- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
TigerCat #19850 üzenetére
Nem, én tévedtem, elég jó állapotban van, elvileg használható ez.
https://caniuse.com/#feat=payment-request
Én személy szerint még csak demo implementációkat láttam, és ott nem volt konkrétan annyival egyszerűbb a helyzet, mint egy jól megtervezett mobil first checkout UI. Ami egy access tokenes rendszerrel vagy SSO-val kiegészítve egész műx képes. Persze nem univerzális mint a PR API
-
törölt tag
válasz
TigerCat #19840 üzenetére
Nem jó ötlet böngészőben letárolni kliens adatokat ( okok miatt ), szerver oldal dolga. Erre vannak tompító megoldások ( ha valaki erős security részen... ami gondolom nem az erőssége a fejlesztődnek, nem szokott az lenni
).
Amúgy pedig megjelenítési logikával lehet javítani az UX-en, pl azzal ha személyes vagy pickup opcióval nem kéred újra a fizikai címet..
Leválasztani a céges és magánszemély folyamatot, stbstb...
-
törölt tag
válasz
Nicotin #19739 üzenetére
Nem akarom reklámozni, de sitepoint-on elég sok akció van, volt, hogy ingyenesen is adtak régebbi kiadványokat. 2009 és előtte, az alapok elsajátítására szerintem segítséget adhat.
Angol tudás kell, de szerintem ez IT fronton nem újdonság, a tanulásban (később a kutatásban) ennél nagyobb előny ritka szerintem, ér annyit mint a jó memória, mivel eléggé mozgásban kell maradni az ismeretek tekintetében, ha valaki jól szeretne dolgozni.
-
törölt tag
Szerintem elég egyértelmű, ha spec MySQL-re tervezett programról van szó akkor azt érdemes használni. PDO képes sok egyéb adatbázissal is kommunikálni, de ennek nyilván akkor van leginkább előnye ha az applikációt több Hostra telepítik, ahol előre nem ismerhető, hogy milyen adatbázist használnak.
-
törölt tag
Ahogyan ezt említették már semmi köze a PHP-hez.
1- kiveszitek a kutyát a képből teljesen egy külön képbe, transzparens PNG
2- külön rétegre rakjátok, CSS abs pos, z-index
3- kizárólag a főoldalon jelenítitek meg display: none, ha body.home akkor meg display: block
(4)- esetleg kelleni fog valami margó, padding stb, hogy kompenzálja, hogy ne lógjon be a kutya a tartalomba -
törölt tag
Valaki aki ismeretes és járatos a Smarty3 template engine-ben fel tudna világosítani, hogy miként tudok két .tpl között változókat átadni? Hasonlóképpen mint az egybeinklúdolás, mert a php forrás zanzásított(encoded) és oda nem tudok írni.
Előre is hálás köszönet.
-
törölt tag
Koszi a segitseget...hetvegen nekilatok..
megj:
Megvettem a konyvet ahogy elnezem eleg szajbaragos meg amugysem vagyok kreten szoval majd vizsgaidoszak utan melyebben megismerkedek vele...
Persze lehet fizetni szakembernek is ,de en akarom megcsinalni. Idom pedig ideiglenesen nincsen.
Cucka hozzaszolasat enyhen tamadonak talaltam csak ennyi. Nem kell feltetlenul kretennek nezni vkit mert eppen nincs vmire 24 oraja sem. -
törölt tag
Sziasztok a segitsegeteket kernem egy script osszehozasahoz mivel PhP tudasom egyenlore igen szereny ...
Arrol lenne szo ,hogy a honlapomra idovel tobb irast is szeretnek...viszont egyszerre csak az aktualis cikket szeretnem majd hogy megjelenitse a menupont alatt, a tobbit pedig "achivalva" az oldalon ugy oldanam meg ,hogy csinaltam egy grafikat amire az archivalt cikk(ek) kb~ elso sora kerulne/cime ...ha valaki a grafikara kattint akkor bejonne az aktualis cikk helyere a regebbi cikk ...meg annyi lenne ,hogy ez a kep rolloverkent funkcional , jolenne ,ha ezt a tulajdonsagat megtartana...
remelem lejott mit szeretnek...
segitsegeteket elore is koszi...ha leirjatok a lepeseket meg ,h mire keressek ra neten az is jo ...sajnos nincs most tul sok idom phpzni ,de ezt szeretnem megcsinalni az oldalamra ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudományos Pandémia Klub
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest