Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Agostino
üzenetére
CSAK leárazva szabad ott bármit venni 10 USD/EUR körül.
Az eredeti árak kicsit magasak ahhoz, hogy egy random indiai akcentust hallgass. Persze vannak egész kiváló minőségű, amerikai akcentussal beszélő oktatók is.
Értékelés szerint kell listázni, és amin van több TÍZEZER csillag, azt vedd meg az első 3-5 közül.
-
disy68
aktív tag
válasz
Agostino
üzenetére
Sokszor vannak leárazások 11 euróra mindenféle indokból (hétvégi, nyári, téli, éppenmost, etc). Az értékeléseket fontos nézni. Korábban linkelt valaki a programozás topic-ban egy általa írt crawlert, ami az aktuálisan ingyenes kurzusokat szedte össze. Én is bezsákoltam párat, ami érdekelt volna, a legtöbbet nem is lehetett értékelni, nem véletlenül, kritikán aluli volt az összes. Szóval a minél többen minél jobbra értékelt kurzusokkal nem fogsz nagyon mellélőni.
-
-
gilfoyle
őstag
válasz
Agostino
üzenetére
Ez a két sql generálódik le a kódoddal:
INSERT INTO teszttable (vnev, knev, eletkor) VALUES ('egy','ketto','3')
INSERT INTO teszttable (vnev, knev, eletkor) VALUES ('négy','','6')
Ezek elvileg jók. Azt nézd meg, hogy a mysql táblában a mezők lehetnek-e NULL értékűek vagy kell-e lenni valamilyen értéknek, illetve asz SQL STRICT mód kavarhat még be... -
válasz
Agostino
üzenetére
Az iconv szerintem akkor jó, ha nincs más ésszerű megoldás, esetleg különböző karakterkódolású forrásokkal kell dolgoznod. Vagy mondjuk az egész rendszered ISO-8859-2-ben készült, de neked most egy utf-es adatbázist kell feldolgoznod. Alapvetően az a cél, hogy a karakterkódolás konzisztens legyen a teljes rendszerben, és ne kelljen iconv-t használni.
ennek mellőzése és a php file karakterkódolásának beállítása jelent komolyabb kockázatot?
Ez attól függ, hogy mekkora a rendszered, illetve ez a modulja mennyire integrált.
-
törölt tag
válasz
Agostino
üzenetére
Hát, nekem már volt egy kis c# alapom, amikor tanulni kezdtem a PHP-t, úgy azért egyszerűbb volt, sokkal könnyebb volt értelmezni a példa kódokat. Ha nagyon az elején akarod / kell kezdeni, fuss át ezen. Egész jól átmegy a lényegen, egyszerű példákkal.
Csináld meg a példákat, sokkal jobb, ha magadtól jössz rá a működésre, mint bemagolni egy könyvet vagy példát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LENOVO ThinkPad T460,14,HD,i5-6300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11,DUPLA akku
- Rackszekrény - APC NetShelter SX 48U, Fekete, 2258H x 600W x 1070D mm TAA
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- Új Fehér Gamer Gép - ASRock X870, Ryzen 7 9800X3D, 64GB DDR5, RX 9070 XT 16GB, 1TB SSD, 1000W
- Intel Xeon E3-1265L v3 (4 mag / 8 szál / 45W ) // 32 GB DDR3 (4X8GB) // ASRock Z97M Anniversary
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- AKCIÓ! Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- 27% - MSI MPG A1000G PCIE5 / ATX 3.0 1000W 80 PLUS Gold Tápegység!
- Apple iPhone SE 64GB Black Használt, megkímélt állapot 88% akkumulátor
- ASUS Zenbook 14 - 14" 2.8K OLED 90Hz - i5-1240P - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest