- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Magisk
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen USB töltőt vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shing
őstag
Aha az lesz az... Esamir. Az előbb lusta voltam rákeresni, de most be is ugrott.
Amúgy milyen belépési hibát mondassz? Egy accountal csak 1 szerverre lehet menni szerintem... na meg ha valamelyiken elkezdted és már sok pontod van nem érdemes újat kezdeni...
SZERK: Ja, újraolvastam az előző írásod. Ha tényleg sokszor fullos a szeró, akkor érdemes megpróbálni ezt, nekem ilyen problémám egyszer sem volt, pedig péntek délután, hétvégenként játszok inkább én is, ilyenkor pedig biztos sokan vannak.Más: Valaki játszott a Ground Control 2 nevű játékkal? Amikor az első videót megláttam a PS2-ről, akkor rögtön a GC2 jutott eszembe róla. Egyszerűen a stílus ugyan olyan, pedig az stratégiai játék volt. Az is a jövőben játszódott, hasonló volt a csapatszállító repülő az egyik PS2-es repülőhöz, de még az egyik frakciót is úgy hívták hogy Terran. Meg ott is a jeges, sivatagos, zöldes rész váltogatása. Érdekes.
Új hozzászólás Aktív témák

- BestBuy topik
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Le Mans Ultimate
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Windows 10
- További aktív témák...
- Beszámítás! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
- Beszámítás! Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Plus 5G (8/512 GB) független, garanciás 210 000 Ft
- Beszámítás! Motorola Edge 60 Pro 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Asus 18 ROG WUXGA IPS 165Hz G-Sync i7-13650HX 14mag 16GB 1TB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Dell Latitude E7270,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 27% - LG UltraGear 34GS95QE OLED Monitor! / 3440x1440 / 0.03ms / 240 Hz / FreeSync / G-Sync
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK 3 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amúgy milyen belépési hibát mondassz? Egy accountal csak 1 szerverre lehet menni szerintem... na meg ha valamelyiken elkezdted és már sok pontod van nem érdemes újat kezdeni...