Hirdetés
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telefonjavítás, szerviz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Utolsó csepp kifejezés mond valamit?
Értem én, hogy szar a helyzet a világban, és nem egy videojáték a legfontosabb, de ezzel legitimáljam az előrendelést, mikor már annyira nem izgat a játék maga?
Valahol az is vicces, hogy az elmúlt fél év Last of Us hírei után még magyarázni kell, miért lesz az ember szkeptikus a játékkal szemben.
-
Imilenni
addikt
válasz
üzenetére
Persze.
Nyár végére beígérik, aztán majd halasszák még és majd PS5 előtt jön...Nem IT cégnél dolgozom, a home office meg sem kottyant itt az embereknek, minden úgy megy ahogy szokott.
Persze gondolom náluk nehezebb, de hát biztosan volt terv a home office-ra, már akkor amikor kiderült hogy mekkora a vírus (febr környékén) és már április van....Lehet mondani hogy jaj szegény fejlesztők, de kérlek, azért ezt ne.
Bejelentették a februárt, szaladt mindenki előrendelni, aztán halo még egy negyed évet csúszunk, aztán valószínűleg megint?
-
-
-
Bad Pritt
félisten
válasz
ldave
üzenetére
Kb igen. Csúsztatják, tologatják, ki tudja, kamuznak-e, ténylegesen milyen gondjaik vannak a játékkal... Ez a generáció tele volt hatalmas baklövésekkel, néhányba sajnos én is beleugrottam (Arkham Knight PC-n, Mass Effect Andromeda pl), úgyhogy manapság már hamar alábbhagy a lelkesedésem egy-egy játéknál. Most is ez történt. Majd olcsóbban jó lesz, ha tényleg megéri.
-
törölt tag
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Miközben fogod a fejed, próbáld értelmezni a logisztikai gondok kifejezést, meg hogy mindenki egyszerre élvezhesse.
És nem háborgok, meg ilyenek, csak leírtam, hogy sztem bullshit az indok.
Amúgy meg apám, eddig pont leszartad, hogy ugyanúgy milliók haltak éhen akár Afrikában, zárták koncentrációs táborba az embereket Kínában, de most hirtelen rózsaszín buborék van, mi? -
Deck
titán
válasz
Carlos Padre
üzenetére
És ProEvoFan +1
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Pontosan.Előre szólók, hogy év végén sem lesz ps5/xbox megjelenés.Ez szerintem borítékolható.Ez van.
De ne legyen igazam. -
-
Carlos Padre
veterán
válasz
üzenetére
Azért azt is be kéne látni, hogy a világ nagy részén a potenciális vásárlókat anyagilag is érinti a pandémia, jól hangzik, hogy most van bőven idejük játszani, mert úgyis otthon ülnek, csak épp millióknak a legkisebb bajuk is nagyobb annál, hogy kijön e időben bármelyik játék, mert megélhetési gondjaik vannak, munkanélküliek lettek, pár családtag haldoklik a szomszéd szobában vagy éppen gyászol. Néha tényleg fogom a fejem mennyire rózsaszín buborékban él (itt) a gémerek egy része nulla empátiával.
-
ProEvoFan
nagyúr
Késik a The Last of Us Part II.
Teljesen érthető.Amerikában - ami ugye a legnagyobb piac - nyáron nagyobb gondja is lesz az embereknek, mint egy játék csúsztatása.
Gondolkodjatok kicsit higgadtabban.Ez a jelenlegi helyzetben nem a világvége.Sőt... -
törölt tag
Sztem bullshit a covid miatti késés, de majd utólag elhiszem, ha egyetlen játék sem fog megjelenni a Sony istállóból mondjuk őszig.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Sony legutóbbi bejegyzése Twitteren:
"Currently, there are no other delays to report, but we'll keep you updated."
-
törölt tag
-
RangerFox
veterán
válasz
Neoteric
üzenetére
Hát magyar store-on egyáltalán nincs fent, ha rákeresel, a könyvtárban a megvásárolt elemeknél meg ha rámegyek, akkor csak egy "nézz vissza később" blank paget kapok. És egyből levonta az összeget. Írtam egy mailt a supportnak, csak persze leterheltek, így kíváncsi vagyok, hogy mikor kapok választ tőlük...
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
üzenetére
Nem értek hozzá, nyilván megvan az indokuk. Jason Schreier szerint a forrása azt mondta, hogy a játék lényegében kész van. Gondolom lenne anyázás, felháborodás, ha digitálisan megjelenne, lemezesen meg jóval később.
-
Mi értelme van amúgy az előrendelés lemondásának? Fizetni úgyis csak akkor kell, amikor megkapod, nem?
-
Villa7
aktív tag
Őszig lesz egyáltalán AAA cím megjelenés?
-
törölt tag
Hát, ha már ennyit csúszik folyamatosan, akár meg is várhatom az első leárazást most már, oly mind1. A maradék hype is kihalt bennem.
-
RangerFox
veterán
Store-on rendeltem elő a Last of Ust, már nem elérhető store-on, de a pénzt nem kaptam vissza a walletra. Ilyenkor mi a teendő? Várni kell vele, vagy support?
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Bad Pritt
félisten
Megint elhalasztották a Last of Us 2-t, jól látom?
-
Tdizsolt
senior tag
válasz
fausto
üzenetére
Azért ez nem pont "céghez" méltó hozzáállás,itt még mindig ők a szolgáltatók, és a vevőből élnek,nem fordítva. Másnál, ha ilyen előfordul, sűrű bocsánatkérés közepette intézik az ügyet, de egy ilyen levél után, lehet, hogy bemennék, azt áthúznék valakit a pulton..
(minden esetre köszi ezt a szösszenetet, messzire elkerülöm a bandát) -
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
PC-n a Shattered Horizon volt ilyen amúgy 2009-ben. Aztán lelőtték.
[link]Ezt még 2016-ban jelentették be, azóta várjuk a megjelenési dátumot. (Jön PC-re is, én amiatt
)(#239828) hombre[EU]
Gondolom ez a sima PS4 verzió. (Az is lesz belőle, nem csak VR)
szerk: Videó végén ott van hogy PC-ről van a felvétel. Nem szóltam.

-
oriic
HÁZIGAZDA
Boundary | Orbital Security Detail | PS4
Lassan már jöhetne a megjelenési dátum is hozzá.

-
fausto
addikt
válasz
üzenetére
Nem emiatt, de ja, elég nagy trógerek. Benne vannak 1-2 PS-es adás-vétel csoportba is, ott is hasonló stílust képviselnek. Nálam egy ideje tiltólistán vannak és akit lehet, lebeszélek arról, hogy náluk vásároljon.
-
Mike
veterán
válasz
frankdelgado
üzenetére
mire? hogy mennyi lesz a euro? 400
vegyél-e most ps+?
vegyéltessék válasz
-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
frankdelgado
üzenetére
Ha annyira számít az a pizza ára akkor vársz 1-2hónapot

-
törölt tag
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Én azt sem értem mire volt ez a vàlasza.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
frankdelgado
üzenetére
Talán mert ott értenek téged.
-
-
törölt tag
válasz
frankdelgado
üzenetére
Ezért is kérdeztem.
-
ProEvoFan
nagyúr
Igen, egymás után jönnek a versenyek, de ez nem baj.Végigmész, megnyered majd jön a következő.
A pálya elvileg kevés, ez manapság a CM játékokban megszokott.
Pont ezért kérdeztem a szezonbérlet mit tartalmaz?99 új esemény, plusz autók.Na és új pályákat is ad?
A demót próbáld ki, nem tart sokáig letölteni.Engem meggyőzött anno.
Erősen gondolkodok a megvételén.
Emlékeim szerint innen pár embernek meg is van a játék.Hátha észrevesznek minket és mondanak véleményt a szezonokról. -
törölt tag
válasz
frankdelgado
üzenetére
Az egy havi plusz nem olcsóbb, mint amit rendeltél?
-
F-ECT$
titán
válasz
Mr Bond 007
üzenetére
Már eléggé elszállt, nem?
1 hét alatt emelkedett 10%-ot. Sokkal rosszabb szerintem már nem lesz, az MNB tegnap délután óta beszállt a buliba (bár csak lassítani tud, visszafordítani nem nagyon fogja.)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T4 Plus DeepCool 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Bár hangok nélkül fura lesz lövöldözni.

! 
Kendek