Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Erőpróbán a Samsung Galaxy A57, és úgy tűnik, visszatér az A70-es sorozat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Huawei Watch GT - kimerülés, nem lemerülés
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nite
őstag
az a resze rendben is van, ahogy a kepeken latod, a "szemetmappa1" nem letezik, ezert az a controller nem talalhato, jelzi is a CI
a "szemetmappa" az elso kepen viszont letezik, az "application" mappan kivul van, egeszen pontosan mellette, azt szeretnem elerni es egy htaccess-el tiltani benne a file listázást
magyarul, hogy azt ne ellenorizze a CI, de nem ertem miert teszi, ha egyszer nincs az "application" mappan belul

-
Nite
őstag
sziasztok!
CodeIgniter-el kapcsolatban kerdeznem, hogyan lehet elerni, hogy az "application" mappan kivul levo egyeb mappakhoz engedjen hozzaferni?

persze, ha nem letezik a mappa akkor kezelje le tovabbra is

koszonom

-
Nite
őstag
kozeben kezd kicsit tisztulni a helyzet, a tmp konyvtarat nem eri el vagy egy filex_exists() fuggveny, nade..

ezt az utvonalat probalja elerni:
/home/honlap/public_html/wp-content/uploads/et_temp/live-coverage-2-132603_186x186.jpg
open_basedir nelkul mulkodik is, amit nem ertek, mivel ez egy windows szerver es itt miota vannak ilyen eleresi utak?

-
Nite
őstag
sziasztok! apache webszerver beallitasahoz kellene egy kis segitseg...

hogyan tudnam elerni, hogy a kulonbozo virtualhostok alatt futo scriptek csak a sajat document root-jukat erjek el?
ezzel probalkoztam, de azt ertem el, hogy igaz, hogy feljebb nem tud lepni a script a konyvtarstrukturaban, de lejjebb sem

<VirtualHost *:80>
DocumentRoot "D:/wwwroot/www.honlap.hu"
ServerName www.honlap.hu
php_admin_value open_basedir "D:/www.honlap.hu"
</VirtualHost> -
Nite
őstag
function pattern_search($st, $et, $str) {
for($i=0; $i<strlen($str); $i++) {
if($str[$i] == $st[0] && $str[$i+1] == $st[1]) {
$i = $i+2;
while($str[$i] != $et[0] || $str[$i+1] != $et[1]) {
$result = $result . $str[$i];
$i++;
}
$results[] = $result;
unset($result);
}
}
return $results;
}nah...
bar ez meg csak 2 karakter hosszusagu mintak kozott keres, de jol teszi a dolgat 
viszont egy kicsit lassunak tunik nekem, ennek ez a modja, vagy van mas lehetoseg?
-
Nite
őstag
sracok, kellene nekem egy regexp ami adott karakterek kozotti szoveget keresi meg egy marhanagy szovegben

tehat pl akarmi "egyik" akarmi "masik" szovegben "-jelek kozotti szoveget keresve egyik es masik kellene kimenetnek
remelem nem fogalmaztam nagyon hulyen

Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series S 512 GB, Minden tartozékával kiváló állapotban
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4200U/8GB DDR3/Win 10Home/12,5" FHD/ !ÉRINTŐKÉP!/!!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - Intel 3955U I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IWL: i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089, 100% Akksi
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

bar ez meg csak 2 karakter hosszusagu mintak kozott keres, de jol teszi a dolgat