Hirdetés
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Agostino
üzenetére
CSAK leárazva szabad ott bármit venni 10 USD/EUR körül.
Az eredeti árak kicsit magasak ahhoz, hogy egy random indiai akcentust hallgass. Persze vannak egész kiváló minőségű, amerikai akcentussal beszélő oktatók is.
Értékelés szerint kell listázni, és amin van több TÍZEZER csillag, azt vedd meg az első 3-5 közül.
-
disy68
aktív tag
válasz
Agostino
üzenetére
Sokszor vannak leárazások 11 euróra mindenféle indokból (hétvégi, nyári, téli, éppenmost, etc). Az értékeléseket fontos nézni. Korábban linkelt valaki a programozás topic-ban egy általa írt crawlert, ami az aktuálisan ingyenes kurzusokat szedte össze. Én is bezsákoltam párat, ami érdekelt volna, a legtöbbet nem is lehetett értékelni, nem véletlenül, kritikán aluli volt az összes. Szóval a minél többen minél jobbra értékelt kurzusokkal nem fogsz nagyon mellélőni.
-
-
gilfoyle
őstag
válasz
Agostino
üzenetére
Ez a két sql generálódik le a kódoddal:
INSERT INTO teszttable (vnev, knev, eletkor) VALUES ('egy','ketto','3')
INSERT INTO teszttable (vnev, knev, eletkor) VALUES ('négy','','6')
Ezek elvileg jók. Azt nézd meg, hogy a mysql táblában a mezők lehetnek-e NULL értékűek vagy kell-e lenni valamilyen értéknek, illetve asz SQL STRICT mód kavarhat még be... -
válasz
Agostino
üzenetére
Az iconv szerintem akkor jó, ha nincs más ésszerű megoldás, esetleg különböző karakterkódolású forrásokkal kell dolgoznod. Vagy mondjuk az egész rendszered ISO-8859-2-ben készült, de neked most egy utf-es adatbázist kell feldolgoznod. Alapvetően az a cél, hogy a karakterkódolás konzisztens legyen a teljes rendszerben, és ne kelljen iconv-t használni.
ennek mellőzése és a php file karakterkódolásának beállítása jelent komolyabb kockázatot?
Ez attól függ, hogy mekkora a rendszered, illetve ez a modulja mennyire integrált.
-
törölt tag
válasz
Agostino
üzenetére
Hát, nekem már volt egy kis c# alapom, amikor tanulni kezdtem a PHP-t, úgy azért egyszerűbb volt, sokkal könnyebb volt értelmezni a példa kódokat. Ha nagyon az elején akarod / kell kezdeni, fuss át ezen. Egész jól átmegy a lényegen, egyszerű példákkal.
Csináld meg a példákat, sokkal jobb, ha magadtól jössz rá a működésre, mint bemagolni egy könyvet vagy példát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L490,HD,14",i5-8365U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest