- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Netfone
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Agostino #20133 üzenetére
CSAK leárazva szabad ott bármit venni 10 USD/EUR körül.
Az eredeti árak kicsit magasak ahhoz, hogy egy random indiai akcentust hallgass. Persze vannak egész kiváló minőségű, amerikai akcentussal beszélő oktatók is.
Értékelés szerint kell listázni, és amin van több TÍZEZER csillag, azt vedd meg az első 3-5 közül.
-
disy68
aktív tag
válasz
Agostino #20133 üzenetére
Sokszor vannak leárazások 11 euróra mindenféle indokból (hétvégi, nyári, téli, éppenmost, etc). Az értékeléseket fontos nézni. Korábban linkelt valaki a programozás topic-ban egy általa írt crawlert, ami az aktuálisan ingyenes kurzusokat szedte össze. Én is bezsákoltam párat, ami érdekelt volna, a legtöbbet nem is lehetett értékelni, nem véletlenül, kritikán aluli volt az összes. Szóval a minél többen minél jobbra értékelt kurzusokkal nem fogsz nagyon mellélőni.
-
-
gilfoyle
őstag
válasz
Agostino #19826 üzenetére
Ez a két sql generálódik le a kódoddal:
INSERT INTO teszttable (vnev, knev, eletkor) VALUES ('egy','ketto','3')
INSERT INTO teszttable (vnev, knev, eletkor) VALUES ('négy','','6')
Ezek elvileg jók. Azt nézd meg, hogy a mysql táblában a mezők lehetnek-e NULL értékűek vagy kell-e lenni valamilyen értéknek, illetve asz SQL STRICT mód kavarhat még be... -
válasz
Agostino #18781 üzenetére
Az iconv szerintem akkor jó, ha nincs más ésszerű megoldás, esetleg különböző karakterkódolású forrásokkal kell dolgoznod. Vagy mondjuk az egész rendszered ISO-8859-2-ben készült, de neked most egy utf-es adatbázist kell feldolgoznod. Alapvetően az a cél, hogy a karakterkódolás konzisztens legyen a teljes rendszerben, és ne kelljen iconv-t használni.
ennek mellőzése és a php file karakterkódolásának beállítása jelent komolyabb kockázatot?
Ez attól függ, hogy mekkora a rendszered, illetve ez a modulja mennyire integrált.
-
törölt tag
válasz
Agostino #18559 üzenetére
Hát, nekem már volt egy kis c# alapom, amikor tanulni kezdtem a PHP-t, úgy azért egyszerűbb volt, sokkal könnyebb volt értelmezni a példa kódokat. Ha nagyon az elején akarod / kell kezdeni, fuss át ezen. Egész jól átmegy a lényegen, egyszerű példákkal.
Csináld meg a példákat, sokkal jobb, ha magadtól jössz rá a működésre, mint bemagolni egy könyvet vagy példát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Parfüm topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- EA Sports WRC '23
- Nintendo Switch 2
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest