- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Már be is futott a Galaxy A17 5G
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
RaPiDsHaRe #18454 üzenetére
Szerintem ezzel elkezdhetsz foglalkozni. Környezetnek én a Xampp vagy wamp csomagokat ajánlom. Notepad++ ehhez elég, később valami rendes IDE-re is szükséged lesz, mint például a PHPStorm.
mobal,
-
válasz
RaPiDsHaRe #18452 üzenetére
Ahhoz, hogy "érelmes" szinten elsajátítsd minimum kell 1 év.
-
fordfairlane
veterán
válasz
RaPiDsHaRe #18449 üzenetére
Könnyű elkezdeni programozni php-ban, vagy javascriptben, de ahhoz, hogy kiismerd alaposan, ahhoz ugyanúgy évek kellenek, mint bármely más programozási nyelv esetében.
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
RaPiDsHaRe #18449 üzenetére
Ez ilyen "én vagyok a jani mert 2 hét alatt tanultam meg ezt meg ezt" duma. Attól, hogy valaki meg tud írni valamit amit úgy ahogy működik nem jelenti azt, hogy tud is benne programozni. Illetve az, hogy tudja használni a ciklusokat nem jelenti azt, hogy tud programozni. A nyelveknek amúgy is vannak sajátosságai, amiket csak tapasztalat alapján lehet megtanulni.
-
cidalain
veterán
válasz
RaPiDsHaRe #18446 üzenetére
Szoval kb olyan a kerdes, mintha bolti eladot akarnal 2 het alatt vakbelmutetre kikepezni 2 het alatt... Szerintem nem lesz valami produktiv az ember 2 het utan.
De persze el fog tudni potyogni, csak minden feladat 80%-at a google-ozes fogja kitenni. Szerintem. -
válasz
RaPiDsHaRe #18446 üzenetére
PHP egy szkript nyelv. Könnyen el lehet sajátítani. Két hét alatt lehetséges, hogy összehozol benne valamit - de szerintem semmi komoly. Már lassan 6 éve foglalkozom vele és még számomra is van benne újdonság.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest