- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peace
nagyúr
Az se rossz! Nekem már amiatt is lelkiismeret furdalásom van, hogy Death Stranding után megígértem magamnak, hogy befejezem a Pókember két utolsó DLC-jét, erre megvettem az Exodus Expansion Pass-t, hogy Pókember helyett inkább azt tolom. Majd megvettem a Grim Dawn Forgotten Gods kiegészítőt és Metro helyett azt kezdtem el, mert ARPG-re vágytam mégis inkább.
De az a rohadt Corruption 2029 is izgatja a fantáziám, a fene vigye el.
-
Peace
nagyúr
Nagyon fincsi ár a Divinity-re, nekem is jött az e-mail reggel. De ha végiggondolom most hirtelen mennyi játék sorakozik, akkor megint nem látom értelmét megvenni. Pedig mindig megy a sírás, hogy nincs mivel játszanom, erre tessék. Most aztán van dögivel. Div2 meg nem egy pár napos játék, PC-n is elvoltam vele igencsak sok ideig...
-
sp8787
addikt
Meg meggondolhatod magad!
Van meg 9 napod. -
Autokorrekt
tudta, hogy az alteregodat kell megnevezni.
Egyebkent a gamer eletem meghatarozo pontja volt a FFVII, gyerekkent imadtam minden percet. Egyszer a masodik cd fele elvesztek a menteseim, ha jol emlekszem elbogtem magam. Szuleim nem is ertettek, hogy mi a fene tortent.
A remake demo tetszett de ez a darabolas nagyon nem, latom magam elott amikor a koncepcio kidolgozasa kozben a masodik helyen a penz szerepelt. Nem fogok minden epizodert teljes arat fizetne meg akkor sem ha a demotol is visszajottek a regi emlekek. -
KaitouP
nagyúr
Az egyik legérdekesebb információ pedig az lenne hogy epizódonként újra és újra teljes árat kell-e fizetni, illetve én is hiányolok egy roadmap-et vagy schedule-t, hogy mikor is számíthatunk a folytatásra. Elég sok kis darabot jelent egyébként szerintem ez a rendszer, ha csak annyit ad minden rész, amennyit a Part I bemutat a sztoriból most.
-
Bad Pritt
félisten
-
KaitouP
nagyúr
Sztori?
Tele van az egész plothole-al, a karakterek többsége a szerethetetlentől az utálnivalóig sorolható be, a közepétől kezdve egy összecsapott, logikai bukfencekben bővelkedő katyvasz, értékelhetetlen lezárással. Persze, akinek ez az első FF játéka, az máshogy nézhet rá, csak egyúttal hozzászokik ahhoz az alávaló minőséghez, amit ez a rész szolgáltat. Na mindegy... egyesével tudtam szétszedni ezt a játékot egy regény formájában, mint hülyegyerek az ízeltlábút.
Ha nincs kötődése, akkor inkább játsszon egy Nier Automata-t, az legalább azt adja a játékosnak, amire való.
-
Xaels
félisten
A TeFo1 volt ami HL modként jelent meg, de a 2. rész az önálló volt még akkor is ha dobozosan csak az Orange Box-ban lehetett sokáig hozzájutni. Nekem az volt az első digitálisan vett játékom, amiatt csináltattam internet kártyát is mert nem kellett a többi a "dobozból". Én is nagyon szerettem, de amikor bejöttek az ide-oda árulható cuccok elment a kedvem tőle és azóta sem néztem vissza. Gondolom azért fut Steamen jól mert ingyenes.
-
Xaels
félisten
Az OW nagyon nem az én világom, a régi TeFo2-vel PC-n rengeteget játszottam de elcseszte a Valve... majd az Insurgency-re leszek kíváncsi. Meg a Hunt: Shodown tetszik egyre jobban minél több gameplayt nézek meg.
#236432) Carlos Padre van pár ismim akik ritkán még előveszik, de már ők sem mondanak róla sok jót ezért sem erőltetem, de majd free weekenden ha lesz kipróbálom. A CODMW pörög még a DOOM Eternal-ig tuti.
-
bbdzyx
senior tag
Én rendszeresen játszom, de casual szinten, épp ezért nem is mertem keresni senkit, mert nem lennék túl kompetens csapattag. A 10 besoroló játékból 7 win 3 lose után szintezett be a rendszer Gold 2-be. Meglepően jól ment az a 7 játék, azt hittem ez a nekem megfelelő tudásszint lesz, de gyorsan letörték a szarvaim a XIM-esek.
Ilyenkor pedig mindig tartok pár nap pihit, mert olyan szinten felb*sz, amikor a láthatóan egér átalakítósok lőnek be, miközben én itt szenvedek a nyomorult gombákkal és azon nosztalgiázom, hogy egér+billel milyen könnyen tudtam osztani a fejeseket én is PC-n.
Ott platina teteje körüli MMR-en játszottam a haverokkal és tanulgattam a szögeket, de most már nincs se időm, se kedvem követni a map/operator rework-öket vagy az újonnan hozzáadottakat. -
Frod
addikt
Mi nyomtuk rengeteget régen, de ez arra volt jó, hogy a fele társaság átment pc-re.
Mivel ahogy te is szoktad mondani, itt csak "multizgatás" megy, ő nekik meg annyira kedvenc, hogy érdemben is szerettek volna "játszani" vele. Egyedül én pedig nem játszom inkább.más: a verification kód már 10 perce nem jön meg, pedig újra is kértem. Másnál van ilyen probléma jelenleg?
-
Bad Pritt
félisten
Szerintem nagyon emberfüggő ki mennyire éli meg gondnak, ami ennél a játéknál van. Nekem most elég alacsony a toleranciaszintem, egyszerűen amit nem élvezek, abba nem akarom a kevéske szabadidőmet ölni. Márpedig a Siege-et nem élvezem teljes mértékben sajnos. Nem lenne baj a hosszú tanulási fázissal, a kilépkedő játékosokkal meg a toxic közösséggel külön-külön, de így egyben... hát szokni kell és végtelen türelemmel kell a játék iránt viseltetni.
Szerintem amúgy nincs játék PS4-re, ami a Siege alternatívája lenne, egyszerűen annyira más játékstílus, mint egy CoD, BF, vagy bármelyik BR játék, szóval ha valaki kaszt alapú taktikai játékot akar játszani, akkor ez van, vagy más jellegű játékot kell keresni.
Amúgy számomra így a generáció végén már egyértelmű, hogy a Titanfall 2-nél jobb multi fps nem készült PS4-re. Nagy kár érte...
-
saelin
veterán
Az Overwatch egy casual trash. Semmi érdemi update nem jön hozzá, csak ugyan azon a pár mappon rohangálsz. Nem nagyon van R6S-nek alternatívája. Ha nagyon kell multi, akkor sw battlefront 2-t tudom ajánlani! Rengeteg játékmód, pálya, karakterek, fegyverek. Ez is inkább casualabb, de nagyon jókat lehet vele játszani. Nem mellékesen autentikus Star Wars élmény (a gagyi light saber hero-kat leszámítva).
Persze tehetsz próbát az OW-al is, de ott eléggé monoton a játék pár kör után. Nem sok változó van benne.
-
Bad Pritt
félisten
Hát de neked tetszik, meg elfogadod így, szóval lehet bennünk van a hiba.
Mondjuk a héten meg fogom mutatni haveromnak, hogy milyen konzolon, mert ő sokat tolta PC-n, kíváncsi leszek, mit mond majd rá.
(#236414) markknight: fent van az is, de ha van single játék, amivel játszhatok, akkor a multi nálam másodlagos, hülyülésre jó kb. Márpedig most elég sok single játékom van szerencsére.
-
Wesder
titán
Nem véletlen mondtam neked hogy nem randomokkal kell online menni. Az eredeti 1999-es jàték. Nagy kultusza van. Havonta jönnek bele az eventek, így nem fog kihalni.
Tény hogy a monetizàciós része elég Actis-ra sikerült, de az is tény hogy mi csak egy szimpla remastert vàrtunk 10+ évig, közben meg egy olyan Remake-et kaptunk, amiről àlmodni sem mertünk. -
Wesder
titán
-
Lacko66
tag
Igen, a GTS miatt kellene. KudosPrime-on és a konzol játékoskeresőjében sincs találat az OBH_Misilaci nickre, ez alapján nem foglalt. De kipróbáltam kötőjellel is az aláhúzás helyett és azt sem fogadja el. Egy társam a H_M betűsorrendre gondolt, hogy az miatt nem engedi de nekem gőzöm sincs, hogy ez valami tiltott rövidítés vagy valami ilyesmi lenne.
Köszi a segítséget mindenkinek aki hozzászólt.
-
Frod
addikt
A pontok úgy jönnek ide, hogy a KV nem fizet neked sosem pénzben.
Beviszel mondjuk egy játékot eladni, ők mondanak rá egy árat pl 3e Ft, és akkor lesz 3.000 pontod. Ha pedig levásárlod akkor 1 pont = 1 Ft. (bár ha ez eddig is nyilvánvaló volt, sry)Én is így terveztem CP'77-et venni, de megvárom a pontos infókat.
(aztán lehet Tsushima lesz belőle, bár ott is rengeteg a kérdőjel)Egyébként játéka válogatja, van ami már eladhatatlan aprón, ők meg azt is beveszik valamennyiért, szóval nem jobb egyik sem direktben a másiknál ¯\_(ツ)_/¯
-
Deck
titán
Ebben teljes mértékben egyetértünk!
Az állandó nyafogás.. Aztán az esetek 99%-van csak jobb a másik, de persze ezt nehéz elfogadni. De találkozhattál már ugyanezzel a véleményemmel más topikokba.
"Aki rosszabb nálam az noob, aki meg jobb az cheater/no life esete."Gondolom amúgy olvastad azt is, hogy CS: GO-ba is mennyi csaló lett az ingyenesség hatására. (brutális számok) Remélem a R6S nem lesz ingyenes, ahogy pletykálják.
-
NyMRooD
őstag
"Miről beszélünk?! Minden féle kamu pletyka, koncepció vagy bármilyen jelentéktelen hírre ugrik az egész PS4-es közösség. Tűkön ülve várja mindenki a Ps5-öt." - Ez igaz, csak ez két élü fegyver, mert pl ha csak ps4-el lesz kompatibilis, millók fognak csalódni, mert rengeteg pletyka volt arról, hogy több genes lesz a BC és több hasonló dolog is van. Ettől függetlenül én sem azt mondom, hogy holnap mondjanak el mindent, csak elegem van már az ign féle clickbait hírekből, szeretnék bizonyos időközönként 1-2 hivatalos hírt is.
"Érdekes, hogy ennyire másképp látjuk ezt a helyzetet. Szerintem a Sony teljes nyugalomban, előre megtervezett ütemtervet tart." - Ezt nem látjuk másképp, szerintem is nyugalomban van a Sony és egy ütemtervet tart, de már jó lenne látni valamit, ha más nem, egy dátumot, hogy mikor kapunk több infót.
"De, hogy az MS lépéseire nem fognak, és nem is akarnak reagálni, az szerintem tuti." - Ezzel nem értek egyett, a ps4 marketingjét pont erre az elvre húzták fel és elvileg most is erre építenek.
-
Wesder
titán
Azért kellene mutatniuk valamit a paintben szerkesztett logón kívül, mert így is vannak akik màr frusztràltak meg nyígnak hogy a Sony kussban van. Én megértem hogy egy ilyen generàció utàn ez teljesen normàlis részükről. Egy sikeres generàció utàn én sem kapkodnék mert akàrmit is köhint majd a Sony, ezerrel ràvatődnek majd a fanok. Kijönne egy gif, amin egy TLoU2 lemezt tolnak be egy PS5-be és elindul, felrobbanna a net, és semmi magyaràzat nem kellene mellé.
-
NyMRooD
őstag
El kell kezdeniük felvezetni a next gen-t, mert így a ps4 tulajok sem fognak váltani, az xbox és switch tulajok pedig biztos nem, mert - a többségnek - egy "nagyon kreatív" új logó kevés.
Jelenleg 2 "hagyományos" konzol platform van, abból az egyik bemutatta, hogy hogy fog kinézni az új vas és nagyjábból belőtte az erejét is és még pár játékról is szó esett, szóval erre igen is reagálnia kell a Sony-nak, én személy szerint azzal is beérem, ha mutattnak vagy 4-5 first-party címet ami elérhető lesz a megjelenés napján (amik lesz 1-2 olyan folytatás amire várok), de ha elébe akarnak menni annak, hogy az MS-nek jobb marketingje legyen (mert pl ign és hasonló clickbait oldalak tolják kifelé a cikkeket ezerrel) akkor nekik is kell mutatni valamit, most ps5-ös hírek csak arról szólnak, hogy várják az xsx árát, ami gáz (amit nem értek, mert ahogy minden cikkben benne van, az xsx-ét sem tudni).
-
saelin
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Subaru topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch 2
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PlayStation 5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest