Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- 6500 mAh-s aksival debütált a Poco M8 Pro 5G, ez az ára itthon
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shing
őstag
Aha az lesz az... Esamir. Az előbb lusta voltam rákeresni, de most be is ugrott.
Amúgy milyen belépési hibát mondassz? Egy accountal csak 1 szerverre lehet menni szerintem... na meg ha valamelyiken elkezdted és már sok pontod van nem érdemes újat kezdeni...
SZERK: Ja, újraolvastam az előző írásod. Ha tényleg sokszor fullos a szeró, akkor érdemes megpróbálni ezt, nekem ilyen problémám egyszer sem volt, pedig péntek délután, hétvégenként játszok inkább én is, ilyenkor pedig biztos sokan vannak.Más: Valaki játszott a Ground Control 2 nevű játékkal? Amikor az első videót megláttam a PS2-ről, akkor rögtön a GC2 jutott eszembe róla. Egyszerűen a stílus ugyan olyan, pedig az stratégiai játék volt. Az is a jövőben játszódott, hasonló volt a csapatszállító repülő az egyik PS2-es repülőhöz, de még az egyik frakciót is úgy hívták hogy Terran. Meg ott is a jeges, sivatagos, zöldes rész váltogatása. Érdekes.
Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Parfüm topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Eladó Realme 9 Pro 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4214, 100% Akksi
- Utángyártott 90W töltő 7,4x5.0mm
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Amúgy milyen belépési hibát mondassz? Egy accountal csak 1 szerverre lehet menni szerintem... na meg ha valamelyiken elkezdted és már sok pontod van nem érdemes újat kezdeni...