- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Magisk
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zedz
addikt
-
Lacc
aktív tag
válasz
szucstom #19074 üzenetére
Töröld le, amit eddig telepítettél, és próbáld meg ezt a leírást.
Ez egész tetszetős parancs:sudo apt-get install lamp-server^ -y
Még ez is jó leírás, de itt mindent manuálisa kell. Megnéztem a linux mint community-s leírást, de az szerintem felejtős.
Én mondjuk már régóta Vagrant-ozom, és megszoktam, hogy PHP verziószámokkal kell dolgozni. De úgy tűnik a linux mint-nél vannak egyszerűbb megoldások.
Ha elakadtál, javaslom a linux haladóknak topikot, vagy kezdőknekszerintem ott majd jobban fognak tudni segíteni neked. (Én most egyelőre nem leszek net közelben, csak módjával)
-
Lacc
aktív tag
válasz
szucstom #19069 üzenetére
Ezt a leírást nézd.
Én újra kezdeném a helyetted. Mert régi Apache-t tettél fel. Ugyanis a legújabb apache2.4 esetében a tartalmat (html és php fájlokat) a var/www/html mappába kell másolni.
Valszeg nem telepítetted a libapache2-mod-php5 vagy libapache2-mod-php7.0-t (attól függően, hogy mely php verziót használod), ha az megvan, apache webszerver restart. -
Lacc
aktív tag
válasz
szucstom #19063 üzenetére
Esetleg kezdhetnél Vagrant-tal is.Nem tudom, hogy mennyire megy az angol, de remélem valamennyire igen, keress rá, nézd meg. Inkább már ez a jövő, ha komolyan is érdekel a PHP fejlesztés, mint munka, akkor célszerű megtanulni, és akkor nem kell a Mint-re közvetlenül telepíteni a webszervert, adatbázist, php-t, hanem egy másik virtuális linux oprendszerre lesz feltéve.
Nekem mára ennyi, a többiek majd segítenek, ha további kérdésed van. -
Zedz
addikt
-
Kube
senior tag
válasz
szucstom #18650 üzenetére
Szerkesztés menüben tudod, ha minden igaz. Google keresőt erősen ajánlom használatra.
A helyes működés feltétele, hogy a Nyelv menüben helyesen állítsuk be azt a nyelvet, amelyen dolgozunk.
Ctr + szóköz: egy listát ad, ebből választhatjuk ki a függvény nevét
Ctr + Enter: ha a beírt karakterek alapján képes azonosítani a szót, akkor kiegészítiHa később nem lesz elég a "sima" szövegszerkesztő, nekem a phpstorm bejött
-
-
DNReNTi
őstag
válasz
szucstom #18640 üzenetére
A 24 órás könyvet tényleg csak maximum alap dolgok megismerésére érdemes használni, mára már szörnyen elavult. Szerintem egyebként a legtöbbet a tapasztalattal lehet tanulni, kitalálsz magadnak valami kis hobbi projektet, amit PHP-ban akarsz összehozni. Hozzákezdesz és majd mindig keresed mit, hogyan lenne a legjobb megvalósítani. Így sokkal több releváns tudás ragad majd rád, de tény, hogy ehhez azért bizonyos általános programozási ismeretekre és némi nyelvspecifikus tudásra szükség van.
-
fordfairlane
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- QNAP TS-932X - 10 gigabites NAS - 5x4TB HDD + 4x400G SSD
- SPIRIT OF GAMER Race Wheel PRO 2 kormány minden tartozékával mekgímélt állapotban eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Apple Watch Series 7 41mm NIKE GPS
- Acer Nitro XV340CKP WQHD 144HZ IPS KALIBRÁLT
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest