- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
válasz
Wesder #229193 üzenetére
Na igen, amíg odaát csak 2-3 húzócím van generációk óta, itt van 3-4x annyi különböző stílusú mondhatni új "műalkotás".
Amúgy az, hogy hány tflops, az úgyse jelenti mindenképp, hogy rosszabb lesz grafikailag és nem lesz meg az fps, mert nem csak az igp rész a lényeg, azt meg csak a graf egyséből számolják ki. Az X-et most is 40%-kal jobb konzolnak mondja a világon az MS egy Pro-nál...(#229186) sting2: én se bánnám, ha jönnének mindkét oldalon az egyedi kiváló címek, de legutóbb is a hűdenagy Blair exkluzív bejelentéssel leírták magukat a szememben, hogy egy 5-6 éves színvonalat meg nem ütő játékot neveztek annak. Sose bocsátom meg nekik. Ha ilyen minőség várható, az kb olyan, mint hogy én ugyanolyan jó húslevest főzök, mint anyum... csak én instantból... menjünk már.
-
törölt tag
válasz
Wesder #229193 üzenetére
Lehet brutális hardvere lesz az új Xbox-nak, csak legyen rá tartalom is rendesen. Korábban olvastam, hogy az MS felvásárolt jó pár stúdiót. Remélem kezd is valamit velük. A playstation fő erőssége mindig is az exkluzív címekben volt jelen. PS3-on is God of War: Ascension és az Uncharted 2-3 állejtős volt a számomra. Nem beszélve arról, hogy abból a hardverből is milyen látványt lehetett kihozni. The last of us-t meg nem is említem az pedig minden lehetséges erőforrást kipréselt abból a generációból
-
Moby
veterán
válasz
Wesder #229193 üzenetére
Hát az biztos, hogy leakelődhetne a launch lineup inkább. Abban több érdekesség lenne, mint a TF számolgatásban.
Guerrilla nyilván dob valamit. Nekik jól jön most ki időben a lépés, a főmufti nagykutya lett, stbstb. BB2 rohadtjó lett volna, de egyelőre az elden ring sincs a fasorban sem, nem számítok onnan semmire(meg ők nem 1st partyk, de azért egy BB2 valamikor tényleg jó lenne). ND nyilván sokáig nem, Insomniac dob valamit talán az első évben Suckerpunch évekre kileheli a lelkét a currgen hajrában. Nyilván lesz valamikor egy GOW2 de az első évben sem számítok rá. Ki maradt? A multiplatformok. Abból mondjuk lehet egy szép lista talán. -
törölt tag
válasz
Wesder #229181 üzenetére
Egyrészt meg is látszik, mert az X natív 4K-ban visz dolgokat amiket a PS4 Pro csak felskálázással, másrészt ebben a generációban van egy fele-harmad olyan erős alap, amin szintén futnia kell az adott játéknak. A következő generációban a startnál egy ekkora különbség látványosabb lehet.
-
Moby
veterán
válasz
Wesder #229143 üzenetére
És mi alapján tetszhetett neki, ha már a karaktert az elejétől kezdve utálta?
A betűk egymásutánja? Videón más volt a karakter? ÁTVERTÉK?
Kabaré...3 éves játék. Egymillió végigjátszás, elemzés, részletezés, teljes lore megfejtés, MINDEN van róla. De van, aki ezek után is képes meglepődni a bármin.
Megint csak ugyanazt tudom írni. Szörnyű, ami minden generáció végén történik. Remélem jó drága lesz a nextgen, hogy a siserehad messzire elkerülje megint évekigEgy darabig nyugi lesz a nemtudokkontrollerrellőni, mérkellalemezajátszáshoz, meg úgy egyáltalán. Egy időre eldugul a híg lé
-
-
marilllyo
veterán
válasz
Wesder #228396 üzenetére
Na igen...de azért valljuk be az RDR2 és a Witcher 3 100 óráját össze se lehet hasonlítani egy Ubisoft cím önismétlő monotonitásával. Kétlem, hogy a sztori lenne ott 228 óra. Gondolom tornyokat másztál, meg collectibülz..
*mindezt persze úgy mondom, hogy egy AC-val sem játszottam még...túl mainstream...
(#228397) Kendek: Ugyanez. Olyan gondolkodás nélkül futottam neki NG+ Death March-on mint a huzat, és akkor még azt se tudtam mik azok a "kupák".
De én a Mass Effect-tel is így voltam. Ott már a trófeára mentem...de duzzogás nélkül indítottam az NG+ Insane-t. Csípem a sci-fit. Jobban, mint a fantasy-t. Sőt... ezért ismerem el igazán a W3-mat és ezért mondhatom, hogy az egy hibátlan játék, ha meg engem is behúzott, aki különösebben nincs oda a fantasy-ért.
-
marilllyo
veterán
válasz
Wesder #228393 üzenetére
Ugyan... W3 plati+100% nagyon max 200 óra (és azért aztán mindent meg kell csinálni).
Csak a sztori az olyan 30-50 között megvan. Nem veszélyes ez.
Jó hát nem kevés, de rpg-hez mérten felső-középszint.Rdr2-be is simán van ennyi...
Egyébként jól mutatja a W3 színvonalát, hogy 3x vittem végig..(Egyszer ahogy esik úgy puffan, egyszer ugyanez csak legnehezebb szinten, aztán egyszer meg trófeáztam) az első dlc-t 2x a másodikat másfélszer. Egy másodpercig sem éreztem azt, hogy jajj ne már megint ezt elölről.
Mad Max 50 óráját meg nem vagyok képes még egyszer lefutni. .... Pedig alapvetően az is tetszett....
-
parandroid
félisten
válasz
Wesder #228196 üzenetére
Én most letudtam a karácsonyi bevásárlást. Évek óta először vagyok szabadnapos 24-én. Kereskedelmi rutinnal mondom, hogy meglepően csendes minden, az üzletekben is, de még az utakon is. Főleg ahhoz képest, amilyen horror tegnap volt. Szóval kitartás, a két extra ünnepnapra meg jó játékot!
p
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Wesder #228108 üzenetére
Hát, nem igazán.
A P.T. egyrészt csak egy ízelítő volt abból, hogy mit képzel el, de hogy Silent Hill játékot keszitsen ahhoz azért kellenének a jogok. Elég sajátos világa van ettől a nem véletlen egyedi horror címnek.
Egyébként tuti fog horror címet is csinálni, ez csak idő kérdése, de ténylegesen Silent Hill játékot tőle már nem fogunk kapni - a Konami meg szarik az egészre, ha mégis megcsinálnák, az is szar lenne, mint ahogy a 4. rész óta kb. minden SH rész.
-
-
-
-
Tdizsolt
senior tag
válasz
Wesder #226817 üzenetére
Főleg, ha tisztában vagyunk a gyártási összeg, és az eladási összeg közötti pofátlanul óriási különbséggel. De ebbe nem akarok bele menni, kényes, és meddő téma...
Sxxorp:
Igen, 12 éves, meg egy lányom...
Nem tudom, én úgy voltam vele, hogy GT-hez kormány dukál. A mostani nem jó a 4-hez,cserélni nem akarom még.
Beszerzem majd, biztos olcsón hozzá lehet jutni használtan. Ünnepek alatt a családdal inkább a Lbp3-raegyünk rá, az játszható 4en is egyszerre. Aztán utána bele csapunk a lecsóba, lesz mit bepótolni... -
marilllyo
veterán
válasz
Wesder #226779 üzenetére
De értsük már meg, hogy a 4k@60 az nagyon nem csak a Micin meg a Sony -n múlik. Nagyrészt a fejlesztőkön.
Mit gondolsz a Sony / Ms hibája, hogy az új NFS az csak FHD/30. Nehogy már ne bírták volna el a gépek..... Simán.. Viszont fejlesztési költségek téren baromi nem mindegy, hogy 30 vagy 60...
Új hozzászólás Aktív témák
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GOG.com - Good Old Games
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Revolut
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest