- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
- Mobil flották
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
Általános megoldás kell. Megoldom ma is, minden esetben valahogy máshogyan. Viszont ha sikerülne korrekt módon, egyszerűbb lehetne pár munka visszaadása.
Azért 160GB darabolása az ajánlott méretre közel 800 szegmenst jelentene. Partnerhez viszont 200km-re ftp-n átment 3,5 óra alatt 10GB szegmensekben.
A mostani félkész fércműbe az előzőekben ajánlott valódi méret függvény szerintem jó lesz, így egyik irány megoldódik, de visszafelé a PHP szegmentálás lesz csak a nyerő. Na, azzal majd szenvedek ha nem lesz más melóm. (Lehet agyagosban.....)
Köszönöm Mindenkinek a segítséget, van már egy irányom amit kipróbálok. Ha újabb gondom lenne, jelentkezem.
-
Taci
addikt
Jellemzően kihagyja a dinamikus rész előállításához szükséges JS betöltését a Google, így nincs tartalom sem az általa indexelt verzióban. (Néha viszont behúzza, és szépen összerakja, de jellemzően inkább nem. Van, hogy egyik nap azt látom a Search Console-ban, hogy ott a tartalom is (nem csak a keret), másnap meg azt, hogy írja, a JS-t kihagyta, így tartalom sincs.)
Ezért kell statikus tartalom a szerver oldalra is, hogy nehezebb napjain is legyen mit indexelnie. -
Taci
addikt
JS-alapon tartalmat generáló az oldal, így a tényleges tartalom csak a kliensen látható, a szerveren az index.html csak egy üres váz. A Google pedig ezt nem szereti (nem akarja indexelni), ezért kell szerverre is kvázi statikus tartalmat generálnom. És ezt valamennyire frissen tartani, ezért az 5 percenkénti ismétlődés.
\site1\category1
..
\site1\category50
..
\site30\category1
..
\site30\category50A 30 x 50 = 1500 html oldal viszont sok, már változtattam a koncepción, "csak" 30 + 50 = 80 oldal van. És talán azt is elég csak óránként. Szóval az meg főleg nem nagy feladat már a szervernek. (És nekem is egyszerűbb.)
De érzésre a problémát rosszul közelíted meg.
Én sajnos tudom is, csak nem találok jobbat (a funkciók csorbítása nélkül), és valamit viszont csinálnom kell. -
TGWH
őstag
Hát úgy könnyű ha értesz hozzá
Sokadik nap, hogy körbejárom a témát, fél nap alatt eljutottam oda, hogy feltettem mindent amit eddig még soha, és van egy ronda alap, layout.blade kezdőlappal, meg a @yield részek meghívják az adott aloldal tartalmát. Persze a html részt, ami tavaly valamikor készült el, szintén ilyen pár napig ráérek időben, azt nem találtam. Valószínűleg nem lesz meg, a betonstabil Linux szerveren volt fent egyedül...mentettem volna win10-re, most meglenne...
Holnap remélem lesz időm, jönnek az adatbázisok.
És ez így még mindig nagyon szellős, át kéne olvasni mindent ami eddig felmerült, kellene egy éles honlap, fel kéne másolni az egész mappát, majd rá kéne engedni a validitort, mit szól hozzá, csak úgy kíváncsiságból. Meg megérdeklődni Google haverunknál, mit szólnak hozzá a kereső robotok... -
TGWH
őstag
Kössz.
Megnéztem a Laravel-t, eddig tetszik. Xampp szerver, új project cmd-ből, szerintem jó lesz nekem php-t tanulni.
Most ott vagyok, hogy 2014-es példa videót találtam youtube-on, szóval minden más mint ott, de használható.
Megnézném a honlapot mobilon, de elakad. Csak pc-n látom? Localhost/projectneve/public, aztán kapok egy ERR_CONNECTION_REFUSED üzenetet.
Hogy látom mobilon? -
Taci
addikt
Ne haragudj, hogy 100+1-edjére is visszakérdezek
, de ez tényleg a legelső találkozásom szinte mindennel, amikről eddig beszéltünk, és nem szeretném "rosszul kezdeni", érteni szeretném a miérteket.
Ha csak mentesz akkor ne php-ból futtasd mert felesleges.
Cron job-ként fog futni a backup, viszont ott .php szkriptet hívok majd meg, és minden példában így is láttam. (Ezt is csak szolgáltatónál tudom majd élesben kipróbálni.) Mire érted azt, hogy ne php-ból futtassam? Php-ban írtam meg mindent hozzá, kapcsolódás az adatbázishoz, backup, tömörítés, felhőbe feltöltés stb. Ez van egy .php szkriptben, ezt fogom majd valamilyen időközönként futtatni:* * * * * /usr/bin/php /home/user/public_html/index.php > /dev/null 2>&1
(csak copy-paste egy sample linkről)Ha mentés előtt valamit csinálsz, pl. takarítasz
Takarítani? Bocs, tényleg olyan balféknek érzem magam, de nem értem, mire gondolsz. Az egész processzben, de még az egész életciklus alatt sem volt takarítás "betervezve". Milyen takarításra gondolsz?Én csak örülök és hálás vagyok, ha tippeket kapok, hogy hogyan kell ezt jól csinálni. Szóval ha előtte takarítani kell (vagy előtte-utána bármi mást), kérlek, terelj a helyes irányba.
Köszönöm.
-
Taci
addikt
Hogy érted, hogy mit csinálok?
Még semmit, de igazából nem is terveztem. Mármint (ha jól értem a kérdésed lényegét) a singe-transaction (és a skip-lock-tables) miatt az adatbázis továbbra is elérhető lesz, így nem kell az oldalt maintenance módba raknom. Az új bejegyzések (SQL Insert) pedig sorban állnak addig, amíg a mysqldump nem végez.
Kihagytam valamit? Vagy mit tanácsolsz?
-
Taci
addikt
bár exec helyett a backupot php-ból oldanám meg.
Ez mit jelent? Mármint most is php kódban van az egész (hisz' sok más mindent is csinálok még előtte-közben-utána vele), és a mysqldump az exec()-en keresztül van meghívva (így találtam példakódokban).$cmd = "mysqldump" . " --skip-extended-insert --complete-insert
--single-transaction --skip-lock-tables --user=" . $username .
" --password=" . $password . " " . $dbname . " > " .
$backup_folder . $backup_filename_sql;
exec($cmd, $return_array, $return_code);
Ezen kívül még shell_exec()-et láttam használva, illetve passthru()-t, de az böngészőnek adja át elvileg csak.
Hogyan máshogy lehet/érdemes használni?
-
Taci
addikt
Kerestem megoldást az incremental backup-ra, de
mysqldump
nem támogatja, csakmysqlbackup
, ez utóbbi viszont nem elérhető (a tesztszerveren, a szolgáltatónál nem tudom, de abból kell kiindulnom, hogy ott sem).Sokkal jobb lenne így csinálni, egy kezdeti full backup hetente, ahogy te is írtad, aztán bizonyos időközönként mondjuk 1-1 cumulative.
Te mivel, hogyan csináltad? Van esetleg egy "best guide"-od hozzá? (Egy jól összeszedett oldal, példákkal, hogy értsem is, mi-mit-miért csinál, hogy testre tudjam szabni.) -
Taci
addikt
Köszönöm, a tippet is az inkrementális backuppal, utánakeresek, hogyan kell.
Meg akkor megnézem még, mit tudok kezdeni a tömörítéssel. Így gyorsan (munka mellett egy percre félre nézve) ezt találtam, ami beépített, és talán pont ide való: [link] De majd ha lesz időm, alaposabban utánajárok.Köszi.
-
Taci
addikt
Már csak pár apróbb simítás kell (köztük az RClone is, ami azért nem lesz olyan hamar meg), aztán költözök szolgáltatóhoz. Ott lesz cron is majd.
Köszönöm a megerősítést, hogy a backup rész így akkor rendben lesz.
Az alatt mit értettek, hogy sok a 8 MB? 54 MB-ról tömörítette a ZipArchive (ezt találtam, ami egyből működött). Biztos van kapcsolója is, hogy hatékonyabb legyen a tömörítés, de éjfél környékén fejeztem be, első változat, nem tudom, mi lenne a "jó fájlméret".
Vagy más miatt mondjátok?Azt tervezem, hogy napi pár alkalommal futtatom ezt a backup szkriptet, ami backupol, tömörít, aztán feltölt (felhőbe). És mivel így tömörítéssel csak ilyen minimális méretekkel kell számolnom, nyugodtan megcsinálhatom úgy, hogy meghagyok akár 1 hétnyi backupot is, és mindig csak a legrégebbit törlöm (a megfelelő ellenőrzések után).
Ha mondjuk 2 óránként fut (csak példa), akkor az napi 12 backup, heti 84 fájlt kell tárolnom - persze egyre nagyobbakat, de bőven van helyem.
Vagy mi az ajánlásotok ezzel kapcsolatban?Köszi.
-
Taci
addikt
index.html van - bár gondolom ez esetben mindegy. (Azt még meg kell keresnem, hogyan kell átirányítanom - amúgy is, mert almappában vannak a fájlok, és amúgy is azt szeretném, hogy ha www.weblap.hu/index.html-t írja be, kiírva a címsorban akkor is www.weblap.hu legyen stb. De ezeket megkeresem.)
Eddig ezeket találtam:
Options -Indexes
- így már nem lehet listázni a mappákat.RewriteCond %{HTTP_REFERER} !^weblap_linkje [NC]
RewriteRule \.(gif|jpg|jpeg|png|webp|ico|
php|js|css|xml|log|txt|html)$ - [F,L]
- Ezzel pedig a fájlokhoz való direkt hozzáférés van tiltva, csak a weblapon keresztül lehet őket elérni. (ide talán a html nem kell, mert bár a lapon keresztül megnyitja ezeket a belső linkeket is, külön beírva már nem)Még valamit érdemes ide felvennem, figyelnem valamire?
-
Taci
addikt
Igen, így van. Több helyről érkezik, különböző formákban (van, ahol már eleve a forrás is escape-elt, encode-olt, össze-vissza), ezeket visszaalakítom "olvasható" formátumra, és így vannak letárolva. Ugyanígy a karakterkészlettel is, UTF-8-ra van konvertálva mind, és így van tárolva.
-
Taci
addikt
$bindString = str_repeat('i', count($ids));
$stmt->bind_params($bindString, ...$ids);
Nem is tudtam/gondoltam, hogy a paraméter típusát jelölő karaktereket generálni is lehet...
Tehát ha mondjuk három elemű az id-kat tartalmazó tömböm, akkor generálok három i betűt ("iii") és kész?
Na amint a közelében leszek, megnézem, hogy tényleg ennyire egyszerű lenne-e...@Mike: Igen, átgondoltam, és azok kívülről érkeznek. Saját JS kódból, de akkor is kívülről. A kliensen generálódik, onnan jön - szóval abba bele lehet nyúlni.
@nevemfel: Igazából minden más tökéletesen működik vele, már csak ennyi hiányzik. Szóval ha nem muszáj, nem váltanék. Szóval ha csak a bonyolultsága miatt érné meg a PDO (és a linkelt cikkből így látom, és korábban más forrásból is néztem már a különbségeket), akkor ha már egyszer megírtam így, és jól is működik, nem bántom.
Köszönöm.
-
coco2
őstag
A php a szerver oldali szkript, ami legyártja neked stringben a html oldalt, és azt küldi le kliens oldalra. Amit a böngészőben látsz megjelenítve, az egy hosszú bla-bla szöveg html-ként értelmezve. Bármit is tölt be az a frame, azt te írtad elő neki, miközben pakoltad össze a dokumentumot. Vagy beleírtad közvetlenül, vagy javascript formájában, esetleg forrás címet írtál bele, ahonnét kérdezősködjön, vagy bármi.
Szóval ha php-d van és arra vagy kíváncsi, mit művelt a kliens oldal, esetleg nézd meg, hogy mire utasítottad.
-
Ispy
nagyúr
Minden eljárás saját verzióval rendelkezik, 1001, 1002 stb., az api csak ezekhez az eljárásokhoz fog hozzáférni, ha az adatbázis oldalon bármi változik, akkor csak csinálni kell egy 1003-as verziót, ami visszaadja a szükséges adatokat. Így simán lehet, hogy az android app az 1001-es kódot használja, a .net-es alkalmazás meg már az 1003-as kódot, mert ott valami frissítés lett csinálva már, de az androidban még nem lett beépítve a módosítás. A tárolt eljárásban meg tk. bármit lehet szimulálni, ha kell.
Btw. inkább megírok 1000 tárolt eljárást, mint 1000 php kódot, de persze kinek mi.
-
Ispy
nagyúr
De ez az adatbázis nem lesz cserélve, pont ez a lényege, hogy az üzleti logika ott van tárolva, ezért akarom ott összerakni az outputot, nem pedig a php apiban, aminek kb. annyi a dolga, hogy a kérést elküldje a db-nek és visszaadja a db válaszát. Nem szeretném egyessével összeszedegetni az adatokat php-ban és ott összerakni a json (6 különböző táblából jönnek adatok, amik különböző relációkban vannak egymással).
-
Ispy
nagyúr
Hát pedig az ms sqlnek complett kódjai vannak, hogy jsont készíts vagy kiolvass, ez a része kész is van. Csak amikor a fetch array-el visszakapom az adatot (ami itt tk. egy string), akkor ezt a stringet 11 részben kapom meg, ha array, ha meg string, akkor olyan, mintha sortörésekkel lenne összerakva a 11 rész. Tehát ebben a formában már nem json. Ha kimásolom egy text editorba, kézzel megszüntettem a töréseket, akkor kész a json.
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
Hát az nem lesz egyszerű.
Ebben a file-ban 270x fordul elő a $data
Vagy csak elég lenne a kifogásolt sorokba tenni ezt?Vagy amit el tudok még képzelni ennek a funkciónak az elejét kellene átírni ami alatt ezek a sorok voltak. Értelemszerűen ennek a résznek nincs eredménye törölt terméknél. A modul fejlesztője nem igazán foglalkozott ezzel.
Opencart 3.0.2.0
-
törölt tag
644 jog van a fájlokra, 755 a directory-ra, szóval read jog van, owner pedig write. És mégis. Picit érthetetlen számomra a hiba oka.
A PHP path-ban látsz olyat, hogy php5, az ne zavarjon meg, mert macOS-en install után alapban ott a php5, de update volt és a php7.2 került oda, phpinfo is szépen mutatja.Update: Kipróbálom linux server-en is. Kíváncsi vagyok...
Update2: Linux alatt sima unzip és rendben megjelent a welcome screen. Szóval valamit mégis csak én szúrok el biztosan ...
Update3: Nem tudom mi lehetett, de egy Apache restart megoldotta a dolgot
(#19737) Nicotin: Én anno még egy PHP24 óra alatt könyvvel kezdtem, de az lehet mostanra erősen elavult. Semmi OOP nincs benne. Talán a többiek tudnak ajánlani valami jót.
-
törölt tag
Úgy gondolom a Laravel komplexebb. Nem egyszerűbb kiindulásnak az Igniter? Vagy rosszak az információim és kezdésnek is jó a Laravel?
(Amúgy lehet volna egy project, ahol azt használnak. ezért is kezdenék azzal. Belelátnék a fejlesztésbe és menet közben abból is tanulhatnék.)
-
radi8tor
MODERÁTOR
Nem tudom részleteiben elmondani, csak azt tudom, hogy nem kellett volna JS ehhez a dologhoz (egy termék opció váltásnál változó paraméterek beállításához), de az a fejlesztő JS-el oldotta meg ahelyett, hogy controller PHP-val csinálta volna mint minden más működik általában Opencartnál.
Jó ez a magyar fejlesztő, általában nem szokott sokat szöszölni egy-egy fejlesztéssel de mivel ennek a kiegészítőnek teljesen más volt a logikája fel kellett térképezni a teljes kódot.
Reagálva a másik gondolatmenetre, kértünk mi ajánlatot egyedi webshopra, kaptunk is 1 millió + ÁFÁsat. Aztán úgy döntöttem megoldom én, kb 300e-nél járunk most.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Igen, fizetős modul. Na majd megkérem a fejlesztőit, hogy oldják meg. De az biztos nem lesz olcsó
Pont ma fizettem ki egy másiknak 45000-et egy jelentéktelen funkció működésre bírásáért.coco2: tudom, de azért megpróbáltam mert gondoltam egyszerű lesz az ignore feltételt átírni arra, hogy csak ezekre legyen érvényes.
-
-
bandi0000
nagyúr
köszönöm, elvileg sikerült
Akkor egy hivatalos json válasz így néz ki ? :"{\"id\":\"3\",\"firstname\":\"J\\u00e1sz\",\"lastname\":\"Miska\",\"email\":\"misikepower@gmail.com\",\"age\":\"999\",\"postcode\":\"6041\"}",
ráhúztam ezt a json_encode-t, azt írta ki ilyen formába
így állítom össze a választ:
return $response->withJSON(
$json,
200,
JSON_UNESCAPED_UNICODE
);nem találtam rá megoldást, mit kellene máshogy csinálni, hogy ne tűnjenek el az ékezetek, gondolom rá kellene erőltetni az UTF8-at valahogy
-
Nite
őstag
az a resze rendben is van, ahogy a kepeken latod, a "szemetmappa1" nem letezik, ezert az a controller nem talalhato, jelzi is a CI
a "szemetmappa" az elso kepen viszont letezik, az "application" mappan kivul van, egeszen pontosan mellette, azt szeretnem elerni es egy htaccess-el tiltani benne a file listázást
magyarul, hogy azt ne ellenorizze a CI, de nem ertem miert teszi, ha egyszer nincs az "application" mappan belul
-
PumpkinSeed
addikt
Igen, de az, hogy a plain text jelszót kiküldik e-mailben se a legjobb megoldás több okból is. Regisztrálsz AWS-re és kiküldik a jelszót e-mailbe.
Hát az szép is lenne. Plain text-be, hogy a cégnél mindenki lássa aztán Hekker József betelefonál a titkárságra, hogy az Amazontól jött és kellene neki ez meg az az adat. Béna Izabella meg majd nem felkeresi programozót, hanem mert épp látta a képernyőmet lediktálja neki.
-
DNReNTi
őstag
Legalabb elore haladnak. Jo az irany.
En mindig azt mondom a PHP maga nem szar, csak konnyu benne szart irni, mer' joforman barmit irsz mukodik, de attol az meg szar, raadasul a net is tele van szar es/vagy outdated tutorialokkal, kodokkal. Hab a tortan, hogy ez egy ongeneralo folyamat. Jon a newbie, "programozik" 3 honapot PHP-ben, latja hogy megy ez neki, es meg motivacioja is van, erre nekiall oktatni a nepet a hulyesegeivel kulonbozo blogokon, ezzel olajat ontve a tuzre, hiszen az ujabb newbie-k, majd az o altal megosztott egyszerubb megoldast fogja valasztani, a professzionalis helyett. Hulye lenne 10 sort irni, ha azt meg lehet irni 4-ben is. Szar de mukodik. Win. Nagyon fel van higulva a PHP-s kodallomany, ez remelem valtozni fog, ha szigorubb lesz a nyelv, erre ertem, hogy jo az irany.
Nem akarok amugy senkit bantani ezzel, ez a newbie tema akar en is lehetnek, anno mikor elkeztem programozni en is PHP-vel kezdtem, es kabe minden fel ev utan mikor visszaneztem miket irtam, letortem volna a sajat kezem.
-
disy68
aktív tag
Alapvetően én is. A felhasználóhoz tartozó minden adat menne adatbázisba és tokenekkel oldanám meg, ha saját megoldás kéne. Tokent tárolnám sessionben vagy/és sütiben, ha hosszabb lejáratú belépés is kéne és adatbázisból csak a felhasználóhoz tartozó tokent kéne törölni a kijelentkezéshez.
@(#18571) DS39
Itt tudsz nézelődni, milyen lehetőségek vannak session-nel kapcsolatban.
session_start() után lekéred a session_id()-vel a session azonosítót és mented adatbázisba. Az alapértelmezett session kezelő-vel két lehetőséged van azonosító alapján törölni egy session-t:
1, session_save_path() megadja hol vannak tárolva a session fájlok, amik alapból sess_[session_id] szerű néven tárolódnak, ha van hozzá jogosultság, ezeket tudod szimplán törölni. Ez a megoldás nem igazán az ajánlott kategória.
2, A másik lehetőség, hogy eltárolod a saját session azonosítódat, indítasz egy sessiont a törölni kívánt azonosítóval, törlöd a sessiont, majd újból indítasz egy sessiont a saját azonosítóddal. Link. -
A fenének kellett ez a cors, meg same origin policy!
Alapvetően telefonra készítettem a cuccot, pure JS-ben és (mivel ott nincs cors) működik is.
Nade gondoltam, hogy a végeredményt megosztom másokkal is, ehhez készítettem egy (szerintem) egész szépre sikerült weboldalt, majd beágyaztam a logikát, azaz a js kódot. Aztán jött a feketeleves, amikor megpróbáltam tesztelni. Merthogy csak azonos domainről tudok tartalmat lekérni...
Ekkor próbálkoztam xhr helyett jQuery-vel lekérni a dolgokat, de a drágalátos böngésző bácsi közbeszólt...
Aztán próbáltam headert küldeni egy (POST) kéréssel, amiben az Origin-t, illetve az Access control allow origin-t módosítottam, de semmi változás...
Aztán jött a php-s ötlet, ami szintén befuccsolt, mert működne, de nem kliensoldalt.
Szóval én is úgy gondolom, hogy ezt max úgy lehetne megoldani, hogy leszedem a szerverre a streamet és onnan streamelem tovább, vagy proxyzok a szerverre minden klienssel. Nade mindkettőhöz rengeteg sávszél. kell, ami sok száz user kiszolgálásánál nem valami kézenfekvő, elegáns megoldás szerintem.
Sajnálom, mert a JS olyan szempontból jó lett volna, hogy szinte mindenen fut, ahol van böngésző.
Amúgy tervben van egy java app és esetleg egy python app is belőle, de ez lett volna a fentiek alapján a legjobb és legegyszerűbb megoldás.
Ps: ha esetleg valaki tud valami más client side megoldást erre, akkor az mindenképp értesítsen püben! Köszi!
-
Mobilixcloud.
A legalapabb csomag. Eddig csak JS kódok tesztelésére&fájlmegosztásra használtam, arra elég volt.
De ha cli php-vel meg lehetne csinálni, akkor felrakom a dedikált szerveremre a php-t, meg egy apacheot, veszek egy domaint, ráirányítom, majd ráteszek egy cloudflare-t.
Root alap!
-
-
Annyira nem jó, hogy csak úgy pl. másodpercenként futtassak valamit, mert amúgy csak akkor kell futnia, amikor valaki nézi az oldalt. Különben minek generálja a hálózati forgalmat, meg terhelje a szervert? (A szerver egy OpenWrt alapú router, nincs semmi erőforrás.)
Iframe meg, azzal legalább működik
Tegnap kipróbáltam, lett egy PHP oldal, amiben ott van a shell script meghívása exec-cel, ezt betettem egy iframe-be, azt már tudom frissíteni Javascripttel. Ez is balta, de meg lehet rá csinálni azt, hogy változóban legyen a frissítési időköz, és pl. lehessen állítani, milyen gyakran frissül.
Az este nagy részét gúglizással töltöttem, hogy hogyan lehetne ezt PHP-ben megoldani
De az időzítésre nem találtam értelmes megoldást, a shell scriptet meg PHP-ből a legegyszerűbb hívni.
-
DNReNTi
őstag
-
DNReNTi
őstag
+1
(#18220) repvez
Fing nélkül nem lesz egyszerű.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Gaming notebook topik
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Plazma TV topic
- Háztartási gépek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Apple Ipad 10.generáció
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- RTX 4080 SUPER,16GB. Ryzen 7 7800X3D, 32 RAM Fury RGB! Garancia!
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest