- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
válasz
#42308056 #216530 üzenetére
Ezután én sem fogom erőltetni. Nem magamat fényezem, de már az első verzió is simán publikálható állapotban volt, kicsit kiegészítettem meg finomítottam csak a fogalmazáson még az első héten, de sok munka nem lett volna vele, hogy kikerülhessen. Büszke vagyok arra az írásra, most már azért is megvárom, hogy kikerüljön, de ez az utolsó.
-
wierra
senior tag
válasz
#42308056 #216289 üzenetére
Nincs rálátás távolról?
Nem tudsz "két legyet ütn"i egy lőszerrel?Engem - mikor már a pálya vége felé megritkítottam az ellent - ritkán zavar, ha van egy kis felfordulás...teszem azt elfogyott a suppressor-os lőszer és nincs lehetőség elmaszkolni a lövés zaját. Elszaladok jó messzire és megvárom, amíg megunják a keresgélést.
-
válasz
#42308056 #215402 üzenetére
Ilyen beállítási lehetőség nincs, illetve elvileg automatikusan kellene frissülniük ezeknek is. De sajnos változó, néha frissülnek a játékok a rendszer indításakor meg a külső vinyó aktiválásakor, néha nem, vagy nem mindegyik. Én időnként át szoktam pörgetni a játékokat frissítések után kutatva (OPTIONS -> Frissítések keresése), persze csak azokat nézem amiknél még esélyes.
-
sp8787
addikt
válasz
#42308056 #215201 üzenetére
Ez attol fugg, viszont en mindenkinek ajanlanam ,hogy azert probalja ki a jatekot.
Nalam egyebkent egy jatekkal kezdodott az egesz a Hardball 5(1995)-al.Minimalis szabaly ismeret is eleg lehet, viszont ha tenylegesen belemerul az ember akkor eszetlen mennyisegu roviditest kell ismerni.
-
nemorino
tag
válasz
#42308056 #215228 üzenetére
15 éve kipróbáltam egy baseball játékot és igen, a lényeg nagyjából ez, némi kiegészítéssel: ha az elütött labdát még a föld érintése nélkül elkapják, akkor kiesik az ütő. Ha az ütő eljut egy köztes bázisra, akkor a következő ütőjátékos játéka alatt mehet tovább, így akár 3 játékos is várhatja a negyediket. Ha az ütő kiüti a játéktérből, akkor bekocoghat és ezt hívják home run-nak. Érdekes játék, ma már nem nagyon van időm és türelmem rá, de abszolút megértem, ha valaki rajong érte.
-
.LnB
titán
válasz
#42308056 #215201 üzenetére
Nyitottnak kell lenni rá. A baseball=Amerika. A baseball, egy érdekes sport, jelenség. Európai szemmel már az NFL sem egyszerű játék, de az betört erre fele is mert látványos, olykor brutális. Na most a baseball az egy nyugodt, szinte családias játék. Egy lassú, hosszú játék. Nem fogom a szabályokat részletesen ismertetni, de egy baseball meccsen nincs játékidő. Nincs óra. Ezért egy meccs, simán lehet 4-5 órás is.
Ha pedig valaki egy szezonnak neki szeretne állni laikusként majd a The Show 19-ben, az készüljön, mert csak az alapszakasz 162 meccs.
Szeretem a baseball-t, a hangulata miatt. Annyira egy nyugodt, kellemes sport. Olykor nagyon látványos megmozdulásokkal, nagy sztárokkal.
Maga a játék.
A 19 idén márciusban jelent meg. Bryce Harper látható a borítón. Nagyon nagy sztár ő is. Nagy volt a felfordulás körülötte idén. Mert lejárt a szerződése a Washongton-nal, és válogathatott a jó ajánlatok között. Végül igaz elmaradt a várakozásoktól a szerződésének nagysága, de azért így is csurrant cseppent neki egy 33 millió dolláros szerződés 13 évre.
Én a The Show 18-cat vettem meg. Ismertetőm. Röviden: Gondoljátok el a sportjátékot, ami Sony exkluzív. Olyan. Nem kell megijedni, a baseball mint játék, nem bonyolult. Nagyon egyszerű a játék szabály, csak a meccs lefolyása lehet nagyon szokatlan a gurulós
szarfocihoz szokott szemeknek. És a milliónyi statisztika, elnevezés, posztok, játékhelyzetek... Na, nyitottnak kell lenni mondom.Ráadásul a The Show 19, most márciusban jelent meg, szóval nem rossz, hogy már most meg is kapjuk Plus-ban.
-
Carlos Padre
veterán
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
#42308056 #214411 üzenetére
Sehogy... mert simán át lehet görgetni a csatornalistán... ki az aki csatornaszámokat memorizál?
Kb hasonló kérdés.Egyébként nekem van mindkettő és az LG megoldása a légegér miatt sokkal kényelmesebb, de a Samu smart se rossz. Hagyományos távirányítók tényleg elavult érzést adnak ezek után.
-
RangerFox
veterán
válasz
#42308056 #213949 üzenetére
Én egy jobb minőségű poszterrel is beérném, fehér falon szerintem nagyon jól mutatnának. Én a generáció vége felé újra megveszem (ha nem digitálisan vettem anno) a legjobb címeket nosztalgiázni. Meg a TLoU-t csak Ps3-on játszottam. Ezek az újrakiadások meg pont kapóra jöttek volna, de így lehet marad a használt piac, vagy digitálisan.
-
válasz
#42308056 #212323 üzenetére
Nekem akkor sem ér egy telefon sem 200-300k-t, főleg, hogy max 2 évre veszem őket. Konzolt meg legközelebb 5 évre tervezek venni.
De ne legyen igazam és indítson minél alacsonyabb áron. Legrosszabb esetben nem adom el a Prot, hanem elajándékozom családon belül, vagy egy iskolának.
-
törölt tag
válasz
#42308056 #212144 üzenetére
Nyugi , a te érdekedben pöcsöl a játék vele
Még mindig jobb mint mikor hdd-cseréltem 2 Tb ra,na az eltartott 3-6 megás nettel majd 2 napig mire teletolta
Szerk:
Amúgy meg szóljatok már ,hogy ne szerkesztgessek
íráshibákat javítgatva,mer minek
Csak az időmet pazarlom ilyen hülyeségekkel -
.LnB
titán
válasz
#42308056 #211728 üzenetére
Sákok?!
Na mind1.
Én magam se értem ezt, a "melyik profillal mi működik" kavarást. De link-re én nem adnék ilyen esetben. Simán lehet, hogy a vásárláskor, vagy a PS-en való letöltésnél "cimkézi" meg a játékot. Lehet, hogy nem lenne baj, de inkább járj jobban utána sztem.
-
Xaels
félisten
válasz
#42308056 #211357 üzenetére
Nem. T8H kell hozzá még.
Ipontól én is berendeltem 20k-ért a Platinumot. Ha nem válik be akkor sem hiszem, hogy bukok rajta. Astro A40-et akartam volna kipróbálni, de alig kapni idehaza így ez most letudva. Vész esetére a telefonos Sony headsetben még nem csalódtam.
Aki meg esetleg gondolkozik a Remnant-on az ne tegye. Piszok jó játék, remek atmoszférával és játékmenettel. Persze ha valaki a Souls-os nehézséget nem csípi annak nem ajánlott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GOG.com - Good Old Games
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mindenki Z Fold7-et akar
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Revolut
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest