- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Díjnyertes okosgyűrű érkezik júliusban
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ingyen beszerezhető pár SEGA klasszikus mielőtt lekerülnek a Play Áruházból
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TGWH
őstag
Hát úgy könnyű ha értesz hozzá
Sokadik nap, hogy körbejárom a témát, fél nap alatt eljutottam oda, hogy feltettem mindent amit eddig még soha, és van egy ronda alap, layout.blade kezdőlappal, meg a @yield részek meghívják az adott aloldal tartalmát. Persze a html részt, ami tavaly valamikor készült el, szintén ilyen pár napig ráérek időben, azt nem találtam. Valószínűleg nem lesz meg, a betonstabil Linux szerveren volt fent egyedül...mentettem volna win10-re, most meglenne...
Holnap remélem lesz időm, jönnek az adatbázisok.
És ez így még mindig nagyon szellős, át kéne olvasni mindent ami eddig felmerült, kellene egy éles honlap, fel kéne másolni az egész mappát, majd rá kéne engedni a validitort, mit szól hozzá, csak úgy kíváncsiságból. Meg megérdeklődni Google haverunknál, mit szólnak hozzá a kereső robotok... -
TGWH
őstag
Kössz.
Megnéztem a Laravel-t, eddig tetszik. Xampp szerver, új project cmd-ből, szerintem jó lesz nekem php-t tanulni.
Most ott vagyok, hogy 2014-es példa videót találtam youtube-on, szóval minden más mint ott, de használható.
Megnézném a honlapot mobilon, de elakad. Csak pc-n látom? Localhost/projectneve/public, aztán kapok egy ERR_CONNECTION_REFUSED üzenetet.
Hogy látom mobilon? -
TGWH
őstag
Ott lennék ha szóba jöhetne
először úgy voltam, hogy oktatási jelleggel PHP-mysql páros, aztán majd felkerül ha úgy áll. Vagyis előtte a Python felé húztam, elsősorban honlap, és Android mellékszállal.
Keretrendszer előbb vagy utóbb úgyis lesz, ma már arra halad a világ. Persze, így rosszabbul járok, de haladósabb. -
TGWH
őstag
Sziasztok.
Milyen keretrendszert ajánlanátok annak, aki most kezd újraismerkedni a honlapkészítéssel?
Html és CSS nem gond, sql sem, csak régen használtam. Régen egy honlap html, css, plussz phpbb fórumból megvolt.
Valami olyan kellene, amivel gyorsan lehet haladni, amibe könnyű beletanulni. Mysql adatbázison alapulna a dolog. Honlap, cikkek, blog szerű részek, hozzászólás lehetősége, bejelentkezés, több szerkesztő/cikkíró, szavazás, képfeltöltés, közösségi média, minden szirszar
Egyelőre saját gépen futna egy wamp szerver próbálkoznék, aztán majd kikerül a tárhelyre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- 3D nyomtatás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Synology NAS
- Gyúrósok ide!
- Macska topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- HP Pavilion 15-ec2057ur 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3050 16GB 512GB magyarított vbill gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 5070 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Corsair RM750
- Apple watch Ultra 2 black edt 2027.11.07 Apple jótállás+ Apple Care +
- Garanciával, MSI Crosshair 15 B12UEZ gamer laptop i7, RTX 3060 6gb vram, 32 gb ram. DDR4, 1TB SSD.
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest