- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zebu
addikt
Hm akkor nemtom.... kellene valami jó csapatot találni. alapvetően még nem tudom a mikrofont miként kellene belőni.
Én már beléptem 2-3 platoon-ba. Véletlenszerűen. Odateleportáltam a leaderhez. Megnéztem a térképet és ctagok szanaszét voltak mindenfelé. Kvázi mindenki belép, de nem dolgozik össze.
Nem tudom hogy kell ezt csinálni, vagy hogy szokott menni. Ez az első FPS amit multiban nyomok!

Hogy kell ezt csinálni?
Mesterlövésznél a hijack skill mire jó? Hogy lehet használni?
myckey: Először én sem tudtam ki kivel van. Most már 10-15 óra játék után kezdem átlátni a dolgokat. Már meg tudom különböztetni a csapatokat és végre értem, hogy a bázison miket kell szétlőni, hogy kell elfoglalni és mit csinálnak a generátorok

Mondjuk a jármű használat még nem világos. Parlagon hever egy quad. Rá akarok ülni és azt mondja, hogy nem tehetem.
Új hozzászólás Aktív témák

- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Arc Raiders
- Projektor topic
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Házimozi belépő szinten
- Elemlámpa, zseblámpa
- EA Sports WRC '23
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GeForce RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Apple iPad Air 2 128GB, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest