- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
-
30z.Samu
félisten
válasz
#42308056 #239462 üzenetére
Ezzel szerintem alapból nem is lett volna gond, amúgy sem tudunk sokat a fiatal Nathan-ről. Csak már annyit szórakoznak vele, hogy egyszerűen elveszti az ember az érdeklődését. Egyszerűbb lett volna, ha összehívják a színész brigádot és megcsinálják CGI-ban az egészet. Lehet rég kész lenne.
-
.LnB
titán
válasz
#42308056 #239408 üzenetére
Annyit azért nem, van vége azért. Ez egy Single Player játék. De hltb alapján lazán kimaxolva ~280 óra. De az azért elég extrém dolog szerintem.
Én is végeztem vele 90 óra alatt. De jóval tőbbnek tűnt, annyira tartalmas, sűrű egy játék.(#239409) Szabi89
Teljesen egyetértek veled. Magamra haragszom talán a legjobban, hogy képes voltam tavaly megvenni... A BOIIII még jó poén volt. De az MW-t baromság volt megvennem. -
.LnB
titán
válasz
#42308056 #239405 üzenetére
JRPG. De más mint egy Final Fantasy. Itt a harcon kívüli életednek is fontos szerepe van. Itt egy gameplay: [link] (belepörgettem, ha jól láttam, harc nincs is benne) Spoilermentes (mert Japán nyelvű
).
Nagyon érdekes darab.(A Kiwami-t én is feladtam, két próbálkozás után is. Ettől függetlenül a P5-öt nem tudom ajánlani mindenkinek, egyszerűen túl egyedi, fura. )
De röviden így tunék valaszolni:
-"Milyen jellegű ez amúgy?"
-k**vajóféle. -
sxxorp
őstag
válasz
#42308056 #238887 üzenetére
Régen éreztem ilyen bizarr viszolygást bármilyen műtől, mint ettől, és szerintem az igazi hatáshoz kell, hogy tétje is legyen, akárcsak más játékoknál, higy megmutassák foguk fehérjét :)
A taktikai adalékot azért említettem, mert szerintem életemben először csináltam ilyet, hogy a checkpoint-rendszert ilyen faramuci módon használja jutok előre hatékonyabban.
A sztori ebben a játékban kihagyhatatlan, anélkül egy zagyva lövölde. A menüben vissza is keresheted az elhangzó szövegeket (a felvett hangfelvételeket, amiket felvettél, azokat tutira).
Jó játékot! -
sxxorp
őstag
válasz
#42308056 #238873 üzenetére
Nyomtam. A Vita Chamber-ek a checkpoint-ok, oda teleportálsz vissza, és rendkívül szór, hogy milyen messze vagy tőlük, mennyit kell visszagyalogolni. Az első hosszabb szívásnál eldöntöttem, hogy állandó mentés.
Kis adalékként megemlíteném, hogy mivel szokás szerint Hard-on játszottam, és a játék itt elég szűkmarkúan méri az erőforrásokat volt olyan rész, hogy egy felfogásbeli váltást léptem meg: ha közel volt a Vita Chamber nem a túlélésre játszottam, hanem a minél nagyobb leadott sebzésre. Amit elérsz megmarad, ott folytathatod. A Vita Chamber vissza is tölt, remekül tudtam takarékoskodni az életerővel és az Adam-mal. -
Steve1207
veterán
válasz
#42308056 #238677 üzenetére
Durva, hogy elkezdték szórni az UC-t, a 4-re nem gondoltam volna, hogy egyhamar lesz. DR2 is meglepő, mert egy éves a játék, viszont nagyon hamar beesett az olcsó kategóriába, volt 4e-ért is már heti akcióban. Ennyire nem vették volna? Várjuk ki a végét, amúgy szép pack lenne.
-
saelin
veterán
-
Bogyi007
veterán
válasz
#42308056 #216994 üzenetére
Megnéztem az akciós listát és tényleg igaz ami itt írva van?
Mert akkor nem gondolkodom sokat a Uk storeos vásárláson...
Ennyiért most már érdemes újra beszerezni a játékot...Korábban a lemezes magyar változat volt meg amit Uk régiós profillal játszottam, a mentés vajon kompatibilis lesz a digitális változathoz is?
A Detroit esetében nem volt kompatibilitás a magyar kiadású lemezes változat mentése és a UK régiós Ps Plusban kapott változattal viszont a magyar storeban megvett digitális kiadás már az volt.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
#42308056 #236269 üzenetére
Nekem most a Metro ugyanez. Anno pc-n nagyon nem adta, de abban az időszakban sok jó fps-sel játszottam és mellettük nem tűnt annyira erősnek, aztán ps4-en a Redux sem, de most valahogy nagyon berántott. Tetszenek a trófeái is, challenging, de nem elborult hülyeségeket vár el.
Ha a három Metrót végigvittem, utána természetesen Bioshock Collection, meg újra megjött a kedvem a Deus Exhez, 1000 pénzért megvettem most a season passt, azzal együtt lesz egy 25-30 óra szerintem. -
válasz
#42308056 #236269 üzenetére
Én úgy vagyok vele, hogy amelyik játékban nagyon csalódtam, ahhoz valahogy nem jön meg később sem a kedvem. De amelyik meg nagyon tetszett, azt később is elő-elő veszem egy-egy újra végigjátszás erejéig. Tényleg csak annyi a probléma, hogy túl sok az új - és még ki nem játszott - játék is a várólistán, szóval nehéz visszatérni a már végigjátszott címekhez.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
#42308056 #236157 üzenetére
A ket temat standard modon beirod a reedem code reszhez a store-ba es letoltod. Viszont itt a ket sztori dlc nem jelenik meg, mikor az expansion pass kodjat beirod, ahhoz be kell lepni a jatekba es a jatekon beluli dlc menupontban kell megkeresni oket, ahol free statuszban lesznek es tolthetoek.
-
Frod
addikt
válasz
#42308056 #236101 üzenetére
Igen, én ode vittem egy régi Fat-et, Uncharted 4 alatt sugárhajtóműnek képzelte magát, haverom akinek eladtam azt mondta utána egy hangja nincs a gépnek.
Takarítás is volt + újrapasztázás. (előbbi a szervizes szerint alig volt gond, paszta viszont lényegében nem volt már rajta, csak a helye)
Én eddig egy tapasztalat alapján elégedett vagyok velük. -
saelin
veterán
válasz
#42308056 #235692 üzenetére
Nem saját kijelzőn szórakoztam ezzel anno, hanem lakótársam gamer notiján. Ha jól emlékszem az egy 144Hz-es megjelenítővel bír. Elsőre a 120 fps-re azt mondtam 60, aztán a 90-re mondtam azt hogy 60...
Láttam hogy szép egybefüggő a kép, de 60 felett nehezemre esett számszerűsíteni, hogy mennyi az annyi.
A vicces ebben igazán az, hogy 30-ról felugrottunk 40-50-re és én nekem az is tűnt inkább 60-nak, mint egy ugráló értéknek. Egyszerűen ami 30+ az már annyival jobb, hogy kb nem is érdekli az agyam, csak annyit mond hogy ez jól néz ki. Szerintem én csak azt veszem észre, hogy jobban fut valami a 30-hoz mérten, de pontosan belőni nem tudom. A God of War performance módja jut erről eszembe. Ott a Digital Foundry videóból tudtam meg, hogy kb sosincs 60 frame, mert konstans 40-60 között ugrál, de akár írhattam volna a FFXV-t is. Igaz, ott durvábban droppol... van hogy 30 közelébe is.
Igyatok egy fröccsöt ahányszor láttok egy számot a hsz-emben.
-
pr0bi
senior tag
-
válasz
#42308056 #235413 üzenetére
Ha nem tudod, hogy easy vagy hard, akkor az alapértelmezett normál lesz a nyerő. Általában én is arra megyek rá, és nálam bevált.
Szerintem annyi a lényeg, hogy élvezzük a játékot, szóval nem érdemes olyat erőltetni aminek csak kínlódva érsz a végére. Az tényleg hosszú, de ha valamit élvezel (legyen az történet, kihívás vagy bármi), akkor alig várod, hogy folytathasd, és nem számít, hogy milyen messze a vége. A Plus-os random játékokkal is ez a baj, hogy random. De azért ne játssz valamivel mert meg van és túl akarsz jutni rajta. Az tényleg elveszi az ember kedvét. -
válasz
#42308056 #235409 üzenetére
Olyan nincs, hogy nem tudod, hogy minek állj neki. Csinálj egy logikus sorrendet, menj végig rajta és egyszerre csak egy játékkal játssz (plusz egy multi). Érdemes váltogatni a műfajokat, hogy ne legyen egysíkú, de ha valamit időre kell (pl. lejár az előfizetés), akkor azt vedd előre. Amikor épp nem akarsz játszani, akkor meg ne kapcsold be a PS-t. Ez még mindig a kikapcsolódásról szól, nincs benne semmi kényszer.
-
Bogyi007
veterán
válasz
#42308056 #234976 üzenetére
Nem csak azért...
Emellett esélyed lesz egy exkluzív PlayStation csomag megnyerésére, csak regisztrálnod kell!*
Igazi Platinum trófea, amelybe PSN azonosítódat gravírozzuk
Egy 30,000 Ft értékű PlayStation™Store kupon
Kuponkódok a legjobb PS4 játékokból álló válogatáshoz -
SityiSXT
őstag
válasz
#42308056 #234745 üzenetére
Majdnem három éve már, hogy a Thrustmaster T150 Próm megvan, és imádom (F1 sorozat, Euro és American Truck Simulator, Assetto Corsa és AC Competizione, Project Cars 2, Dirt Rally 1-2, Dirt 4, Bus Simulator pörgött vele). Mielőtt meglett a PS4, PC-vel használtam, most tandemben megy (PS4-en Gran Turismo Sport, F1 2019, WRC 5-6-7-8, Driveclub, Bus Simulator a menü). A Pro verzióhoz jár a minőségi pedálsor, így érdemes azt választani.
Lapos kormányt olcsón szerintem nem nagyon fogsz tudni szerezni, az általában a Fanatec cserélhető karimás cuccaihoz rendelhető - de javítson ki valaki, ha tévedek.
-
törölt tag
válasz
#42308056 #234499 üzenetére
Akkor végigszaladtál a játékon. Én kíváncsiságból megnézek mindent, megpróbálok mindent. Számtalan olyan ajtó volt, amire rányitottam, zárva. Arrébb mentem öt métert, felvettem azt a tárgyat, amit a játék fel akart velem vetetni, és után érdekes mód kinyílt. Hogy? Mitől volt zárva? Ki nyitotta ki? Az ilyet én marhára utálom.
A szanaszét hagyott dolgokat is lehetne ügyesen csinálni. Például, ha látnád, hogy más is felszedi időnként, vagy versenyezned kéne érte, vagy esetleg harcolni egyet, mert ő is fel akarja szedni a foszforos bagyut...Ennyivel el lehetne intézni, és kész.
-
RangerFox
veterán
válasz
#42308056 #233324 üzenetére
Velem háromszor fordult elő. Az egyik a vonatroncs mellett (egy kutatóállomás van ott, nem kötelező, de akkor miért rakják a kezdő hely közelébe?), amikor szarvasokra kellett vadászni, "véletlenül" pont odateleportáltak, ahol egy horda van az erdőben, aztán pedig egy részen kötelező volt a fészkeket felszámolni, és a fészkek mellett pedig ott volt egy horda, amik meghallották, ha molotovval dobáltam a fészkeket... Igazából a hibáival elérte a játék, hogy ne akarjak abban a világban időt tölteni. Kicsit sajnálom, valószínűleg csak rossz passzban ültem le elé játszani...
-
válasz
#42308056 #233280 üzenetére
Ez az ami az ending után van ha vissza belépsz a játékba?
Mert ott nekem is volt pár köröm váladztékos szavak kiséretében.
Azt a kőtörmelék pajzsot én csak a legvégén a trofi miatt húztam ki. Viszont az ellenfél átálitós skill az hasznos volt.
Kérdésedre visdzatérve, nekem sem annyira tetszett hogy a játék azzal operál hogy rádspameli az ellenfeleket. -
válasz
#42308056 #233272 üzenetére
Ezek a játékok mind arra mennek, hogy szívassanak. Bloodborne, Nioh sem nehéz, de vagy a kameraállás szopat, vagy a hátad mögül kiugró ellenfél, vagy épp lelök valami a szakadékról és halál. Értelmes játékoknál van egy egyensúly, de köszönhetően a FromSoftware-nek egyre több játék kezd elmenni a szopatásba, mert azt lehet streamelni meg menő, mert "nehéz".
Nioh-val játszogatok mostanában, de rezeg a léc...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- sziku69: Szólánc.
- Milyen routert?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux Mint
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest