Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shing
őstag
Pff... sokaknak van ilyen baja ahogy olvasom, de megoldást nem nagyon látok.

szerk:
G37 ErrorG37 errors are almost always caused by the game servers being down or unavailable at that time. In these cases you may see a G11 or G12 error as well. If you continue to receive the error, please check the forums for server news and try again later.
A less common cause is a missing file in the game client. Go to the LaunchPad Settings menu (wrench icon) and click Validate Game Assets. The client will restore any missing or corrupted files. When the check is finished, launch the game again. If the problem persists, please contact Technical Support.
__
De van aki azt írja, hogy ez ilyen login error bug és addig nem lesz jó amíg nem indítják újra a szervereket... -
Shing
őstag
Azért nyomkodd azt a V-t, hátha belebotlasz egy olyan értelmes játékosba mint én.

Én is piros vagyok. xd A szerver pedig Cobalt.
Engem nem nagyon szokott csapattárs megölni, párszor már lőttek rám, de amúgy ha csapattársra lősz lehet hallani ilyen pittyegést ami jelzi, hogy ne lőj te balfasz, mert az a társad. Úgyhogy általában abbahagyják...
Ahogy én is...
Nem tudom mire gondolsz, sok ilyen óriás szar van.
Amilyen nagy izében voltam, ott generátorokat kapcsolgattam le, nem tudom miket kellene még megsemmisíteni, hogy a miénk legyen a terület... Utána kéne olvasni, de valahogy jobb lenne tapasztalattal megszerezni az infókat. Nem? 
Szerk: Basszus, fellépek és alig van területünk. lulz Kicsit bele kell húzni, mert lassan eltűnünk. xd Na meg engineer vagyok, vettem 100 pontért tapadós gránátot, erre nem tudom használni, nem látom. Miért van ez? 107 certizé pontom volt, most kidobtam 100-t? Hogy lehet előszedni a gránátot? -
Shing
őstag
Asszem a V a segélykéréses cucc, bejön egy kis menü, aztán 1-től 9-ig vannak ilyen szövegek, hogy köszönet, lőszer kunyerálás, heal, stb.
Ja tényleg amúgy pirossal szokta mutatni az ellenséget is, de sztem is csak az ilyen járműveket.
Itt van egy másik videóm: http://www.youtube.com/watch?v=C1iBKXbpIXI&feature=plcp
Tekerd 5:37-hez, nem tudtam eldönteni hogy ellenség-e és nem írta ki pirossal a nevét. Ellenség volt...
A térképet is meg kell szokni ja, én azt sajnálom benne, hogy nem mutatja a térképen külön a felvett barátokat, BF1942-ben megszoktam h akit friend listába dobok azt zölddel jelölni fogja mapon... A privát chatelés is rossz, mert mindig be kell írni, hogy -t "név" és utána a szöveged. Ezt úgy oldottam meg, hogy kimásolok jegyzettömbből annyit, hogy "/t valaki " és akkor gyorsan betudom ctrl+v-zni. Persze, lehet mással mikrofonon keresztül is kommunikálni, de nem nagyon szoktunk úgy. -
Shing
őstag
Kb. ezek a dolgok fogalmazódtak meg bennem is.
Szerintem sohasem nyer senki, ez egy MMO. WoW-ban és lassan 10 éve megy a csatározás a felek között. A lényeg a szórakozás, de végülis annak sincs több értelme, hogy egy FPS multijában van 10 map amit örökké nyomatsz, tart fél óráig mindig nyer valaki, jön a következő, stb. De lehet, hogy van ilyen eredményhirdetés minden hónapban, hogy ki birtokolta a legtöbb területet..
A megkülönböztetéssel nekem is voltak bajaim, pedig BF1942 multizni szoktam és ott sincs plusz bekeretezés meg mindenféle jelölés a hülyegyerekeknek, hogy igen, ez az ellenség ezt lődd... Meg kell szokni, főleg a sötétben döntse el az ember, hogy ez most ki. Asszem az ellenség nevét nem írja ki a játék amikor rácélzol. De ez sem biztos. xd
Ha megtámadsz egy monumentális bázist szerintem nem kell csodálkozni, hogy nem látod h ki öl meg, ne rambózz be, hanem fedezékekben mozogj talán úgy jobb lesz. xd
Ezt tegnap vettem fel:
http://www.youtube.com/watch?v=k_k965F7ahA
Tekerd 0:48-hoz, hogy beálltak már védekezni.
Az ellenség meg jött fel azzal a valamivel ami feldob. Szétröhögtem magam amikor megláttam. xd
Új hozzászólás Aktív témák

- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest