nem. Szerencsére hobbiból játszom és élvezem minden percét.
2. Nekem a tesztek olvasása vagy videó esetén nézése sosem azért történik, mert teljes képet akarok kapni az adott játékról, hanem csak az aktuális állapotára szeretnék betekinteni. Rengeteg olyan játék jelent meg az elmúlt években, ami launch után is hónapokig bugos volt, crash-elt és egyéb irritáló problémák voltak vele. Aztán ugye egy folytatásról olvasva jó ha informálnak az újításokról, hogy azok hogy illeszkednek bele a játékba, tényleg adnak e valami pluszt, vagy hogy egyáltalán jó döntések történtek e ilyen téren. Ehhez elég ha a játék elejét látta a tesztelő (értsd: van benne jó pár óra, de közel sem jár a végéhez). Azért ha egy játék az elején tetszik valakinek, annak már nagyon kicsi az esélye, hogy a végére megutálja... maximum ráun, mert elvesztette a játékos fókuszát a produktum. A pontszámok meg nem érdekelnek. Tetszett vagy nem? Mi/ért tetszett és mi/ért nem? Ha erre a két dologra kielégítő választ kapok akkor elismerem a tesztet, de ha blődségeket hoz fel példának (lobog a karakter haja vagy nem úgy nyög a karakter ahogy ő elképzelte), akkor az nálam értéket veszti. Pl egy ilyen játéknál, hogy túl nehéz, mint negatívum, vagy hogy az állítható nehézség hiánya.
3. Nem vagyok tetszelő, de erre egy régi GameStar-os téma jut eszembe. Ott is felröppent egyszer ez a kérdés és Gyu (Dragon György) annyit mondott rá, hogy nincs idő és nem kedvenc zsáner alapján vesznek fel embereket. Az fogja tesztelni aki ráér vagy valamilyen szinten érdekli. Én is hiába mondom, hogy a kedvenc műfajom az rpg, ha a ps megléte óta alig játszottam ki vagy kettőt... Pedig tényleg szeretem az rpg-ket, de egyszerűen túl hosszúak. Ott vannak a könyvtáramban és várnak. Visszatérve a végigjátsukra... Ugye a sajtóban az a jó aki előbb ki tudja dobni a tesztet. Ezek szinte versenyeznek egymással. Pl az IGN mindig csak felületes teszteket csinál. Van hogy játékmechanikai elemek felett siklanak el, annyira munkából tolják a teszteket. Én azt mondom több online tesztet kell elolvasni, végignézni és az alapján összerakni egy képet. Az ilyen Metacritic és hasonló pontozós oldalakat meg hagyni a fenébe, mert nem megbízhatóak. Igazándiból az egész pontozós rendszer relatív és szubjektív. Semmi értelme akár csak egy műfajra is kivetíteni a számokat, nemhogy rangsorolni...Meg amúgy is. Én már játszottam olyan játékkal amit lehúztak hogy szar (Andromeda) és élveztem minden percét. És igen, játszottam a korábbi részekkel és egy spin-offnak fogtam fel a játékot.
-
Omateee
tag
Köszi az infót, R6 ment is a kosárba.
Anno Year 2 végéig fix csapattal nagyon jó élményt adott PC-n, csak azóta mindenkinek kicsit "kikopott" a gaming az életéből, maradt a single player vagy casual multi konzolon.Az viszont nem teljesen világos, hogy a Year 1 operátorok ezzel a kiadással egyből unlockolva lesznek, vagy ugyanúgy venni kell őket ingame creditért?
-
markknight
veterán
Főleg ha új vagy a BR-ekben. Rettentően hosszú a tanulás míg eljutsz egy átlagos szintre, és rengeteg tényezőn múlik a siker, nem úgy mint mondjuk COD-ba vagy Overwatchba (igaz, itt értékesebb is 1-1- win) Gyorsan kell lootolni, mozogni, ismerni a pályát, ismerni a fegyók szórását, milyen hopupot, milyen optikát teszel rá, figyelni a kört, hogy ne third partyzzanak be, pingelni, jó utvonalat választani, jó legendet megtalálni, harc közben visszavonulni, healelni stb. Van 1-2 COD god ismerősöm, de az Apexet azért engették el mert nem tudnak ennyi mindenre figyelni és unják, hogy az emberek úgy nyelik a golyókat mint a szivacs. Persze ilyenkor a játék a szar, nem adja meg a lövést, blabla. Ez van, szerintem minimum 2-300 óra mire az emberben összeállnak a dolgok. A randomok pedig különösképpen balfékek ebben a játékban, körülbelül a meccsek 70%-a kuka, kidobott idő. Nem jönnek, lootolnak, bénák, kilépnek stb stb.
-
Madwe
nagyúr
Nekem egyébként az a bajom az S6al, h nem elég hosszú távon tervezni, de "karban" is kell tartani a skilljeidet. Persze valamennyire visszajön a tudás, de kell idő míg visszarázódik az ember, ha minimálisan is komolyan akarja venni. Az, h pár hónapig gyakran kihagyok, utána pár hétig tolom, nem valid, pedig manapság max ilyenre lenne időm. Komolytalanul meg mi értelme
? Régen cs 1.6 és go pörgött évekig folyamat, aztán a HOTS, úgy van értelme, néha igen néha nem, na úgy nicns sok...
(#233609) aram01 Disney+ Amazon Prime Apple Tv+ és Netflix is 4k HDRben ad kb minden saját gyártásút... Hbo le van maradva a Goval, de talán majd a MAx-al átállnak ők is... Vagy a rendes tévéadásra gondolsz? A felskálázásnak semmi értelme - több adatod nem lesz a képhez... Egyedül azért kell, h a nem natív felbontást natívvá alakítsák, s ne nézzen ki rosszabbul, mintha natívan néznéd 4kban. Max minimális javulás érhető el, de az meg nem valós, oda kitalált adatból, hanem szerkesztettből, ami meg, meh...
-
saelin
veterán
Ne próbálj már meg ennyire meggyőzni!
Sajna én csak egyedül tolnám amúgy is. Úgy meg a legtöbb multis játék nem túl szórakoztató hosszú távon. Amik nekem bejöttek és rendszeresen játszom is velük:
- Overwatch, ami azért már kezd kifulladni, mert kb semmi content nem jön hozzá.
- Star Wars Battlefront 2. Itt a capital supremacy ami pörög. Néha ismerőssel.
- OH, és néha Fortnite megint csak egy ismerőssel. -
oriic
HÁZIGAZDA
Mondjuk akkor ugy hogy ebben a jatekban mast jelent a rohanas mint a tobbi FPS-ben.
A 3 pottyos karakterekkel sem fog az ember ugy futni mint egy BF-ben,COD-ban, vagy akar Destinyben.
Lion scan amugy akkor volt legjobb amikor mozdulatlan ellenfelet is mutatta. Kar h nerfeltek. -
saelin
veterán
Én most a For Honor-t próbálgatom, de már az sem túl biztató, hogy ahol azt jelzi hogy "high activity" ott is 5-10 percet pörög a matchmaking... Mintha senki nem játszaná.
A játék viszont tetszik. A harcrendszere engem a Mount and Blade-re emlékeztet, amit Pc-n imádtam anno!Szerk:
OK, feladom. Ez a játék halott. 15 perce várok duelre. -
Madwe
nagyúr
Hülye emberek meg minden játékban vannak. Mindegyikben. Megfordultam már párban. Csak van játék amibe még TK-t se mernek tenni...
igen, de nem mindegy a játék. Egy carryzhető akármiben mindegy, h idiótákkal vagy, egy erősen csaptközpontúnál - mint a az s6 - ami pont az előnye, az a hátránya is, hiszen 4 normális jó játékos élményét is el tudja bacni egy idióta 5. -
oriic
HÁZIGAZDA
" Míg egy Siege-ben minden meccs egyedi. Nem unalmas, nem önismétlő. Lehetőségeket rejt, nem csak ugyan azokat a köröket futod folyamatosan, újra és újra."
Hat persze. Vegul is a vedok soha nem ugyanoda fekszenek be campelni, meg rakjak a csapdaikat. Vagy esetleg ugyanabbol az ablakbol spawcampelnek.
A balfax userekrol nem is beszelve, akik csak azert TK-znak casualon es rankeden is mert elviszed a kedvencuket. Max az autokick kivagja oket, akkor meg kevesen vagytok.
Egyedul nem jo jatek egy ido utan a Siege (foleg rankeden), en ezert hagytam abba tavaly konzolon. Nem jott ossze fix csapat. Viszont ha van bandad es mellette kommunikacio is, akkor a vilag egyik legjobb jatekat kapod. Szvsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GOG.com - Good Old Games
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Revolut
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest