- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shing
őstag
Aha az lesz az... Esamir. Az előbb lusta voltam rákeresni, de most be is ugrott.
Amúgy milyen belépési hibát mondassz? Egy accountal csak 1 szerverre lehet menni szerintem... na meg ha valamelyiken elkezdted és már sok pontod van nem érdemes újat kezdeni...
SZERK: Ja, újraolvastam az előző írásod. Ha tényleg sokszor fullos a szeró, akkor érdemes megpróbálni ezt, nekem ilyen problémám egyszer sem volt, pedig péntek délután, hétvégenként játszok inkább én is, ilyenkor pedig biztos sokan vannak.Más: Valaki játszott a Ground Control 2 nevű játékkal? Amikor az első videót megláttam a PS2-ről, akkor rögtön a GC2 jutott eszembe róla. Egyszerűen a stílus ugyan olyan, pedig az stratégiai játék volt. Az is a jövőben játszódott, hasonló volt a csapatszállító repülő az egyik PS2-es repülőhöz, de még az egyik frakciót is úgy hívták hogy Terran. Meg ott is a jeges, sivatagos, zöldes rész váltogatása. Érdekes.
Új hozzászólás Aktív témák

- Dell Latitude 5410 - 14", i7-10610U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4589
- Apple iPhone 7/7 Plus szerviz alkatrészek, készletről akár másnapra!
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amúgy milyen belépési hibát mondassz? Egy accountal csak 1 szerverre lehet menni szerintem... na meg ha valamelyiken elkezdted és már sok pontod van nem érdemes újat kezdeni...