- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
titán
válasz
NyMRooD #246635 üzenetére
Màr ott sàntit a dolog, ha valami csoda folytán megvennék a CDPR-t, azt nem Twitterre írnàk ki.
Valamelyik szerencsétlen nagyon unatkozik. Olyan konzolhàború megy ott, hogy ahoz képest ami itt néha néha előfordul mondhatni kellemes teadélutàn, ahol mindenki Liptont szürcsölget és jókat hahotàzik. -
Wesder
titán
válasz
NyMRooD #246537 üzenetére
A jàték tetszett, még a QTE-t is kikapcsoltam hogy minnél filmszerübb legyen az élmény Az egész egy fanservice, és nem mondanàm jobbnak egy Batman jàtéknàl függetlenül attól hogy azokat nem tudtam végigjàtszani, és a pókarcot még jobban is bírom.. A hamis igéretek ami miatt elkezdtem ezt a jàtékot azok nem tetszettek Most nem akarom felsorolni a közhelyeket, ismered őket te is.
Az inFamous Second Son az amit még jó lenne kipróbàlni, de egyhamar most nem lesz rà lehetőségem.
-
_drk
addikt
-
Carlos Padre
veterán
-
Carlos Padre
veterán
válasz
NyMRooD #246443 üzenetére
Az eladások mutatják. Évek óra nem frissült és a Switch mellett már nem is érdemes sokat fektetni bele, vagy az utódjába, mikor ott a Switch Lite. Szoftveresen meg évekig támogatják majd persze, de a múltkori hacker támadás sem azt mutatta, hogy sok energiát fektetnek bele. Szóval nem mondták ki, de látszik.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
NyMRooD #246345 üzenetére
Azért azt is nézd, hogy a Nintedonak jelenleg nincs asztali vagy kézi konzolja, hanem egybe vonta a két kategóriát és így a vásárlóbázist is. Így nem igazan tudod, hogy mennyire sikeres asztali konzol, kézi konzolként nézve meg nem lesz a Nintendo legsikeresebb terméke. Szóval nehéz elhelyezi a rangsorban.
-
-
Frod
addikt
válasz
NyMRooD #245579 üzenetére
Nem vitatom, jól összegyűjtöttél mindent, mindenkinek szíve joga úgy érezni a GP-sal szemben ahogy akar, de én továbbra is azt mondom, hogy erre nem alternatíva a Now.
Nekem nem."Tény, a GP-be több a frissebb cím"
És igazából ennyi. Megjelenés napján egyéb költség nélkül pl Gears5, Gears Tactics és akkor az olyan címekről nem beszélek amik itt "ingyen" játszhatóak azóta: Surge 2, Rage2, Youngblood, M:Exodus, Remnant, Outer Worlds… kár is sorolni, mert látható, hogy nem ilyen indie-aprólék nevek ezek.
Mindezt ugye nevetségesen jóárasítva ha kicsit utánajár az ember.
(fentebb csak ez a hat cím, eddigi legjobb áraikat tekintve ~6e körül voltak Storeban. Darabja.)Egy szűz játékosnak el tudom képzelni, hogy tökéletesen elég a Now, nekem viszont nagyon hiányzik a Sony oldaláról egy hasonló, és nyilván nem lesz.
De egyébként jó infó gyűjtés, simán mehet összefoglalóba! -
Nayrobi
őstag
válasz
NyMRooD #245579 üzenetére
Egy kis kieg:
Shopton 40 font alatt van az éves psnow előfizetés, ami kb 16k
A tavalyi belsős Sony preziben lehetett olvasni, hogy 5 millió felhasználóra van tervezve a now, valószínűleg ezért nem terjesztették ki mindenhova, de ugye bő fél éve jött a hír, hogy a ms szervereit fogják használni, szóval szerintem a ps5 nyitánya körül a psnow is elérhető lesz egy rakás új országbanÉs mellesleg én sem értem, hogy miért ne lenne hasonló szolgáltatás a gamepass és a psnow, van mindkettő, kvázi ugyanaz, csak az egyiknél ott a streaming, a másik oldalon pedig a day1 belsős címek, de szerintem érthető a szitu, ha 60 dollárért milliók megveszik a játékaidat, akkor nem fogják 1 dollárért kiszórni
-
Dvix
senior tag
válasz
NyMRooD #243507 üzenetére
Gyerekek nem kell rám ugrani, nem spoilereztem és nem is utaltam a sztorira. DE ne csináljatok már úgy mint 60 éves papák és ne töröljétek már a kommentemet mert valami spanotok itt azt írja jó? A stúdió maga már egy égő kuka és ha ezek a leak-ek nem kerülnek ki, talán nem is gondolkoznak el azon mi a francot csináltak. ÉS így van esélyük(amit remélem meg is tesznek) átdolgozni kiadás előtt az egészet. Mert így a Mass Effect 3 befejezése Oscar Díjas műnek néz ki mellette.
Annyira fél itt valaki, hogy engem támad. Nem kell. Csak ne rendelj elő, meg a kis Collectors edition-et vedd meg utólag, ne előre és a játékipar egyből nem ilyen sz*r.
Hülyeségeket írok? ez meg a ti véleményetek de légszi ne dugjuk a homokba a fejünket ok?
befejeztem
(#243497) Peace
(#243508) Zoleee83
komolyan srácok? neked nem tetszik akkor legyen tiltva?még azt említése is? Hol éltek emberek? -
maximilian4
addikt
válasz
NyMRooD #243010 üzenetére
Értem. Direkt azért vettem a Pro-t, mert azért jóval erősebb mint az alap ps4, így bízom benne hogy tovább kap címeket (pl lehetnének ps5/ps4 pro exklúzívok, max az utóbbin csak 1080p-ben futnának a játékok, nekem az is jó lenne). Meg abban bízok, hogy a megjelenés előtt nem megy le nagyon nagyon az ára ha el akarom adni, mert azért nem olcsó a pro.
-
Wesder
titán
válasz
NyMRooD #236876 üzenetére
Xbox topikban is ugyan ezt kérdezném. Mindaddig nem érdekel hogy xy konzolból mennyit adtak el, amíg jàtszhatok rajta azokkal a jàtékokkal, amik engem érdekelnek.
Mondjuk az engem is érdekelne hogy közel azonos eladàsokkal milyen lett volna a 8. generàció.
Én úgy érzem hogy ez így sem volt rossz. -
sp8787
addikt
válasz
NyMRooD #235850 üzenetére
A tobbi reszere azert nem reagaltam mert ertem/ertelek es reszben egyet is ertek veled.
Mot pinpongozzuk oda vissza a semmirol?Ennek a parttalan ragozzuk a semmit-nek csak wesder orul mert tobzodhat itt a PS4 topicban es halmozhatja a semmitmondo postokat rakasra helyenkent burkolt vagy burkolatlan trollkodassal.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
NyMRooD #235744 üzenetére
Erről is megvolt a markáns véleményem a reggeli kávé előtt
Az, hogy eladják a cross buy-t Smart Delivery néven mint hatalmas újítást hát....
De az igazán döbbenetes a sok pozitív reakció erre a bullshitre. -
.LnB
titán
válasz
NyMRooD #235765 üzenetére
Miről beszélünk?! Minden féle kamu pletyka, koncepció vagy bármilyen jelentéktelen hírre ugrik az egész PS4-es közösség. Tűkön ülve várja mindenki a Ps5-öt. A topikja úgy pörög mint a fene, holott érdemi információ hetek-hónapok óta nem jött ki róla.
Érdekes, hogy ennyire másképp látjuk ezt a helyzetet. Szerintem a Sony teljes nyugalomban, előre megtervezett ütemtervet tart. Talán a vírus az amivel nem számoltak. De, hogy az MS lépéseire nem fognak, és nem is akarnak reagálni, az szerintem tuti. Nem tudom miből gondoljátok, hogy bármi para lenne náluk. Azt hiszitek, hogy számukra ilyesztő az amit az Ms eddig mutatott? Az Xbox OneX-nél is lejátszódott ez a forgatókönyv.
-
bandi0000
nagyúr
válasz
NyMRooD #235744 üzenetére
Nem teljesen olyan
PS3-PS4 architecturálisan különböző, míg a PS4-PS5 valszeg nagyon hasonló lesz, kb olyan mintha egy pc-ben cserélnél cpu-t és VGA-t
Kb mint xbox one-one X ugyanaz csak erősebb, ott se kellett a teljes játékot újraírni, csak kapott egy patchet nagyobb felbontású textúrákkal meg beállításokkal
-
Mr Bond 007
őstag
válasz
NyMRooD #233910 üzenetére
Ott volt hírdetve gs, pcworld oldalakon. Innentől én jóhiszeműen járok el. Ha valami gond van, vegyék le az oldalakról és tájékoztassanak. Azóta is fut az oldal. Ha gond lenne, már rég levetette volna az ms. Ennyi erővel vaterán/ebayen stb se vegyél semmit, mert lehet betörésből származó cuccok vannak ott. Nem az én dolgom nyomozónak állni!
Matrica már régen nem kötelező. Vagy azt képzeled ha megveszed ms online store-ban oda varázsolódik a géped oldalára? -
Mr Bond 007
őstag
válasz
NyMRooD #233906 üzenetére
Van névre szóló bizonylatom a vásárlásról, ergo legális forrásból van (értsd nem torrenteztem) + ha elfogadta az ms szervere a kulcsot akkor szerintük is rendben van. Az hogy szürke vagy mittom én micsoda, az nem az én dolgom. Boxolják le egymással.. (útszéli kutyit se fogja érdekelni elárulom)
-
i@lex
őstag
válasz
NyMRooD #231284 üzenetére
Az kár, hogy senkiben nem merül fel, hogy az új xbox-ból speciel nem csak az új belépők vásárolhatnak, hanem mondjuk én és a hozzám hasonlóak is, akik cca. 500-as game library-vel rendelkeznek, és 10 éve zöldek...
Ha lesz végre rendes bc a kékeknél PS5 is day one vétel lesz. Hajrá.
-
Wesder
titán
válasz
NyMRooD #231284 üzenetére
Jó dolgukban azt sem tudjàk min hisztizzenek. Bezzeg az ingyenjàték az jöhet bàrmikor. Ilyen szerencsétlen generàció utàn nem fogod szembeköpni azt a maradék embert is, aki bizalmat szavaztak neked egy vàsàrlàssal.
Akik most vettek szénné akciózott X-et, rohadtúl nem örülnének hogy egy év utàn az MS kibaszarint velük. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
NyMRooD #230175 üzenetére
Ha ez igaz, akkor a fiamnak nem PCt fejlesztek, hanem veszek neki egy új xboxpécét'.Csak menjen rajta a CS Go, meg a többi steames játék.
Persze ez full kamu.Nagyon nem tenne jót bizonyos PC alkatrészeket/perifériákat gyártó cégeknek.Szerintem a szoftver piacot leszámítva borulna a PC géming piac. -
Wesder
titán
-
syler123
veterán
válasz
NyMRooD #229344 üzenetére
Így lett volna helyes, csak ott már felhúztak...
GOW-ot, The Last of Us-t imádtam, legnehezebb fokozaton is kifogom vinni.
Ami nem jön be, ott teljesen mindegy a nehézség. Bloodborne-t ismerem, önxopató embereknek tökéletes...De látom itt már csak a kötekedésről szól minden. Emberek tegyetek már különbséget, hogy én egy játékot oltok, ti meg egymást, kész vicc ami itt megy.
Tdizsolt: oda lenne ideális karakter
-
sxxorp
őstag
válasz
NyMRooD #227249 üzenetére
Kicsit dodzsem-szerűen, de már megbeszéltük. A PS-hívők tévképzete az, hogy egy játék később játszva jelentősen csökkent értékű. Ez annak, aki betart egy nagyjábóli sorrendiséget, nem multizik, színtiszta hülyeség. Arról gondolom nem kell meggyőzni, hogy, ha nagyjából ugyanazt az élményt kapom, akkor a későbbi vásárlás racionálisabb, főleg egy ilyen gyorsan értékét vesztő terméknél. Itt azokat csápokat próbáltam lenyesni, hogy a későbbi beszerzés miatt én pénztelen ember vagyok, akinek drámaian rosszabb élmény jut. Ezekről szó sincs.
Gigicuci-val érthetsz egyet, jóval előtte én is leírtam ezt, tehát véleménykülönbség nincs, max. nem gyújtottam füstölőt, mondtam el egy-két imát az előrendelőkért a szemeimben manga könnyeket rebegtetve, mint ő.
Warez: örülök, hogy a többség ott tart, hogy minden filmet, zenét, játékot megvesz. Őszintén jeleztem, hogy eddig, hogy ment a játék, és annyit már játszottam, hogy nem várom remegő kézzel a következőt, főleg nem ennyiért, minimum pár hét, hó belefér. Egyébként ha lenne Netflix-szerű játékelőfizetés, ahol nincsenek kivételek (csak EA), rendes a kínálat sztem az bejönne.
A Disco Elysium-ot már cikkben ajánlották, tetszett, nagyon jó hír! [link] -
Wesder
titán
-
válasz
NyMRooD #225158 üzenetére
Én mondjuk addig ameddig nem megy a PS-re kiadott játékok minőségének és optimalizáltságának rovására a PC-s port, pont letojom hogy kijön-e nekik vagy nem. Ha kijön minden PS játék a jövőben PC-re, akkor sem fogok visszamenni a gép elé, mert nekem egyszerűen sokkal kényelmesebb az 55"-os Tv-n fotelből/kanapéból játszani.
-
Frod
addikt
-
xbrbiz
tag
válasz
NyMRooD #223986 üzenetére
Ez nem feltétlenül igaz. Mivel párom az Alza bemutatóteremtől 2 percre dolgozik minden rendelést személyesen veszünk át. Az összes kuponos vásárlás (volt benne, PS4 játék, mobiltelefon stb) annyiba került amennyit az oldalon fizetésnél láttam. A Days Gone előrendelői bónusz is megjött emailben.
-
.LnB
titán
válasz
NyMRooD #223979 üzenetére
Igazából sztori szinten nincs benne spoiler. Játékmechanikai szinten van. Pont az amit sokan kritizálnak. Az, hogy az egyszerű "séta szimulátor" hova fejlődik a játék előrehaladtával. Szerintem végigolvashatod.
Írd majd le utána a véleményed róla, őszintén. A kommentek közé. Köszi.
-
.LnB
titán
válasz
NyMRooD #223961 üzenetére
Próbáltam nem elfogult lenni. De nem hiszem, hogy sikerült. Minden félelmem ellenére levett a lábamról a játék.
Akartam előbb neked írni, de tényleg nem szeretnék a témába beleszólni. Nem releváns a véleményem sokaknak, főleg mert bevallottan Kojima fan vagyok.Ezzel kapcsolatban akartam írni:
"de ha a játékmenet annyi, hogy csomagot vigyek a-ból b-be és közben kerülgessem a terepakadályokat és egyensúlyozzak, akkor nem igazán érdekel a játék"
Ezt le is írtam a beszámolómban, hogy alapjaiban ez igaz. Ugyanakkor nagyon nem erről van szó. De ezt nehéz spoilermentesen kifejteni.És azt is kifejtettem, hogy az hogy itt csomagokat kell vinni. Az miben más azzal, hogy enemy packokat kell lelőni egymás után? Minden játékban ölünk, gyilkolunk folyamatosan. Itt nem. Itt ez másról szól, de így is izgalmas, érdekes. És nagyon kidolgozott. Olyan mechanikák vannak... Egyébként viszont itt is lehet lövöldözni, harcolni. Bármikor, bármennyit, a játékoson múlik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali játékos kérdések órája
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Goddess of Victory:Nikke
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Sony PlayStation 5 CFI-1216A lemezes PS5 eladó
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest