- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv!
Találtam egy ilyen sitemap generáló PHP-t, így megkönnyebbültem, hogy nem nekem kell összevakarni egyet.
Működik szuperul crontabból is, az egyetlen problémám csak az, hogy az oldalon található apache féle dir lister összes paraméterét is külön indexeli. Pl van egy teszt/ mappa, akkor azt lementi, illetve a teszt/?C=A-t is... Plusz a zipeket, txt-ket és XML fájlokat is indexeli, amit nem szeretnék beletenni a sitemapbe.
Látom, hogy van lehetőség egy tömbbe felvenni azokat a neveket, amiket nem akarok indexelni, de sajnos pl a * nem működik... Hogyan tudnám megoldani, hogy csak a mappákat, tehát csak ami /-rel végződik, indexelje?
Köszönöm!
-
-
-
Sziasztok!
Lenne egy PHP szkriptem, ami array_diff segítségével összehasonlítja ugye a két tömb elemeit és visszatér azokkal az elemekkel, ami csak az első tömbben szerepel. Ez megy szuperul, viszont utána egy for ciklussal kiiratnám a változók tartalmát egyenként...
Így nézne ki a ciklus:
for ($i = 0; $i <= count($array);$i++) {
/// do sg with the elements
}De, mivel az array_diff megtartja a régi számokat, csak unsetel néhány elemet a tömbből, így ez a megoldás nem jó. Mivel a count a tömb setelt elemeit számolja meg, nekem pedig valahogy az utolsó elem száma kéne.
Hogyan tudnám ezt egyszerűen megkapni?
Köszi!
-
A fenének kellett ez a cors, meg same origin policy!
Alapvetően telefonra készítettem a cuccot, pure JS-ben és (mivel ott nincs cors) működik is.
Nade gondoltam, hogy a végeredményt megosztom másokkal is, ehhez készítettem egy (szerintem) egész szépre sikerült weboldalt, majd beágyaztam a logikát, azaz a js kódot. Aztán jött a feketeleves, amikor megpróbáltam tesztelni. Merthogy csak azonos domainről tudok tartalmat lekérni...
Ekkor próbálkoztam xhr helyett jQuery-vel lekérni a dolgokat, de a drágalátos böngésző bácsi közbeszólt...
Aztán próbáltam headert küldeni egy (POST) kéréssel, amiben az Origin-t, illetve az Access control allow origin-t módosítottam, de semmi változás...
Aztán jött a php-s ötlet, ami szintén befuccsolt, mert működne, de nem kliensoldalt.
Szóval én is úgy gondolom, hogy ezt max úgy lehetne megoldani, hogy leszedem a szerverre a streamet és onnan streamelem tovább, vagy proxyzok a szerverre minden klienssel. Nade mindkettőhöz rengeteg sávszél. kell, ami sok száz user kiszolgálásánál nem valami kézenfekvő, elegáns megoldás szerintem.
Sajnálom, mert a JS olyan szempontból jó lett volna, hogy szinte mindenen fut, ahol van böngésző.
Amúgy tervben van egy java app és esetleg egy python app is belőle, de ez lett volna a fentiek alapján a legjobb és legegyszerűbb megoldás.
Ps: ha esetleg valaki tud valami más client side megoldást erre, akkor az mindenképp értesítsen püben! Köszi!
-
Mobilixcloud.
A legalapabb csomag. Eddig csak JS kódok tesztelésére&fájlmegosztásra használtam, arra elég volt.
De ha cli php-vel meg lehetne csinálni, akkor felrakom a dedikált szerveremre a php-t, meg egy apacheot, veszek egy domaint, ráirányítom, majd ráteszek egy cloudflare-t.
Root alap!
-
-
válasz
disy68 #18436 üzenetére
Igen, sajnos gondoltam, hogy ez lesz a vége...
Sajnálom, mert mobilon pedig vígan tudom nézni a streameket...
De szerintem annyira nem "okosak" a tárhelyek, hogy még a handshake-t is figyelembe vegyék (bár majd ránézek developer konzolból, meg curl-lal)...
Egyébként az ip-t sem lehet valahogyan módosítani a php lekérésnél? Bár tudom, ez hülye kérdés, amire sejtem is a választ...
A CloudZilla pl egy nagyon jó tár, mert nem tömöríti agyon a streamek minőségét. De az a legkevesebb, hogy a CZ nem menne, de sajnos a legtöbb tár ip szerint szolgálja ki a klienseket...
@mobal
A proxyra már én is gondoltam, de a helyzet az, hogy az otthoni feltöltésem elég siralmas házi hostingnak, így bérelek egy tárhelyet, domainnel, meg ftp-vel, amin nincs hozzáférésem egy apache-hoz pl...
-------
Sajnálom, mert szerintem jó lett volna egy webapp, ami simán, reklám nélkül képes lett volna magyar filmek lejátszására. -
válasz
SUPREME7 #18434 üzenetére
Nem. Konkrétan arról lenne szó, hogy filmek stream url-jét parsolnám ki mindenféle videómegosztó tárhelyről. Viszont például a CloudZilla olyan direkt linket generál, mely iphez kötött. Így ha a php-t futtató szerver kéri le, akkor az ő ipjére lesz korlátozva a link elérése...
-
-
Sziasztok!
Szeretném valahogy megkerülni a same origin policy-t. Erre azt találtam ki, hogy pl egy php szkriptet hívok meg a saját oldalamon, pl így:
domaincímem.com/iframe.php?url=https://google.com
És ha meglátogatom, akkor az url= mögötti url iframe-ben jöjjön be. Így elvileg le tudom kérni az oldalak forráskódját.
Rögtön a php-ra gondoltam, de olyan régen csináltam ilyesmit, hogy nem is tudom, h hogy kezdjek hozzá...
Tudnátok segíteni?
Köszi!
-
válasz
pityaa23 #18299 üzenetére
Szia!
Én is ezzel szívok (l. pár hsz-szel feljebb). Valamiért mindig az else ág hajtódik végre. Azt pontosan nem tudom, hogy mi a változó tartalma, de nem jó.
Én Apache webszervert használok (saját fordítás) és a google féle example-captcha tökéletesen működik is, csak ez nem akar...
-
válasz
PumpkinSeed #18295 üzenetére
Igen, azért gondoltam arra, hogy itt is valami hasonló.
A linkkel arra céloztál, hogy az exec-cel írjam bele mondjuk egy fájlba a 2 változó kimenetét?
-
válasz
fordfairlane #18293 üzenetére
A githubos cuccon már túl vagyok, ezt is az alapján raktam össze.
Az lenne a jó, ha valahogy ki tudnám iratni a konzolba a $data és a $response értékét, de ez nem jött eddig össze...
Sorry a noob kérdésért, de hogyan kell kiiratni vmit phpban a konzolba? Nem console.log?
-
válasz
fordfairlane #18291 üzenetére
Valóban ez hiányzott...
Illetve volt pár elírás is a "kódban", azokat javítottam, viszont még így is mindig az else-re tér rá, tehát mindig ?CaptchaFail=True lesz belőle. Szerintem ez is egy elírás, de nem sikerül kiszúrni...
Itt a mostani verzió.
-
-
Sziasztok!
A webDAV szerveremen szeretném, h az "auth" sütivel nem rendelkezőket irányítsa át az apacs féle rewrite engine a Captcha oldalra. Aholis ki kell pipálni a gugli féle csodát és ezután a login gomb megnyomása (ha jó a captcha) rakja be a Cookie-t a böngészőbe, mondjuk 2 óra időkorláttal. Ha pedig nem teljesíti, akkor dobjon fel egy "Próbáld újra" lapot.
Próbálkoztam összehozni vmit, de még a Cookie-ig sem tudtam eljutni... :/
A gond az, hogy valamiért nem történik semmi a Login! gombra klikkeléskor. Mit rontottam el?
Köszi!
Szerk.: Ja, igen ez az a stácium, amikor kikommenteltem a header-eket és console outputtal próbálkoztam.
-
Sziasztok!
Sorry, hogy itt offolok, de nem találtam megfelelő topikot a kérdésemnek...
Tehát szükségem lenne egy "fájlkezelőre" leendő csomagrepómnak. Fontos lenne, hogy ultraweben tudjon futni. Nem kell, hogy csicsa legyen, csak lehessen benne valahogy privát (tehát nem listázott) fájlokat/mappákat is elkülöníteni.
Ti mit ajánlotok?
Köszi!
-
Köszi mindenkinek, aki segíteni próbált. Végül is nem nyúltam bele ebbe a szép sourceba, mert féltem, hogy elrontom, (bocsássatok meg nekem) programozóhoz nem méltó módon a 2. gépen (kliens) a hosts fájlba beleírtam, hogy a localhost a másik gép ip-je legyen.
Ui.: Bocs a tagolásért, siettem...
-
-
-
-
Sziasztok!
ValószínűlegNem ide tartozik a kérdésem, de azért felteszem.(tudom nem éppen programozás) Ha tudtok jobb topikot, pls irányítsatok át.
Szóval egy 64 bites win 8.1-en futtatok xamppon egy iwaddle szervert a gyerekeknek club penguinosat. Az a problémám, hogy alapvetően localhost van a kódjában mindenhol. (mindenhol a localhostra hivatkozik) Ez oké, mert azon a gépen, amin éppen fut a szerver, azon minden oké, de egy másik lanos gépen már nem a localhostnak kéne lennie. Hogyan lehetne megoldani a legegyszerűbben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest